Jag har en snöflinga i näsan.

Goddag! Nu verkar vintern komma igen för tredjetusonde gången. Det var ju vår i morse, så kommer det här, förjävligt. It sucks man!

Jag kom att tänka på hur killar klär sig när jag satt på tåget, eller.. Jag kom att tänka på det efter jag sett kvinnan som satt bredvid mig, hennes ögonbryn och läppar. Jag vet inte hur jag ska förklara det med skrivande ord. Men det var en på tåget (en Lindome-bo) som förklarade det väldigt enkelt med lite gester. Så jag kan beskriva det här hur han gjorde. Först och främst, hennes läppar, knallröda, inte ens fint målat, som en liten barnunge hade kladdat på henne, samma med ögonbrynen, om man nu kan kalla det ögonbryn. Lindome-bon visa såhär för sina kompisar, ni vet hur en liten unge håller en krita, eller en penna what ever. Hela handen lixom, håller pennan/kritan med hela handen. Och dem trycker verkligen då dem målar och bara kladdar, well. Så såg hennes ögonbryn ut. SVARTA, verkligen SVARTA! Kladdiga, stora, breda, tjocka, korta, eller långa. Jag kunde inte titta för mycket på henne utan att börja skratta.

Men nu till hur jag tycker att killar klär sig. Visst, vissa klär sig ju faktiskt snyggt. Medan andra, inte klär sig lika snyggt. Visst, vissa killar kanske passar i tighta byxor, men dock inte alla. Men alla(nästan) passar väl i att ha lite häng på sina byxor, som inte är tighta, dem ska vara lite pösiga. Man ska iallafall se kanten och lite mer av kallingarna/kallsipperna på dem. Det är grymt hot!

Tyvärr gör vissa killar såhär att dem låter byxorna vara rätt så långt upp, sedan drar dem upp kallingarna högt, högt upp i vädret! Vad är det för stil att ha dem så? Vem fan tänder på killar som har sån stil? Inte jag iallafall.

Sedan tröjorna på en kille, dem ska helst ha t-shirt, inte fula bögiga linnen, om man har muskler och ingen tanig kropp, visst! Då är det verkligen helt okej! Men, jag tänder iallafall på t-shirt, en snygg tjocktröja över med luva och den ska inte vara helt uppdragen med dragkedjan, lite öppen så man ser tröjan under. Mumma! Säger vi till det. Så ska en killes klädstil se ut, och! Man ska inte kunna se strumporna! Det är så brat! Brat - varning på det!

Fota lite idag när jag kom hem. Kommentera gärna bilderna och inlägget :D

WINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLANDWINTERWONDERLAND

/J




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0