Älsklingen rider



/J


Matning på G



/J


Veterinärmottagningen Kusthöjden, igen!

Jajjemen! Dit ska jag igen, denna gången jobba utan lön då det är APU (praktik). Fick tag på Åsa (lärare) nyss och frågade om jag kunde lämna lappen till henne imorgon, det kunde jag! THANK GOD! Så, jag ska till Härnösand i fem veckor, samma som i somras, komiskt! Och så ska jag till Stockholm med bröderna (Makky och Nardie). Det ska bli trevligt.

Mitt photoshop krånglar.. Det står att min "3O-dagars testperiod" är slut :S Jag har ju haft mitt PS i ett år! VAD TUSAN säger jag.. Så måste troligtvis intrallera om på nytt, men det är pappas arbetskamrat som har CD:n, hoppas jag...

Fick halsbanden idag som jag beställt, jättenöjd! Dem är riktigt fina.




Dock fotade med en mobiltelefon, orkade inte gå upp och hämta min system :)

/J


APU (Praktik)

Jag har fixat min APU-plats, äntligen! Men jag fick panik nu när jag såg att sista inlämningsdagen var fredagen vecka 35!! PANIK UPP TILL MAX! Det är ju vecka 36 nu! Fan! Får lämna imorgon, dock till Åsa, hon kommer att flippa över.. Om jag nu inte försöker hitta någon annan lärare? Jag har ju fixat en egen praktikplats, så det bör ju inte vara världens grej om jag inte lämnat in på fredagen? Det är ju fixat, jag har nu praktikplats!!! Jag tycker det är så, iallafall.. *Gulp*

/J


TILLÄGNAT ÅT MIN ÄLSKLING

Jag ÄLSKAR dig med HELA mitt HJÄRTA Makky!!!!!!



/J


Göteborg-Stockholm-slutstation-Härnösand

Nu har älsklingen åkt hem.. Känner mig lite nere men inte som förra gången iallafall, det känns bra. Vi ska försöka träffas MINST en gång i månaden, alltså.. Typ som en helg i månaden.

Idag är jag helt trött, jag vet inte varför.. Jag somnar snart på stubberten, sov förut, men är fortfarande piss trött! Kan knappt skriva så jag får skriva om ord då och då, irriterande.

Jag har idag mailat till Härnösand, till kliniken där jag jobbade i somras, för att fråga om jag får praktisera där när vi har APU i fyra veckor, då blir jag isånnafall borta i fem veckor! HÄÄÄRLIGT! Jag är mycket glad över att jag mailat, jag hoppas på ett ja.

/J


Hihi

Älskling fick galoppa lite på min häst idag! Galopp och tölt, lite trav men han var då nära på att ramla av stackarn <3

Han åker hem imorgon, men helgen har varit mysig med myspys, film, prat och pussar! Jag har fått massvis av pussar, men är ännu inte nöjd med de jag fått. Jag behöver pussar av honom varje dag, men så kommer det inte bli nu, men på somrarna och loven, även vissa helger <3

JAG ÄLSKAR DIG MAKKY!!

/J




Finally!

Nu har älsklingen kommit, och jag är så lyclig så det bara går! Han är bäääst! Saknat honom så jävlans mycket, men nu slipper jag sakna för 2½ dagar ungefär.. eller.. 1½dag? Jag vet inte, bryr mig inte! Han är här så piluttadig!!

/J


HALSBAND

Ååååååh! Mina halsband är klara! Dem blev jättefina!

Skissen hon skickade :)


Halvklara hehehe.


Ni får inte se bilden på dem nu när dem är klara! Syyynd!

/J


FUJI



Varför inte designa din egen fotobok med dina favoritbilder, eller kanske semesterbilderna, bröllopsbilderna eller kanske bara blandade bilder du designar framsidan och hur den ska se ut helt själv. FUJI direkt har nu ett super erbjudande på deras hemsida! Man får en sådan bok helt GRATIS, skriv bara på din blogg eller hemsida om dem och tipsa andra.

/J


Dags för skolan, igen...

Dagen började bra asså! Duschar, byter om, sminkar mig, fixar håret lite smått, sedan ner för att äta frukost. Äter en macka sedan kommer jag på, plånboken! Var är den?! Så jag springer runt i hela huset, letar ihjäl mig, även i moppen, pappa blir arg för jag slarvat bort den, sedan kommer jag ihåg, jag la den ju i stallet, jag hoppas det iallafall för min egen skull annars får jag hjärtklappning och dör eller något.

