http://windsofchange.blogg.se/

Cassandra får mig på ett bra humör, och ännu har jag inte träffat henne! Cassandra, vad sägs om att träffas snart? Det tycker jag, annars tar jag Makky i brasan och kastar honom ner till Coop så han får köpa mig glass, när jag är där då.

/J


BLOGGTRAFIK



/J


Mumselimums


Det är såhär det ser ut när snutten äter. En hund springer omkring och äter upp det han tappar.

/J


Tänk om hundar kunde flyga, undrar ni inte vad dem skulle göra då?

Ignorera min rubrik, den är bara lite för fantasifull för min smak att ens kunna komma på någonting att skriva om det. Hundar kan inte flyga, så är det bara.

Min otursdag idag känner jag, lite rim också för den delen. Först, när jag kom till tågstationen så var spår 2 (där kungsbacka tågen går) avstängt, sedan kom en gubbe och frågade folket som satt längre bort om dem skulle mot Kungsbacka, det skulle dem inte och han frågade inte mig, nejnej. Sedan gick jag (duktig som jag är) för att slänga mitt negerbollspapper och då var skylten borta. Suck tänkte jag och gick dit ner, väntade på tåget, när det väl kom insåg jag sedan efter att jag satt mig att jag tagit någons plats. Jag reste på mig lite diskret och låtsades som att jag inte orkade sitta ner utan att jag ville stå upp. Jag stod bredvid den där mojängen, där man sätter kortet när man går på/av tåget, sedan kom tågvärden för han höll på att hjälpa någon med sitt kort så vinkade han i mitt ansikte (jag lyssnade på musik) som att jag skulle akta på mig. Jag var nära på att säga till honom att han behöver väl inte stå och vara närgången med maskinen utan det gick ju bra om jag stod just där, men.. Jag gjorde inte det, jag höll det inombords. Och jag aktade på mig och han fick stå framför sin kära maskin.

Ja, det var bara lite av oturen, sedan fick jag panik och började tänka på döden! Jag har inte varit hos min mormor på jättelänge, tänk om hon hinner dö innan jag träffar henne igen! Vilket hemst barnbarn hon har tycker hon nog då, hon kommer kanske att hemsöka mig.. Måste åka till henne någon dag, säger jag hela tiden men jag måste verkligen! Och farfar, men han går ju hit ibland, så duktig är han, mormor kan ju inte gå så det är mer synd om henne. Och det blev ju inte bättre när mamma sa för några dgar sedan att mormor tror att hon gjort något fel för att ingen ringer eller hälsar på längre, fyy!! Jag måste gå dit, så snart jag kan. Imorgon kanske! Min mommo är söt.

Måste också påpeka att detta är mitt 46O:e inlägg på bloggen, APPLÅDER!

3 dagar kvar!

/J


Jag vet, jag vet, JAG VET

Jag vet att jag egentligen bör plugga kretslopp, men jag är helt j*vla yr! Ska lägga mig lite i soffan snart och vila skallen, sedan när jag, förhoppningsvis, mår bättre så ska jag plugga, och skriva ut min dumma väderrapport, som jag nu kom på inte ens är klar SUCK!

/J


O'hej!



/J


PACKLISTA - check.

Ja, jag hade visst en packlista sedan förra gången jag åkte dit, så.. Nu är den klar, jag var tvungen att ändra lite bara men nu ser den bra ut.. Undra om fem tröjor att ha under tjocktröjan räcker? Kanske ska ta med mig mer?

/J


Godmorgon..

Jag är trött, ingen nyhet precis men ändå, trött är jag.. Vaknade klockan sju idag, det var härligt, men jag skulle inte klaga om jag fick sova längre. Natten från lördag till söndag ska jag sova, länge, länge! Så det kommer att bli ännu mera nice, men det som är det bästa och pricken över i:et, är att jag sover då i Makkys säng!!

Jag ska börja göra mig en liten packlista så snart jag kan, idag när jag kommer hem, eller nu innan skolan.. Jag kan börja lite nu, men jag måste nog byta om och äta lite innan, men jag känner mig inte så hungrig. Ska fortsätta ombytet nu iallafall!

4 dagar kvar!

/J


Promenad!



/J


LJUFFEN




/J


RIP HEDVIG

Jag hoppas dig en mycket härlig tid där uppe i grishimlen, vi saknar dig jättemycket! <3

/J


19 19 19 19 = 19 måndader!

Jag kom precis på en sak, den 19:e oktober så kommer jag vara i Härnösand, och då kommer alltså jag vara med Makky, hur underbart är inte det?!

