Packning pågår, snart(!)

Sitter just nu och tittar lite på Simpsons i brist på annat nu när jag precis målat ett grönt nagellack på mina små naglar och väntar på det att torka.

Sedan ska jag packa, packa, packa. Ska inte packa ner mycket dock då jag ändå ska vara där i några få dagar, men vi får se, får nog ta med mig en tillräckligt stor väska så att mina framtida nya skor kan få plats.

IMORGON!

/J


Lydia's Dinner

På lunchen så åkte jag och Ebba till stan, Nordstan för att vara exakt. Där bestämde vi oss, helt random, att vi skulle äta på Lydia's Dinner, buffé. Och det var ingen dålig bestämmelse för det var underbart gott!


"Bilden ovan är fin på Ebba!"



"Bilder som inte fick vara med i kollaget hehe!"

/J


Inköp för dagen.


3 nagellack hos KICKS. 3 för 2, 5O:-

3 nagellack hos KICKS. 3 för 2, 5O:-

3 nagellack hos KICKS. 3 för 2, 5O:-

Mineral compact powder från IsaDora, 145:- på KICKS

Rouge från IsaDora, 115:- på KICKS

Rexona Maximum Protection, 99:- på KICKS

Lumene Excellength Mascara, 155:- på KICKS

Känner lite att jag börjar bli lite beroende på att köpa saker nu för tiden. Nästa gång jag handlar kommer det att bli skor, kanske köper dem i Härnösand? Eller innan... I Härnösand slår vi på!

2 dagar kvar!

/J


Måndag.

Snart åker jag, ville bara inleda min inlägg med det!

Idag var jag i skolan, dagen gick rätt fort även om jag tog igen ett A-pass (jobba med djuren) i förebyggande syfte. Sedan åkte jag hem och sedan till stallet.

I stallet skulle jag rida med Sabina, stallets praktikant och sedan kom Anette och då ville hon också följa med. Så vi tre red ut på en kort runda och sedan gick jag och Ljuffen till paddocken och tränade lite där.
Nu måste jag plygga lite mer till provet vi har imorgon...



3 dagar kvar!

/J


Tävling hos Linda Blom


Jag är med i Linda Bloms tävling om att vinna ett par valfria converse! Ska lätt vara med då jag har velat köpa sånna ett tag nu. Det avslutas den 5/4 och det enda du behöver göra är att kommentera hennes inlägg!
Länk om du klickar på hennes namn ovan :)
Även denna minibild


/J




Det funkar!

Nu funkar det att gå in på blogg.se på min dator, hemska tanke att inte kunna skriva ner sina dagar här och sedan glömma bort dem! Och sedan aldrig komma ihåg dem igen.

Red på Ljúfur idag, tänkte börja i paddocken men märkte snabbt hur pigg han var, så jag tog en skritt nerför backen som går upp till stallet och sedan tog jag en galopp uppför den. Det var riktigt härligt.
Sedan gick vi till paddocken och tränade nästan som vanligt. Och han var så mjuk, mjukare än de andra gånger vi varit på volten, och det gjorde mig glad! han gick i form hur lätt som helst. Pigg var han, så det var lite svårt att hålla honom i en runt cirkel, det blev mer som en oval eller ett ägg.
Bra gick det, och han är så duktig!





/J


Min dator har totalt ryck

Nu är det så att anledningen till att jag inte skrivit nu på ett tag är att min egna dator har fått för sig att internet ska hänga sig när jag ska gå in på blogg.se, varje gång! Och detta irriterar mig något så otroligt! Ska blåsa ur min dator någon gång snart, och förhoppningsvis så kommer internet att fungera bättre, och hela datorn i sig.. För just nu är den otroligt seg.

Så ni vet att jag lever, och att jag längtar tills på torsdag, för då åker jag! HÄRLIGT!

4 dagar kvar!

/J


Djur För Forskning

Sitter nu på en Djur för Forsknings lektion, slutar vid 11 (tror jag) och sedan lunch och efter lunchen så har vi gympa, sedan håltimme (om nu inte Emmo kan fråga Lotta om hon kan öppna djurhuset för oss om Lotta (våran lärare) tillåter henne att göra det och om hon ger oss en lapp vi ska följa).

