En vinterdag i stallet










/J


PLUS TWENTYFIVE







/J




"Hej mitt vinterland"

Yes, nu har snön kommit till västkusten! Så det är iallafall vitt ute och lite ljusare tack care snön, men kallt som tusan. Det blåser iskall luft, men jag gillar snön trots allt.
Jag hoppas på lite mer snö inatt så man kan lunka fram i lite snö, det är rätt mysigt tycker jag iallafall.


"En bild från några dagar sedan."

/J




Jul i norr!

Japp, det är precis så som rubriken lyder, jag kommer då att fira min julafton samt nyår uppe i norr! Min familj här hemma. Makky var ju här förra året så tänkte att det är min tur att åka upp dit och vara med dem en jul, för nästa år kommer dem troligtvis åka iväg till Filippinerna coh fira med släkten och vänner. Trevligt för dem, inte mig...

Lite update från de senaste dagarna som gått, Makky har varit här. I helgen var han här faktiskt, vilket var riktigt kul, jag fick skrattat och jag fick krama min älskling varje dag!
Jag har ett band med honom, måste jag säga.. Han kanske inte har det med mig, men jag hoppas det, men jag har det med honom, känner verkligen att vi hör ihop som pusselbitar. Och jag är fortfarande lika förälskad som alltid, känner en stor dragningskraft till honom varje gång vi är med varandra.
Min häst har blivit läst av en hästpratade, genom ett kort, och enligt henne så har han mycket "fel"... Han har ont i en kindtand på högersida, trött, trött i musklerna, stickningar i nacken, ett tryck i ögat, saknar en vän och massa mer.. Eller massa mer är det nog inte, kanske bara några få saker.

Min fotografering kommer att tas upp igen så fort det blir hyggligt väder, vilket det inte här nu, grått, blött och bara trist.

/J


Några "Vill ha"(!)


/J


Ny vecka, nya tag!







/J


Fotografering






/J




Helg.

Ja, jag är otroligt dålig på att uppdatera, fortfarande, men ska inte ägna tid åt att tjöta om det.
Det har varit otroligt dåligt väder för att fota så har inte orkat fota någonting då allt är grått och trist just nu denna tiden.. Finare sedan när snön kommer!

Ville bara visa att jag lever.

/J




Ojoj...

Piinsamt! Har inte skrivit på en vecka, har haft fullt upp med att umgås med min pojkvän under hela tiden i Härnösand, så jag har inte varit aktiv vid datorn alls..! Och har inte några nya eller gamla bilder att visa er. Detta då min dator krashade som jag nog sagt så jag har min laptop att leva på.
Men jag ska se om jag kan ta några bilder i veckan, det är ju faktiskt lite snö här redan! Började snöa i morse/natt vet inte exakt när det var men när jag drog upp persiennerna i morse så var det lite vitt.

/J


Leaves


/J


Härnösand

Nu har jag ännu en gång kommit upp till härliga Härnösand. Staden man aldrig glömmer kan man väl säga, iallafall inte jag!
Inte skrivit så mycket då jag inte haft ork, så jag har inte orsaken till att jag är dålig, jag orkar inte bara! Okej, det är nog dåligt av mig också antar jag, men då får ni väl se till att se till att jag får ork? Kommentera lite mer än.. Ingenting!
Nu måste jag gå, är trött som en gris..

/J