Första dan i skolan med segaste klassen ever!

BurgårdenTjofräs! Idag har jag varit i skolan, första dan efter sommarlovet *TummenNer*. Har nu börjat gymnasiet, går på "Burgårdens Utbildningscentrum världens skola" som det står. Jag går på linjen Djurvård, än så länge vet jag inte om jag trivs, kanske. Min klass heter DJV1B. Kulkul. Första dan i skolan, den var seg.
    Tänk er en klass, med 24 elever, varav 2 är killar. Sedan så är det så att denna klassen sitter i klassrummet och får sina "någonting". Läraren ska hjälpa någon elev i min klass med "någonting", går ut från klassrummet, samt stänger dörren. Dem är borta i ungefär tio minuter en kvart, men vad gör klassen? Springer dem omkring så som jag är van vid? Skriker dem och snackar med varandra högt? Nejnej, verkligen inte, vi sitter som tysta små lammungar som inte kan "bäa".
   Segt, segt, segt. Men vi började ju då 1O på morgonen, vi slutade ungefär 2O över 11, någonting sådant. Så det var väl soft ändå. Och imorgon börjar vi 9. Vi fick busskort idag, så nu kan jag åka gratis till skolan *Happy*.
   Nej nu ska jag till stallet, så ni alla får haD så bra nu. Även om det inte är någon som läser detta men ändå!

/J


"Fyra bugg och en coka cola" - är inte det bästa låtvalet!

Trudilutt! Fråga mig inte varför min rubrik är som en är, det vet jag inte. Hade lite brist på fantasi, eller fantasi har jag väl om man tittar på namnet. Mycket text kommer nu, so get ready, set, GO!
     Idag har jag faktiskt vaknat halv 1O! Underbart jobbigt men men, skulle ha lektion i stallet med Ljúfur. Åkte moppe till stallet, det va väl...kul? Som vanligt om man säger det så. "Lill" Frida var i stallet då jag kom, Putte var där(Agnetas sambo eller något), Amandus(Agnetas son) var också där, Agneta och Frida såklart. Och jag. Lektionen gick verkligen super! Massa tölt gav Ljúfur ifrån sig och han har blivit så mycket bättre med hjälper och att slappna av. Han är mycket mjukare nu än förut ska ni veta. Frida körde mycket med "Ta han till tölt och tölta några steg, ta galopp, ner till tölt, galopp, tölt and so on" jag tror ni fattar.
   Efter lektionen red jag barbacka ner till hagen och släppte in den tröttiga hästen till hans hage. Där stod Galsi och väntade på honom.
   Efter stallet då jag kom hem, åt jag och satte mig vid TV:n och rent av slappade lite. Sedan ringde Maemark mig, vi snackade i princip om ingenting, Lovisa ringde mig då han och jag pratade och då skulle vi helt plötsligt till macken och köpa 2T olja till hennes moppe. När vi gjort det så hällde vi i lite olja i hennes moppe som genast gick bättre än förut(att starta alltså) sedan skulle vi helt plötsligt ut och köra. Så jag hämtade min moppe och vi drog iväg.
   Vi startade våran lilla moppetur med att åka till Mölndal där Lovisas pappa bor, vi hälsade på dem lite glatt och kelade med Shippen(deras lilla vovvsing). Vi trodde att vovven skulle vilja leka, men icke. Han somnade nästan i Lovisas knä så vi satte oss och tittade OS istället. Men sedan blev det Sport Opera och vi tittade lite på det, men sen efter vi sett den sk. "Baletten"(dem gick inte på tå!) så åkte vi vidare, då fick jag för mig att vi skulle åka och hälsa på min syster som inte bor så långt ifrån hennes pappa.
   När vi(jag) knackade på hennes dörr så öppnade hon inte mycket, och man såg att hon blev chockad, sen sa hon: "Jag ska bara ta bort min.. tvätt". Vi väntade och sen fick vi komma in. Jag började att rota i hennes lådor och skåp. Åt hennes godis och drack upp hennes cola gjorde jag också. Tittade runt lite i huset som jag inte sett på länge och sedan så gav vi oss iväg igen. Lite våldgästning där allt!
   Sedan kom vi hem och jag slappnade av lite framför datan. Sedan ringde Lovisa igen och frågade om vi skulle ut och springa i Bunketorp(en stor skog med spår man får springa på och sådant). Så då bytte jag klädr och vi drog oss upp till Bunketorp på mopparna.
   Vi var duktiga och sprang spåret 3,5km och vi stannade bara 2-3 gånger! Det var duktigt av oss, kände mig inte så dålig i konditionen heller!
   Och nu sitter jag här, nyduschad, trött, hungrig och har torra händer så jag ryser. Så nu ska jag äta. Och redigera bilder och gå in på lite hemsidor och sedan stänga ner datan och glo TV!

