"Fotograferings dag"

Tog en hel del kort i stallet idag, orkar nog inte lägga upp alla här så det blir på Facebook som dem kommer upp, så de kan bara bli synliga för mina vänner jag har där.
Men kan visa en bild på Dagur och Kolbeinn när dem lekte i hagen förut.


/J


Slutelilut!

Nu är mitt kalas fullbordat och slut med andra ord. Fick massvis av fina grejer, kan försöka rabbla upp några;

1.1OOkr
Örhängen och ett halsband
Smyckeshängare
Blommor
Nagelkits grejer samt fransk manikyr
Två presentkort på KICKS
Ett presentkort på BikBok
Dummy (
godis)
Cappuccino med daim i
I korgen fick jag:
Läppsyl format som en burk
4 flaskor med Xider
Chips
En nallebjörn
Blommor
Godis
Toffsar
Ett fint ljus
En jättesöt tröja(!)
En filt
Ett handgjort halsband
En blå sparGRIS
Tre skräckfilmer i en box; 28 dagar senare - The Sin Eater - The hills have eyes
After Eight choklad
En Nalle Puh anteckningsbok

Så mina systrar hade jobbat sig med den, och just det! Jag fick korgen också. Men den kan säkert komma till användning i sommar, om jag vill gå ut på picknick med Ljúfur, skulle vara jättemysigt!
Allt var jättebra! Och sedan fick jag kramar och massa fina kort!

Tack, tack!

/J


Kalas

Allt kommer in på en och samma gång. Men just nu i denna stund pågår kalaset, roliga människor här! *Glad*



"Tröjan från JC, halsbandet från stallkompisarna"

/J


Före/Efter





/J


Martin och Jonatan

Tittade runt lite på Youtube på gamla Idol auditions, kom fram till min Kompis Martin och hans kompis Jonatan när dem lurade juryn. Det är kul varje gång, men Martin, du måste lära dig att skådespela lite bättre! Och nämn inte Guitar Hero(!). Haha!



/J


Kalas

Idag blir det "kalas" här hemma, för mig då som fyllt 18. För släkt och vänner.. Känns som att det inte blir så många som kommer för häromdan så hörde jag mamma och pappa prata om att ingen hade svarat på antingen mail eller telefon. Så det blir väl jag, mamma, pappa, systrarna, möjligtvis deras män, Inger, Arne och säkert inga fler än så?...

Har föresten åkt på en förkyldning, och jag har precis lärt mig hur man stavar det rätt! Innan skrev jag försyldning, det är ju rätt logiskt, eller hur. Men mamma sa att det stavas förkyldning! Så nu vet jag det!

/J


Just go with the flow

Sitter och pillar lite i Photoshop, försöker lära mig att måla lite bättre där, och redigera och skuggningar mm. Går kanske inte jättebra, men det går nog framåt trots allt! Det finns ju dem som inte kan redigera alls, visst?


"Sometimes the leafs just never come, but lets hope they will come soon, very soon"

/J


Verkligen? Klockan 3?

När jag och Amanda åkte tåget vid Mölndal idag så gick det på en man (i Mölndal då), han gick på nästan som en vanlig man, observera nästan. Han gick mot de hängarna som är i i ett stålrör vid dörrarna (vi satt med ryggen mot där han som kör tåget sitter) och tog tag i två stycken och hängde sig bakåt och sa "Dagens stretching", jag började genast knappra på min iPod så jag skulle tänka på något annat och inte skratta.
Detta leder mig till dagens rubrik, klockan 3? Blir man verkligen full vid den tiden?

Det är repris på The Vampire Diaries, varför gör dem filmer som är lik Twilight? Dem förstör det bara!

/J


Irriterande

Här sitter jag med glass bredvid mig och i käften. Sitter och glor lite på tv/datorn, och hör dunka, dunka musik i öronen i princip hela tiden. Grannen som inte förstått att det är rätt tunna väggar här och de inte längre bor i villa. Dem är något... Irriterande när dem inte förstår att dem faktiskt har grannar som irriterar sig, är nära varje gång dem har hög musik på att gå till dem och knacka på och ge dem hålla käften! Inte lätt för dem som har ont i huvudet och hör dunka, dunka i huvudet hela tiden...