Så inget busskort, ska låna mammas fritidskort, dock måste jag klicka på + innan jag sätter på kortet där, och sedan igen på maskinen innan jag går av. Men, måste man så måste man.



Nu är jag klar, tror jag :S Orkar inte fixa mer, ska slänga i lite musik i telefonen bara så.

/J




Stallmöte #2

Nu har vi varit på stallmötet, inte mycket folk som det egentligen brukar, men lite komiskt var det. Mitt i stallmötet så hör vi bara dunsar, det lät nästan som att någon var på loftet. Vi väntade en stund till och fortsatte prata, sedan hörde vi det igen, Agneta reser sig upp och tittar ut och säger "Jasper och Othello är lösa" vi alla tittar och frågar, är det sant, är det sant?

Sant var det, där ute var dem och sprang omkring. Jag gick till deras hage för att se vad dem gjort, se där, hagen var helt sprängd. Vi fick in dem och fortsatte sedan med mötet.

Det gick väl.. Bra hehe!

Imorgon blir det skola, klockan 1O.OO. FYYYY!

/J




Stallmöte

Nu ska jag till stallet, ska på stallmöte lite senare, ska ta med mig kameran och se om jag får några/någon bra bild.

/J


Herrejösses

Dem är långsamma som sniglar!



Nu ska jag duscha iallafall!. Det var 1.OO8 i fredags också, gris!

/J


En lukt, en dusch.

Fråga mig inte om rubriken, tyckte det passade ihop, men det är mitt hår som behöver duschas egentligen, men.. Orkar inte bara stoppa in huvudet där och duscha av håret, det får bli hela kroppen..

Jag har även börjat ta mig en funderare på om jag kanske ska färga om håret? Mörkt, eller.. Toning får det nog bli faktiskt, det är så jobbigt med att färga, utväxter och allt det där. Ska fundera vidare tills på fredag då älskling kommer!

/J


Ett MÅSTE

Detta spanar jag på nu, jag VILL HA DET! Verkligen, jättemycket. Jag vill!



/J


Schemat för DJV2B

Jahaja, fy tusan...


Men, vi slutar rätt så tidigt på fredag, så jag hinner hämta min älskling <3

/J


Ego bilder; intressant, intressant!





Redigerade bilden ovan, så den blev som bilden under:


/J


Godmorgon

Jag somnade runt 3 igår... Jag är helt slut.. Vill sooova mera! Men nä, det får man inte, först kommer mamma in på morgonen och frågar vad det var för post its jag ville ha för hon skulle åka någonstans med grannen, sen kommer pappa in och väcker mig och säger att klockan är 11, och att han går ut i förrådet, sen kan jag inte sova mera. Så nu sitter jag här, halvsover.

/J


220809

Jahaja, var nyss i Ica med min kära vän Lovisa, jag köpte mig lite grillchips som var ett väldans långt tag sedan jag åt, samt lite godis i en godispåse. Jag kände mig så ung när jag stog där med alla småttingar och plockade till mig mitt favoritgodis, det var en härlig känsla av att känna sig ung igen.

Nu, vet jag inte riktigt vad jag ska göra, softa runt lite på datorn, svälta lite mer innan maten är klar, sedan ska jag äta grillat!

/J


Ohyes kokosnöt

Titta vad jag gjort! TITTA!! Jag är ju så duktig så jag har lust att köpa en blomma till mig själv, jag har ändrat mina rubriker till några finfina egengjorda, nice inte sant!

Kommentera gärna!

/J


"Nybloggskapning"

Ska skapa mig en ny blogg nu, så. Den blir hemlig! INGEN ska få reda på namnet på den förutom dem som har lust att läsa den. Men, det visste ni inte va? Jag ska inte skriva saker där :D Jag ska bara försöka se om jag kan fixa koderna mm. haha, där blev ni allt lite skraja tror jag.

Btw, min favorithemsida funkar inte, så nu blir jag lite pissed!

/J


FAN

HERREJÄVLAR! Säger jag! Jag tog massa kort, dock på mig själv, igårkväll, jag kände mig så bra över mig själv. Men vad hände idag när jag tänkte lägga in dem på datorn? "Inget CF-kort". Det är alltså minneskortet där bilderna lagras, FANFANFAN! Otursdag igår, 1, Jag och Makky bråkade (gör det fortfarande), 2, BILDERNA!!

/J


Nej Nej Nej Nej!