Våffeldagen idag! Så förhoppningsvis så ska mamma göra våfflor!!

7 dagar kvar!

/J


Hundar jag vill ha!

Jag vill verkligen ha hund, men mamma och pappa säger att om vi ska ha hund så måste vi sälja Ljúfur, och det vill jag INTE! Vill ha båda.. En hund som kan gå med mig ut i skogen när jag rider och får sin motion på så vis, fy fasen vad enkelt!


"En jämthund skulle inte sitta fel"


"Men en Husky har jag velat ha jättelänge!"


"Eller en Varg Hybrid! Synd att man inte får importera dem till Sverige.."


/J


Bortglömt?

Idag när vi åkte hem från skolan (med spårvagn till centralen) så var det en barnvagn som stod bredvid mig. Jag tittade runt omkring men såg ingen som riktigt, höll koll på ungen. Så sa jag det till Ebba som sa det vidare till de andra, så de andra också började kolla runt lite efter en mamma. Ingenting.
Så vi gick av vid centralen, och folk gick av och även de som vi trodde var mamman till barnet, ingen höll koll på den lilla bebisen... Men vi kunde ju inget mer göra än att gå av, eller hur? Vi vet ju inte om mamman satt där och tittade på vagnen, så kommer vi där och säger till föraren att någon glömt sitt barn på spårvagnen.

Nu måste jag faktiskt titta klart på Biggest Loser!

8 dagar kvar!

/J


EGO BILDER


"Bild från gårdagen, en god fransk maräng sitter inte fel"


"Panik! Har ingen aning om hur jag ska göra med mitt
tråkiga hår..."


"För det tredje så saknar jag min pojkvän!"


/J


No one knows how I feel

Nej, faktiskt inte! Ingen jävel vet hur mycket jag saknar min pojkvän, ni förstår inte alls! Sedan jag ha av med p-pillrerna så har jag mått så mycket bättre än när jag åt dem, och nu känner jag mig precis som när jag och Makky var "nyförälskade" och det är en underbar känsla! Och nu märkte jag att det blev en rätt lång mening.

Hur som helst, jag har ingenting att skriva egentligen, eller jo!
Min häst trodde sig att han inte kunde trava idag.(!!!) Jag fick seriöst ett dampryck på honom, ett stort, stort sådant! Men med mycket möda och stort besvär så fick jag honom att trava, fast han var dock helt slut efter att jag kört slut på honom under ridturen.. (Förlåt gubben♥)




9 dagar kvar!

/J


En liten tanke

Tänka sig, jag har varit 18 i en månad nu (det är ju den 22.a idag) men jag har inte varit ute, inte supit mig överdrivet full, inte stupat i backen pga av en överdriven fullhet, men jag har varit så himla trogen mot min pojkvän, jag har inte träffat en gammal vän som verkar helt lost, men annars så har denna månaden varit helt okej.
Men nu, nu kommer Tandläkarna och förstör allt genom att jag ska på "undersökning" hos dem idag... Jag vet själv att jag har hål, men dem är så himla brutala när dem ska laga! Det isar när dem borrar och jag hatar det bara, HATAR DET!

Nog om denna/dessa lilla/små tanken/tankarna det var mycket "/" här känner jag haha!

12 dagar kvar!

Och ja, jag är ledig idag, så INGEN SKOLA!

/J


Hästen min är så fin!


"Helt misslyckad filmning..."

/J


"En häst lättare"

Igår använde jag ryktstenen för första gången, detta pga att han såg rätt skabbig ut med lite lösa hår här och lite lösa hår där... Så jag tyckte det var dags att ta bort lite iallafall, och han njöt! Mycket njutning faktiskt. Han bara stod och halvsov medans jag slet och blev trött.
Resultatet på golvet blev en klonad Ljúfur (nästan). Okejj, det var en hög med päls, men det kunde man nog forma om till en till Ljúfur om man orkade. Visst?