"Känner mig lite såhär nu, gaaaah! Makky är fotografen ;D"

/J




"Knuff i baken"

När tåget kom till Kållered så var folk oerhört ovanligt långsamma att gå av tåget, och folk stod i vägen för de som skulle gå av (varför kan folk inte akta på sig?). Så var det en man (utlänning) som skulle stämpla av, när han gjort det, stod han där och tittade på trappstegen framför honom, och bakom honom var det en stod kö. Sedan såg jag en gammal kvinna få nästan som.. Panik när ljudsignalen hördes om att dörrarna skulle stängas. Hon knuffade av mannen och sa någonting till honom, och han bara tittade chockerat på henne och gick sedan.

På tal om något helt annat så vill Makky på Green Day i Göteborg i Juni (tror jag). Han vill dit med Maenard och deras kompis. Men det är bara de övre läktarna som har platser kvar (idiot, för de släppte ju biljetterna i måndags), så han vill inte köpa. Det är ju kul att gå ändå och höra, och se dem även om man är långt bort. Det märkte jag, det är mäktigt!

/J




Skolan.

Sitter nu på Djursjukvårds lektionen och har precis blivit klar med ett arbete. Härligt.
Vi skrev om ringorm och lite sådant. Läskigt värre.

Nu måste jag dock gå. STAY IN SCHOOL.

/J


Good luck

Idag ska Makky göra teorin och uppkörning, hoppas på det bästa för honom! Han kan det, det vet jag så det kommer nog gå toppen!

Nu måste jag gå och fixa klart mig, kanske ladda ner en låt om jag hinner!

/J


Saknaden är stor.

Älskling åkte hem idag. Följde han till tåget, pappa körde oss sedan satt vi inne på centralen i 4O minuter och bara satt tillsammans. Jag försökte inte tänka på att han skulle åka. Vill inte vända mig om för att se ett tomt rum...

Fyllde ju år igår, fick ett objektiv till kameran.




"Han är inte röd, den blev överdrivet röd då jag redigerade bilden"

/J


MYNDIG

Idag fyller jag 18 år, får alltså köpa RedBull på Ica igen haha!

/J


Tåg i 21h

Ja, godmorgon är det nästan för mig. Vaknade för ca 3 timmar sedan faktiskt, hur pinsamt det än är att erkänna. Vaknade kvart i 3 idag. Vi kom hem från Härnösand/Sundsvall/Stockholm vid 6 tiden idag. Akta för detta kan bli ett låångt inlägg. 

Det började väl med att tåget i Sundsvall var försenat två minuter. Men när vi åkte så gick det jättebra. Men sedan stannade dem en bit på vägen efter Gävle (tror jag, eller före) och skulle fixa en dörr som krånglade. Sedan åkte vi vidare och stannade sedan i Tierp, där var vi fast i några timmar (kommer inte ihåg exakt hur många). Dem fick dörren "fixad" och sedan åkte vi vidare i X2000-tåget i max 8Okm/h. Så det slutade med att vi kom fram till Stockholm 4 timmar senare än vad vi skulle ha gjort. Så ja, vi missade vårat Göteborgståg och var tvungna att gå till Kundtjänst för att fixa nya biljetter. Det var kaos på Stockholms Central så det var fullt med folk.
En kvinna i Kundtjänst sa åt oss att det var ett tåg som skulle till Göteborg om 3 minuter och vi kunde gå på det utan att ha biljetter till det. Så vi sprang nästan dit och väntade på att det skulle öppna. Det öppnades inte fören en halvtimme efter att vi kommit dit för att vänta på det. Sedan fick vi knö (tränga) oss in i Bistron och vi var då tvungna att stå upp.

Så, vi var på tåget iallafall, men åkte det? Nej. Där stod vi, i 5 timmar. Vi fick som tur var bytas om med en kvinna att sitta ner och stå upp så det var rätt ok. Sedan pajade toaletterna så det fanns en fungerande toalett längst fram endast. Vi hade ingen personal, dem var fast på ett annat tåg som stannat någonstans. Sedan började alla bli hungriga och vi hade ingen som skötte Bistron. Så några folk i Bistron (som inte hade biljett dem heller) och vi började med våran egna försäljning.

