It's a true love story baby.

That you were Romeo, you were throwing pebbles
And my daddy said stay away from Juliet
And I was crying on the staircase
Begging you please don't go, and I said

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes


Romeo save me, they try to tell me how to feel
This love is difficult, but it's real
Don't be afraid, we'll make out of this mess
It's a love story baby just say yes

I got tired of waiting
Wondering if you were ever coming around
My faith in you is fading
When I met you on the outskirts of town, and I said

Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all that's I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes

Cause we were both young when I first saw you.....

/J


Sol och värme!

Har solat en del idag med min syster Emelie, vi båda satt på framsidan i stolar och pressade. Eller, hon pressade och jag kämpade med att försöka vara stilla och inte gå iväg hela tiden. Jag kan verkligen inte sitta på en och samma plats hela tiden utan att röra på mig det minsta, det är hemskt. Det blev hur varmt som helst efter ett tag iallafall, och jag gick in och hämtade en sprayflaska som jag fyllde med iskallt vatten som vi sprayade över oss då och då. Härligt!

Nu sitter jag i mitt hem ännu en kväll, det är varmt som attan inomhus, så nästan alla fönster är öppna. Solen är lite lätt och halvt på väg ner bakom skogen. Och jag ska spela mario!

/J


15 sekunder av den nya Twilight filmen.



Jag vill se den so badly!

/J


090531

Nu är det sista dagen i maj, och maj har varit varm och blåsig, även regnig och snöig, nej skoja bara, ingen snö. Idag kommer jag att passa Enzo igen, Emelie ska jobba så hon kommer väl snart, måste nog byta om till de kläder jag hade igår, de var extremt softa att ha på sig. Min andra syster kommer att komma idag, Malin alltså. Sedan kommer Emelie att komma hon med, jag vet inte vad vi systrar ska hitta på för bus, men det blir väl något, ska försöka få med Emelie till stallet iallafall. Har hagfixet idag!

Igår kväll var tråkig, jag tittade endast på tv. De nada mas. Eller något. Hur som helst, nu måste jag fixa iordning mig så att jag är klar och inte behöver lämna den lilla hunden där nere så han letar efter mig sedan.

/J


PANIIIK!

Snacka om mer eller mindre panik för en liten liten stund sedan. Passar systers hund, Emlies hund, Enzo. Han fick ma, och så satte han i halsen så han höll på att halvt kvävas eller någonting. Då fick jag panik upp till max, han gjorde så konstiga ljus och usch! Men nu mår han bra igen, Skönt.

Jag och Emelie ska köpa pizza sedan och gotta oss, Makky och hans familj ska ha fest, dem gör saker ihop iallafall, tvärtemot än vad våran familj gör. Denna fest är jag inte bjuden på, dem firar Makkys och Nardies födelsedagar, eftersom dem fyller år dagen före och efter varandra. Men,men.. Sånt är väl livet.

Nu har Enzo hicka, och han kan inte vara still, han går fram och tillbaka hela tiden. Och vi som nyss varit ute.

/J


Gamla blogginlägg, riktigt kul att läsa.

jag läste lite gamla blogginlägg igår, från januari till april, lite kul att läsa då det inte såg ut som att jag skrivit det. Men det var iallafall roligt, jag skriver bra! Haha!

Idag ska jag sola, på framsidan eller baksidan, ska också passa lilla vovven Enzo för min syster ska jobba, men som tur är så ska lille vovven komma hit, så jag slipper åka iväg någonstans. Grannen kommer säkert vilja leka med honom, hon är lite jobbig, faktiskt, hur elak jag än nu låter. Men lite jobbigt är det när hon hela tiden, även om det är varmt och han är trött, leker med honom.

Nu ska jag fixa mig, för syster kommer snart.

/J


Grattis du underbara!

Denna inlägget tillägnar jag till den nyblivna 19 åringen MAEMARK, också känd som Makky eller Mac. Idag blir underbaraste killen 19 bast(år). Härligt för honom, eller inte, ett år närmare pensionen haha.

Nu sitter jag vid Agnetas och deras data, tog en paus efter mockandet och vattenbytet i boxarna. Zally kände visst likadant, hon ligger bredvid mig utsträckt på golvet och gottar sig, skulle vilja göra detsamma. Men måste snart väcka henne tror jag, för vi ska ut lite till och göra höet till hästarna, och så ska jag rida, för jag har redan gjort allt jag ska. Kanske hinner hoppa idag igen. Ja det visste ni inte va? Jag HOPPADE igår, eller.. Nämnde jag det?

