Bloggtorka

Har verkligen bloggtorka just nu, har inget att skriva.. Plus att jag blivit sjuk också som pricken över i:et.. Så sitter här nu och tittar på tv6play, nu blir det Nu blåser vi Sverige ;) Längesen!
 
/J



Summerhouse

Sitter nere i Falkenberg once again, men nu är det bara för slappighetens skull så att säga, alltså inget körkortplugg!! Härligt haha, hade annars bara negativa tankar om att vara här och det är ju inte okej. Men är här nu och bara softar. Mina föräldrar är här också så wuhu. Dock regnar det och blåser så det finns inte mycket att göra.. Skulle fiskat med båten idag men det sket sig, kanske imorgon?!? Ska hem imorgon btw.. Så, snabbt inlägg haha!

/J



Hööks fototävling

GÅ IN HÄR FÖR ATT RÖSTA PÅ MIN BILD!
 
/J



Läskigt värre!

Blogg.se har uppgraderat sig något så enormt! Kände knappt igen mig häromdan när jag loggade in, lite läskigt I must say. Och gud vad jag använder mig av engelska fraser och ord, damn you Makky (nu gjorde jag det igen!!). Haha ;)
Har inte haft lust att blogga nu på ett tag efter det som hänt, och känner fortfarande lite obehag av att åka till stallet numera, faktiskt.. Försöker alltid göra överdrivet mycket grejer där så slipper jag tänka på det som hänt.
 
Passar fortfarande Enzo (min systers hund) så han är ett bra exempel på överdrivet mycket grejer att göra så, det blir nog bra.
Och nu börjar äntligen sommaren komma tillbaka! Värme, sol, blå himmel, vad mer kan man fråga efter? Inte så mycket va.
Idag åkte jag och Amanda till Skärsjön till en speciell plats som vi badar på som ligger lite avsides, en sjö som är klarblå och superhärlig att vara vid och i. Dock har dem satt upp såna vindkraftverk så tummen ner för dem,  för dem låter hela tiden och förstör friden som varit där innan. Enzo fick bada iallafall och vi solade våra blekfisiga små kroppar tills vi frös ;)
 
"Ni ser ju hur fint vattnet är?!"
 
/J



I've done it again.

Nu har jag gått på en reklam och annat igen, köpt mig en Xlash. Det var rabatt så då tänkte jag tjoho! Passa på haha, dumt kanske? Det märker vi inom 3-4 veckor! Har tagit före bild så nu jäklar ;) Börjar börja idag och det ska jag skriva upp, eller.. Nu står det ju på bloggen som är min lilla dagbok so to speak ;)
 
/J



Usch

Usch och fy och blä.. Det hade jag inte ens i tankarna igår att detta kunde hända, inte alls! Hade ju planerat sommaren med honom också och så händer detta.. Dumma, dumma, dumma kolik!
Dagur blev fina 23 år och ett underbart liv har han haft. Min hästs bästaste vän i hagen, såg dem alltid gå bredvid varandra eller nära varandra, bråkade aldrig, utan Ljúfur visste att det var Dagur som var ledaren över honom och flyttade sig snabbt när han kom nära.
Dagur som alltid kom först vid morgon, lunch och kväll när man fodrade och tog den första högen och stod där hela tiden nöjd och belåten och mumsade.
Nu är du med Krasse (en shettis) som har väntat på dig, nu kan ni båda leka tillsammans och bara vara på de evigt gröna ängarna! Massvis av kärlek till dig Dagur från Gödeberg, massvis!



/J


Dedicated to Dagur

Gosse Dagur fick somna in ikväll, ett låångt och härligt liv har han haft <3











Rest in Peace finaste Dagur från Gödeberg <3

/J


Illamående

Jag känner mig ärligt talat illamående när jag tänker på lördag, då min pojkvän ska åka iväg med flera människor någonstans ute i ingenstans (?!) och jag är så orolig att något dumt händer eller annat, men det är bara mina dumma tankar som tar över. Kanske för jag är avundsjuk?? Haha, det skulle faktiskt inte förvåna mig ;) Men men, jag kan bara hålla tummarna på att han inte gör något dumt...

/J


Detaljrikt






/J




Midsommar 2012

Det blir en ensam sådan för mig, och då menar jag ensam. Eller en hund och jag, wohooo! Det är ju drömscenariot för en midsommar visst? Eller inte så värst.. Jaja, what to do what to do? Ingenting som jag brukar säga. Jag är van..

Är hundvakt åt Enzo lillen just nu, har varit det sedan igår. Min syrra har städat huset i helgen då dem ska ta kort på det imorgon för att det ska ut för försäljning, så då fick inte gullhunden vara med där och busa runt. Hon ringde förut och sa att det blänkte så fint där hemma, och att det var så rent så rent ;) Härligt med nystädat känsla och lukt! Undra hur länge det håller när Enzo kommer hem imorgon? ;)

/J


Fredag

Fredag idag, ingen speciell dag med ändå så är det, det för jag ska städa mitt rum! Första gången på länge ;) Och jag måste säga att det verkligen behövs. Så stökigt och jag irriterar mig men jag har inte orkat städa det innan så, nu jäklar ska det städas! Eller, inte nu, utan senare :)

Åker med mor till Kungsbacka sedan för hon ska lämna in sin lille bil för att få bytt någonting, sedan ska jag åka med henne och tanka (hon klarar inte det själv ännu, suck). Och sedan ska jag kaaanske till stallet, beroende på hur vädret blir när "allt det" är klart ;)

/J


Lag SM uttagningen - Flagglopp




"Team Vaengur!"



"Team Vaengur!"

/J


Ljúfur - Bilder

Nu kommer det dock helt fel bilder än vad jag lovat att visa, men jaja! Fler bilder är väl bättre än inga? ;) Så här kommer bilder på Ljúfur, fräscha från igår serru!






/J




Jajajaja

Jajaaa, jag vet det kom inga bilder veckan som varit.. Sånt händer, annat kommer mellan, livet till exempel som en viss William Spetz säger ;) Är hemma nu också förresten, kom hem igår. Resan hem gick bra, snabbt. Tittade på film på datorn bägge resor.

Har nu idag på morgonen letat efter stallplatser i Härnösand för att stå i något halvår/år, jag och Makky ska ju testa bo tillsammans för att se om det funkar. Men jag är kräsen när det gäller stall och sådant. Inget kan ju mäta sig med det jag står i nu, Korndals Gård, inget! För det är bra på alla sätt och vis. Och på tal om Korndals Gård så ska jag dit snart och gooosa med min häst som jag inte gjort på en vecka. Längtar efter att få känna hans mjuka päls mot min handflata och min kind <3 Gossehästen min, min ögonsten, mitt allt (nästan).

/J