Nu ser jag att mina besökare sjunker igen! Asså, jag vet att jag skriver tråkigt, så jag ska börja fota igen, på riktigt, seriöst och bra! Lovar. Så ni behöver inte sluta läsa. Men idag regnar det, och.. Kameran kan bli förstörd av regnet.. Men ska se om jag kan när det slutat, alla gillar vattendroppar.

Denna statistiken är från den 18 augusti!


Och idag ser det ut såhär.. Det går bara neråt!


Idag, har jag som vanligt ingenting att göra, min stora, stora syster har åkt med sin fästman till Cypern.. Det är bara den mellersta som är hemma nu efter sin resa med hennes pojkvän till Bulgarien, JAG DÅ?! Jag vill också utomlands, och jag har blivit medbjuden att åka med min pojkvän och hans familj till FILIPPINERNA, det skulle varit underbart soft, vara borta i 3 veckor utan att behöva vara i skolan. Men.. Man får inte vara borta mer än 14 dagar från skolan, piss! Och jag är inte ens 18, så detta suger apa.... Men, vi får se vad som händer!

/J


Ridning till max.


Ja, så ser det ut när jag rider, och låter haha! Jag  sitter och sjunger för mig själv, pratar med Ljuffe och.. Är allmänt konstig.
Ooh vad jag håller mobilen stilla!

/J


Hopp



/J


Barnarbete

Varit i stallet idag! Red ut lite och sedan lekte jag en hel del med Zally, kurragömma. Det var kul, gömde mig överallt, uppe på torvbalarna, uppe på ensilagebalarna och under plast och allt möjligt skit som finns i stallet.

När jag åkte hem såg jag tre barn vid vägkanten, dem hade varsin häcksax och klippte buskar vid diket, det är väl så som barnen på landet tjänar sig själva en slant mer än vad dem har.

/J


Inte så värst långt kvar nu.

Nej, det är int elångt kvar tills den nedrans skolan börjar igen.. Fattar inte hur jag ska kunna kravla mig upp på morgonen och göra mig klar tills jag börjar klockan 1O..Känns näst intill omöjligt ändå. Men jag måste ju.. Slutar två timmar efter att vi börjar, yääy, onödigt. MEN, nu kommer det ett men, vi börjar iallafall en dag efter ettorna, suck on that bitches!

Ska snart duscha, tror jag, sedan äta. Eller.. Äta innan duscha sen? Åh gud jag vet inte, jag är så.. Borta i huvudet när jag är trött. Vi får se hur det blir helt enkelt. Men ska till stallet idag iallafall, så bajs på datan.

/J


Sömnig

Kan inte tänka mig något annat än att sova nu! Men jag måste börja bli van att gå upp lite tidigare även om det tar emot för mig. Skolan börjar nästa vecka på tisdag.. Jag säger bara BLÄÄ. VIll verkligen inte, fast ändå vill jag för det kommer nog bli lite roligt första veckan ändå, träffa alla och sånt. Men sedan efter ett tag kommer det bli samma visa igen, att man klagar och vill ha lov, "JAG VILL HA LOV NUUUUU!" and so on. Hemskt..

Men idag ska jag ner till Ica, köpa kontantkort samt titta efter post its. Kanske köpa något namnam ;D

/J


Älsklingen och jag

Det såg ni inte va? Ni märkte väl inte äns.. Inte ens har ni nog tittat..

Vad pratar jag om? Jo, 1: Min nya layout. 2: Det gråa runt omkring! :)

Det är jag och älsklingen på layouten denna gång, ungefär som den förra, lite andra färger, andra bilder och... Annars samma hihi.

Tycks?

/J


Muffinsbakning

I lördags bakade jag lite blåbärsmuffins, tog kort efter varje steg:

Först tog jag fram allt jag behövde, två ägg, mått, smör, socker, mjöl, bakpulver
och en liten kastrull.


Smälte 5Ogram smör i kastrullen på svag värme.

Då det smällt så tillsatte jag 1 och ½ deciliter med mjölk och lät det stå
på svag värme.


Två ägg i bunken.

Två (eller 1 och ½) deciliter med strösocker.

Vispa till pösigt(vitt).

TIllsatte sedan 3 deciliter mjöl, och 2 teskedar med bakpulver.
Tillsätt mjölken+smöret efter att du blandat ihop detta.


Smeten är nu klar!

Häll i, i formarna och sedan bären också. Mina blev misslyckade x'D

Såhär såg mina ut efter att dem varit i ugnen x'D


/J


Mina besökare stiger åt skyn!