Nu måste jag klä om, då jag ska till stallet snart och rida ut ännu en gång! Underbaart!

12 dagar kvar!

/J


ÄLGAR!

Kan inte fatta att jag tycker älgar är så himla fina, även om mamman i denna videon ser lite.. Skabbig ut så är hennes två kalvar hur söta som helst!



13 dagar kvar!

/J


Svenska/kattprojekt

Sitter nu på en Svenska lektion, men vi ska arbeta på vårat kattprojekt som vi haft nu i veckan, det är föresten min och Makkys 2 års dag idag! Underbart att våran förhållande fortfarande.. Håller!

Sitter just nu i en rätt så rik datasal, några riktiga datastolar, riktiga datorer! Underbart.

Nej, jag har brist på något att skriva nu, vet inte vad jag ska skriva så jag säger ha det!

14 dagar kvar!

/J


Tjalalala

Jag hade brist på en bra rubrik.
Nu sitter jag här igen, vid datorn och skriver inlägg som knappt någon läser, kanske någon stackare som hittat in hit till lilla mig. Hur som helst, imorgon ska jag till skolan rätt så tidigt så att jag kan hjälpa min grupp att göra en power point grejj.

Idag tränade jag på buga med Ljuffen, han klarade det galant! Och så stretchade jag honom i halsen och sådant (huvudet bak mot rumpen så han måste vrida halsen) och nu verkar han kunna det utantill när jag kommer in i boxen med morötter, för han gör det helt självmant nu! Han är så söt :)
Försökte även lära Zally "Hit" och "Sitt fint", hon kan det jättebra nu! Och jag lärde henne "Gå dit *peka*" och hon kan det mycket, mycket bra! Hunden är så söt. Och det är lite roligt för vi har några yngre tjejer i stallet som äger Mario (den lilla vita hästen jag haft på bild) och när de ropar på att Zally ska komma så går hon till mig och går efter mig, sötnosen!

14 dagar kvar!



/J




Feykir från Knutshyttan

Jag hittade nyss ett videoklipp på YouTube på Ljúfurs pappa, Feykir från Knutshyttan. Han är så fin så, och det är kul att han har samma färg som Ljuffen!



/J


Video



/J


Berg-och-Dalbana



15 dagar kvar!

/J


Hick up!

Sitter och hickar för fullt, snacka om irriterande! Hickat i snart 2O minuter tror jag, överdrivet för att vara en liten skitig hicka..

Idag har det inte hänt så mycket så jag har egentligen ingenting att skriva här, kan väl unna mig själv något gott med att säga att det är inte lång tid kvar tills jag åker uppåt i landet, igen!

Känner för att övningsköra.. Vet inte varför men jag har ett litet sug på att göra det! Det var rätt så längesedan jag gjorde det så jag vill köra så jag inte glömmer bort. En halvtimme räcker nog gott och väl, men inte nu när jag har en nedrans hicka!

16 dagar kvar!

/J




½ Studiedag

Fick reda på i morse att jag ska åka till Härnösand torsdagen den 1:a april till måndagen då vi har lov, visst, surt att jag inte fick stanna längre men underbart att jag fick åka över huvudtaget! Mamma hade ju sagt innan att jag inte fick, men nu får jag! Och biljetterna är beställda så nu ska jag invänta dagen då jag ska åka *glad*

Halv studiedag idag också, hemma nu och det är rätt.. Skönt/tråkigt. Synd att min moppe är avställd fortfarande, annars hade jag åkt till stallet direkt när jag kom hem!

/J


Uteritt

Red ut idag, på vägarna dock men jag red ju ut. Första gången på ett tag faktiskt då det varit så j*vlans halt och sådant ute, så det passade bra att ta sig en ridtur på grusvägarna och att tölta mycket är underbart. Han var så duktig att jag nästan blev tårögd (tror nog det berodde mest på vinden), fort som attan gick det och det var härligt! Även lite galopp blev det då pållen var så pigg, han måste ju få springa av sig!