/J




SMUTTEMUTTEPLUTTHUFF

Nu har vi Arbetsmiljö och Säkerheet, tyvärr säger vi till det, verkligen tyvärr. Men! Säger jag, jag är klar med mina frågor, jag skojar bara med dem att jag inte är klar, men kan lämna in dem till henne ändå, så BAHA! Jag är hyper, och har ingen aning om varför, jag ska nog iallafall rida samma väg som jag red igår idag, om jag ska till stallet, och då hoppas jag att jag möter på älgarna!

/J


7 SJU SIETE SEVEN PITO SEITSEMÄN

Jag har sju trogna besökare på min blogg, jag har nu haft sju besökare i rad på kanske.. Fyra dagar! Tackar säger jag till er, ni är bäst!

5 dagar kvar!

/J


Älg x2

Red ut en liten sväng i skogen idag, mötte två älgar, stora som tusan men jättefina! Dem blev rädda för mig och Ljúfur så dem sprang iväg och min duktiga häst bara stod och tittade på dem! Sedan red vi tillbaka samma väg, ungefär samma väg, och såg älgen igen, den tittade på oss med sitt stora huvud och hennes stora öron var spetsade rakt fram. Vad fina älgar är egentligen.

Måste också säga att det är lite deprimerande, för imorgon ska Hedvig (grisen i stallet) avlivas.. Hon mår inte alls bra nu, jag har känt den grisen i massa år nu, men nu mår hon inte bra längre. Hennes mage har fått svullnad, kanske tumör, och hon äter ingenting och hon mår allmänt dåligt. Tack för alla år med dig grisen!

/J


GRATTIS ÄLSKADE PAPPA

Idag fyller min far år! Grattis på din dag!

Ja må han leva,
Ja må han leva,
JA MÅ HAN LEVA UT I HUNDRADE ÅR
Ja visst ska han leva,
Ja visst ska han leva,
Ja visst ska han leva ut i hundrade år

HURRA HURRA HURRA HURRA HURRAAAA!!

Det är nu endast 6 dagar kvar!

/J


Driving girls are hot

Övningskörde idag, tredje gången gillt! Gick (mycket) bättre än de andra gångerna jag kört. Förutom att jag fick panik när jag lagt in fel växel (la in 4:an för jag skulle ha 2:an) men annars så, och ja juste.. Ett kärringstopp vid starten, ett inte flera. Göttans!

Men nu ska jag prata i telefonen med älsklingen.

/J


KUL? Nää..



/J


Bilder för dagen..

Jag har testat en Clique foundation som mamma fick i sin Kicks tidning.






/J


UHÄÄÄÄ!!

Snacka om ledsamt.. Mina arbetstider när jag ska praoa suger världens största k*k!! ÅTTA till FEM! Fuck no! Ska jag gå upp tidigt, och sedan gå dit på 45 minuter, jag kommer dö.. och lunch mellan 12 till ett.. Sedan ska jag vara där i nio jävla timmar.. Och gå hem (jag säger hem, för det är mitt andra hem) sen igen... Dem vill verkligen döda mig!
Så ska försöka räkna ut vilken tid jag måste gå upp för att hinna varje morgon.. klockan 6 tror jag! Måste duscha, klä på mig, sminka mig, sedan ska jag gå i 45minuter ungefär.. Nu är jag ledsen, mycket ledsen!


SÅ känner jag för mina arbetstider..

/J


Godmorgon, säger jag som haft en mysko-dröm

Nu är Julia vaken, efter några gånger då ögonen öppnats sig och sedan stängt sig igen så är jag vaken. Känns som jag inte kan skriva, skiver fel på varje ord jag just nu skriver här, fingrarna vill verkligen inte styra..