Kolla där vad många läsare man har. *Suck*
Nu måste jag börja göra lite reklam igen!

/J


Egopics.









/J


Kalas?

Ska snart hem till min syster och fira hennes födelsedag, som egentligen är imorgon, men vi firar den idag, även om hon fyller år idag, men vi ska ändå äta tårta där idag, vilket är helt onödigt eftersom hon fyller år imorgon. Haha! Där fick jag väl dig/er lite förvirrade? Jag hoppas det för jag har tråkigt.

Idag har jag: Städat hela huset, vaknade 9 och började städa direkt, efter lite tv tittande och sånt. Sedan dusch och fix och sedan städning. Sedan fick jag för mig att gå upp till Bunketorp och plocka massa blåbär och göra blåbärsmuffins till min systers födelsedag, för jag har inte köpt en present. Innan jag gick fick jag sms av älsklingen där han sa tack för kortet jag skickade, jag har skickat ett av korten från Göteborg jag köpte. Sedan gick jag, jag plockade blåbär och björnbär och sedan gick jag hemåt, åt, gjorde pajen, och nu är den klar och står för att bli sval.
Ska snart göra iordning mig för att åka till syster.

/J


Ridlektion senare idag

Jajjemen! Nu börjar det tränas igen med hästapollen, om jag ska börja tävla snart så måste han ju kunna tölta sent utan att rolla eller att gå över i galopp eller trav eller pass. GaaH! Det är mycket som ska hållas koll på med hästar, och så tror inte de som inte rider att man faktiskt blir trött själv när hästen galopperar. T ex: Makky var med mig i stallet när han var här, och tränade på travbanan med Ljuffen, och så stannade vi bredvid Makky efter ett hårt varv med galopp, hästen andades tungt och även jag. Makky frågade mig förvånat om jag också var trött. Vad är det som är konstigt med det egentligen? Man blir trött av att träna en 5OO kilos häst hehe.

Hur som helst, ska träna med Frida H idag, jag hoppas att hästen gör som jag vill, han har haft lite svårt med traven, han vill endast tölta, lite irriterande, men det är väl bra att han vill tölta. Men att han töltar när jag vill att han ska trava, I R R I T E R A N D E upp till max.

Nu ska jag snart duscha lite smått, sedan kanske, bara kanske så ska jag städa huset och mitt rum, igen?

/J


Busschauförskoj

Det hände en liten rolig sak på bussen när vi skulle åka hem från tågstationen här i Lindome.

Jag: Den börjar väga lite nu den här.
Lovisa: Den börjar bli tjock.
Busschauförn' som står nedhukad med rumpan mot oss: Vadå? Jag?!
Lovisa: Nej!! Alltså.. Ehm.. Hennes plånbok.
Jag: *Fniss*

/J


Matlagning

Gjorde även min egna mat idag, jag ger den en halv tumme, faktiskt. Den blev inte så god som jag trodde.



/J


Skolstartshopping

Yesbox! Julia har nu handlat en del till skolan, tror allt är klarthandlat, om det nu är ett ord. Men jag hittade in mina kära färgglada post it lappar.. Jag säger kiss och bajjs tills det!

En kalender, 4 överstrykspennor och två stiftbehållare.


Även två block att skriva i och två vykort från Göteborg.


                       

Jag har spenderat 192,5O kr allt som allt, på dessa saker alltså, sedan har jag köpt lite tuggummi, samt en pucko och en chips burk.

/J


Grattis!

Vi säger alla nu grattis till Frida Höglund för barnet hon nu har i magen, ett stort grattis till dig! :D

/J


Konstigt väder, dags för Dexter

Klockan är 22:3O, det är Dexter time för mig och mina ögon, jag är ett äkta fans, försöker inte att missa något av det som händer där! Det är ett mycket bra program!

Ska snart ringa älsklingen också, vi hoppas på ett bra samtal! Ska försöka <3



Hittade föresten en bild som jag tog i Makkys rum, SAKNAR <3


/J


Dagen

Idga ska jag nog sola en del på framsidan, när solen kommer dit vill säga, får se om jag sitter gå till baksidan och sola där, måste sola framsidan på min lilla kropp, blek som tusan men som tur var så fick jag lite färg igår när jag och Ebba var i Inseros.