/J


Min nya bästa vän!

Visst är hon lik mig i sättet!?



/J


Snacka om skillat!

Jag har kommit på min grej, jag är bäst på att mocka skit i boxar! Åh så kul va!


Röskjas box, innan...

Röskjas box efter :D

Yrjas box, innan...

Yrjas box efter :D

Dagurs box, innan...

Dagurs box efter :D

Täppas box, innan...

Täppas box efter :D

SkillZzzzZzzz eller vad! Min nya hobby, inte alls.

Min dag i stallet gick rätt så fort, faktiskt, men segt ändå. Jag hoppade med Ljuffen idag! Jag satt på och HOPPADE! Fantastiskt roligt haha!

/J


Spring som vinden Ljuffe!


Hihi, min lilla springare.

/J


Always look at the bright side of life mr.


Take one step at the time.

/J


Spiderman no more.

Helt slut nu! Varit i stallet hela dan, verkligen hela dan, känns det som iallafall. Och så regnar det nu också, jävlans baj.
Men nu ska jag fortsätta titta på Tyra show.

/J


Hästen knäppar till sig riktigt ordentligt i boxen denna gången.

Fråga mig inte varför han gör som han gör, kan säga att jag ridit precis i paddocken med honom, svettig. Det är allt jag kan säga haha!


/J


Run until you can't run no more.

Why don't you look into my eyes
So you can see how lost I am without you
I have to have you near me, close to me
You're helping me to manage the day
When I'm near you, I'm whole
I love you
And you know...

/J




26O:e inlägget.

Idag var jag i stallet, praoade då som vi gör nu. Två veckor kvar. Egentligen skulle jag ju sovit hos Agneta, men jag orkade verkligen inte, ska slappa hemma, vara sur för att mamma och pappa åkte till Cypern utan mig i en vecka, bajskorvar! Men men, min tur nästa resa.
Mina söta systrar kom på besök nyss med Enzo, men Emelie åkte nyss och det blev bara Malin, jag och Enzo kvar, men nu åker Malin och Enzo till Hanna, Malins kompis. Tjolahopp var komplicerat! Haha!

Men nu ska jag se lite på Tyra show 8) *Geek!*

/J


Fotografering i full fart.

Va i stallet idag, fotade, faktiskt! Blev sjukt nöjd med vissa bilder, här kommer tio stycken.











Glöm fan inte att kommentera mina bilder här x'D

/J


So damn obvious.

Mina besökare går neeeeeer! Ner som glassen då solen lyser som starkast.



/J


Memorials from the movie!

Just a book you said. But it was you who wrote it. You're a killer. A murder. A man looking for attention. A man without feelings. A killingmachine. A man who likes flowers, dead. You can't feel. You can't be unreal. You're a psycho. You need help. Your memory is gone. Mine too. You don't have to be like this. You can change. I know you like darkness. I know you  like pain. I really know, you like to kill. You don't like puppies. You don't like kittens. You don't like cute things, not even sweetness. You don't like me. You want to kill me.

You don't trust people. You don't believe in God. You don't believe in angels. But you do believe in faith.

You love me, but you want to kill me. You don't know what to do. You want to kiss my neck. You also want to slit my throat off. Why wont you just do it? Are you to afraid? Or maybe you just love me to much!

I know I said that you don't like me. Cause you want to kill me. But to like someone is totally different than to love someone. You said in the phone that you want to see me dead. You said in your bedroom that you want to see me naked. How do you want me? Dead, or naked? Or maybe both at the same time? You're a psycho. A fucking killer. A murder. A killingmachine. A man who enjoys pain. But after all, you're still my beloved!..

/J




Break it!!

Nej, nu ska jag sluta att skriva med "godmorgon", "godkväll" och så vidare, lite variationer får man nog ha. Det blir nog lättare för er att läsa, istället för att se mig skriva "Godkväll" i början! Haha!

Dance until you vomit on the floor
break it down and jump around!

/J


Ny blogg-design!

Goddag! Nu har jag fått upp mig en ny blogg-design, äntligen blev den klar, tog inte så jättelång tid, trots att den inte tog lång tid att göra så blev jag nöjd. Kommentera gärna! Eller, inte?

/J




Foto?