Min dröm, den var heeeelt mysko! Drömde om att jag och någon okänd människa (säkert nån tjej jag sett på stan) hängde hemma hos mig (kommer inte ihåg början, bara detta) och hon fick ett par stenar så att hon kunde kalla dit en tiger, hem till mig(!). Vi hade en bur mitt på golvet, jag tror faktiskt att mitt vardagsrum var tvärtemot än vad det ser ut nu, trappan var åt helt fel håll och det såg lite ut som grannen Lennartssons vardagsrum..
Hur som helst, hon lockade på "tigern" och jag och, nu någon annan okänd person, satt på fönsterbrädet med våra fötter uppe från marken så den inte skulle kunna hoppa upp och bita oss(?). Jag satt bakom en gardin, så jag såg ingenting, sedan hördes massa brak, bom mm. Sedan fick vi båda typ någon känsla av att någonting var fel, så vi hoppade ner från fönsterbrädet, "tigern" stog vid dörren som ledde ut mot baksidan, tog sats och förstörde ett fönster på framsidan.
Jag sprang mot mina föräldrar som var på spelkväll hos Augustsson (granne) och dem trodde inte på mig, men sedan så kom pappa ut och gick in till våran granne,
herregud, ni fattar nog ingenting! Men jag vill gärna se vad jag faktiskt drömmer om nätterna, så skriver ner det.
Pappa kom tillbaka, jag åt glass, chokladglass. Sedan gick vi in, han trodde nu på mig. Sedan ville mamma ha glass men jag bad henne att verkligen inte gå ut till förrådet och hämta!! Jag sprang till baksidan där de andra var. Och bara hoppades på att mamma skulle komma tillbaka, hon kom tillbaka, jätterädd och stora ögon, men med en vaniljglass i handen (i en skål).
Vi var nu alla på baksidan, jag "hörde" ett ljud,
även om jag inte hörde någonting i drömmen, och jag såg en skugga av "tigern"!! Jag fick med mig mamma och pappa, och vi sprang, fort bort mot de blåa längorna som ligger mot ICA hållet. Vi ryckte upp dörrar, gömde oss, vi ringde på folk men sprang vidare..
Sedan var det en ny "scen" och då var det samma, att vi sprang från baksidan igen, men bara jag denna gången. "Tigern" var hack i häl, jag hoppade upp på ett bord och "tigern" försökte göra detsamma, han/hon slog i huvudet och tuppade av, jag tog min sked jag ätit glass med och stack håll på magen på den här och där så den skulle dö.

Det var min dröm, jag fattar själv, ingenting av den, men det var det som hände, och jag kommer ihåg den väldigt tydligt. MYSKO!

7 dagar kvar! EN VECKA!!

/J


Snark snark!

Nu är det fredag, äntligen I tell you! Ska sova ut som en gris imorgon, ska även övningsköra, har jag bestämt(!). Även på söndag ska detta göras, även plugga till provet på måndag. Suck.. Alla dessa prov, men har iallafall sovmorgon till 1O över 1O på måndag, det är härligt!

Herregud! Jag är nervös redan nu inför att åka upp till Härnösand, i fem hela härliga veckor. Jag kommer att svimma när jag träffar älsklingen, han är så underbart snygg så jag kommer både svimma och dreggla som en bulldog!

/J


English man!

Har nu engelska, vi sitter vid den stora, stationära datorerna och vi har fått sköna stolar, riktiga datastolar! Härligt värre, nu äntligen har dem fattat att vi inte kan sitta vid datorn med en trästol!

Nu måste jag jobba, annars blir Carin Hård sur på mig! Och ja, hon heter HÅRD i efternamn!

8 dagar kvar!

/J


Trött trött trött

Den här dagen har varit seg, tröttsam och allmänt.. Jobbig.. Ont i huvudet nu, trött som fan och känner verkligen inte för att gå till skolan imorgon, jag behöver verkligen sova ut!

Jag har varit på musikbörsen idag, köpte nio plektrum. 6O:- spenderade :)

9 dagar kvar!

/J


Älskade pojken min <3







10 dagar kvar!

/J


Tralalala

Ska snart spela lite gitarr, kanske.. Orkar kanske inte.. Kanske ska göra klart arbetsmiljl och säkerhets frågorna, tyvärr.. Och plugga på lite ord "proximalt" tillexempel.. Fy tusan, latinska är inte min starkaste sida.

/J


Arbetsmiljö&Säkerhet

Döda mig långsamt, eller vänta! Det gör redan den här lektionen.. Långsam, men vi får sitta vid datorer, det är helt okej då! Förutom att man blir halt döv av en/vissa personer som sitter nere i ett hörn.

Klassen är mycket okej nu, mer än okej, den är bra! Trivs bättre och känner mig inte utstött, jag gillar dem. Dem är mycket trevliga!

Nu måste jag fortsätta skriva på våran inlämningsuppgift, och försöka stå ut med den som skrattar hela tiden non stop! *Fniss*

/J


STÄDNING PÅGÅR/PÅGICK



Före/Efter bilder ovan.



Före/Efter bilder ovan.

/J


GRATIS GODIS


Nananana, tack GratisGodis! Tog typ.. År för er att skicka, men det kom ju!

/J


Schuul

Ja, snart ska jag till tåget, i regnet.. Seriously det regnar så jag orkar inte ens gå till skolan idag, inte alls faktiskt! Men jag måste, så man får bita ihop, försöka hitta ett bra paraply som inte är sönder och gå, snabbt(!), till tåget!






11 dagar kvar!

/J


New New!

Hade håltimme idag, som sagt. Jag och Ebba åkte till stan! Jag, även hon, handlade lite.


