Haha.....ha!

Hemma men inget skrivet i bloggen på evigheter, snäll jag är va? Men skit samma, jag är med min älskade pojkvän, kommer vara det tills på söndag, vill inte skriva hur många dagar för det är hemskt! Snacka om att jag kommer att sakna honom, så JÄVLA mycket! Kommer inte träffa honom förrän i oktober... Då ska vi till Stockholm och se på Green Day tillsammans, trevligt, + hans bror, vi ska bo på hotel, tror jag!

Nu ska jag ner och äta iallafall, om filuren framför min tv och playstation ska göra det, vet jag inte. SKIT I DET! :)

/J


Hemma...

Ville bara skriva att jag är hemma nu, och det suger. Vill inte vara hemma. Eller.. Det är väl skönt i och för sig, men jag vill inte att det bara ska vara EN vecka kvar tills han åker hem, jag kommer att bryta ihop totalt!

/J


Veterinärmottagningen Kusthöjden

Näst sista dagen för mig nu, ändå lite skönt, men jag har kommit in i arbetet så pass bra nu så jag vet vad som ska göras. Förhoppningsvis så har min "lärling" förstått någonting av det jag sagt och visat. Men sedan har hon ju sin kusin där som hon kan fråga om hjälp.

Snart ska jag åka, ska få skjuts av Nardie idag, eller förlåt. Nards, eller vad fasen han vill bli kallad. Klockan tickar och jag blir uttråkad av att sitta vid datorn så här länge, inte länge men.. Ett tag iallafall! Ingen lunch kommer att ätas idag, utan lite fika då och då under dagen så kommer jag nog klara mig fint, tar nog med mig mina goda godisar också, funnit mig en ny favorit, men börjar tröttna på dem redan.

Anledningen till att jag skriver såpass dåligt nu för tiden, alltså inte mycket, är för att jag vill spendera den mesta tiden med min fina pojke.

/J


Sista veckan.

Yeap, sista veckan på jobbet idag, lite härligt ändå. Det kommer som jag säkert skrivit innan en tjej idag som ska börja jobba denna veckan, jag ska visa henne runt mm. Jag kommer väl bara svabla mig igeom allting xD

Men nu ska jag snart dra, så PUSSSS xD

/J


Moppeolycka andra graden? xD

Idag körde jag en mycket seg och trög moppe, och det blev en liten mindre olycka xD Jag fick en fluga i ögat, fickpanik för de gjorde ont, och då tappade jag kontrollen över moppen och körde enr i ett dike. SÅ SMIDIGT!

/J


Herregud!

Det var väl evigheter sedan jag skrev här, detta på grund av en sak ; Jag själv. Jag, klantarslet som jag är, förstörde Makkys data totalt, tänker inte säga hur, utan det förblir en hemlighet mellan mig och folket häromkring. Men, tänkte bara skriva så ni inte tror jag dött, men det gör jag väl så småningom iallafall, efter ett x antal år.

/J


Tröttellitröttrött

Så känner jag mig nu, ja alltså som min rubrik. Ska snart iväg, gå, till jobbet, kommer att ta 4O minuter till en timma, men vad gör man inte då man inte har någon som skjutsar hihi. Man måste ju jobba. Tjohej! xD

/J


The first day, on the second week, the week after the first week, and the week before the last week

Ja, jobba, jobba, jobba idag. Ska snart gå.. Tror jag, förra gången jag gick så gick jag på 3O minuter, nu vet jag inte. Så.. Jag får se när jag går.. Kanske 2O i? Eller.. Halv? Vi får se som sagt, nu är jag inne på min andra vecka iallafall och det är snart min sista, då ska jag visa någon tjej vid namn Linda runt, herrejävlar, det kommer inte att gå bra för jag vet inte mycket själv.

Har ätit frukost iallafall, jag är duktig, och jag ska ta med mig mat idag till jobbet, tror jag.. Om jag inte äter innan jag går.. Innan eller under tiden? Jag vet inte.. Menmen, nu har jag brist på fantasi på att skriva något här.

/J


It's raining men

Uscha! Uscha på vädret, det är inte så bra, regnar och blåser as hell! Jag vet inte vad folket planerat att vi ska göra idag, hoppas på något roligt. Gårdagen var kul, kvällen där, nämner inga namn men kan säga att det blev en hel del skrattandes åt en viss person som var något full.

/J




Fredag

Sista dagen i veckan, vardagarna alltså, nu och det betyder att jag klarat mig hela första veckan på jobbet, förhoppningsvis denna dagen också. Idag kommer inte min arbetskompis som också är 17 år, Lina, att vara där, hon åker/har åkt till Norge idag. Så.. Hon kommer på måndag och arbetar, sedan kommer inte hon mer, så jag är själv hela nästa vecka, och den sista veckan på jobbet kommer det en annan tjej som jag ska visa runt, geat.

/J


Dagen

Blää, säger jag. FLrst gick tiden fort, fort, fort! Men sista 2 timmarna så hade vi ingenting att göra på  och ½ timme, jag säger fy faaaaen! I hate it so badly, I truly do! Men whatever, jobbet är ändå kul, fick titta på en operation, eller typ, idag. Och städade, as usual..

/J


Trallux, det är mitt ord.

Ja, nu är det tredje dagen på jobbet idag, kommer att städa idag, städa toaletter YIPPE... Inte.. Tjejen jag jobbar med är snäll, hon Lina, men hennes skratt fortfarande! SNARK!

Mitt hår är plattat och klart och sminkat mig också, svårt att dölja märkerna som Makky gjort, gris! Men, sånt är livet när man har pojkvän. Ska snart åka, jag vill ha något namnam Men godis har jag, och det ska jag ta med mig, mohahaha! Men jag vill ha en frukt.. :'(

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0