Gott nytt..?!

Gott nytt år! Var ett tag sedan jag skrev. Jag har träningsvärk, spelade innebandy igår med tjejorna! Och nu pangar det som attan ute. Även om klockan inte är tolv än, men vissa kan inte hålla sig.
   Jag är ensam hemma. Sitter här framför datorn och deppar. jag hatar nyår, men då klockan blir tolv ska jag inviga det nya året med ett leende, då kanske det blir lika bra som ett leende på ens läppar.
   Nästa år, alltså vid jul och nyår, har jag bestämt mig för att inte vara hemma på hela tre veckor! Ska fanimej åka till Härnösand och vara där. Förhoppningsvis har han inte dumpat mig innan dess.
   Men nu ska jag fortsätta att vänta, och dricka julmust och pilla i Photoshop lite. Ha det så jättebra så hörs vi nästa år!

/J


Model och foto!

Tjenare! Var med Sosso, Lollo, Eli och Eve idag! Mina kompisar. Vi var hemma hos Lollo och jag och Sosso hade med oss våra kameror, systemkameror. Vi sminkade och fixade håret på varandra, sedan skulle vi börja posa. Men det var rätt så trångt på Emmys rum(Lollos syster) så vi gick ner och möblerade om i hela vardagsrummet, kändes det som.
   Sedan fotade Sosso en massa bilder, lite.. Inte barntillåtna och lite Charlies Änglar. Sedan hade hon fotat klart, eftersom det inte fick plats mer bilder, så då fick jag bli fotograf, och fotade hoppbilder, lite inte barntillåtna och så vidare. Även mycket fina närbilder och profilbilder. Blev stolt!

Nu ska jag se klart på Simpsons!

/J


Saknaden blir större och större!

Tjenare! Nu blir det jobbigt, jag måste vänta tills februari lovet innan jag kan åka upp till Härnösand igen. Jag vill då stanna där från lördag till söndag, kommer troligtvis vara helt död på måndagen i skolan, SYND!
   Jag saknar min snyggaste pojkvän så mycket nu att jag håller på att spricka. Jag börjar till och med glömma hur det kändes att röra vid honom, fan.. Allt tynar bort, allt förutom mina känslor för honom. Och fram kommer saknaden! Jag hatar min mamma, något enormt mycket!
   När jag ser honom i webkameran vill jag bara, hoppa in i datan så att jag kommer till honom. Skitans, jag saknar honom så jävla mycket! Jag vill vara med honom nu! Ingen verkar förstå!

/J




Kall dag idag!

Hej! Bråkade nyss i bilen hem med mamma. Självklart om att hon lägger sig i mitt liv, försöker styra mitt l iv, försöker få mitt liv att bli "perfekt", livet hon aldrig hade kanske? Men guess what, du lyckas inte! Vad du än säger så kommer jag aldrig hitta en kille i närheten, jag vill inte, jag försöker inte ens att göra det. JAG VILL INTE! JAG TÄNKER INTE! Bara för att du aldrig varit kär på riktigt som jag är. Jag bryr mig inte om vad andra tycker, vill du få mitt liv att bli perfekt, hjälp mig då att åka dit varje gång jag har lov kanske? DÅ, bara DÅ kommer jag att bli lycklig, nu är jag olycklig, eller du kasnke är blind och inte ser/märker detta?!
   Red ut en liten sväng med Ljúfur idag på tal om något helt annat, det gick väl. Mindre bra, han ville hem hela tiden, zick zackade hela tiden, det var något jobbigt ska ni veta! Men han var söt ändå och det var massa frost ute så det var vitt överallt, mysigt! :)

/J


Juldagen!

Hej! Idag var jag i stallet, med mamma. Hade med mig kameran och fotade som en galning! Fick lite fina bilder i hagen på hästarna. Och lite fina frostbilder.
   Vi har ett litet besök idag igen, av en Kjell vi känner, han sitter annars helt ensam på juldagen.. Inget kul ju!

Well, har inte mycket att skriva idag, mer än att jag vill åka till Härnösand ppå nyår, men det får jag ju inte för mina överbeskyddande föräldrar!!! Åk med mig då om det är så svårt att släppa iväg mig! Gör mig glad för en gångs skull!