Godmorgon! Ja jag vet att klockan är halv ett, jag vet också att det inte är morgon längre, men för mig är det detta! Jag är sämst på att vakna på mornarna. Hur som helst, sista dagen hemma för mig, för imorgon ska jag till praon och sova där i fem hela dagar, eller, det blir fyra nätter iallafall. Men som tur var får jag låna pappalillas (ja det ska sitta ihop!) bärbara data, så förhoppningsvis har dem internet där uppe jag kan låna, annars blir det bajjamajja för mig.

Jag ska försöka ta med kameran när jag ska till stallet idag och lämna sovgrejerna, ska nog försöka få lite finfina bilder på hästar och natur. Ska nu innan mamma och pappa kommer tillbaka från stallet försöka byta blogg-design till någon ICKE animerisk kanske? Vi får se, vi får se.

Jag har så tråkiga dagar ändå, inga vänner, alla överger mig bara sådär, och igår när jag faktiskt gick med på att bada med Lovisa när hon frågade mig ett x antal gånger, så ville hon inte längre utan gick sin väg bara sådär. Jahapp liksom. Jaja, sånt är livet när vännerna inte orkar vänta när jag är i stallet, otacksamma. Hehe!

Och ni behöver inte överskriva mina gränser med att skriva SÅ himla mycket kommentarer! Ta det lite lugnt i skrivandet va! :O För et som inte fattar, så var detta en total ironi..

/J


Grattis mamma!

Godkväll! Vill säga grattis till mamma här. Och vi hade en rolig familjedag idag.



/J


Fotograferingen ska börjas ta seriös igen.

Godkväll! Ja precis så som rubriken säger så måste jag ta fotograferingen mer seriös från och med nu. Känner att det är ett måste för mig, börjar bli alltför lam att göra det.

Det var det jag tänkte skriva haha! Får se om min fantasi återkommer!

/J


Seg på att skriva eller vad?

Godkväll! Nu lyssnar mina föräldrar på Amy Winehouse där nere, suck säger vi till det. Idag passade jag Enzo. Det gick bra, han kissade inte en enda gång inomhus, duktig liten vovve!

Nu är jag alltför trött för att skriva, förlåt.



/J


Reklamera?

Goddagens! Vill ni kanske vara jättesnälla och så att reklamera för min blogg? Gör ni det så gör jag det för er också! Ni kan använda denna bannern:



Som länk är bannern:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/627893/images/2009/julia_39040081.gif

Och här är den utan länk:



Tack så jättemycket! Kommentera om ni reklamerar, så kan jag reklamera för er också, har ni ingen banner, kan jag göra en för er och sägga in på min blogg :)

/J


Första dan på praon.

Goddagens! Nu är jag hemma efter en heldag(morgon) i stallet. Min prao dag var faktiskt väldigt rolig. Jag började klockan sju, då tog vi ut alla hästar i hagen och jag och Frida flyttade på valackarna till gräshagen. Jag kommer att börja sju varje dag jag ska praoa (denna veckan praoar jag endast två dagar, en dag kvar denna veckan). För vissa kanske det låter som "OH HERREGUD VA TRÅKIGT!!" men det tycker jag med, måste gå upp 5:45 på morgonen, men jag slutar vid ett, det är härligt. Och nästa vecka kommer jag nog att sova där, jag vill vara hemma.. :( Det är mycker skönare.

Idag som sagt började jag sju, vi tog ut hästarna och gav mat, den satte jag upp staket och byggde hage vid diket, sen fixade jag lite i stallet och sedan hörde jag ljud hela tiden, jag undrade vad det var men brydde mig inte, men sen fortsatte det hela tiden, och rätt som det var. Såg jag en svala (igen) som flaxade mot fönstret och inte kunde komma ut, Tiger under och försöker ta den (Tiger är en katt). Så jag räddade den, sedan mockade jag i Lilla stallet, och sedan tog jag in min häst, red lite på honom, fixade innan vatten i Lilla stallet till boxarna, sedan när jag ridit på lilla Ljuffen fick han mat. Sedan hämtade jag Samba och hanterade henne. Sedan gav jag lunch, till stona först och sedan till Anna och Täppas och så hämtade jag Melody så hon fick gå till dikehagen, hehe.

Min dag, härlig!

/J


Gårdagens bilder.

Godkväll! Tänkte lägga upp lite bilder för omväxlings skull.