(Innan vi suttit där i fem timmar)
Sedan sa dem i högtalarna att det var omöjligt att komma iväg från Stockholms central inom 2 timmar. Så vi väntade på att klockan skulle bli nio. För då hade dem sagt att tåget tidigast skulle gå. Så vi väntade, och väntade. Folk började med lite överlevnadsinstinkter och sa att "Jag har en kompis som handlar åt mig, någon som vill ha någonting? Nuggets? Det är mitt kort så, ni kan ju bara betala mig sedan!"
Klockan blev 9, ingenting hände. Vi väntade en timme till. Sedan fick vi besked om att personalen skulle komma inom 5-1O minuter, snacka om att vi blev glada. Vi applåderade och det blev genast mer livat i vagnen.

När personalen kommit så åkte vi inte fören någon halv timme-timme efter detta. Men vi kom iväg.. En liten bit. Sedan åkte vi igen, vi kom till Hallsberg där det blev stopp igen, innan perrongen. Där stod vi i 2 timmar tror jag, eller 3. Det hade nämligen hänt något med ett tåg framför oss så SOS Alarm var där och hjälpte till, och något växelfel var det också.
Jag orkar inte ens nämna allt för det var så himla mycket som hände under den kvällen.

Men tänk er detta:
Vi åkte klockan 9:1O från Härnösand. Och vi skulle ha varit i Stockholm 13:3O, sedan skulle vårat tåg till Göteborg ha gått 14:1O. Vi skulle ha varit i Göteborg 17:17.
Vi åkte den tid som jag skrev från Härnösand, vi kom fram till stockholm vid 5, vi åkte inte därifrån fören vid 11 tiden, vi kom inte fram till Göteborg fören klockan 5 någonting på morgonen.
Vi åkte den 2O:e, vi kom fram den 21:a.


/J




Clearasil Ultra

Ville bara tipsa er om Clearasil Ultra Treatment Scrub läs om den där. Jag har använt den ett långt tag nu och jag klagar inte alls. Den hjälper verkligen mot acne (finnar). Samt fet hy. Så länge jag använt den så har min hud blivit mycket finare och slätare än innan. Så ni ska faktiskt tro lite på reklamen om går på tv nu om den. Den hjälper verkligen! Men finnarna försvinner kanske inte sådär bra under 3 dagar som de gör på reklamen. Men nästan!



/J


Snö idag igen!

Ja faktiskt, det snöar här idag igen. Men dock inget jättefint väder. Det är väl runt -14 grader kallt eller så här. Och så blåser det. Och just nu hör jag för första gången ett flygplan! Eller, det låter som ett flygplan iallafall..

Inget inplanerat direkt idag... Ska väl sitta här och softa, ska nog packa sedan också då vi ska åka tillbaka till Göteborg imorgon, eller jag ska åka tillbaka, Makky ska hänga med för 3 dagar.

/J


Birsta

Varit i Birsta idag, handlade 4 nagellack till mig själv. Svart, rosa och... Ja, två olika nyanser av rosa och.. Blått tror jag!
Sedan efter det promenerade vi mot Dressmann, men vi stannade på vägen i några affärer, såklart! Sedan kom vi fram till Dressmann, och jag fick (äntligen), träffa Cassandra. Vi har snackat ett tag här på bloggen, msn, sms och bilddagboken. Hon var mycket söt, trevlig och rolig! Kul att träffa dig!

Nu ska jag titta på film, äta chips och godis och dricka cola, mums!

/J




Torsdag.

Dag 6 i paradiset, rätt härligt om jag får säga det själv.

Här idag är det strålande sol, och det snöar! Precis som om man vore i fjällen där man åker skidor, så nu ska jag ta på mig långkallingar, termobyxor, varma kläder, vantar, mössa, halsduk, sätta på min pjäxorna och ta skidorna, sedan blir det till att åka i backarna, NOT! Men det kunde ju ha varit så, eller?

 

Måste även säga att Apple (Makkys lillasyster) är sjukligt besatt av Vanessa Hudgens! Det är rätt skrämmande faktiskt, överallt på Makkys data så har hon bilder på henne, bilder på henne själv där det står att hon är den riktiga Vanessa Hudgens. Och hon har tillochmed skapat en msn där hon heter något med Vanessa, hon låtsas till och med vara henne! Haha!
Och till mig har hon sagt att hon inte gillar henne, pffff.

