Another woman in another bed, med en annan man än *****!

Goddagens! Ebba is in love hon också! Precis som Shannon, fast Ebba verkar trivas mer i sängen än vad Shannon gör!

HAHAHA
Trivsel i sängen!

/J


En ny kvinna och en ny man!!

Goddag! Jag säger bara: SHANNON ÄLSKAR ANSIKTSSLICKAREN! :D

HAHAHA
Shannon och hennes nya man!! Tagna på bar gärning!

/J




Sovmorn'!

Godmorgon! Caknade halv nio idag, snoozade kanske fem gånger när mobilen ringde kloclan åtta. Åtta, varför gå upp då? Har ju en onödig sovmorgon till 13:2O, ja jag tycker faktiskt att det är onödigt att ha sovmorgon till den tiden! Då kunde vi  ju likagärna skippat hela dan i skolan, eller flyttat samhällskunskapen så att vi började tidigare, surt. Så nu börjar jag 13:2O och slutar 14:5O (tror jag). ONÖDIGT! Åka dit, sitta vid datorerna, inte göra ett piss för jag fattar inte var vi håller på med där, sedan hem. Kul... NÅÅT!

Nu sitter jag iallafall i underkläder framför datorn och skriver (tihihi, bus!). Ska snart byta om, så snart jag skrivit klart detta faktiskt.

På lördag smäller det! Då kommer jag äntligen få träffa Makky igen! Bästaste, älskade älsklingen! (haha) Vi kan köpa gitarr han och jag på måndagen på lovet, hoppas så fan att affären är öppen då så jag kan få min gitarr! Han ska hänga med för att välja ut åt mig, så det så!

Nej, nu ska jag nog fixa mig, lite långsamt. Sedan ska jag slappa sönder, och försöka skaka ut lite pengar från pappas spargris med en massa tior i (seriöst, jag ska göra det). Jag behöver lite pengar till Ebba, en tia faktiskt.

/J


Härnösand i sommar?

Godmorgon! Även om klockan är över 12 så säger jag godmorgon. Hur som helst, idag är sista anmälningsdagen för att få sommarjobb i Härnösand, jag har redan skickat in, så förhoppningsvis kommer jag få ett! Jag hoppas det något så extremt! Jag kommer att bli pank snart, igen. Har pengar nu, fast dem sparar jag till gitarr, så när jag köpt den måste jag spara igen eftersom jag ska till Härnösand igen, snart *Fniss*. Sedan ska jag dit igen så där bli jag ännu mera pank! Sedan får jag se om jag ska dit igen eller stanna där sista gången jag åker dit i Juni, eftersom SOMMARJOBB! Hoppas jag får jobb på Härnösands Ridklubb, det är närmare Makky!

Nu ska jag iallafal fixa mig, och dra snabbt iväg till stallet och ge hästarna lunch!

/J


Påminnelse!

Godkväll! Ville bara påminna er som läser min blogg att imorgon (söndag) så ska ni ställa fram klockorna en timme. Sommartid vetni! Nu är det inte lång tid kvar tills påsklovet! Vi tar av oss hattarna för det!

/J


Jobbet är nu avklarat, thank god!

Hejsan! Nu har jag jobbat från 11 till ett. Och varit i stallet ett tag också med pappa. Det var en händelserikdag. VIll påminna er alla (som säkert de flesta redan gjort) att ikväll från klockan 2O:3O till 21:3O ska lampor vara släckta, alltså, huset ska bli mörklagt!

Nu, ska jag inte göra mycket! Musik och softa, soooft! Och det är en vecka kvar tills jag får träffa min babe!

/J


Jobbet väntar!

Godkväll! Yes, nu skriver jag igen! Jag är bäst för nu skriver jag allt mer! Jag ska jobba imorgon, på JoyBoy i Mölndalsbro, eller, ska gå runt utomhus och dela ut rabattkuponger. Kul, för jag får ju money för det! Är pank as hell!



Makky har köpt ny telefon, en Nokia touch grej, som alla har. Den är typ, as stor! Säkert Storfots telefon som han snott, det sa jag till honom. Den kostade tre och fem eller något (3.5OOkr för er som inte fattar). Rika människa! Jag är pank, får inte använda de ett och nio jag har, eftersom dem ska jag ha till gitarren. Så kommer han där, "Jag har köpt ny telefon", svin! Haha! Nej skojade bara, han är inget svin.

Hur som helst, idag, glömde att berätta, så hade vi svenska. Vi skulle jobba i grupper om 2 och två. Självklart får lilla jag vara tillsammans (jobba ihop med en) som jag inte gillar alls, han är snusk, ja, den enda killen i klassen fick jag jobba med. Kul, not! Vi skulle skriva någon dialog om kärlek och "spela" upp den för klassen. Våran var enkel. Såhär gick den:

Tim: Vad tycker du om förälskelse?
Jag: Det är mycket svartsjuka när man är förälskad.
Tim: Tycker du romantik är attraktivt?
Jag: Ja, det tycker jag.

Enkel, eller hur? Alltså, det skulle vara en dialog med kärleksord. Och jag! Nu ska ni få höra, jag, den som har minst självförtroende i hela världen, jag gick frivilligt upp på "scen". Det folket, det kallas SJÄLVFÖRTROENDE som går uppåt!

/J


Fjortisarna tar snart över världen!