/J


24 December

God Jul? Ja idag är det jul, i Sverige iallafall. Det betyder att ännu ett år snart har gått förbi. TIden går rätt så fort ändå. Känns som förra månaden jag var i Thailand, det var det då inte.
   Jag har fått en del.. smink nu idag. Mina två stora systrar fick.. Ja gissa, en bil. En vit vet jag att det är iallfall. Jag log då dem fick den då vi var ute vid garaget och dem hoppade och skrek och kramades, kramade då inte mig. Sedan gick jag in, utan att säga något.
   Jag däremot fick lite smink och en plattång och pengar av mamma och pappa, ett halsband och hörhängen samt en tröja av mina systrar. Det.. Var väl det jag fick tror jag. Ingen biljett, ingen resa. Ingen Maemark.
   Mamma var inne på mitt rum först, eller, pappa var inne först och frågade vad som var fel. Jag satte på mitt fejkleende och sa att ingenting var fel, att allt var bra. Sedan kom mamma in och frågade samma sak, frågade om jag hade fått det jag önskade. Jag ljög och sa att ja det har jag. Sedan frågade hon om det var något jag inte fått, jag kunde inte ljuga där utan nickade på huvudet. Maemark? Frågade hon, jag nickade igen. Sedan skrattade hon, eller fnissade lite, och gick.
   Det är min jul folks. Sedan kom pappa in igen och sa att jag skulle städa rummet, inte sitta vid datorn hela dan. Vad ska jag göra då om inte datorn?! Jag tänker inte vara nere med släkten och ha skit tråkigt med dem! Gamla gubbar och gummor bara, säkert några kusiner, men dem är inte roliga!

Jag vill att julen ska vara över nu!
   Nu är mina systrar iväg till FrölundaTorg, jag sitter här, gör inte ett jävla skit!

/J


Howly crap!

Godmorgon folks! Det blir värre och värre för varje dag. Nu för tiden blir jag mest chockad än glad då han säger att han älskar mig. Jag förstår honom inte, det är inte lätt. Han släpper ändå inte in mig i hans liv som han säger, även om det är det jag vill allra mest att han ska göra.
   Jag är lycklig det är jag, då jag är med honom. Utan så blir jag bara en bortskämd skitunge som håller sig på sitt rum, är aldrig med kompisar, sitter vid datorn och hoppas på att han ska logga in.
   Han tror att jag tröttnar, han tror fel. Han tror att jag ska dumpa honom, helt fel. Aldrig träffat en kille som honom innan. Och jag har inte ens känt honom i ett år.
   Älskar han mig? Jag kan inte svara på det för jag vet inte svaret, alltså inte säker på svaret.
   Älskar jag honom? Ja, det gör jag. Han är den rätta. Min själsfrände, mitt liv, min pojkvän.
   Hatar att gå och lägga mig på kvällen/natten utan att känna hans omfamnande armar, hans varma kropp. Hatar att gå och lägga mig och känna sorg. Det gör jag ibland då vi pratar i telefon, eller har pratat. I början då vi pratar är jag glad, han gör mig glad. Sedan går det bara neråt. Samtalet blir seriösare och seriösare och till sist brakar det ihop till en enda stor röra.
   Det är då vi säger hejdå och lägger på, ibland lägger bara någon av oss på. Mitt i all röra och alla konstigheter vi säger. Det är då jag ångrar mig att vi fortsatte prata, att vi fortsatte prata även om vi var glada och inte konstiga i början av samtalet.
   Han är aldrig sån i verkligheten, ALDRIG!

Men en sak är säker, jag älskar honom med hela mitt hjärta, kommer alltid att göra det. För evigt till döden skiljer oss åt, eller hur man nu säger ^_^

/J


Vi får hoppas att fulhet inte smittar!

Tjenare! Idag har jag varit i stallet med mamma, Ljúfurs man var verkligen hur len och skön som helst, han fick en rejäl genom borstning idag och hans man och pannlugg blev så fina så, och hans svans. 
   Min syster är här och ska vara här till jul, kul! Men jag vill ändå inte vara här på jul! Jag vill fortfarande åka upp till Härnösand! Föresten, jag har haft pojkvän i nio månader! Nytt rekord för mig ska ni veta! Och under dessa nio månader har jag och han träffats fem gånger. Det känns ju lite mindre.. kul. Jag har varit hos honom tre gånger och han har varit fär två. Jag ska åka dit en fjärde gång i februari, hoppas jag, om jag nu har penar till det. Så då har vi träffats sex gånger på 11 månader. Ojoj..

Well folks, nu ska jag lyssna på lite musik, dricka lite (ingen alkohol) och se på tv, och se om Maemark, förlåt! jag menar Makky, vill prata i telefon idag. Kanske han inte vill?

Jag vill redigera!

/J


Dan före dan före dopparedan..?