/J


Goddagens!

Sitter här nu, fixad och klar. Jag vågade mig ner och äta frukost. Okejj, Rachelle (deras kusin) kom hit och frågade om jag ville ha frukost. Och ägg. Jag sa ja och sedan gick jag ner, duktiga mig!







"När det finns en webbkamera i närheten, händer detta"

/J


Godmorgon

Nu har jag vaknat, eller.. Jag var vaken vid 7 också då älskling skulle gå till skolan. Men jag fick sova lite till sa han, tack♥
Ska nog snart duscha och fixa mig, och äta lite frukost också antar jag. Får se om jag kan ta mig i kragen och ta något där nere helt själv även om hans mamma och kusin är hemma haha!

Glömde nämna att igår hade jag namnsdag, fick några snälla sms av folk.

/J


Glasses!






/J




Djur för forskning

Jag är snart klar med våran uppgift om olika sjukdomar på Djur för forsknings lektionen. Har kvar diskussions delen, och den blir nog inte lång. Kommer dessvärre inte ihåg vad det var som vi skulle diskutera med oss själva om!

/J


Another day in paradise

Paradis och paradis, för mig är det väl det då pojkvännen är här och är söt hela tiden. Jag har fixat mig och ser nu ut som en vanlig människa isället för en... Jag vet inte vad! Mitt hår ser normalt ut istället för en hög smör. Och nu fick jag prata med någon man som ska titta på deras trummor här, i telefon. Herregud säger jag bara haha! Han pratade en riktig rolig dialekt så jag fattade liksom ingenting. Men, bättre det än att Evelyn inte fattade, det var ju hon som gav mig telefonen, och jag uppfattade att han ville titta på trummorna, och han var utanför, och han hade pratat med någon om att komma och titta på dem idag. Det uppfattade jag!

Ja, som ni ser har jag inget liv, sitter och skriver om småsaker på en hemsida som kallas blogg. Men skit samma. Jag kanske vill titta tillbaka på mitt liv senare när jag blivit äldre, då kanske jag fått alzheimers eller blivit senil. Vad vet jag.

Men nu ska jag snart äta frukost, fast.. Han är ju här och tittar på trummorna nu. Jag kanske ska vänta lite med det. Tills han gått. Jag vet inte. Och nu skriver jag bara blaja...




"Såhär ser man ut när man har tråkigt"

/J




Städat...

Har sysselsatt mig med att städa detta stökiga rum, samt vika hans slarvigt slängda kläder. Det ser väl.. Okejj ut antar jag. Spelar lite på gitarren han har här, mindre bra.



"Kläder jag aldrig haft på mig hemma"

Det är rätt komiskt att lyssna på Apple som sjunger högt som satan haha!

/J


Oh my Godeligod!

Ja, där var ett av mina finfina ord i rubriken. Hur som helst. Igår fick jag 14 besökare! 14!! Och jag hade bara skrivit ett inlägg ändå, var kom alla ifrån? Känns som att min besöksstatistik ökar varje dag, härligt.

Sitter nu och fixar mig lite lätt, har på mig kläder som jag aldrig brukar ha på mig annars. En sk. tunika och leggins, herregud så jag ser ut haha! Hör Evelyns musik där nere, tror hon sjunger lite och så, inte säker dock. Men jag tror det!

Nu måste jag faktiskt fortsätta att fixa iordning mig, och sätta på musiken i min iPod.

/J


Happy valentines day!

Ja, glad alla hjärtans dag!

Det var det jag tänkte skriva idag. Eller också att min pojkvän är den sötaste! Trodde aldrig att han skulle ge mig någonting på alla hjärtans dag, men han överraskade mig och hade köpt finfina blommor och en kanin med en fotoram. Han är bäst!

/J


Slutdestination - Härnösand

Är nu framme i det lilla stället kallat Härnösand. Känner mig helt slut, trött, äcklig och att min kropp och mitt hår trånar efter att få duscha!

Ska hoppa in i duschen snart, antagligen. Skönt, skönt! Funderar på om jag ska bada imorgon, eller inte.. Svårt val asså...

