Poems for the intrested!

Kill me now and spare me my suffering, kill me now so I can be happy and you can see a smile on my face. I'm suffocating in my own damn words...



All I ever want to be, is free, never want to look back, never want to look at your face, I don't, cause I know what you are thinking about me, I'm weird, I'm stupid, I'm so fucking ugly!



Det finns en röst, en röst som ingen annan hör, den rösten hör bara jag, jag och ingen annan. Den kallar på mig i den mörkaste natt, i dimman står jag och tittar ut över ängen, kisar med ögonen och försöker se, och lyssnar skarpt med öronen. Det låter från överallt, vekligen överallt. Det ekar, det försvinner.



Varför le när man kan skratta? Varför sura då du kan vara arg på riktigt. varför gilla någon när man kan älska. varför blir jag aldrig dessa?


Once upon a time there was a girl, and her name was JULIA!

TjoTjo! Sitter nu i skolan, gör inte mycket faktiskt, har datakunskap med våran datalärare Gunnar! Gunanr, vem fasen kom på det namnet egentligen? Hur som helst, har varit en rätt så soft dag idag, kunde matten(alltså att räkna, vi hade inget prov eller liknande) jättebra! Faktiskt, hade inte svårt med mycket alls, frågade aldrig om hjälp eller så *stolt*.
   Hur som helst, skulle idag egentligen frågat någon kille som liknar artisten T.I vad han heter som går här på sklan, åt mina kompisar då, för dem tror inte jag vågar, men det gör jag! jag är en duktig flicka.
   Nu sitter jag då här, har datakunskap i ca. 55min, min ficka vibrerar av att Maemark ringer en signal hela, hela tiden! Lite störande men det är ändå kul eftersom det visar att han inte glömt bort mig än, men det kommer han väl att göra så småningom..
   Mina kompisar jobbar, jag är klar, jag och Shannon är dem enda som är klara med arbetet. Så vi sitter inne på Blogg, Bdb, Msn, Nattstad och Playahead. Har inte mycket att skriva eftersom det inte är mycket som hänt. Är ju inte hemma än, vill bara hem och sooova ruset av mig eller något.
   Nej nu ska jag faktiskt ta och försöka arbeta klart lite! Så vi hörs, ha det så fint. Kommentera GÄRNA xD

/J

Burgården



En cola om dagen är bra för magen!

TjosanTrosan! Det var verkligen ett tag sedan jag skrev här sist, funderar på att börja lite smått igen. Lite om gårdgaen kan vi ju börja med och avsluta hur det är i nuet när jag skriver.
   Igår var det en mycket seg dag i skolan, började med en lektion i Sällskapsdjur och det var segt och mm. Sedan hade vi håltimma i 2 timmar och 50min, så jag åkte hem och gjorde lite negerbollar/chokladbollar. Har fortfarande de flesta hemma nu som väntar på att bli uppätna, längtar. Efter håltimmen åkte jag tillbaka till skolan och hade lektioner tills klockan var halv 5. Usch!
   Efter skolan åkte jag hem och åt 3 korv med bröd, var extremt hungrig, ren fakta. Sedan åkte jag och mamma till stallet, 2 timmar för tidigt än vad jag skulle, eftersom jag skulle ha lektion med min häst Ljúfur med Frida.
   Lektionen gick verkligen superbra! han har blivit så mycket mjukare nu och tölten är på G. Sista töltstreckan vi gjorde, eller näst sista, den gick hur bra som helst! Men sedan blev han trött i sista varvet, så vi lät honom vila och avslutade lektionen.
   Jag och mamma släppte ut hästen i hagen och tog med oss deras kvällshö till hagen och gav dem det. Sedan åkte vi hem i mörkret. Jag satte mig såklart vid datan en liten stund och sedan så ville jags e på TV. Jag ringde också Maemark(min pojkvän) och pratade med honom i 19minuter. Då var jag en glad tjej hehe!
   Och nu är vi i denna stund. Sitter i skolan och har samhällskunskap, längtar så tills vi slutar! Vi slutar 20 i 3 idag, och klockan är nu 10:13. Så det är ett tag kvar, tyvärr..
   Och nu har jag brist på fantasi om vad jag ska skriva mer, och känner att om jag skriver mer blir det för mycket ändå! Så jag ska bespara eran tid, eller.. Vems tid? Ingen läser detta, bara jag som skriver till mig själv så jag ska komma ihåg lite saker, eller något.

/J