/J


Kablaam!

Godmorgon! Igår när jag och pappa var i stallet sent på kvällen så paratde vi med Putte ett tag, ett mycket långt tag för att vara exakt. Och då pratade vi om att Anette, en i stallet, hade somnat och kört av vägen. Och om allt och ingenting faktiskt. Och lite strunt om deras grannar och lite sådant. Inget elakt, bara lite roliga saker.

Nu sitter jag på datakunskapen och har ingenting att göra, så jag sitter här och kollar runt på lite hemsidor, bilddagboken, iloveim (msn) och bloggen. Ingenting mer, de flesta här inne gör klart sina prov, förutom Ebba, hon sitter på facebook den busen.

Nu ska jag göra lite andra grejor än bloggen!

/J


Sometimes we can laugh together.

Goddagens!





/J


Dagen i ett nötskal!

Goddagens!





/J


Kattprov...

Godkväll! Efter två och en halv timme så har jag gjort klart kattprovet, eller hemtentan vi hade. Nu måste jag äta och vila inför morgondagen då vi ska ha nationellt prov. Jag kommer seriöst talat att dö! Kan inte ens skriva normalt nu här på datan, det tar sin lilla tid för mig att skriva.

Godnatt!
/J


Transformation.

Goddagens! Nu är det så att jag hade tråkigt i morse, så jag tog kort efter varje sak jag gjort färdigt på morgonen. Detta är vad jag brukar göra på mornarna :


Först duschar jag.


Sedan torkar jag snabbt och lätt mitt hår med handduken.


Sminket kommer sen.


Sedan är jag 1OO% klar för en dag.

/J


Videoklipp!

Goddagens!




/J


Slaktarn' nästa?

Godmorgon! Känner att jag inte skrivit här på två dagar, ojoj! Men nu skriver jag, lite om gårdagen nu då.

Jag åkte till stallet igår med moppen, och en bit på vägen såg jag en stor hästtransport köra ut från en liten väg (ni vet en sån jätte stor lastbil där flera hästar kan få plats, + att han hade en lite mindre likadan på släp, silver var den) och efter hästtransporten kom en traktor med ett släp han med, vad var där i om inte fullknökat med kossor. Det första jag tänkte på var "Hejdå kossorna". Men sedan frotsatte jag min färd till stallet.

I stallet red jag, äntligen! Han blev svettig och jag märkte att han var stel som en pinne i högersida. Jag måste verkligen få han mjukare, har inte ridit han på ett tag, så kanske det är en av anledningarna till att han är så stel?

När jag var inne i stallet hörde jag något konstigt ljud inne i Jaspers box, och mycket riktigt, det var någonting där. I fönstret satt en svala och försökte ta sig ut, jag gick snabbt in i köket och hämtade en frölundahandduk vi har där och tog fågeln med hjälp av den, mycket försiktigt kan jag tillägga. Sedan bar jag ut den på gårdsplan och tittade först så att den var okej, det verkade den vara och jag öppnade handduken, den satt kvar ett tag och sedan swish! Så flög den.

Idag nu då. Vi är lediga idag från skolan, och det är hur skönt som helst! Jag vaknade 11:55 (tittade på klockan) och nu sitter jag här, ska snart äta frukost och sedan ska jag dra mig vidare till stallet, sedan när jag kommer hem ska jag skriva tenta vi fick av Åsa (dumma, dumma åsa *Ledsen*).

Nu ska jag äta frukost, så skriver senare, eller något!

/J


Barnvakt..?

Goddagens! Yesyes, nu har jag utfört mitt lilla arbete med att passa Enzo igen. Han är jättesöt! Han kan sitt, (lite) ligg, tass, stanna och kom.

Just nu underhåller jag mig själv med att chatta med Apple :D

/J


Gratis bloggdesigner!

Goddagens! Nu har jag gjort lite gratis blogg designer, tre stycken för att vara exakt. Dessa är i olika storlekar, det står under bilderna vad för storlek dem är. Även om dem inte syns helt så ska ni veta att när ni högerklickar på dem, och sparar bilden som... så kommer den att få sin normala storlek!
Kommentera gärna om ni tagit så jag får se, tack!


Storlek: 8OOx3OOpx.


Storlek: 6OOx2OOpx.


Storlek: 65Ox2OOpx.

/J


Datorkunskap!

Godmorgon! Nu ska jag ha prov. CIAO!