Men skulle bara skriva så ni vet att jag lever och överlevde resan, en spydde på tåget (och det var inte jag), ingen mer. Underbart.(!!)

/J


it's gonna be a long night.

Känner redan nu hur nervositeten smyger sig fram. Jag är helt jävla hyper så jag vet inte vad det är för fel, eller jo.. Ska ju åka imorgon(!!!). Men jag har ju åkt flera gånger, och vet hur det är i Stockholm nu, är bara nervös om tågen blir försenade och jag måste vänta och allt sånt bajs. Men det tror jag inte, hoppas jag inte! Det ska gå med flyt imorgon! Hoppas jag verkligen!

/J


LOV

Eller ja, inte precis lov, lov, men det är ju ändå lov, på något vis. Men imorgon åker jag, underbart! Men tråkigt att sitta på tåg i 7-8 timmar helt själv.. Men, jag har fått en liten "goodie-bag" av mamma med chips, godis, PUCKO och två tidningar. Och så ska jag ta mig i kragen och läsa Twilight böckerna jag fick i julklapp (som jag inte önskade mig).
Mamma hade med sig vantar och en mössa idag, mycket sköna vantar och jag gillar dem mycket!

Nu ska jag äta lite mat, har inte gjort det sedan.. Lunch och då köpte jag en cheeseburgare och en liten cola på McDonalds

PUSSEN! Nej, jag skojade bara, är rätt hyper nu... Fick nämligen ett VG- på ett farmakologi test som vi hade i onsdags. Underbart! Jag halkade även på väg till tåget, hamnade på alla fyra på marken, shit happends to everyone, eller hur?

IMORGON!

/J


Natti!

Nu ska jag bädda in min data i sitt täcke, ge den en godnatt puss och släcka ner lampan så den kan sova. Okej, inte riktigt så va, men nästan. Ska släcka ner dator iallafall, inte ljuset, än!

Har nu fixat mina naglar inför helgen.. Funderar på att ta med lite saker till H-sand, men vet inte. Orkar jag? Det kommer ju lukta när man använder det... Vi får helt enkelt se! Har iallafall skrivit en liten packlista, och tror jag är klar med att slänga ut de saker jag ska ta med (kläder) i rummet där min garderob är. Vi får se om allt det får plats, för jag kom på att jag har mer kläder som jag precis tvättat som måste med. Vi kanske får byta ut vissa saker till de saker jag faktiskt vill ha med.
Nu kom jag på en sak till jag behöver ta med, ska skriva på Djur för forskning's inlämningen. Det ska jag göra på Makkys data då jag inte är ute och går, om jag vågar!




"Ingen svart kant runt nu, orkade inte starta PS"

/J




Läxfri dag

Var precis i stallet, red inte. Men proppen gick i stallet och i paddocken, men flickorna i stallet var hurtiga och fick det snabbt fixat! Jag stod utanför då mamma höll på att mocka, och där lekte jag med Zally och jag höll på att frysa ihjäl.

Vann inte heller tävlingen hos Foki, inte så förvånat måste jag säga. Hon har en ny tävling, men orkar inte vara med i den. Ska nog duscha nu, och slänga mina byxor i tvätten och sedan börja lägga fram kläder till resan på lördag!

/J


RIP Skärpet

Mitt skärp har nog sett sina bästa dagar.. Och ser nu de värsta. Undra om jag kan ha det en sista gång idag, eller om jag ska slänga det. Eller ska jag använda det tills det går itu? För det kommer det att göra i princip när som helst.





Men om man ska tala om någonting annat, så är det såhär jag känner mig inombords.


2 dagar kvar!

Länk till Melba.se tävlingen!

/J


NATURKUNSKAP B


"En förvirrad Julia!"


"En galen Julia!"

Vi har det inte lätt vi unga människor.

/J




Pimped nail

Som jag sa innan så pimpade jag ju min nagel igår, har nu bilderna här så kan visa er dem. Eller så blir det en bild då bilderna är av en och samma nagel. Men jag ska nog göra om allt någon dag snart, det blev lite mycket lager där så det blev.. Bubbligt!
Men hur som helst, stenarna och blomman som är på är köpta hos KICKS, kostade tillsammans 15O:- men det är från två helt olika paket, så de kostar ju då olika som sagt.