Tjenare! Ja, nu får vi ta och bygga oss skyddsrum, fjortisarna blir allt fler och fler. Anledningen till att jag tar upp fjortisar, de översminkande, hyper blondina, fnasken(ursäkta) är för att jag faktiskt tycker synd om dem. Såg en idag, och nu verkar det som att trenden att färga håret KOLsvart blivit allt vanligare. Hur som helst, den tjejen jag såg, som cyklade förbi mig, hon fick mig verkligen att börja gapskratta! Hennes hår var svart, tunt, hon hade en röd jacka (ett signalement för fjortisar?), en halv kort/lång tunika eller någonting och leggins. Men mitt uppe på huvudet, verkligen i mitten av huvudet, hade hon en kal vit/hudfärgad fläck. Jag kunde inte hålla mig för skratt! Det var som att hon tänkt att bli munk men pallade inte trycket.

Varför färgar man håret för mycket så att det faller av? Vad ska det vara bra för egentligen? Jag har så många frågor jag vill ha svar på. Jag är nära många, många gånger om dagen att putta till fjortisar, slå dem, flå dem, okej det var överdrivet. Men ni förstår säkert. Jag är less på dem! Tillochmed små flickor i 7års åldern börjar bli exakt likadana som de äldre, både utseendet och deras hemska beteende! Jag hatar dem så jag spyr! Visst, jag har varit fjortis (bortsett från det über blonderade håret), till sättet. Jag har lämnat det bakom mig, tyvärr har jag bilder kvar från den tiden, men det är kul att titta på.

Visst, man får väl bete sig som en fjortis gör ibland, men inte om man är ful! Är man ful ska man inte bete sig som att man är snyggast i hela världen, vilket alla fjortisar gör. Eller jag kanske kan börja skriva "fjortisar" eftersom det inte finns någonting som heter "fjortisar", det är bara tjejer, och killar, med mindre IQ.

/J


Kläder, ett måste!

Godmorgon#2! Nu tittar Julia kläder igen, från lite olika affärer, skriver under bilderna varifrån dem är. Kolla in mina snart nya kap! Dem är ett klart måste, särskilt "I *heart* my boyfriend", i like it a lot!

yässusyässis
Gina Tricot                      149:-       Gina Tricot                           99:-

yässosyässås
Gina Tricot                        99:-         Gina Tricot                        99:-

yässysyässes
KappAhl                        249:-              KappAhl                        179:-

/J


Datorkunskap med nöd och näppe!

Godmorgon! Sitter på datorkunskap nu, det är förjävligt ska ni veta. Mig hatar det något så extremt! Ska skriva ut en text snart som jag ska ha på svenskan och översätta. Det ska väl bli.. Kul?

Igår var jag i stallet, som jag skrev. Red lektion med min lilla polle, det gick mindre bra. Eftersom Emelies medryttare (en som tar hand om hästen och rider honom) red innan mig så blev det piess! Han var pissed off på mig! Han drog sig mot utgången hela tiden, men lite tölt och trav, och galopp faktiskt fick vi fram på honom. Hade lektion för Frida H då, första gången på ett tag. Härligt att det var hon för hon vet att jag gör mina hjälper väldigt "osynligt" för blotta ögat, medan Frida K tror att jag inte gör någonting haha! Så hon "tjatar" hela tiden om att jag måste göra små halvhalter, vilket jag gör, och jag kan inte göra det tydligare än vad jag redan gör, om jag gör det tydligare blir det för mycket.

Nu ska jag spela Bubble Shooter, vilket vi egentligen inte får göra, är ju klar med PowerPoint grejerna, så varför inte unna sig själv lite spelande?

/J


Stallet från fyra till nio.

Tjohopps! Idag har jag varit i stallet i fem timmar, fem timmar!! Jag blir galen! Alltså, eftersom jag mestadels inte ens gjorde någonting minst.. tre timmar av tiden, eller kanske fyra. Jag vet faktiskt inte. Så nu är jag så trött så jag nästan dör! Smutsig känner jag mig också, så måste duscha så fort jag får tid.

Nu ska jag nog snacka lite med min underbara pojkvän Maemark! I love him so hard! ;)


/J


Rätten!

Tjenare! Idag var vi vid rätten, eller hur säger man? På rätten, i rätten. I rätten, det lät bäst om man säger det för sig själv. Var där med klassen, på samhällskunskapen. Det var, segt. Vi skulle kollat på en misshandels grej, men den blev inställd, för andra gången sa dem, så vi ba jahopp, så tänkte vi vara med på en olaga hot, men det var fullt. Så fuck it! Vi drog, för man fick, säger vi. Så Shannon åkte hem, jag och Ebba gick till Nordstan, och jag hittade min klänning på Monsoon!! Den är kvar! Den är ett måste att köpa, även om den kostar 7OOspänn *LedsenMin*...

Well, idag kommer pappsen hem från det tyska landet, trevligt. Hoppas då inte han har med sig godis till mig, för dem har bara äckligt godis i det tyska landet, säkert. Skulle då inte förvåna mig.

På tåget hem idag, gissa vad jag såg? Jo en kille med tofsar på benen, ena benet med svarta och andra med vita, SUCK! Jävla "partille-Johnny"-stilen! Vi hatar den! We will kill it with our kitchen knifes, in their legs, in their eyes, in their motherfucking asses! Eller något.