Hello! Snart är det jul och jag är mycket försyld! Tappar rösten lite då och då och ibland får jag en hes röst, lite sexigt allt, eller inte. Varit sjuk ett tag nu och det börjar bli lite tröttsamt.
   Jag har nu kommit på att då jag gråtre för mycket så hyperventilerar jag så mycket att jag slutar andas, så jag måste kämpa för att få luft. Det är inte det roligaste ska ni veta, det gör ont och det är läskigt. Ibland kan det pågå i tio minuter och då känner jag hur röd jag är i ansiktet av ansträngningen. Well, jag försöker mitt bästa att inte gråta så mycket, det är svårt då man verkligen vill gråta ut!
   Min syster kommer hit idag! Min älskade mellansyrra, hon är äldre än mig ja! Inte träffat henne på ett tag nu, dumma henne kan man väl säga då. Ska försöka få med henne till stallet så att hon får träffa lille plutt hästen för första gången(?).
   Ja som sagt och som ni nog vet så är det ju jul snart, jag bryr mig inte mycket som jag brukar, faktiskt. För fyra år sedan denna tiden var vi i Brasilien, vi firade jul i det varma och underbart vackra landet Brasilien för fyra år sedan. Känns som evigheter sedan jag var där. Well, tre år är en rätt så lång tid så, ja det var ett tag sedan. Bör nog övertala föräldrarna att åka dit igen. Hur som helst, i Brasilien firade vi både jul och nyår, fast det var inte precis det roligaste nyåret eftersom vi samtidigt fick reda på innan om tsunamin. Det var lite hemskt, vi hade flera tysta minuter alltså inte bara en.
   Nyår var trevligt för alla vi kände slängde ner allt och alla i poolen, jag blev inte nerslängd, tack gode gud, Martin (min kompis under den tiden) blev i slängd, gud vad man skrattade åt alla som föll i. Även personalen på hotellert åkte ner! Dem har respekt för min pappa och hans jobbarkompisar, det såg man, det var lite coolt ändå. Dem är delägare så, varför inte.

Men nu är det i år som jag ska fira jul, igen, med släkten och min egna familj. Orkar inte, jag vill åka till Härnösand, nu, genast, vara där, jättelänge!

/J


The end.

Ja visst! Denna dagen sög kan jag säga! Tog bort det jag skrev innan för det var bara massa dumt! :)

/J




En helt lugn dag...

Hej! Ja, det är inte mycket man kan säga om denna dagen mer än att den har varit.. Seg. Jag var i stallet, red ut, och jag är sjuk. Det var härligt att rida ut även om det inte var världens bästa väder. Men det var härligt!
   Har en sak till, jag är orolig, riktigt orolig...

/J


Jullov nu då va!

Tjoo! Yes sir, nu har jag jullov i tre veckor! Mycket, mycket, MYCKET härligt! Jag ska frossa hela tiden! Eller inte, ska träna min mage! Men hur som helst, dage var soft, det var faktiskt kul att göra pepparkakshus med Shannon, Frida P och Emmo. Vårat hus blev super fint!
   Nu resten av dagen ska jag, sjunga, åka till stallet, softa och bara ta det lugnt!

Simma lugnt ;)

/J


Debatt!

Hej! Hade debatt i skolan idag, om alla kraftverk och sådant, alltså elektricitet. Jag hade vattenkraft, och var med Emmy, Mathilda och Martina. Martina sa absolut ingenting men det gick bra iallafall för dem två (vi delades upp i två omgångar, jag var med Emmy). Det var rätt så roligt faktiskt. Vi hade betyg snack efteråt. Jag har nu G i Naturkunskap, det känns lite bra iallfall, men det kändes inte lika bra när hon kallade mina vänner för losers!! Det gjorde mig arg, men hann gå ut innan jag fick ett utbrott på henne.
   Regnigt idag, äckligt regnt, smått, klibbigt, gör en jätteblöt! Jag ska snart börja skriva ett julkort, endast ett, det ska skickas upp till Norrland. Ett problem bara, har ingen adress dit ännu, får försöka ta mig an min utmaning senare idag.

Imorgon har vi julavslutning! Vi börjar kvart över nio och ska sedan halv tio börja med att sätta ihop ett pepparkakshus, jag är med Shannon, Frida P och Emmo, vi ska äga sönder alla! Dikt ska vi ha till huset, jag kan inte dikta, bara på engelska, på svenska går det ju inte!

Nu är jag hungrig så jag ska äta, peace out nigga!

/J


Problematiskt!!!!

GAH! Det suger när ens  kille faktiskt inte vill älska en. Jag visste väl det, det var detta jag var rädd för, han älskar mig för mycket, säger han. Men då säger jag, sluta då! Säg inte det håll det för dig själv, dumpa mig om du så gärna vill det, om det nu är så att jag sårar dig hela tiden, dumpa mig och var sedan glad. Jag låter dig, du behöver inte oroa dig, jag klarar mig, tror jag.
   Men sedan har vi ett annat problem, jag är så jävla kär i honom, mitt hjärta blir krossat när han väl kommer underfund med sig själv att dumpa mig, fan, jag hatar detta. Denna känslan har jag aldrig känt för en kille innan, men jag måste tyvärr säga att om han inte klarar mer, dumpa mig, för detta är jag!

/J




Kristallklart? Inte precis...