/J


En timmes lektion, efter skolan några timmars shoppande med Loppan!

Goddagens/Godkväll! Idag hade vi endast en lektion, i en timme, trevligt men tråkigt, var inte så många i skolan idag. Men efter skolan åkte jag spårvagn till centralen med Ebba, men insåg då att jag nyss missat tåget så jag drog mitt till Nordstan och köpte mig en grej. Sedan smsade jag Ebba och frågade var hon var. Hon ringde mig och vi möttes inne på Kicks. Jag fick mig köpt ett nytt puder, från Maybelline, Dream Mat Powder, blev det för min del. Sedan shoppade jag och Ebba loss. Vi gick till Arkaden, där köpte vi inne på Gina Tricot tre par trosor var, underbart snygga och två bikiniöverdelar köpte jag och en helsvart underdel. Och sedan gick vi till Kaphal, där köpte jag mig en orange tröja.

Min dag idag, kortfattat.

/J


Gratis Godis!

Godmorgon#2! Jag vill nog ta och passa på att länka till en till liten sida här. En jättebra sida som jag gjort reklam för innan. Den heter GratisGodis. Och dt är som den heter, man får gratis godis av dem efter att man gjort kampanjer, registrerat sig i nyhetsbrev mm. Jag har fått godis hemskickat av dem och kan garantera er om att det är fräscht!



Lite olika länkar som finns där på sidan är:



/J


Ny medlem.

  Godmorgon! Igår blev jag medlem på två sidor. Förhoppningsvis ökar antalet läsare nu då.

BloggparadenBlogRankers.com

/J


Det kan inte hjälpas, dem är så roliga!

Godkväll! Dem är såååå roliga xD



/J


Jag dör så roligt!

 Goddagens#2! Jag dör var roligt! "Passa på dig!" "Passa dig heter det!!" xD





/J


Svenska lektion.

 Goddagens! Här får ni se hur roliga lektioner vi har -.-'





/J


Sjuk snart igen?

Goddagens! Nu har vi samhällskunskap. Mitt huvud dunkar, även om jag fick huvudvärkstablett av Ebba förut. Min hals svider och är tjock.. Jag vill inte bli mer sjuk nu! Jag skyller detta på min kära mamma och min kära pappa. Dem har smittat mig, igen! Jag är trött och mina ögon håller på att stängas, jag vill verkligen sova... Jag mådde illa förut, helt jävla yr är jag.. INTE IGEN säger jag bara, INTE IGEN!

/J


Morn' folks!

Godmorgon! Jag är så trött så jag vet inte vad och min stackars mamma är sjukling idag, så hon får ligga hemma och vila, gött för henne tycker jag allt. Pappa är sjuk också, men han jobbar på han, starkt jobbat! Och jag som började hela skiten känner att jag börjar få det igen! Hell no! Jag vill inte ha det igen, en vecka räcker gott och väl för mig!

Regnar gör det idag, piss mycket också för den delen, jag vill inte, orkar inte. Men idag kommer i få träffa på en höna iallafall, dem är lite coola med sina huvuden, men något läskiga!

Jag ska pilla lite i Photoshop nu, och leka nörd. Har inget att göra på morgonen, onödigt tidigt jag vaknade kan man väl säga, men har har ju duschat också!

/J


Min dag i videoklipp.

Goddagens#2! Här är ett litet klipp från våran flummiga lektion i djurrummet. Låter min röst verkligen så? *Chockad*!!



/J


Dagen i videoklipp!

Goddagens! Min dag började med att pappa körde mig till skolan, sedan fick jag stå ute i det kalla men ändå härliga vädret och vänta tills vi började.



/J


REKLAM!



En superbra sajt där man kan tjäna godis utan att det kostar en ett enda öre, man kan göra som jag gör nu för att samla poäng, alltså reklamera för sidan!

Besök: www.GRATISGODIS.se

/J


Paris Hilton är lite.. blåst?

Tjoflöjt! Blåst?



/J


Dagen i ett nötskal!

Tjolahopp! Idag så ska jag till stallet med mamma och flytta över hästarna från gräshagen till skogshagen, det ska bli intressant att se vilka som vill också vilka som inte vill. Sedan ska vi ge dem lunch också, och jag känner nu att jag måste äta frukost för jag håller på att dö av hungernöd!

/J


Dagen i bilder.



















/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0