Bara några få minuter kvar till lov, 2 dagar kvar till friheten till Härnösand!

Heeej! Nu sitter jag här, i datasalen i skolan. Sista lektionen, har datakunskap. Bara några fjuttiga minute rkvar tils vi har lov. Eller.. Kanske ungefär.. 40minuter, men ändå! Inte lång tid alls! Plus att vi säkert får sluta tidigare om vi ber Gunnar.
   Igår åkte jag till stallet med Frida K i stallet. Det var kul! Fick rida ut med Frida H och Frida K. Det var riktigt roligt, nog roligt för Ljuffen också eftersom han inte ridit ut med någon på ett tag. han har fått bättre töly. Det känns mycket bra!
   Idag ska jag nog inte rida. Ska bara väga upp 3kg hö til skithästen eftersom han står inne nu. Känns lite skönt ändå att han gör det, inte för ni bryr er.
   Hur som helst! Det var inte mycket jag skulle skriva. Och föresten, nu är det 2dagar kvar tills jag åker iväg till Härnösand, själv! Kul! Åka tåg själv i 7 timmar, till Sthlm och sedan från Sthlm till Sundsvall och sedan buss. Hrmm, Vilken resa!
   Men nu är jag trött, jobbar inget. Så nu ska jag sätta mig och glo lite olika saker, lite bloggar mm. Kul.. Not. Vill hem, saknar 9x!!

/J




En dag av tristess tack vare det dumma äckliga vädret!

Godkväll! Jaha, vad kan man säga om dan, den har varit.. Blöt.. Dan började med att jag ringde Maemark vid 12 på morgonen, eller natten. Det va mys eftersom han är sötast och gulligast att snacka med! Sedan så vaknade jag runt. Halv 12 i morse, eller förmiddagen som vissa hellre vill säga.
   Åkte till stallet vid.. Kanske.. två. Red lite men sedan började det pissregna, men hade ändå hunnit rida ett tag så att han hade blivit rätt så trött ändå, tränade galoppen på honom och tölt! Gick super.
   Sedan lekte jag mycket mycket mycket med Zally eftersom hon hade följt med Frida till paddocken då dem skulle ha lektion, hon sa alltså till mig att jag skulle ropa på henne och ta med henne till stallet, det gjorde jag och hon följde glatt med. Lekte massa med henne, gav henne godis, i form av kattmat! Jag tränade henne på sitt, ligg, stanna och försökte lära henne "Upp", alltså att hon skulle hoppa upp på saker, det funka! Och "Ner". Sedan också "Kryp" hon kunde typ.. några fjuttiga krypningar.
   Sedan kastade vi pinne, men nog om Zally och stallet. Åkte iallafall hem sedan, i regnet. Tänkte inte så mycket på att det regnade. Men blev pissblöt iallafall!
   Sedan så åt jag, och Tess och Stisse kom, är barnvakt. KulKul.

/J


Att sjunga gamla låtar på Singstar Legends, är inte det allra lättaste ska jag säga!

Hej! I helgen träffade jag mina fd. klasskompisar igen, + en från min fd. parallellklass. Jag träffade Malin, Sanna, Majja, Rickard, Per, Blomman, Lunnan, Olsson och Tessan ett litet tag.
   Men Tessan kom inte förens efter att vi gått hem från Per och vi gick till Malin, eller jag åkte moppe. Hos Per hade vi verkligen supermega roligt! Vi spelade Singstar, olika skivor såklart, men Singstar Svenska "någonting" funkade inte tyvärr, det var en stor spricka i skivan. Så vi spelade istället SIngstar Svenska Schlager eller något och Singstar Legends, vilket inte gick så värst bra eftersom jag inte kunde en enda låt i princip, jag fick sjunga John Lennon!
   Efter att vi spelat, så började vi spela "Med andra ord" mest för att fördröjja tiden eftersom vi var tvungna att vänta på Per's föräldrar eftersom hans syster inte kunde vara ensam hemma enligt dem.
   Efter att vi spelat, gick/åkte vi hem till Malin's mamma, jag åkte då som sagt moppe. Jag kom fram innan dem, eftersom jag åkte moppe, satt och väntade ett jävla tag.. Det var segt, försökte fördröjja tiden med att sova, kunde dock inte sova.
   Sedan kom dem, med Tessan också, trevligt! Inte träffat henne sedan vi slutade skolan, eller en gång, då hon stod och fotade längs vägen på väg hem från stallet.
   Vi åt tårta, som Sanna och Malin bakat, mycket god! Mycket, mycket god! Sedan skulle dem kolla film, eller vi egentligen.. Men jag åkte hem, var trött och sådant. Så när jag skulle gå gick jag till hallen och började ta på mig mina skor tittade jag upp efter att jag tagit på dem och såg att alla stod framför mig och skulle säga hejdå, snällt!
   Kramade alla tjejer hejdå och en kille, Anton Olsson. För att han ville ha kram!
   Och just nu i denna stund sitter jag i skolan och har samhällskunskap. Inte det allra roligaste precis, har ingen penna, och vi går igenom något papper om "Så styrs Sverige"....
   Några ord om helgen. JAG SAKNAR MIN KLASS!!!!!!!!

/J


Bloggen har fått ny layout överst!

Tjaa! Nu som ni ser här ovan så har min blogg fått en ny layout. Ser nästan likadan ut tänker ni som sett den förra, men med andra bilder och annan textstil, men det är jag. Jag gillar denna stilen så det så!
   Ni får jättegärna kommentera en nya layouten här så att jag får reda på vad ni tycker om den mm. Har inte mycket mer att säga än att nu ska jag titta Greys Anatomy(Stavning?)

/J






Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0