Tjenixen! Sitter här nu, ännu en kväll i ensamheten. Idag slutade vi 1O! Värsta härligt! Jag kom hem 2O över 11, inte lika roligt att komma hem en timme och 2O minuter efter att vi slutat, men sånt är livet om man missade 19 över tåget. Hur som helst. Dagen har varit slapp, lite pluggandes på naturkunskapen. Fick tillbaka våra matteprov idag, vem fick VG om inte jag! Värsta grymt! Och vi hade prov idag, samhäll, det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra.
   Kände mig inte så kry på hela dagen, även nu, har ont i halsen, det kliar, svider och jag hostar. Känner mig frusen också, hoppas det inte är influensa eller något! Men hur som helst, mamma och jag drog iväg till stallet för att titta till hästen min, han mådde bra. Jag gick och hämtade honom i hagen, han stod tillsammans med Prinsen vid öppningen och jagade bort honom då jag kom, och han ställde sig efter det och ville in. Det regnade lite ute.
   Han fick av sig sina broddar, sedan fick han på sig reflexer, och en reflexgrimma, jag tog en lampa och vi gick ut i skogen i mörkret, det var lite läskigt eftersom jag är mörkrädd (men jag tror Ljúfur är det han med). Men när jag var med min urgulliga häst mådde jag bättre, då var jag ju inte ensam, det vi gjorde i skogen var att hämta gran! Alltså kvistar som han ska ha i boxen.
   Han får mig alltid att le, han är sötaste hästen!

Jag längtar till utlandet, till något land jag inte varit i innan, kanske.. Filippinerna? Italien? Grekland? Hawaii? Det finns ju flera land, och ett land jag måste åka till är ju såklart Finland! Är ju i princip 25% finsk, och jag har inte varit i Finland. Dum man är va, men jag ska dit, någon dag, någon som vill hänga med?

/J




Funderingar...

Hej! Hur är det med killar egentligen..? Jag och förhållanden verkar inte gå så bra ihop. Jag är så rädd att bli sårad så det är jag som sårar först, bara för att inte bli sårad. Varför? Jag förstår inte mig själv. Jag vill att detta ska fungera, det gör det, tills.. Vi båda eller en av oss blir konstiga. Väldigt konstiga. Ni anar inte ens vilka små saker vi bråkar om, jag vet. Det är väl bara för att vi saknar varandra, men det pågår i timmar känns det som. Och vi gör det varje dag. Pain in the ass I tell you!
   Jag har faktiskt jävligt svårt att lita på killar sedan min förra kille, och min förra kille igen, och den jag hade nyss, haha nej jag skämtar bara med er. Jag har haft en kille, seriöst förhållande, innan detta förhållandet jag har nu. Det jag hade innan var för snart två år sedan, jag har självklart kommit över honom och så, men tvivlet för killar sitter kvar. Det sitter djupt. Maemark tror att han kan få bort det, eller att jag kan ta bort det "bara sådär". Men det tar tid, det tar tid innan jag faktiskt kan lita fullt ut på killar igen. Maemark är den, förlåt jag menar Makky, är den killen jag litar på allra mest, även om det inte märks, jag gör det!
   Jag är glad över att jag klarat mig snart nio hela månader utan att blivit dumpad!
   Nu ska jag se på Cops, sedan läsa samhäll, försöka snacka med Makky, men han är dock offline så det blir lite svårt. Vill vara nära honom nu och föralltid!

/J


Fiskar, ormar, spindlar och ödlor!

Tjofräs! Idag var vi i djurrummet, jag och Frida skulle städa två akvarium, det gick snabbt och lätt! Shannon va där inne också med Frida P, dem fixade åt sköldpaddorna. Jag och Shannon skyndade oss för att sedan gå in i reptilrummer för att hantera dem söta ormarna!
   Efter ett tag av skrattandes och kelandes med ormarna så ville jag hålla en spindel, Shannon också. Hon tog på dig två plasthandskar, som om det skulle hjälpa om spindeln skulle få för sig att bita. Jag menar, dem kan ju lätt bita igenom past, visst det kanske inte känns så mycket då dem går på en men om dem biter så gör det ont! Men hur som helst, det tog ett tag innan vi båda vågade, faktiskt. Men sedan tog jag upp den! I handen, utan en dum plasthandske.
   Det var en sån skön känsla att ha det djuren man tycker om av de små konstiga djuren som finns i handen, man kände hur fötterna sattes fast på skinnet.
   Shannon fick panik ett X antal gånger, men sedan gick det bättre, alla höll på att pissa ner sig av skratt, jag bröt ihop totalt och började gråta lite så jag var tvungen att gå in på toaletten och fixa det. Tror Ebba och Shannon har bilder på både ormar och spindlar som jag sedan kommer att sno och lägga in på Bilddagboken.

/J




Tredje Advent!