"Okej, okej. Inte perfekt, men jag lär mig ju! Och detta var faktiskt första gången"

Länk till Melba.se tävlingen!

/J


Svenska!

Vi har nu svenska lektion, fy tusan säger jag bara... Sitter och söker på massa namn på namntoppen.se (det går inte att länka nu, denna skoldatorn är inte den bästa...).

Ska skriva min krönika nu, men jag vet inte om jag får skriva om språk eller inte, vet inte vad vi ska skriva om. Vi pratar ju om språk i skolan nu, men.. Jag kommer inte på någonting att skriva om just nu som handlar om språk...

3 dagar kvar!

/J


Paket, till mig?

Makky skickade ett sms till mig om att jag hade ett paket på Ica som väntade. Så innan jag och mamma åkte till stallet så åkte vi för att hämta ut det.


Länk till Melba.se tävlingen.

/J




Morning!

Vaknade för inte längesedan. Snoozade en hel del om jag ska vara ärlig, och jag känner nu att jag faktiskt bör fixa mig då jag måste gå halv tio... Men lat som jag är så sätter jag mig framför datorn och ser till min förvånad att jag fick 14 besökare igår, nästan rekord! Vet dock inte vad mitt absoluta rekord är men jag vet att det var mer än 14.

Har en fruktansvärd hosta, ont i halsen, och herregud.. Jag vill inte vara sjuk när jag åker iväg på lördag. Jag har en sådan, riktig rethosta när det verkligen kittlar och kliar i halsen, och varje gång man hostar så blir det för 1 sekund bättre, men sedan kommer det tillbaka igen direkt efter, funderar på om jag ska "knarka" Bafucin idag.

En länk till Melba.se tävlingen kommer här. (det jag skrivit på min blogg alltså)

4 dagar kvar!

/J


Snart myndig

Kan ni tänka er, jag fyller snart, snart 18 år! Den 22 februari för att vara exakt, snacka om att jag skulle bli underbart glad om jag vann Foki's tävling + att min kille kommer hit ända från Härnösand, tillsammans med mig då. Underbart!

Jag försöker klura ut min önskelista till mamma och pappa, kommit på några saker nu, mer kommer nog att "poppa" upp i mitt huvud inom kort.

/J


Melba.se

Nu är det så att Foki har lagt upp en till tävling på sin blogg, denna gången om Melba.se. Man kan vinna en valfri produkt, accessoarer eller kläder. Jag har nu valt ut det jag skulle vilja ha om jag då vann.


"Bara lite exempel på vad som finns i hjulet"

Detta valde då jag, accessoarer till naglarna, hur coolt är inte det? Jag har tittat länge på Foki's naglar och bara undrat, hur gör hon!? Och jag vill även få sådana coola naglar, nu när jag ändå börjar tänka alltmer på mina naglar (konstigt?).

Tävlingen pågår ända tills torsdag nästa vecka, det är då Foki drar vinnare som vinner valfria produkter från Melba.se. Läs på Foki's (jag vet att det är länkat till kommentarerna, men då kommer ni iallafall till inlägget) press om hur ni deltar i tävlingen.

Kanske några av mina 1O besökare vill vara med, då har jag ju värvat några iallafall, och även minskat mina chanser till att vinna haha! Det gör inget, hon kommer nog ha mer tävlingar, även om det skulle betyda enormt att vinna nu, men. Vi får helt enkelt se.♥

Detta är föresten mitt 6OO:e inlägg på bloggen!

/J


Where have you go?

Mitt Voddler fungerar inte längre, PAPPA!



/J


Måndag.

Det är nu måndag, alltså bara några två dagar kvar tills det är lördag. Härligt, ni ska bara veta hur mycket jag längtar!

Var precis i stallet, red lite i paddocken. Töltade hela tiden, i princip. Det blev även en icke-längtad trav som jag var nära att ramla av i, men annars så gick det jättebra!

5 dagar kvar!

/J


Outfits.

Jag vet inte om jag ens ska ha dessa kläder imorgon, jag testade dem mest. Har inte ens några bra skor att ha dem till...




/J


Godkväll!