Nu över till en annan bra sak:
Min mamma gav mig tillåtelse att åka till H-sand på påsklovet, inte hela veckan dock då jag måste ta hand om min häst också, men från fredagen veckan innan och till måndag/tisdag (något av dem) veckan då det är lov. Då kommer jag att få umgås med älskling i princip hela dagarna då det är helg! Underbart! Och då har han kanske körkort också? Då kommer jag tvinga honom att vi ska åka någonstans och mysa..♥

Han ska göra teoritestet imorgon på nytt, om han inte klarar det så säger jag det såhär: Det gör ingenting om det tar några gånger innan du klarar det, det finns flera som inte ens klarar uppkörningen och som måste göra om den flera hundra gånger!


"Såhär känner jag mig nu då jag får åka till älskling!
Haha, snygga killen i Havre Fras raklamen i bakgrunden."


/J


Xider - melon+Mint





Drack min första Xider (inte i mitt liv) som jag fick av mina systrar på mitt lilla kalas när jag fyllde 18. Den var mycket god. Dock gillar jag inte honungsmelon så mycket, men den var god ändå!

/J


Madicken


"Jag har urdålig humor!"

/J


Bloggerskor - kända?

Har nyss tittat runt på de olika "kändisbloggar" som finns på nätet nu för tiden, några jag tittade mest på var Kissie, DessiePaow mm. Och alla dem tre stör jag mig på, mest två av dem. Dem tror sig alldeles för mycket! "Sveriges största bloggerska" - in my ass - säger vi till detta. Finns några så otroligt bättre bloggerskor än folk som har fejk tuttar, fula silikon läppar och kinder nu, och otroligt fula kläder, grått hår ja, allt finns visst nu för tiden. Foki och Kenza är några bloggar jag följer, och dem är bra! Bellas blogg är bra den med, Tyras också för den delen. Det är dem man kan kalla Sveriges kändaste bloggerskor.

Nog om bloggar och tråkigheter, jag hade utsläppet i stallet idag, lite segt att behöva gå upp tidigt på en lördag, men jag klarade utsläppet galant och super lätt. Allt gick på en timme och ändå så tog jag ut 15 hästar! Och mamma hade lagt ut höet i hagarna så det var ju lite lättare, så jag slapp släpa på det.
Islandshästarna tog jag i skäggen, gick hur bra som helst, och de allra piggaste släppte jag innan hagen och lät dem springa mot höet själva. Dem är mycket pålitliga dem hästarna i stallet, skulle egentligen ha gjort så som Agneta gör på morgonen, öppna hagen och släppa ut alla vallackarna samtidigt, men jag orkade inte. Jag vet att min häst alltid går mot fodret (Agneta berättade) så jag orkade inte, hihi.

Ja, det var min morgon, härligt ändå att vara helt själva i stallet, det är lugnt och man blir uppskattad på många olika sätt när man ska släppa ut hästarna och sedan ge dem mat, trevligt!

/J


Det är dags för fredagsmys



"Canon in my♥"




/J


Pissig vecka...

Detta har varit en riktig pissig vecka för mig. Makky och jag har rättare sagt en dålig vecka, dåligt år?! Detta är skit, kommer inte träffa han på.... 3 månader.. I maj.. På hans födelsedag, och han fattar inte själv att jag mår skit!

Makky, if you're reading this, I just want you to know that I am in my lowest.. Well, I'm feeling low! we're not gonna meet each other in our 2 years anniversary, and not in the easter.. And that makes me feel like a fucking FUCK FUCK!

/J


Djur för forskning

Sitter och skriver om "Alternativa Metoder", om djurforskning då.
Det är rätt så intressant, men jag vet inte riktigt om jag förstår om jag riktigt förstår upp till 1OO%. Men jag försöker iallafall, och det är det som räknas.



/J


My life pretty much sucks...?

Just nu känner jag att jag har världens pissigaste liv...