Inga vofflor idag, så nu är jag ledsen, det är ju våffeldagen! Jag vill ha våfflor! Men fick besök av Stisse/Stefan, våran föredetta granne, han är jättegosig! Han är så mysig för han kramas alltid när vi ses! Han är som en kompis för mig, rolig, snäll, kramgo! Han kan också spela gitarr och sjunga, det är ett plus i kanten!

Well, nu är det inte många dagar kvar tills lov och Maemark och gitarr! Mycket händer här med mig i mitt liv nu. Eller ah..

/J


Samhällskunskap, tyvärr, tyvärr.

Hejsan! Sitter på samhällskunskap nu, skit tråkigt! Det var så nära att bonde inte kom idag, men det gjorde han. Tyvärr, tyvärr säger vi till det. Ska skriva om ungdomar och brott nu, så att jag blir klar snart. Och kanske idag hoppas jag, verkligen.

Ska nog städa mitt rum idag, det är helt och hållet dammigt, en soptipp! Så dammsugaren fram och sedan brä det av med att byta allt i min säng!

/J




Sovmorgon!

Godmorgon! Ja, nu har jag sovmorgon idag, har det varje tisdag och det är härligt! Har nu lite mer tid på mig att fixa mig själv, så jag slipper stressa så jättemycket som jag annars gör.

När jag drog upp mina persienner idag och tittade ut, så var det vitt ute! Första tanken som slog mig var snö. Inte snö igen! Det ska vara vår nu! Men sedan efter lite mer grubblande så tittade jag upp mot himlen, det var ju inte mycket moln, blå himmel, det ser kallt ute. Kanske bara är frost. FÖrhoppningsvis så är det bara frost! Och nu såg jag att mamma innan hon gått till jobbet idag så har hon kollat om det var snö eller inte genom att ta snö från utebordet vi har på framsidan. Hon är lite rolig hon!

Nu ska jag fixa mig lite, sminka och kläder. Trevligt! Sedan ska jag göra frukost till mig själv, det är jag duktig på också.

/J


Kungsmässan.

Godkväll! Ännu en dag avklarad. Slutade tidigare idag, härligt! Så när mamma kom hem åkte vi och handlade på Kungsmässan i Kungsbacka. Jag köpte en tröja och ett par byxor på BikBok, sedan ett par skor på DinSko.

PS. Bilderna är redigerade, här under, dem är tagna här hemma på min matta, men klippte ut dem.

sdfsdfsdgsdg
sdfsgd

/J


Övningsköra!

Tjena! Var precis ute och övningskörde med pappa. Eller, ute och ute, vi var på en parkering. Det är nu andra gången jag övningskört. Och denna gången gick så mycket bättre än den andra ska ni veta! Fick bara två "växel-fel-stopp" som jag nu får kalla det för jag vet inte hur jag ska säga annars. Men ni vet, eller några kanske vet, när man ska starta bilen. Kopplingen och gasen. Haha! Fy faen!

/J


Att en liten stund kan kännas som en evighet.

Godmorgon! Ah, jag tycker det är morgon vid halv 12 iallafall. Eftersom jag vaknade nyss. Jag får skärpa mig, igen! Har inte skrivit blogginlägg på ett tag, och då har mina besökare farit åt pipsvängen!

Igår var jag hos Anton L, en kille i min före detta klass (8-9x) tillsammans med Malin, Sanna, Maja, Olle, Alf, Per, Blomqvist, Tobias, jag och Anton L då. Det vanliga gänget + Olle och Alf (Dem brukar inte umgås med oss annars, men denna gången gjorde dem detta). När vi kom dit, jag och Malin kom lite senare än de andra, så var det paj. Jag åt dock ingenting eftersom jag inte ens var hungrig. Dem pratade om sin skola (Elof Lindälv) och jag kände mig utanför, härlig start! Sedan gick vi upp och skulle spela SingStar, jag ville faktiskt inte vara med först så jag satt och lyssnade och tittade på hur dem sjöng. Sedan fick jag en sockerkick och skrattade lite, ytterst lite. Och så fick jag lägga till lite flummattentat, hehe. SingStar hängde sig, så det var där det började bli lite segt faktiskt. Så vi gick ner och åt efterrätt, jag också även om jag inte åt maten.

Sedan var det SingStar igen, ännu en gång, jag fick inte vara med och denna gången ville jag vara med. Men, men. Så jag satt på en fotpall, själv. Sedan fick jag nog när dem spelade Abba SingStar så jag reste på mig och sa "Hejdå!". SÅ gick jag ner, tog på mig skorna. Sedan hörde jag att Daniel passade på att säga hejdå han också, så vi gick båda hem. Eftersom han skulle upp och spela match tidigt imorgon, synd för dig hörru! Så vi gick hem tillsammans, eftersom han bor åt samma håll som mig, fast han sänger av tidigare och går över bron.

Det var min kväll, seg, rolig, seg och sedan helt enkelt.. Tråkig!

Nu ska jag nog äta frukost. Eller någonting. Helt seg idag, vaknade tre gånger på samma morgon! God damn it!

/J


Vårdagjämning.

Magandang umaga! Idag är det då vårdagjämning, det betyder (för er som inte vet) att dagen och natten är lika lång. Kul! Eller inte.. Imorgon måste vi ställa om klockan så att den blir en timme för mycket, alltså vi måste ställa fram klockan. Betyder inte det att vi får sova längre på morgonen? Det tycker jag! Säg inget annat!