Hej! Jaha, nu går alla mina gamla vänner åt olika håll. En av mina kompisar som inte går i skola här i närheten utan hon går på Strömma har skaffat pojkvän, en annan gillar en man inte kunde tro att hon skulle börja gilla, en annan träffar man aldrig och den sista ser man lite då och då vid tåget. Detta känns inget bra... Jag vill ha det som förut, med övernattningar och att vi var vakna fram till fem på morgonen då vi sedan däckade av att vi var helt utslagna av att prata om köttfärs-knivar hela natten! Och dem andra som sa till oss att vara tysta och somnade en och en.
   Jag vill tillbaka till den tiden. Nu! Saknaden är så jävla stor nu och jag kan inte hålla mig längre. Allt som händer går undan från mig, jag får inte reda på någonting, detta känns inte bra! Nu vill jag ha tillbaka mina kompisar, jag vill ha det som förut, även om vi inte går i samma klass längre.
   Och min pojkvän som går åt ett helt annat håll än vad jag går åt, jag går framåt medans han går bakåt, bakåt i kärlekens eviga tunnel. Han älskar mig mindre och mindre, det känns inte alls bra det här...

Jag saknar er så himla mycket: Majja, Malin, Sanna och Tessan. Ni betyder fortfarande mycket för mig!

/J


Bara en sak att säga nu på morgonen!

Japp! En sak, endast en sak jag vill skriva på morgonen här. Och det är: Jag hatar mitt liv, jag hatar mig själv för att jag hatar mitt liv och för att jag ser ut som jag gör. Jag hatar hur jag beter mig, hatar att jag inte får göra det jag vill. Och jag hatar att min kille inte litar på mig. Och att han verkar tro att allt jag säger är bara lek för mig! Det är nog det jag hatar allra mest...

/J


Fyra hela timmar, om nu inte mer, i stallet idag!

Lucia! Ja idag är det lucia, lite trevligt, inte långt kvar tills det är lov nu! Nästa vecka på fredag. Härligt! Var i stallet idag, det var fortfarande en hel del snö där men halare idag än igår, så man fick se upp så att man inte ramlade och slog halvt ihjäl sig.
   Red ut med Anette och Skjóna på en lång ridtur, kanske en timme och 5O minuter eller liknande. Det var härligt, kändes precis som att man var uppe vid fjällen och red där bland deras skogar. Mycket härligt säger vi till detta!
   Ljúfur har fått ett täcke av Agneta och Frida Höglund, ett ulltäcke, vinrött. Det är jättefin passform på honom, han passar verkligen i det.

Nu ska jag väl städa klart i mitt rum, lite bara. Sedan se på Tv, ha tråkigt, äta chips och datorn. Tjockis varning!!
   Btw, igår kväll när jag pratade med Maemark i telefonen somnade han, han blev bara tyst. Helt sådär. Jag tänkte "Jahapp" och la på för jag ville inte störa honom och jag vet själv att han är jättesvår att väcka. Så ah, jag la på och tittade lite på Tv efter det istället och funderade på om jag verkligen är så tråkig att jag får folk att somna. Antagligen. För detta har hänt två gånger med honom...

/J




Ny layout och snö idag!

Tjosan! Ser ni vad bloggen fått? En ny layout, titta ovan. Visst är den fin? Kommentera gärna och säg vad ni tycker om den!
   Var i stallet idag, det var mycket snö där! Kramsnö, mysigt. Inte så kallt heller. Jag gillar snö, det är riktigt härligt, allt blir så mycket ljusare i snö. Jag och Zally lekte massor av kamplekar, hon bet tag i min arm vill säga.
   Nu är det helg och jag har nu gjort julklappar av mina julklappar om man nu kan säga det så. Alltså jag har slagit in dem, se så fina dem är (titta på layouten). Paketet längst till vänstre är till Maemark, eller förlåt Makky/Mac and so on. De små paketen ovanför, tre stycken, är till Malin, Emelie och mamma. Det nästan runda paketet är till min pojkvän också, alltså Maemark! Och det som är fyrkantigt är till pappa. Jag kan slå in julklappar, det är roligt!

Nu är det att se fram emot helgen, det är nice, mycket skönt att få sova lite längre.

PS. Glöm inte att kommentera den nya layouten!! DS.

/J


Julklappar = klart!

Tja! Nu är jag äntligen klar med julklapps köpet, men har fortfarande en julklapp kvar att göra, Maemarks julklapp! Köpte en till honom nu idag också, och den äger allas!
   Det har snöat lite lätt hela dan, nästan hela dan. Mysigt! Men jag vill ha mycket snö, och nu har all den lilla snö som kom försvunnit helt.. Tråkigt!
   Ebba piercade sig idag, naveln. Jag hängde med henne och hennes pappa dit. Hörde hon skrika aj två gånger, faktiskt. Sedan drog vi till Nordstan och shoppade sönder. Eller jag köpte fem saker och hon köpte, en..?