Min mamma låter mig inte träffa min pojkvän, och min pojkvän blir arg för minsta lilla och så känns det som att han skyller det på mig när jag inte vet vad jag ska göra och han säger "Då sköter jag det väl själv då!"..
Jag har missat en engelska lektion denna veckan, bara för jag glömde av att vi hade det på morgonen.
De i min gamla klass har totalt glömt bort mig, visst, vi säger hej ibland vid tågen och då vi går förbi varandra. Men vi umgås aldrig, dem umgås med varandra, dem bjuder aldrig in mig, där har vi min känsla igen jag alltid känt i hela mitt liv: Jag passar inte in.
Klassen jag går i nu är underbar, visst. Men jag känner mig även utanför där.. Säger alltid fel saker, jag är inget rolig alls.. Jag börjar bli som en egen liten "grupp" i skolan, så nu istället för 2 grupper i skolan (en stor och en mindre skala) så har det nu blivit 3 grupper. En större grupp, en med lite fler och en med en person. En person som är jag.

Jag känner mig just nu piss och skit, men försöker inte visa det, jag försöker mig allra yttersta!
2 av mina klasskompisar vill att jag ska gå med dem ut i helgen och jag känner att en mycket stor del av mig skriker "NEJ, NEJ!" och en annan "Varför inte testa?".. Men jag känner att om jag går, så kommer det att bli dem 2, och så jag. Är det gemenskap? Njaae, men det är så min stora sida som skriker "NEJ" känner.
Känner mig som en riktig liten pissmyra i klassen, är blyg, gör inte som dem, gillar inte samma saker som dem, är så mycket fulare än dem, har jag nya saker på mig märker dem det inte, jag är som spöket Casper, osynlig, snäll, rätt tyst.

En annan pissig sak som hände idag, är att jag väntade på att pappa skulle komma hem rätt så tidigt, gjorde han det? Nej, han kom hem nu, vid kvart över 9, jag som verkligen var laddad över att övningsköra idag! Jag var så taggad och laddad upp till max, så kommer han hem sent.

NU ska jag sluta klaga över mitt pissiga liv.

Godnatt!
/J


Föreläsning.

Idag hade i föreläsning i en och en halv timme ungefär, den skulle ha varit till halv 5 men vi fick sluta halv 4, rätt okejj faktiskt. Men veterinären som var där och pratade om katter för oss hade lite problem med sin tunga, lite tix eller hur det nu stavas. Samt ögonen, och han skrev som en bebis. Nej, nu ska jag inte klaga här!

Okejj, inte helt färdigklagat! Min mamma... Nu låter hon mig inte åka till Makky på påsklovet, jag vill inte säga det till honom för då får han ännu en dålig nyhet på en och samma dag. Det känns inte schyst! Jag och Makky träffas samanlagt 3 månader om året, om inte mindre. Så får jag inte ens åka dit på lov! Skitkorv!




/J


Dating in the dark

Ska titta lite på det nya programmet Dating in the dark, har tittat på det en gång innan, förra veckan då, och det verkade helt okej!

Idag när jag och Ebba var på Subway på lunchrasten så åt jag för första gången en macka där, underbart gott.. Nästan som en orgasm i munnen! Sedan när vi skulle gå så skulle Ebba säga "Kyss mig" till en polis, och hon sa det lite väl högt, så en man som gick förbi stannade upp och tittade konstigt på henne och trodde verkligen att hon menade honom! Det var mycket roligare när man var där...

Och vi gick runt lite på stan, utanför Lagerhaus såg vi en megastor hund! (om det nu var en hund, det kanske var en mutant!) Och sen var verkligen megastor! Ni anar inte, tog bild på vovven med mobilen, men man ser nog inte ens där hur stor den faktiskt var!

Vi hittade även oss en liten "vän", en man utan ett ben som åkte runt på en skateboard, sittandes. Det såg rätt så kul, och när vi gick in i Nordstan så var han påväg mot kullerstenen på bron där, och sedan när vi gick ut samma väg så satt han mitt i kullerstenen på sin skateboard. "It's gonna be a bumby ride!!" Och det citatet fick jag av Harry Potter, det skrumpna huvudet!




/J


Det hade varit så mycket lättare...

...som en pojke!