Sitter på lektion nu, datorkunskap, tyvärr. Det suger balle! Skriver med Makky på msn, det gör alltid det hela lite roligare. Skriver på svenska med honom. Well, haft pojkvän i ett år och en dag idag, roligt! Fast har känt honom lite, lite längre än så. Kanske någon månad mer. Trevligt haha!

/J




Ett helt år!

Heeeej! Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, för idag har jag haft en underbart pojkvän i ett helt ÅR! ÄLSKAR DIG MAEMARK!!

/J


Maktkänsla.

Tjenare! Ja, nu är det vår här i Göteborg! Det är det härligaste. Det börjar blomma nu på gräsmattan, knoppar av blommor! Härligt, härligt!

Att man kan få en sån stor känsla av makt när man går från tåget bara. Eller, man möter en hjord av fjortisar som tar upp hela vägen, man går med självsäkra steg själv, tar upp huvudet och bara går, rakt in. Vilken känsla när hela hjorden delar på sig för en. Då går man med huvudet högt hela vägen hem. Eller, det skulle jag gjort om det inte skulle blåst något så förbannat mycket!

Nu ska jag sätta mig och pilla i Photoshop!

/J


Dagens nöje..?

Goddag! Sitter nu på svenskan, i en datasal och skriver om ledarhundar/blindhundar. Det är väl, mindre roligt kan man säga. Skriver lite med Makky, och det gör det hela mycket roligare!

Jag ska nog till stallet idag igen, rida lite. kanske träna tölten som jag gjorde igår, och det gick super! Min häst har blivit en stor häst snart! Jag älskar den hästen, så glad över att det blev just han som blev min häst efter Drópi.

Nu ska jag nog fortsätta att skriva om dessa hundar, vet inte hur jag ska skriva, men kan alltid försöka! Arbetar i en grupp av 4; jag, Moa, Emmy och Frida J.

/J


In love!

Tjena! Är lite kär i olika saker här nu då! Det komemr att bli en del shoppandes när jag har pengar till det, jag, Ebba och Shannon ska dra runt i stan, shoppa sönder. Vi alla kommer bli PANKA as hell! Och jag hittade tyvärr inte hemsidan till affären Monsoon, någon som kan den? Dessa saker här under är från BikBok, snygga grejer ska ni veta!

sdgsdgsdgs
249 :-                                           199 :-
asdh
399 :-                                           299 :-
/J


Otursmorgonen nr 1?

Tjena! Sitter i skolan, missade första lektionen pga slarv av klantiga mig! Glömde då jag bytte jacka att lägga mitt busskort i min andra jacka. Klant, klant! Så missade då sällskapsdjur. Men, vad ska man göra när tågen går långt emellan? Men nu sitter jag (tyvärr) på samhälls lektion.

Fick lite konstiga, mysko sms av Makky förut. Han skrev typ "I will kill the bastard", bland annat det. Och en del konstiga grejer "I will die" "huhu" och lite sådant konstigt. Men, jag klandrar honom inte, han ska opereras idag, tänderna. Mer säger jag inte. Så han fick tabletter eller någonting, så smsar han mig! Haha!

/J


Well, well.

Godmorgon! *gäsp!* Jag är hur trött som helst nu, kan inte hjälpa det. Men det är ju för tusan 8 på morgonen, mitt egna fel att jag gick upp den här tiden idag, jag vill ha tid på mig att fixa mig + att jag måste platta håret som är helt fucked up!

Nu sitter jag här, helt vit i ansiktet av en kräm som jag snart ska gå in på toaletten och ta bort. Sedan ska jag platta håret så att det är klart, sedan sminka mig. Kläder såklart! Det behöver man. Får gå på byxjakt eftersom Zally förstörde mina byxor med lera igår.

/J


Kaos?

Godkväll! Tja, mitt liv är inte precis alla flickors dröm om man säger det så. Det går lite i kras då och då, men jag blir alltid lika glad då jag är i stallet som vanligt. Lite knäppt eftersom jag psykiskt inte mår bra. Fysiskt ska vi inte tala om, men nu skriver jag inte om det!

Nu verkar det som att Makky vill ha ett "break" i vårat förhållande för han behöver tid att tänka, tänka på vad?! Om han ska "behålla" mig i hans liv eller inte? Jag fattar inte, jag tänker inte ens skriva det han sa till mig, jag vill inte sjunka så lågt att jag skriver det han skrev till mig, det får bli min egna lilla hemlighet.

Han skickade ett röstklipp till mig igår iallafall, till mobilen, eftersom han inte vill prata i telefon med mig nu på några veckor så får jag väl nöja mig med ett, inte så roligt röstklipp. Och kanske sysselsätta mig med att försöka lappa ihop mitt egna liv? Vilket kan ta längre tid än bara några veckor. Men jag orkar inte lappa ihop ett liv som varit så perfekt som förut, och det var faktiskt tack vare Makky. Jag blev hur glad som helst innan då han ringde mig, nu har han aldrig pengar på mobilen, mig gör det ingenting att han inte har det, så han  kan inte ringa mig. Men det gör som sagt ingenting!

Var i stallet idag på tal om någonting helt annat! Red inte eftersom jag red så pass hårt igår med honom. Men jag fick rida en annan häst, en större häst, ett svenskt halvblod vid namn Täppas med andra ord. Han är stor den hästen, det ska ni veta! Kändes som jag satt på en giraff eller liknande. Travade med honom (joggade för er som inte vet vad trav är, eller sprang) och det kändes som att jag flög fram! Skumpigt var det också.