Har faktiskt inget "nytt" att skriva just nu för tillfället. Försöker lista ut lite vad jag ska önska mig i 18års present av mina föräldrar. Dem vill att jag ska skriva upp en önskelista, men.. Jag är inte säker på vad jag vill ha, eller jo, men ändå inte. Objektivet är jag säker på att jag vill ha, men då kommer jag kanske inte få något annat roligt, vi får se hur det blir. Hoppas på objektivet ändå, det har ju bildstabilisator och allt!

6 dagar kvar!

/J


Twilight vs The Vampire Diaries?

Oj, nu har dem fått för sig att göra en till vampyrfilm,  The Vampire Diaries. Är det bara jag eller är den sjukt lik Twilight på något sätt? Elena och Bella. Korta och bra namn för två "ovampyriska" tjejer. Båda blir kära i en kille i skolan. Fast, nu är det killen som är ny, det är väl det som är lite annorlunda i det hela. Men annars tycker jag att den verkar likadan. Sett reklamen om den och där säger han ju något i stil med "Don't touch Elena" eller något. Hello, lite Edward stuk där kanske?

Info om serien:  
Serine är baserad på böckerna av  L. J. Smith.
4 månader efter en tragisk bilolycka som dödade Elenas och Jeremys föräldrar försöker de fortfarande anpassa sig till sitt nya liv. De bor nu mera hos sin moster (eller faster) Jenna som gör allt hon kan för att vara en bra foster mamma. Jeramy är fast i drogträsket och Elena fattar tycke för en ny kille på skolan, Stefan, som döljer en mörk hemlighet. Han är nämligen vampyr.  

Källan finns här.

Nej, den serien kommer jag nog inte att se. Den är för härmad, och jag gillar inte serier som härmar andra bra serier bara för dem vill ha många tittare.

Såg även en likhet mellan de två som spelar i Twilight (Bella och Edward) och de två som spelar i The Vampire Diaries (Elena och Stefan).


"Det finns en del likheter mellan karaktärerna så att säga."

/J



Annorlunda Julia, mycket.






"Blev dock osäker på den, den hade vingar på sidorna.
Den är nu tillbakalämnad"

/J




Tonight.

It doesn't matter if it's wrong or right
I really need you tonight
I figures out what to see to you
Sometimes the words
They come out so wrong
And I know it's time that you understand
That what we have is so right this time.


7 dagar kvar!

/J


Fungerande.

Igår fungerade inte bloggen att komma in på, stod något om "diagnostisera *någonting*" tror jag, inte helt hundra på det. Men nu kommer jag in, och är klar att mina besökare håller sig lite över 3 iallafall. Nu ska jag prova lite kläder som mamma köpte, ska se om dem passar, hoppas på det, för orkar inte åka med och byta dem!

8 dagar kvar!

/J


Nya "idoler"


"Mina nya såkallade idoler, så himla roliga och så klockrena!"

/J




Prov.

Gjorde två prov idag, om hund, som jag hade missat att göra när vi hade kursen Sällskapsdjur. Men idag gjorde jag dem, och jag klarade dem! Skönt, jag var rädd att jag blandade ihop lever med lunga fröst men, det gjore jag nog inte!

1O dagar kvar!

/J


Kalender

Jag vet att man inte behövde skriva i bloggen att man var med i tävlingen hos Foki, men jag gör det ändå.
Den tjejen är helt, galet söt och hon skriver bra på bloggen och det är kul att läsa den.
Så ja, jag medverkar i hennes tävling om att vinna en kalender med bilder från henne.



/J


Längsta benen!

Hittade en kvinna på internet vid namn Svetlana Pankratova, som har de längsta benen i världen, samt fötter om jag får säga det själv. Det ser nästan på gränsen till groteskt ut men, jag ska inte dömma!




"Både jag och Makky säger eww till detta, men.. Det är våra åsikter."

Källa finns här.

/J


Gitarren <3


"C"



"G"

"D"

"Em"

/J


Foton från gårdagen!






"Kommentera gärna och säg vad ni tycker <3"

11 dagar kvar!

/J


Skymtar jag en nedräkning?

Nu är det nog dags att räkna ner! Det är ju nästa vecka menar jag, och jag vill inte bryta min "tradition" om att räkna ner till de viktigaste stunderna som händer.

12 dagar kvar!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0