/J

                           Ljúfur, bilden tog jag idag! Snyggaste hästen ever <3
                           Detta är Ljúfur, min häst. Bilden är tagen och redigerad idag 17 Augusti.


Everything I do, I do for you...

My tears are falling down my cheeks, I can't stop them, I can't hide them. All I want to do is to see you, see your face, see your eyes. I love you, and you do the same.. <3

Everything I do in my life, I do it for you, only you and no one else, I want you to take a look at me, see me, notice me. Not just walk right at me and then walk past me and don't look at me. Turn around again and see me for who I am!


Duktig man är!

Halloj! Startade dagen idag med att försova mig, jag och Lovisa skulle ut och promenera på morgonen i Bunketorp. Men det blev lite senare än väntat. Sedan drog vi upp med våra mopeder och promenerade 5.0 spåret, det var jobbigt men skönt. Jag har ingen kondition så det gick väl lite mindre bra än vad jag väntat mig. Men vi var ändå duktiga att vi gick ut och gick!
   Efter detta åt jag frukost, hemma såklart. Och tidigare på morgonen var jag orolig över Maemark, eftersom jag inte fått tag i honom. Var rädd att han gjort något "aj aj". Men fick tag i honom till slut, som tur var.
    Inte gjort ett piss idag om jag ska vara ärlig, varit hemma och tråkat hela dan, ringde Lovisa som jag sa att jag skulle göra efter jag ätit, men hon var inte hemma. Förvånande? Not.
   Så nu sitter jag vid datan, funderar på att ta lite "modell bilder" på mig själv eller fota närbilder på vattendroppar ute, men det är lite halvt tråkigt. Jag tror jag är data addicted O.o Jag behöver att vänja mig av vid datan tills skolan börjar eftersom jag måste vara mycket aktiv i skolan nu så att jag klarar mig. 
   Det var väl det jag ville få sagt. har inget annat nu jag vill skriva haha!

/J


Dagen som gått..

Tjoflöjt! Nu skriver jag ännu en gång idag. Hur som helst, idag har jag åkt till stallet, första gången på ett j*vlans tag. Red ut med min galne lille pöjk som är nu en pigg liten skrutt. 
   Efter att jag ridit och ställt ut hästa i hagen så hjälptes jag och Frida åt att bära ner mina saker i vårat stall där nere där vi ska ha Ljuffe sedan(min häst). Det var en mycket fint stall ska ni veta. Jag vet inte ens varför jag skriver "ni" and so on. Ingen läser ju för tusan denna blogg ändå!
   Var med Lovisa på kvällen, och Eli, vi åkte till Tulebo sjön och satt på bryggan, tog lite kort(finns att de youaredeadtome.bilddagboken.se datum 7/8-O8). Sedan åkte vi mopparna hem och jag gick hem till mig och Lovisa till sig. Jag satte mig vid datan som vanligt och Maemark(min pojkvän) fick ryck och sa att han skulle döda sig själv eftersom han inte kunde träffa mig förens om en lång tid. Jag menar, det är så egoistiskt med självmord! Men nu ska vi inte gå in på det. Utan att tänk om han skulle dödat sig själv, snacka om att jag skulle klandra mig själv som attan! Så är det ju jag som är värsta mördaren! Det är ju på grund av mig han dödar sig själv. Nej usch, nu ska jag inte skriva mer om det.
   Sedan åkt ejag och Lovisa upp till Evelinas(min kompis) kusin för att hämta Evelina, vi hämtade henne och sedan hämtade hon några skivor och en mobil och så åkte vi tillbaka till kusinen och lämnade dem, Evelina åkte med oss hem sedan såklart, sedan ringde Maemark, grät och var förtvivlad. Jag vill tyvärr inte skriva mer om det eftersom det är tragiskt.
   Jag har börjat skriva en liten text nu, om Maemark och mig på sätt och vis. Kan nog handla om annat också eller andra folk men nu skriver jag abara för att jag vill, och det flödar så bra när jag skriver, eller hur man nu säger.
   Japp, klart slut!