Skoltrött är man för den delen också! Herregud vad allt kommer så plötsligt! Allt negativt på en och samma gång! Makky vill ta paus i vårat förhållande(?), skoltrött, trött i största allmänhet, livet faller isär, tappat kontakten med kompisarna.. Fy! Så här kan jag inte ha det mer! Och vad ska jag göra nu på kvällarna när Makky inte vill prata? Sova? Skulle inte tro det! Får väl sitta i mörkret för mig själv och glo.

/J


Bara en grej att säga dig!

Godkväll#2! Well! Jag har en sak att skriva nu bara innan bloggandet tar slut för idag, och det är:

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA OCH ÄLSKVÄRDA POJKVÄN SOM JAG ÄLSKAR SÅ JAG (nästan)SPRICKER!

/J


Cleaning, cleaning whole day long.

Godkväll! Nu har Julia varit en mycket duktig tjej och städat sitt rum, bytt lakan och allt! Nu är det svalt och härligt här inne, har öppet mitt fönster, så härligt!

RUMMET

/J



Sjukt trött.

God eftermiddag! Red ju lektion idag som jag nämnde. Jag ska säga att jag inte tagit i så mycket i träningen på länge med honom! Det känns fortfrande en svidande känsla i fingrarna, kommer nog få en hel del blåsor på dem så småningom. Men sånt får man tåla när man har en jätteduktig häst som nu kan tölta som en prins! Snart som en kung. Vi får hoppas på det iallafall.

Jag ska nog försöka att ta tag i mitt liv lite mer nu! Umgås med folk, vara ute, ha kul. Jag kan ju för tusan inte sitta vid datorn varje dag och hoppas på att Makky ska logga in så att vi kan prata en liten stund. Jag stör mig på mig själv. Och nu, när jag tittar runt i mitt rum, det är så stökigt så jag vet inte vad! Jag ska börja städa det, det är tråkigt, men jag måste verkligen! Jag ska vara duktig och vänta som en duktig tjej i dessa få veckor som är kvar nu innan Makky kommer hit, I'm so excited! Haha! Jag gjorde föresten en layout till en tjej igår, http://sophialille.blogg.se/ duktig jag känner mig!

/J




Stallet idag, lektion.

Godmorn'! Idag ska jag till stallet, ska rida lektion för Frida K. Vi har 3 Fridor i stallet, Frida H (äldst), Frida B (mellan) och Frida K, vi kallar dem Stor Frida, Mellan Frida och Lill Frida. Vi är något onormala i stallet. Men vad kan man göra åt saken?

Nu ska jag fixa mig, så jag blir klar, så mamma inte flippar.

/J


Deprimerad upp till MAX.

Hej! Ja, Julia har nu infört sin deprimerade tid. Jag känner mig helt.. Borta i huvudet numera. Det känns så meningslöst alltihop. Känns inte som min älskade pojkvän älskar mig mer, jag gör det, men han..? Tveksamt. Klart att jag litar på honom, jag måste nog sluta lita på min dumma hjärna istället och gå på magkänslan, för den har oftast rätt.

Igår kväll somnade han då vi pratade.. Igen.. Tredje gången gillt. Wuhu, kul för mig som satt och slösade pengar på att han skulle sova. Jag köpte 3OOspänn till mobilen för ett litet litet tag sedan.. Vet ni hur mycket jag har nu? jag har 192,45kr. Och det har jag spenderat på en bra sak, såklart! Men igår kväll.. Nej! Ingen bra sak. Det var rent av slöseri. Visst, det är billigt, för mig iallafall eftersom jag har Telia Refill Kväll och Helg. Det är billigt för mig då. Men hade 2O2 kr innan jag ringde honom, som jag sa, det är billigt men ändå. Han SOMNADE! Igen, men asså, skit samma. Älskar han ändå! Jag gör faktiskt det.

Ren fakta, när folk retar mig för att jag har en kille som inte är från sverige, det är inte kul för mig. Jag blir sårad! Men folk fattar nog inte det, alla tror jag är en svans, hänger efter för jag inte har något bättre för mig. Visst, jag kanske är en svans. Men bara för jag aldrig har haft "riktiga" vänner i skolan. Aldrig, känns inte så iallafall. Visst, i 9:an hade jag det! Men jag sågs nog som en svans där iallafall.

Hur ska jag göra? Jag är deprimerad, jag vet inte varför. Jag tror att det är på grund av p-piller. Men vad vet jag! Men jag tror det, är inte van vid dem än. + att jag har min en veckas problem (mens). Fy fan..

Btw, misshandlad till 5% idag!
HAHAHAHAHAHAHAHHAA

/J


Lifehouse - You and me.

Godmorgon! Lyssnar på go musik nu, Lifehouse. Underbar låt. Här är lite "lyrics". :)

Cause it's you and me
And all other people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me
And all other people
And I don't know why
I can't take my eyes of from you.

I really love it! Den bästa låten från dem, eller bästa lugna låten, sedan har dem ju gjort en hel del. Men nu ska jag träna mig själv. Ett annat språk, ni kan nog lista ut vilket. Ska försöka iallafall att träna någon gång varje dag. Men med mig själv först. Det blir lättare så! Att det kan vara så kul att lära sig ett annat språk ändå. Det tyckte jag inte om spanska, spanska sucks man!

/J


Hoy!

Tjenare! Kumusta ka? ;) Haha! Det vet ni inte vad det betyder! Synd för er, jag tänker inte heller säga.