Visst hade det? Det kan ju inte bara vara jag som tänker på att "Gud vad lätt det hade varit att vara en kille!"
Jag har lite fördelar här:

→ Man kan bara ta och köpa någon snygg t-shirt, och ett par arbetarbyxor för att se snygg ut.
→ Man behöver inte slösa pengar på en massa smink, och man kan alltså sova längre på mornarna för man behöver inte sminka sig.
→ Man behöver itne tänka dagen innan vad för hårstyle man ska ha, man likagärna ha frisyren man sov i!
→ Skor, hur lätt som helst att hitta!
→ Man kan bete sig hur dumt som helst utan att skämmas.

Finns nog flera, men kommer inte på många fler med min tröga hjärna, och nu var jag nära på att skriva "gärna" i stället för "hjärna".. Jag är nog trött haha!

/J


Fransk manikyr - FAIL

Jag failade lite på min franska manikyr jag nyss gjorde. Men hoppas det inte märks, kommer ändå inte ha det så lång tid då det inte är min stil att ha fransk "ful" manikyr. Köpte ny hårspray idag, PROFFS-hårspray, dem är så bra! och denna kostade runt 5O:- bara! Underbart, och sedan var det ta 3 betala för 2 erbjudande på Depends nagellack.

Snart ska jag stänga av datorn, borsta håret, be Makky ringa mig när han är klar, och prata med älskling i telefon. Han är söt, visste ni det?




/J


Kort skoldag!

Idag var skoldagen kort, en lektion sedan gick jag och Ebba till KICKS där jag handlade lite för mina presentkort jag fick när jag hade kalas för släkten. har 156:- kvar på kortet så kan köpa mer om jag vill!

var i stallet för inte längesedan och fick ett sånt fint beröm för mina bilder jag hade lagt ut på Facebook, jättesnällt att dem sa det till mig "i verkliga livet" istället för att bara skriva det på Facebook, hihi!




/J


Fotografering









/J


En gamling som gör lite ramling



/J


Bilderna från idag!







/J


Fotografering + ridning(?)

Snart kommer nog Emmo, Amanda och Emmos hund Yessie, vi ska åka till mitt stall så jag kan "lära" hemma hur man rider haha! Nej men, hon ville att jag skulle ge henne lite tips(?) eller något. Klart jag kan! Även om jag inte är världens bästa lärare.




/J


6 mars 2010

Grattis till Ebba som fyller 18 år idag. Nu kommer jag vara elak och lägga ut en bild hon skickade till mig igår, bilden är från 2OO7, när man fyller 18 bör man lägga ut någon rolig bild på personen som fyller år!♥



/J




Sysselsättning

Detta har jag nu suttit med i några minuter, ett par långa minuter..


/J


Dansglad!



/J


Ingenting viktigt att säga.

Ja, faktiskt så har jag ingenting speciellt att skriva/säga.. Inget jättekul som hänt idag! Det är iallafall bara 15 dagar kvar, snart 14 tills älsklingen och jag varit tillsammans i 2 år, underbart♥



/J


Öka din fettförbränning Julia‏

Jag tycker nog att de som skickar mail ska tänka sig för. TÄNK om jag hade varit en anorektiker!? Då hade jag fått panik och inte ätit på några dagar, veckor, månader.. År! Eller om jag hade varit bulimier (?), då hade jag ju gått och spytt hela tiden under ett dygn bara för dem skrev så till mig!
Var nära på att skicka med en bild på mig, för att visa hur smal jag är, dock inte min mage, jag äter alltför mycket gott godis...

Föresten, såg förut på Raudhettas hemsida att de har privatlektioner, grupp lektioner i princip, och de var i en och en halv timme, rätt billiga, 5OO:- bara. Funderar på att kanske åka dit med Ljúfur? Skulle vara rätt kul antar jag. Innan dem stänger ner Raudhetta helt menar jag haha! Men har iallafall mailat Margret (ägaren) och frågat lite.

/J


Fotograferingsmorgon!










"Alla bilder är fotograferade utav mig, Julia Honkavaara"

/J



Onsdag

Japp, onsdag idag och jag börjar 12 i skolan idag, har två lektioner; Arbetsmiljö och Säkerhet, samt Djursjukvård. Sitter här nu med mina blåmålade naglar och har precis ätit frukost (två stekta ägg).
Ska ha på mig mina Diesel jeans idag och min rainbow tröja! Ska gå klockan 11 mot tåget som går 11:25, och där på det tåget sitter (troligtvis och förhoppningsvis) Emmo och Amanda.