Åkte till stallet efter jag kommit hem och red, det gick hur bra som helst! Red mellan koner och gjorde lite mjukgörande.

/J


Matteprov!

Goddag! Eller kanske godkväll, det kvittar. Hade matteprov idag, med procent. Det gick faktiskt rätt så bra, jag kan ju procent och vet hur man gör, det var då bara några få uppgifter som var lite krångligare än de andra, de tre första var mycket lätta!
   Hade svenska senare, jag var tvungen att redovisa inför hela klassen! Jag hatar det, jag hatar det verkligen! Läste rakt av på pappret, om Vikingarna, roligt.. Not!
   Hade sedan Naturkunskap, våran riktiga lärare är bortrest så vi har en skit lärare vid namn Ellinor, en riktig tjockis och bitch! Vi fick inte sluta en ynka minut tidigare än vad vi skulle, klockan var 2O i men hon dampade sönder!

Nu är jag ensam hemma, båda mina föräldrar är på varsin julmiddag med jobbet. Jag är själv och det är gött! Lyssnar på Lejonkungens låtar och tittar på tv, det är niice!
   Maemark är konstig, idag igen! Hatar det, för jag vet att det är mitt fel. Jag hatar mig själv om jag ska uttrycka det på rätt sätt. Hatar att hata mig själv, men jag hatar mig själv för den jag är!

Imorgon slutar vi 11.15, det är nice! Jag och Ebba ska handla lite julklappar så att jag blir klar med det. Ska nog först hänga med henna då hon ska pierca sig, med hennes pappa.

Nu ska jag deppa lite mer, jag vet inte vad jag ska göra för att få honom att lita på mig, det går inte, har försökt allt. Jag ger upp, han får tro vad han vill nu!!

/J


Ångest, panik och tristess!

Hrm.. Nu sitter jag här, igen. Inte längesedan jag skrev men jags kriver igen för nu börjar jag få panik och ångest! Julklappar. Vad tusan ska man köpa till folket!? Jag ska nog köpa smycken till syskonen och mamma, pappa har jag ingen aning, något roligt till honom. Jag vet inte om jag ska köpa till mina kompisar som vi brukar. Jag har runt 5OOkr kvar nu, så jag vet inte.
   Maemark ska iallafall få en sak som jag redan vet, tyvärr kan jag inte skriva det här eftersom han läser. Så förlåt Maemark men här får du inte reda på det heller!

Men okej, julklapparna. Jag vill inte åka till stan själv och handla, någon som vill följa med lite snabbt och bara köpa lite småsaker? Kanske efter skolan någon gång, jag kan på onsdag (imorgon) och torsdag eftersom jag slutar 11:15, hur skönt som helst!

Jag skulle föresten göra allt jag kan för att få vara med Maemark denna jul, men nu kan han ju inte så that sucks... Och detta skriver jag väl i varje inlägg, men det får ni fan tåla!

/J


Ännu en dag av stress och prov!

Hej! Hade prov idag, igen. Hundar idag, igår hade i prov i samma ämne fast valpar. Ja kanske lite konstiga prov tänker ni men jag går ju faktiskt Djurvård. En hyffsat okej dag idag, lite kallt och sedan blev det dimmigt bara, men den funkar väl, tror jag.
   Det enda jag vill göra nu är att åka till Härnösand... Men tror inte att Maemark vill de nu innan jul så, vad kan jag göra åt saken? Ingenting faktiskt, det är hans egna val och jag respekterar det. Första gången att fira jul i Sverige och med sin mamma som han inte firat med på ett tag. Det är ju kul för honom.
   Fick skolkatalogen idag, särklass har vi ska jag säga! S ä r k l a s s ! !

Maemark är konstig, som vanlig, det är ju inte första gången jag skriver det här om vi säger det så.
   Fick massa bilder av honom igår, bilder på honom och jag kan säga direkt nu, I LIKE! Han är grymt snygg, underbar, fantastisk, snygg igen, snäll, rolig och mer!

MAEMARK

/J


Björn i stallet!

Hejsan! Nu sitter jag här ännu en kväll, det betyder att ännu en dag har gått förbi. Skolan idag var seg, hade prov, det gick faktiskt mycket bra! MVG till mig!
   Stallet senare, och precis då vi kom så skulle Frida åka, men hon tutade på mamma så mamma gick dit och kollade vad det var. Mamma berättade då för mig att Frida sagt att jägarna runt omkring hade sagt att det fanns en bjrön omkring stallet, i skogarna alltså. Att vi kanske bör ta in hästarna på natten nu (Eftersom vi vill ha Ljúfur ute pga patellaupphakning). Vi gick med på det, självklart!