Ja jag börjar lära mig mer och mer tagalog för dagen, skrivit lite med min älskade pojkvän Mac i sms, och kollat lite hemsidor och etc.

Well, today is my lucky day? Jag räknade som ett as på matten, vilket gick också MYCKET bra för mig! 11tal på 2O minuter eller liknande, det ni! Sedan var jag duktig på svenskan och översatte refrängen på Uncle Kracker - Follow me. Duktig jag är! Och varit i stallet sedan 3 tiden, kanske 2, till klockan halv 7, eller 7 menar jag. Ett antal timmar!

Nu ska jag dricka cola, äta godis och chips, se på tv. Kanske Black Christmas igen. För tittade inte så noga förra gången. Vi kör på skräckiskväll idag!

/J


En nörd som dreglar, usch!

Goddag! Snart ska jag och min kära mor åka till stallet, jag ska rida idag, första gången på länge känns det som, även om det var förra veckan! Nu har hans hovar blivit fixade också, så nu har han inte längre Kalle Anka fötter som han hade innan! :O

Tänk vad nördar är äckliga, att dem inte ens märker att det är dreggel på deras hakor.. Anledningen till att jag tar upp detta är för att jag såg en på tåget idag som hade mycket dreggel på hakan! Usch usch usch!

/J


Tjäna pengar på att koda bloggar och göra layouter?

Godmorgon på er! Sitter nu på datorkunskap, tyvärr kan vi väl säga, det är mer än bara tråkigt! Man DÖR!

Jag funderade på en grej, tänk om jag blir värsta bra på att koda och göra layouter till folk, skulle man kunna kräva pengar av dem då om det är någon som gillar mina kodningar och layouter? Varför inte menar jag! Då skulle ju alla tjäna på det, jag skulle fått pengar som jag sedan sparar eller köper godis för, och ni andra får ju en fin layout att ha ett tag tills ni vill ha en ny. Men jag tror jag bör få min blogg lite mer "känd" om man säger det så. Har ju inte ens 4 besökare varje dag. Varför?! Jag ska skriva till folk och göra reklam som en ass!

Men nu orkar jag inte skriva mer, med andra ord, har brist på fantasi!

/J




Tagalog!

Godkväll! Julia ska nu börja vara flitig och lära sig lite filippinska! Jag ska bli bra, eller jag ska inte prata det så mycket, ska mest förstå vad folket säger, med folket så menar jag dem hos Maemark och dem!  Kan lite nu, så vi får se vart detta leder!

/J


Jag har en snöflinga i näsan.

Goddag! Nu verkar vintern komma igen för tredjetusonde gången. Det var ju vår i morse, så kommer det här, förjävligt. It sucks man!

Jag kom att tänka på hur killar klär sig när jag satt på tåget, eller.. Jag kom att tänka på det efter jag sett kvinnan som satt bredvid mig, hennes ögonbryn och läppar. Jag vet inte hur jag ska förklara det med skrivande ord. Men det var en på tåget (en Lindome-bo) som förklarade det väldigt enkelt med lite gester. Så jag kan beskriva det här hur han gjorde. Först och främst, hennes läppar, knallröda, inte ens fint målat, som en liten barnunge hade kladdat på henne, samma med ögonbrynen, om man nu kan kalla det ögonbryn. Lindome-bon visa såhär för sina kompisar, ni vet hur en liten unge håller en krita, eller en penna what ever. Hela handen lixom, håller pennan/kritan med hela handen. Och dem trycker verkligen då dem målar och bara kladdar, well. Så såg hennes ögonbryn ut. SVARTA, verkligen SVARTA! Kladdiga, stora, breda, tjocka, korta, eller långa. Jag kunde inte titta för mycket på henne utan att börja skratta.

Men nu till hur jag tycker att killar klär sig. Visst, vissa klär sig ju faktiskt snyggt. Medan andra, inte klär sig lika snyggt. Visst, vissa killar kanske passar i tighta byxor, men dock inte alla. Men alla(nästan) passar väl i att ha lite häng på sina byxor, som inte är tighta, dem ska vara lite pösiga. Man ska iallafall se kanten och lite mer av kallingarna/kallsipperna på dem. Det är grymt hot!

Tyvärr gör vissa killar såhär att dem låter byxorna vara rätt så långt upp, sedan drar dem upp kallingarna högt, högt upp i vädret! Vad är det för stil att ha dem så? Vem fan tänder på killar som har sån stil? Inte jag iallafall.

Sedan tröjorna på en kille, dem ska helst ha t-shirt, inte fula bögiga linnen, om man har muskler och ingen tanig kropp, visst! Då är det verkligen helt okej! Men, jag tänder iallafall på t-shirt, en snygg tjocktröja över med luva och den ska inte vara helt uppdragen med dragkedjan, lite öppen så man ser tröjan under. Mumma! Säger vi till det. Så ska en killes klädstil se ut, och! Man ska inte kunna se strumporna! Det är så brat! Brat - varning på det!

Fota lite idag när jag kom hem. Kommentera gärna bilderna och inlägget :D

WINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLAND

/J


Går på "knark"..

Tjena! Nej, riktigt knark går jag inte på! Men lite birthcontrolpills, om ni fattar grejen. Förhoppningsvis ska det inte vara så smärtsamt att ta sig igenom detta med pillerna, men det märker vi ju snart. Ska hålla mitt humör i styr, kontroll så att säga. Mår bra hittills, tog det första klockan 4, eller kvart i 4. Så det går bra hittills! Förhoppningsvis så försvinner den djävulska mensen så jag slipper den! Då säger vi tjuhu!

