Sovmorgon

Idag har vi sovmorgon, då lektionen vi egentligen har på morgonen börjar i Period 2, och jag kommer inte ihåg just nu vilket datum, men det är i Oktober någon gång. Så jag börjar 1O.1O idag! Härligt!



/J


Finfina bilder









KOMMENTERA!

/J


Vampire Desire



"Bilden är från SXC"

/J


Sigur KM

Idag är det tävling på Sävebanan i Säve (var annars hehe), hade egentligen tänkt att vara med på den tävlingen men jag var fö rlångsam att fixa ihop allt som behövdes, anmälning mm.
Skulle även åkt dit och fotografera idag också, men om man tittar på vädret så känner man att.. Nä.. Det är inte ett bra fotoväder för det, bilderna kommer bli jättedåliga.

Igår gjorde jag en bloggheader till en kompis, Evelina heter hon. Blev nöjd med den!


/J


Brist på saker att skriva

Jag har verkligen ingenting att skriva om nu, eller jo! Jag gick min sista dag på praktiken idag, rätt härligt för jag har saknat skolan lite då mina fötter värker eftersom jag har fått gå hela tiden i butiken. Och pappa hämtade mig idag också, så jag slapp åka buss och stå i bilkö hela tiden som jag brukar få göra vid den tiden jag brukar åka hem, han köpte även hundgodis åt mig som jag ska ha på hundkursen i skolan, vilket leder mig till en annan sak att skriva men fortsättning på det jag hade tänkt att skriva nu! Allt som allt så kostade hundgodiset 49,50 kr, jag fick betala hela priset, ingen rabatt eller något. Det kunde dem väl ändå ha bjudit på? 50 spänn?! Jaja.. What can i do?

Nu till den andra saken jag nämnde, det om hundkursen. Jag har valt en hundkurslektion i skolan nu till trean, och det var meningen att jag skulle ha Enzo (min systers hund), men nu vet jag inte.. Det har blivit en massa strul med hur man får dit honom, sedan är han ju väldigt osäker och gör utfall mot andra hundar och det är ju massvis av andra hundar som är där också.. Så nu har jag fått klartecken på att jag får använda Zally (stallhunden), hon är inte alls som Enzo! Men Enzo är ju Enzo, hur gullig och go som helst och gör ibland det man vill att han ska göra.. Det känns lite som jag sviker min syster nu när jag sagt till henne att jag vill använda honom. jag får se vad som händer, jobbigt läge för mig nu iallafall!

/J


Nyinköpta grejjor!

Nu har jag idag handlat med mamma, väldigt välbehövda grejjer.



"Fodrade, perfekta till kylan"

"Perfekt till blöta vägar"

"17kr st"


"Rotborste 29:-, rotviska 39:-, manborste 129:-"

"Klicker 29:-"

Jag funderar på att kanske övningsköra! Eftersom jag inte kan göra det imorgon...

/J


Different Eyes


Jag hade lite tråkigt, så det fick bli till att redigera lite...

/J


In a heartbeat



/J




Övningskör

Nu har jag börjat med min övningskörning igen! Första gången idag på.. J Ä T T E L Ä N G E! Kändes helt okej faktiskt, det gick bra chockerande nog. Jag kände mig stolt över mig själv, dock måste jag försöka slappna av mer bakom ratten, känner hur jag spänner mig överallt, ryggen, benen, armarna, huvudet, och så biter jag ihop med tänderna otroligt hårt.. Men om man bortser från det så gick det bra.

Ska nog göra det som mamma och pappa sa, att jag ska övningköra mycket med pappa nu, sedan ska dem boka in mig på körskola 10 gånger, och sedan ska dem "skicka iväg mig" till Halmstad eller Falkenberg, Falkenberg troligast, för att gå intensivkurs i en vecka. Och då ska jag bo i våran nyköpta lilla stuga, själv! Ska se om Makky kan få ledigt i en vecka då och bo med mig, då kommer vi bo helt själva, precis så som vi kommer att göra när vi flyttar ihop.

/J


Pictures to come

Ja, jag ska skärpa mig rejält nu när det gäller bloggen! Känner mig jättedålig på att fota och lägga upp dem här.. Måste ta nya bilder för jag har bara gamla på datorn, och jag vet inte vilka jag lagt upp och vilka jag int ehar lagt upp. Måste bara komma på vad ja ska fota, hästar? Detaljer? Närbilder (macro)? Eller kanske blandat? Djur av olika slag? Äsch, vi får se helt enkelt vad som dyker upp framför kameran, och det som vill vara med vill säga.

Just nu har jag inga, då jag sitter i en skola långt ute på vischan, Bräcke heter den. Bara massa fordonsklasser här. Och nu måste jag dra mig...

/J


Off

Ja, jag har varit off i några dagar nu, och jag ber om ursäkt för det. Måste bättra på mig. Kommer nog bli en hel del traktorskrivande nästa vecka då vi ska lära oss hur man ska köra traktor! Så, ja.. Vi får se hur det går, första lektionen är imorgon, och vi slutar 3 varje dag.
Har inte mycket att skriva, mer än att jag saknar min älskling och han är bästare än bästast!

/J


Ica-Stig

Idag på praktiken kom det en man in i butiken, tyckte jag kände igen han först men struntade i det och fortsatte att pilla med det jag pillade med (hundsängar). Sedan sa den andra praktikanten att det var Ica-Stig som kommit in! Jag blev chockad och tittade försiktigt, och mycket riktigt, där stod han och plockade hundgodis.
Jag har det även dokumenterat att han äger en BMW.



Har denna veckan kvar på praktiken, sedan blir det basmaskinkörning (traktor som sagt) i en vecka. Sedan praktik en sista vecka! Sedan är det åter till skolan igen. Med en stor betoningigen.

/J


443 Kilo

Sådärja! Första veckan på praktiken är nu avklarad, nu är det bara... 2 veckor kvar sedan är det back to school ännu en gång!
Idag kom det en hel del leveranser, foder och diverse. Jag fick såklart fixa iordning allt på pallarna och det var ju hundmat, kattmat och ja.. Allt möjligt. Så jag har väl burit runt 443 kilo, det var det jag orkade räkna ihop! Helt slut i armar, ben och huvud..! Denna helgen ska jag vila, vila och vila ännu mer!


"Jag kommer nog få stora muskler på praktiken haha! Större än vad jag redan har måste jag tillägga ;D"

/J




No fantasy

Asså, jag har ingen fantasi! Vad vill ni se i bloggen egentligen? Det är ju inte lätt att veta när man inte får några kommentarer på någonting i princip.. Antar att ni då inte gillar hästar, inte bilder på spelande basketkillar.. Blommor då? Närbilder? Men ge mig tips på vad jag kan fota!

/J


En sen kväll i stallet

Idag blev nog den senaste ridningen på länge! Men härligt var det. Åkte ner direkt efter praktiken med moppen. Slutade ju vid 5 och kom hem vid 6 tiden, och kom hem från stallet vid 9.

Imorgon måste jag nog fråga dem på praktiken om jag kan få sluta en timme tidigare så jag hinner till banken då den stänger 6... Kan jobba den timmen på fredag (en halvtimme) och måndag (en halvtimme), så har jag ju jobbat ihop timmen igen! Smart va?

/J






Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0