Nu vill jag ha jul, snö, julbord och bara massa gott omkring mig, familj och vänner, och såklart julklappar! Men en liten skit grej är ju då att jag inte får vara med Maemark på julen... Och han vill vara med sin mamma så det är ju bra! Eller något. Men hur som helst, någon jul kommer vi nog "fira" ihop, förhoppningsvis! 

/J




Ännu ett patetiskt inlägg, och oläst!

Godkväll! Att se på kärleksfilmer är nog inte min starka sida. Har sett för många nu tror jag. Alla har lyckliga slut, men så är det ju inte i verkligheten, eller är det så? Kollade nyss på någon film på tv 3 med Adrian Grenier, han är snygg btw. Jag började gråta, som jag brukar göra då jag tittar på kärleksfilmer.
   Jag lever i en värld av tristess just nu. Jag gör klart min grej jag hållt på med i mer än ett halv år nu. Snart klar. Den är ful men det skiter jag i!
   Jag vill rymma hemifrån, jag orkar inte vara här mer, det är bara fullt av svek and so on. Jag vill flytta längre upp i landet, där det finns snö. Jag gillar snö. Det är nice.

Nu ska jag ta av mig Maemarks ring. Vad tjänar det till att ha på sig den? Han kommer inte tillbaka hit bara för jag har den på mig. Han vet inte ens att jag har den på mig, haft den tre-fyra dagar i rad nu. Jag saknar honom, något så extremt att jag bara har lust att gråta hela tiden! Men jag kan inte. Tårarna är slut, gråtit varje dag, varje vecka, varje sekund i någon timme varje natt. Nu orkar jag inte gråta mer såhär på dan. Eller kvällen. Natten är bäst. Ingen ser mig, ingen ringer mig, ingen bryr sig.

Nu ska jag sätta mig i soffan och inte göra ett skit, bara göra klart min grej och titta på tv, om jag nu orkar göra det ens.
   Och ren fakta, Maemark vill göra slut (eller något), vi säger "WUHU" för det, med mycket stora kaninöron!

/J


Hell if I, gonna cry if you found someone new...

Godmorgon! Nu är jag trött, trött som fan! Har inte bytt om än till vanliga kläder, orkar inte. Jag vaknade halv 1 idag, det var nice. Idag är en dag som jag inte vet vad jag ska göra. Har ingen att vara med idag, ingen vill. Jag är för damp och tråkig att vara med. Synd för dem säger jag då. Jag har inte stallet idag för där har min syster redan varit. Att handla julklappar orkar jag inte, det är tråkigt. 
   Maemark är konstig idag, det märker jag redan nu genom att bara läsa sms:et han skickade och vad han heter på msn. Jag vet inte vad jag ska göra. Ge mig inga råd för jag klarar mig bra utan det.
   Jag drömde om Maemark inatt, men sedan stoppades den drömmen och jag började drömma om Twilight istället, om Robert Pattinson. Det var nice det med.

Jag vill fota någonting idag, men jag vet inte vad, jag orkar inte heller. Jag känner mig lam och seg. Och igår fick bloggen 25 besökare på en dag, wuhu..? Ingen läser denna skitblogg ändå, så kanske ska sluta skriva här? Men nej, jag läser, och det är alltid kul för mig att komma ihåg vad jag gjort på dagarna.

Veckan som kommer, kommer att bli en katastrof vecka! Flera prov, fyra stycken för att vara exakt. Läxor. Vi har något varje dag. Jag kommer gå in i väggen både bokstavligt talat och bildligt. Men jag får väl bita ihop, plugga och hoppas på det bästa! Nu ska jag återgå till min Alejandro Fuentes och internet.

/J




Twilight, med en stor saknad i mitt hjärta ännu en gång...

Godkväll folks! Nu sitter jag här, igen idag och skriver. Såg nyss filmen Twilight på bio med Malin, Sanna och Daniel. Det hela började med att vi skulle ta 16:23 tåget till stan. Det gick väl lite mindre bra eftersom det bara var jag och Daniel som hann med tåget. Så vi satt på tåget och pratade en massa strunt, det var trevligt. Sanna och Malin skulle vi träffa utanför bion istället. Och det gjorde vi.
   Filmen var hur bra osm helst! Jättebra gjord och.. Gullig. Kände att jag ville att det skulle vara så i mitt liv. En kille som gör allt för att skydda mig mot odjur och monster. En som gör allt för att få vara nära mig och gör absolut allt för att veta att jag är okej. Jag rös varje gång då "Edward" (Robert Pattinson), som han hette i filmen, sa något underbart vackert till "Isabella/Bella".
   Tänkte på Maemark under hela filmen, allt som han killen i filmen sa var så likt det Maemark alltid säger till mig. Men ändå inte eftersom detta var en film och inte verkligheten. Men hur som helst. Jag gillade den filmen och kommer absolut att titta på tvåan och be Tobbe ladda ner filmen åt mig. Även om det är olagligt.
   Jag vill se den igen, så om någon har den nerladdad och vill titta, säg till mig så glor vi tillsammans. Vill se den tillsammans med Maemark också, men det dröjer nog tills det blir år 2OO9.