Nu ska jag sjunga lite, se på Cops, well.. Sen har jag inget mer att göra...

/J




Njaee.

Godkväll! Blev inget med städningen jag planerat att göra. Får väl göra det någon annan dag, orkar verkligen inte idag. Är helt slut! Jag får skärpa mig nu! Får fan sluta sitta vid datorn varje dag i flera miljarder timmar!... Jag har inget liv, men det skiter jag i! Totalt. Skolan suger musten ur en...

Nu ska jag frotsätta att "sjunga" lite låtar som jag nu gör (a), kan inte sjunga men det behöver ingen höra!

/J


DAGENS!

DAGENS vill ha: Vecka 15 = lov = Maemark!
DAGENS klädsel: Ljusgråa jeans, vitt linne, svart skjorta.
DAGENS smink: Puder, liiite ytterst lite dream matte mousse för att dölja röda ställen, mascara, ögonskugga, rouge.
DAGENS frisyr: Plattat hår, sne lugg.
DAGENS händelse: Hade sällskapsdjurs prov förut.
DAGENS låt: Celine Dion - My heart will go on (vaknade till den)
DAGENS planer: Skriva svenska och städa rummet när jag kommer hem.
DAGENS saknad: MAEMARK GONZALES MONTES
DAGENS dummaste: Ingenting hittills.
DAGENS behov: Maemark
DAGENS bästa: Det gick faktiskt bra på provet, kändes det som!!
DAGENS köp: Granny Smith, äpple, grönt. 3,5Okr.

/J


Julia vill hem och sova nu...

Tjenus! Ja jag vill hem! Nu, genast, på momangen! Orkar inte vara i skolan mer idag. Är för skoltrött redan nu. Och det är inte mitt fel att jag är skoltrött, det är bara sås om jag är. Trött, as hell!

Har iallafall kommit på vad för modell jag ska ha på min gitarr jag ska köpa. En Ibanez, låter som en hundras. Kommer inte köpa gitarren fören i april då Maemark, FÖRLÅT! Jag menar, Mac ska hjälpa mig att köpa. Eller att hitta en bra. Får väl bli en med stålsträngar, kommer dö. Men jag ska lätt bli så bra jag kan och vill inte spela som vi gjorde i skolan, ner, ner, ner. Om ni fattar. Man har t ex D ackord och så drar man handen ner på strängarna 4 gånger, sedan byter man och gör samma sak. Tröttsamt! Jag vill spela bra, och som tur var har jag en spelberoende granne som nu ska gå över från vanlig gitarr till en elgitarr, men han spelar nog båda.

Tur att man har en snäll granne som kan hjälpa en då ens kille (som spelar gitarr som en GUD!) inte kan hjälpa en så länge, mest i en vecka tyvärr... Eller mindre, eftersom jag inte ens köpt gitarren ännu, det får jag göra i april då jag fått mina money! Eller cookies!

Har samhäll just nu, vi gör verkligen INGENTING! Jag vet inte vad felet är på läraren vi har. Han ghar skrivit lite skit på datorn men har inte sagt att vi ska lyssna och så han viusar vad vi ska göra. Jag hatar honom! Förut gillade jag iallafall samhäll lite, med läraren vi hade då, Anna Frid. Hon var BÄST! Verkligen B Ä S T!

/J


Dags att skriva lite mer i bloggen?

Hejsan! Kollade nyss klart på Sex and the City, ska nog göra lite djävulsk läxa nu. Jag måste eftersom vi har prov imorgon. Damn the akvariefiskar som finns xD Lite svenglish där! Sexit haha!

Men nu ska jag plugga osm en dåre så jag har det klart, sedans ka jag vara duktig och städa mitt rum, om jag inte gör det innan...? Nej, plugga kommer först! Damn....

/J


Gitarrdax.

Tjenus! Ja, nu ska jag lära mig att spela gitarr. behöver dock köpa en först för att lära mig. Så, jag har två förslag. På gitarrer alltså! En med neonsträngar, den är svart, och en med stålsträngar och den är också svart.

NeonsträngarStålsträngar

/J


Skräckis-time?

Godkväll! Snart ska då Julia sätta sig och titta på två skräckfilmer som min syster tagit med sig hit, och BOLT! BOOOOOOOLT! haha :D Den ska jag lätt se!

/J


Vi har en nybliven 17åring bland oss!

Morn'! Idag är det Loppans födelsedag och vi gratulerar henne stort! Nu joinar du oss stora flickor på toppen!

Sitter i skolan nu, har megatråkigt! Men sitter med en kompis, är halvt döv på ena örat tack vare en viss person... Nämner inga namn med jag kan säga att det börjar på Fri och slutar på Da. Så inga personer nämnda!

Nu ska jag skriva med min älskade pojkvän på msn, han är 13 år bara så alla vet! :O

/J




Fixelifix!

Tjena! Det får bli ett snabbt inlägg nu så skyll inte på mig om det står något konstigt ord, snabbt får det bli eftersom jag måste verkligen fixa mig innan skolan! Ingen hårdag idag så jag skiter i att fixa håret ordentligt, ett eller två borst-tag genom det och ett diadem funkar skitbra!