Nu funderar jag på om jag ska äta en lätt lunch hemma snabbt så jag inte blir hungrig senare, vi slutar ju ändå 1O över 4...




/J


Desperate!

Missa inte Desperate Housewives, den är på 5:an nu! Kolla och missa ingenting!

/J


Nyshoppat

Jag och mamma åkte till Kungmässan innan vi åkte till stallet. Där handlade jag upp mitt presentkort på BikBok, samt två par byxor på JC som mamma betalade♥
Sedan åkte vi till Börjes i Kungsbacka och köpte ett longeringsspö, och det har jag använt idag i stallet också, så att Ljuffen kan srpinga fritt och glatt i paddocken.



"BikBok, School Stripe, 299:-"


"BikBok, Cage Rainbow, 199:-"

"JC, Diesel Pantaloni, 899:-"

"JC, Crocker Jeans, 599:-"

"Köpte även choklad på BikBok, fint dekorerade"

"Okejj, det var inte choklad, det är läppsyl med lukt. Kostar 69:- på BikBok"

/J


Skapar man bloggar på morgonen?

Ja, gör man det? Såg precis ett antal inlägg på framsidan av blogg.se som var precis nya som folk lagt upp, rubriken var: "Välkommen till min nya blogg!"... Skapar man verkligen bloggar på morgonen, verkligen? Lägg av! Det är morgon, skoldag, fast vissa har lov.. De svinen.
Men, man skapar inte bloggar klockan 2O i 9 på en tisdagsmorgon. Oj! Klockan är 2O i 9! Nu måste jag fixa klart mig, ska gå halv!!

/J


Minst 7!

Jag är rätt glad! har haft minst 7 besökare på 1O dagar! och max runt 15, men ändå! Stort för att vara min lilla blogg, och på blogg.se då.

Skola till halv 5 idag, sedan ska jag till stallet, dock inte rida då han blivit behandlad mot pälslöss... Kliar på mig när jag tänker på löss. Hatar löss, nästan mer än något annat, dessa små insekter som kliar och är äckliga. Nej, jag vill inte skriva om löss på min blogg! Usch nej!

Oj... Där slank en djungelvrålsapa ner i min mun från godispåsen jag köpte i fredags, och nej, jag har inte ätit upp den. Jag ska nog sluta äta godis tills på måndag.. Ska ju till tandläkaren då och jag är 1OO% säker på att jag  har fått minst 1 hål, tror 2 faktiskt.. Jag orkar inte laga! Det kommer ju kosta för stackars mig, jag är ju 18... Nu ska jag fortsätta att fixa mig, så jag blir klar.

/J


"Vi sitter själva vid sexbordet"

Man tycker ju nästan att jag borde ligga på listan över mest aktiva, jag är aktiv som en liten. KULTING! Skriver fler än ett inlägg om dagen, inne på bloggen en lång tid, mm. Vad krävs egentligen för att få vara på den listan? Jag försöker nästan allt!

/J




Medryttar-"skämt"

Skrev precis på min bilddagbok att jag sökte medryttare, detta är för tillfället inte sant då jag har en. Men det är intressant att se vilka som är intresserade och sånt, och kanske det blir någon som jag behöver ha som medryttare senare då min medryttare snart kommer börja rida en annan häst i stallet, som ännu inte är inriden ordentligt nu. Så vi får se helt enkelt. Undra om det är någon som läser här som har min bilddagbok, men kanske någon? Eller bättre upp, några!



/J


1 mars 2010

Pratade precis med Makky på msn, pratade faktiskt, med mick! Det gick bra för att vara mig, men självklart så täckte jag över min mun så att man inte såg den när jag pratade, jag är feg...

Idag fick Frida H i stallet en liten bebis! En liten pojke som vi inte vet namnet på en, en riktigt söt liten unge (såg han på bild).

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0