Vill säga förlåt till SHANNON, FRIDA, EBBA och SANDRA för att jag inte kunde umgås med er idag. hade lovat Malin och dem att se på bio. Men vi kan göra något någon annan dag och så ska jag vara med, trust me!
liiikemummaLOVE IT
Nu ska jag gå och vara rädd för vampyrer och vara ensam hemma lite mer..

/J


Bio med vänner idag!

Godmorgon! Nu sitter jag här framför min dator och funderar att byta om lite snabbt och sedan sminka mig, så att jag och mamma kommer iväg till stallet snart. Lyssnar på musik som alltid på helgmorgonen. Mycket härligt!
   Ska på bio idag med Malin, Sanna och Daniel, om det är någon mer som ska med vet jag faktiskt inte jag bara hänger på. Vi ska se Twilight, inte sett den innan så det blir väl intressant!
   Nu är jag trött, jag skulle vaknat vid 1O idag men så blev det ju då inte, vaknade istället prick 12! Lite coolt ändå att jag kunde pricka in tiden sådär.
   Jag kommer nog skriva ett blogginlägg senare också, även om jag lovat mig själv att jag bara skulle skriva ett per dag, men jag bryter nog mitt egna lilla löfte till mig själv. Det gör ingenting för mig!
   Btw, nu hör jag Alejandro Fuentes röst, fy fan vad bra han är! Kärlek till honom! Och nu hör jag Kurt Nilsens, fy fan han är verkligen bra på att sjunga! Ni bör lyssna på honom på YouTube här och nu!

/J


Saknaden är enormt stor nu!

Hejsan! Sitter nu och tittar/lyssnar på Simpsons, skriver här och skriver lite med Malin!
   Nu till varför min rubrik heter som den gör. Jag saknar Maemark, något så otroligt så att jag spricker! Jag vill ha honom här vid min sida nu och förevigt. Jag har hittat den perfekta killen för mig. Han är verkligen min drömkille! Älskar mig för den jag är och ljuger inte om det. Han gillar att titta in i mina ögon, och det får mig att pirra till i hela kroppen så jag måste titta bort. Att bara titta på honom gör så att det pirrar i kroppen av lycka! Älskar honom så mycket. Kanske äcklar er som inte tror på kärlek nu men det struntar jag i!
   Jag är kär, det är lätt att säga. Jag vet att jag är det. Han är så vansinnigt underbar!
   Jag sa till honom på hans språk igår att jag älskar honom, haha! Jag kan inte så det gick åt helvete, la på telefonen direkt efter jag sagt det. Hur man säger det? jo man säger Mahal kita. Mahal betyder också älskling. Och då jag var i Härnösand så visade han mig en sak på McDonalds att det stod en sak på deras språk där det står I'm lovin' it här och där. Det står också Love ko'to eller något och det är deras språk.
   Jag är ENORMT mycket kär! Få mig inte att tro annat!
   Nu ska jag sticka lite och vara glad!

En bild på Maemark, han är svarthårig nu! :) <3
Gullet

/J


Tomteridning med Ljúfur!

Hohoho! Nu på kvällen har jag varit på någon golfklubb där några som Frida och Agneta kände hade julbord och dem brukar alltid komma dit varje år med två hästar så att barnen får rida. Jag följde med idag, Dagur och Ljúfur faktiskt. Det gick hur bra som helst, och det var superkul! Hoppas jag får följa med nästa år igen.
   Det hände en hel del roligheter och det är ingen idé att jag skriver dessa saker här, roligare om man varit med om dem. Det var runt 6O barn där men inte alla red, som tur var. Killarna var mest stökiga, som de flesta killar är.
   Tjaa, nu sitter jag här, tittar på TV och skriver och ska snart ringa Maemark tror jag. Han säger mest "Vafan" hela tiden då han gör något fel där hemma eller om jag säger något fel. Det är riktigt kul!

/J


Samhäll, ännu en dag av plåga!

Goddag! Har samhäll, idag igen. har väl det varje gång jag sitter och i skolan och skriver, det är väl lite jobbigt, men denna dagen har gått rätt så snabbt iallafall!
   Vi bowlade förut, jag, Frida, Shannon, Ebba och Sandra. Jag kom tvåa! Jag sög först på att spela, men det blev faktiskt bättre sen i slutet!
   Jag har flörtat med Mehrad idag! Eller ögonen som vi kallar honom. Han är så grymt snygg! Bara flörtar, mumma på honom! Han tittade på mig, nu är jag glad!
   Om jag nu tittar åt höger ser jag en äcklig människa, han är läskig,han ger mig mardrömmar!
   Har inget att skriva mer nu, jag har tråkigt!

/J






Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0