Är försyld fortfarande, nu blir det andra "utbrytningen" för min dumma försyldningar, jag har alltid två korta! En kort först sedan försvinner den för ett tag, sedan kommer den tillbaka och blir en till. I hate it so badly! Så tack vare det slipper jag gympan *LerAssHell*! Det är lite skönt faktiskt.

Snacka om att jag blev sur i morse när jag vaknade och trodde att det var lördag eller lov! Sedan kom jag på att det BARA är torsdag! Gaah! Jag trodde ändå att det skulle vara fredag eller lördag eller lov då! Sur sur sur!

Ska nu fixa klart mig själv, och nu har päronen dragit ifrån mig! Jävla nissar! Fast dem är ju i grannlandet, så det är lugnt! Danmark med andra ord, luffsisar xD Mina syrror kommer att hälsa på mig då och då, BÅDA TVÅ! Jävla gaah! Men det är kul för dem är så söta så! :D Emelie är kort och beter sig som en vuxen, Malin är längre och beter sig som ett barn, det är kul!

/J


Sexy mama!

Godkväll#2! Jag säger bara en sak, och det är;

JOHNNY DEPP!!! <3<3<3

/J


Host! Prosit! Snora!

Godkväll! Min dag har bestått av hostningar, snoringar och nysningar. Men sånt är väl livet, ska övertala mina dumma föräldrar att inte vara med på gympan imorgon på morgonen, varför ska jag vara med då jag anstränger mig så får jag värsta hostattacken?

Var i stallet idag, tog lite kort på min häst, med mobilen tyvärr. Men dem blev finfina på älsklingen! och för er som undrar så JA, det är en gris i bakgrunden!

Ljúfur Ljúfur Ljúfur

/J


Svenska lektion!

Hejsan! "Varför ska vi människor runt om i Sverige betala kronprinsessans bröllop? Kungen tjänar en hel del per år! Vi får betala våra egna bröllop, varför gör inte dem det? Enligt en källa så tjänar kungen 100 miljoner per ÅR! Per år, vad är det här? Och så vill dem att vi, vi som inte alls är lika välbärgade som dem! Visst, en tia hit och en tia dit, det är ju inte mycket. Men vi kanske har bättre nytta för våra pengar än vad kungafamiljen har. Det är inte heller alla som har jobb, ska dem ändå betala även om dem har kris i sin ekonomi? Visst, det är ju skatt som betalas, men man kanske vill att det ska gå till något vettigt?

Jag ska däremot inte ens titta på bröllopet då det äger rum, inte ens läsa om det, jag ska bojkotta det, gör det ni också!

Anonym"

Så ser min insändare ut som jag skrev på ca 3 minuter i skolan. Lite överflippat av mig men ändå. Vi ska ju skriva någonting och då skriver jag!

Senare, jag vet inte ens när, så ska jag ha lektion av Lill Frida i stallet. Med min egna lilla polle Ljúfur! Skitans säger jag för jag är inte ens frisk, helt slö och svag. Hur ska jag då orka sitta och driva på en häst och lirka med fingrarna som en galning och hålla på?!  Men jag får väl försöka så gott och jag och säga att jag är något sjuk, som tur är kommer jag att använda min sadel idag! HOPPAS JAG!

/J




Kravallpolisen!

Tjena! Jag har hittat en grymt rolig gubbe, inte tänkt på att han finns förrän nu! Garvar ihjäl mig och skön dialekt har han också!

http://www.youtube.com/watch?v=nee-k6zkGHw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=mHogdHH6ick&feature=related

Riktigt skön snubbe! Nu ska jag göra mig lite mat!

/J


Hilarious!

Tjena! Well, ikväll körde jag BIL! Jag säger bara OH MY FUCKIN' GOD! Jag suger på att köra bil, släpp inte ut mig på vägarna än xD

Körde på K-Centers parkering, runt, runt, runt, kärring-stopp lite då och då, en pappa satt bredvid och skällde på mig(även om han inte behövde göra det), jag säger det sammanfattande såhär: KHJBFHSHGFASHGF!! Så bra gick det för mig haha!

Min dator är krånglig, ska ni veta! Ska rensa en hel del bilder så snart som möjligt eftersom jag nog har en del förmånga, kanske en.. 5OOSt för många bilder!

Nu ska jag inte göra myccket mer för ikväll.. Jag vill verkligen prata med Maemark i telefon, men vill han inte så vill han inte, inte mycket mer jag kan göra åt den saken, även om jag VERKLIGEN vill...

/J


Övningsköra?

Hejsan! Ikväll så ska jag kanske övningsköra bilen med pappa, jag hoppas det. För har aldrig gjort det och jag vill så gärna börja så snart som möjligt! Känner mig ändå seg i utvecklingen och seg i hjärnan, men jag försöker härda ut, eller hur man nu säger!

/J


En kväll av hostningar, huvudont och massa massa mer!

Godkväll! Ska inte skriva mycket nu eftersom jag måste stänga av datorn. Men jag red lektion idag(dumt val av mig). Det tog mycket på mina krafter och jag blev snabbt trött. Orkade inte vara kvick i händerna eller halvhalterna så det gick si sådär. Men jag ska nu iallafall kolla lite på tv, och förhoppningsvis finns det något bra. Och så ska jag prata i telefonen med min älskade pojkvän!

Är fortfarande inte kry och jag hoppas på ett stort utbrott i försyldningen imorgon så jag slipper skolan!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0