/J


Ny layout!

Sådärja! Nu har jag äntligen fått mig en ny layout här på min failade blogg! Hoppas att den faller er i smaken. Jag skulle jättegärna vilja att ni kanske kom med förslag om hur nästa layout ska se ut, för jag har nämligen no idea!
   Jag ska blogga ännu en gång idag och då kommer det bli om dagen. För det är just det som jag ska börja med, blogga om min dag, hur den varit. Kommer även lägga ut bilder, redigerade eller oredigerade, det märker vi då!
   Hur som helst, har inget mer att skriva nu på morgonen så jag låter er vara ifred just nu så hörs vi av senare!

/J




Numero uno eller hur man nu säger!

Tja! Första inlägget jag gör på min blogg *Applåder*. Nybörjare på att blogga. Och jag ska försöka ändra min layout så fort jag får chansen. Försöker redan nu men det går inge vidare!
H   ur som helst, idag har jag varit med min bästis. Vi började med att åka in till stan, eller jag fick åka tåg till Mölndal först så gick hon på där. Träffade Elin, min andra kompis, i Kållered med hennes kompis och dem satte sig vid mig och vi tjötade lite. Sedan kom Lovisa på tåget vid Mölndal och fick också plats hon.
   Vi hoppade av i stan, slutstationen för tåget. Vi gick till Nordstan/Femman och gick där lite till sist fick vi för oss att skita i stan och åka till Kållered och gå in på Ungdomsmottagningen. Vi ville alltså skaffa oss lite kondomer.
   Jag fick mina små anfall då och då, av skratt då, så jag gick ut och in hela tiden men sen satte vi oss ner lugnt och stilla och sedan var det våran tur. Lovisa skötte snacket med henne, tanten, kärringen, sexmänniskan. Jag satt mest och skrattade. Hon gav oss ett paket var med 10st kondomer i var haha! Snacka om att vi garva när vi kommit ut, jag vet inte ens varför vi ska ha dem.
   Sedan åkte jag med Lovisa in till Mölndal, där hennes pappa bor. Vi gick upp till lägenheten och hälsade och sen gick vi ut och gungade lite, sedan kom Nellie/Nelly tillsammans med deras lilla valp Chippen. Sedan gick vi upp igen eftersom vi ännu en gång fick för oss en sak, att åka och bada i Tulebo. Jag satte mig på golvet tillsammans med Nellie/Nelly och Chippen och lekte, den hunden är en riktigt lekglad typ. Jag lät honom bita av sig i mina fingrar och sedan när vi skulle gå tog jag min väska och hjälmen jag fick låna och reste mig. Då började den kåta hunden jucka mot mitt ben och jag fick putta bort honom.
   När vi väl kommit hem så kom jag på att fan, jag har ju en veckas problem(mens) så det är lite svårt för mig att bada. Men vi åkte ändå och det var ju kul eftersom jag fick brumma moppe hehe. På vägen åkte vi förbi ett hus där det var en hel del killar i och vi hörde att de visslade så Lovisa stannade lite längre bort och jag tutade till killarna och sedan körde vi vidare.
   Vi badade aldrig utan åkte tillbaka till killarnas håll. Och var vid badstranden på andra sidan vägen vid det huset där dem var. Vi badade inte där heller, sedan började det regna och vi åkte hem igen. Och sedan sitter jag här. Och redigerar bilder och skriver detta långa och helt totalt onödiga lilla "brev".

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0