Ska se om någon liten typ är hemma idag, kanske kan umgås med mig? Eller, nej just det ja! Dem umgås ju hellre med varandra än mig -.-'

/J


Badning på G

Jajjemen ska du veta! Ebba kommer till hålan Lindome för att bada i någon sjö med lilla mig, jag hoppas upp till tusen att det är varmt i sjöarna här omkring, Barnsjön är dessvärre utesluten, orenaste sjön i Lindome vill man ju inte bada i.

Vill också bara passa på att säga att jag är helt uppbokad på jullovet! Då ska jag åka till Härnösand och fira jul + nyår där! Yes! Mamma sa faktiskt att det var okej, nu är jag glad för det, men ledsen för att Makky inte är här..

Nu ska jag snart duscha, eller äta först? Vi får se hur det blir med det! Kommer att äta och duscha någongång under dagen, så.. Tjolahopp!

/J


Nähäpp

Ingenting att göra idag blev det. Min planering gick åt pipsvängen. Men jag har varit i stallet iallafall, ridit också. Resten, blev det ingenting mer av, men men, sånt händer väl.

Ingen solning heller, vit är jag, mycket vit!

/J


Fin, fint väder nu

Ja, titta ut bara ni som bor vid Göteborg och runt omkring, jättefint väder idag ju! IDag blir en utedag skulle jag tro, men.. Har absolut ingen att vara med.. Blir väl att vara själv idag, igen. Fattar inte varför folk frågar mig om att vi kanske kan hitta på någonting, ELAKT! Dem tänker bara på de personer dem VERKLIGEN gillar.. INgen gillar mig, för att jag sitter inne hela dagarna och är inte med några kompisar, men hur fan kan jag vara ute med kompisar när alla tror att jag vill sitta inne själv!? Lägg av menar jag. Jag vill vara med kompisar lika mycket som alla andra, jag har ju varit bortrest nu ett tag, så därför kan jag inte vara med kompisar, OCH jag måste till stallet på dagarna, följ med eller vänta, är det svårt att vänta eller?! De flesta brukar komma på något annat att göra, åka till stan med en annan kompis och komma hem sent, andra åker iväg och badar eller liknande, snällt. Är det kompisar? Nej..

Men, verkar inte som att jag har någonting att göra idag iallafall. Ska se om syster är hemma, kanske kan hälsa på henne?

/J


Video serru!

Jag har ju som sagt en del videoklipp, alla måste få visas här! Tycker jag!



/J


Ännu ett videoklipp!

Ni kommer att få se en del videoklipp här nu asså :) Har en del på Youtube ;D


/J


VIDEOKLIPP INLÄGG

Evelyn, pojkvännens mamma sjunger, Makky spelar  :)

 

/J




Nice..



Lite barnmisshandel mitt upp i allt också :) <3

/J


Tears

Kom precis hem nu, från tågstationen i Göteborg... Tog ett farväl av min älskling.. Grät inte så mycket där, men jag började, det kom mer när han gick på tåget. Nu är det ännu värre.. Hinner knappt andas.. Gick direkt upp på mitt rum när vi kom hem, låste och satte mig på golvet och tittade runt i mitt rum med tårfyllda ögon, tårar som rann och en snorig näsa.. Det känns så.. Tomt här nu. Jag vill inte göra någonting idag, men jag måste till stallet.. Kommer väl börja gråta där med, ska rida ut eller något, och stanna någonstans mitt i skogen och bara gråta, gråta, gråta, gråta.. Han och jag har kommit varandra så jävla nära under dessa veckor vi varit med varandra. Och nu är han påväg hem, känner mig som ett vrak, skriver och gråter samtidigt, och skriver om mina sorger här, great. Men det skiter jag i! Jag måste få ut mina känslor någonstans!

Ingen som spelar Smackdown vs Raw på mitt playstation medans jag sitter här, ingen som kramar mig när jag sitter här, ingen som kommer uppsmygandes och pussar mig på kinden medans jag sitter här, ingen dusch hörs, ingen som är på toaletten, ingen som snarkar så gulligt som han gör, ingen som harklar och hostar... Tomt, så jävla tomt.

Men det är väl det som mamma sa ändå, "han ska bara hem, han är ju i Sverige!". Sant, det är så sant. Men man kan ju inte hjälpa att gråta ändå, kommer dröja tills vi ses igen, men jag ska åka dit i augusti, ska försöka iallafall, även om det kanske bara blir någon helg, och i september! Och i oktober ska vi till Stockholm och se på konsert <3 Och till jul+ nyår så ska jag vara där! Det har jag bestämt mig för.

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0