Försvarets hudsalva 17:-                     Body Lotion 165 :-

Ett par übersköna skor 449 :-

Finfina!

Och när jag lämnat moppen på sevice, köpte jag en klubba på Preem, men den är i magen nu.

12 dagar kvar!

/J


Sovelisovsov?

Nu ska jag snart sova, varför jag ens skriver det här, vet jag inte.. Hur som helst, jag börjar runt 8 imorgon... Sedna slutar lektionen 1O.OO. Sedan har vi ingen Arbetsmiljö och Säkerhet, så vi har håltimma till.... Gissa.. 2O i ett.. -.-'

Natti..

13 dagar kvar nu!

/J


431

Har varit i stallet i fem hela timmar idag, säkert mer. Städade och hade lektion sedan. Lektionen gick som en dans på rosor och jag är så glad över att Ljuffen är min, min, MIN! han är den bästa hästen som verkligen försöker även om det är jobbigt.

/J




Städdag nummer två, here I come in my gigant darkblue limousine

Städdag i stallet idag, åker dit med mammsen. Sedan efter att vi städat ska jag ha ridlektion för Frida H! Super..

/J


Natti Natti

Snart ska jag nog sova.. Ingen anledning till att vara uppe sent idag verkar det som. Varför är det alltid jag som säger fel saker, gör fel saker så allt bara blir så.. Fel? Ja, jag och Makky bråkar.. Igen, varför gör jag så mycket fel?!?!

/J


Bubble Shooter



/J


Städdag i "hålan"

Vi har haft städdag i området idag, jag städade dock inte, men jag och Evelina (och Lovisa och Johannes) gick runt i området och ropade ut: "Korv snart, snart korv!!". Sedan när jag ätit gick jag hem för att kolla oljan på moppen, fick inte ens upp locket på oljegrejjen, men fick upp det efter en lång tid. Pappa kom, för jag hade ingen olja kvar, och nu ser jag ut som att jag är värsta oljefreaket. Haha!

Jag åkte till stallet sedan, red ut vid kalhygget (ingen vet var det är men ändå). Det gick värsta bra, + att mamma blev 2OOkr rikare, nedrans!

Nu ska jag softa framför datorn/tv:n, mamma och pappa ska till grannen på spelkväll, kul för gamlingarna att komma ut lite och lufta röva! :D

14 dagar kvar!

/J




Ring, ring bara du slår en signal(?)

Jag har kommit på vad jag vill ha för förlovningsring/gitemålsring, Ebba gav mig idéen, för jag har alltid egentligen tyckt att det är übergulligt men har glömt bort det varje gång. En ring, där det står namnet på den man fått den av, och datum, att det lixom är skrift inuti ringen, hur gulligt är inte det?! Jag vill...

15 dagar kvar!

/J


Austin Powers

I do like it, han är värsta frän! Tom Cruise är med haha! Skulle varit bättre om Johnny Depp var med (a) Men Mike Myers är lite cool han med "Oh, behaave"

Hans kommentar: "Oops, I did it again baby!"

/J




Träningsdag?

Idag på gympan var jag med upp till 1OO%! Jag spelade badminton(vilket är en rolig sport och fritidsgrej att göra) och sedan gick jag och Ebba ut och sprang två km(?). Jag sprang på 12.58 minuter! Det är bättre än 24 minuter och bättre än 17 minuter! De tiderna har jag fått de andra gångerna vi sprungit/gått.
Sedan har jag varit i stallet, tränat hästen och jag tränar mig själv på samma gång, att jag har så bra kondition?!?

Känner mig mycket gladare i skolan, dagarna går fortare än vanligt, detta på grund av att vi nu umgås med de andra i klassen! Vi är inte längre "de utstötta". Dem är hur goa och rara som helst och jag diggar dem!

Nu ska jag börja med en nedräkning igen, denna gången (igen) är det till HÄRNÖSAND jag drar!

16 dagar kvar!

/J


Finished



/J


BACK O SCHOOL ON A THURSDAY



/J


New Moon, aKa Half Moon xD



Får rysningar av den.

/J


Wonderwall

And after all
you're my wonderwall..

Today was gonna be the day...

/J


ARBETSMILJÖ OCH SÄKERHET

Arbetsmiljö och säkerhet kan ta sig..(!)

Världens tråkigaste lektion, världens segaste dag, funderar ändå på att kanske gå till Musikbörsen idag och köpa mig en sträng till gitarren, har inte nämnt det men jag "förstörde" den minsta strängen på gitarren.. Måste skaffa ny.
Nu slutar vi!

/J




Pyssel myssel..(?)

Jag sa en lite rolig kommentar till mamma i bilen från stallet, vi pratade om konserten i Globen, Green Day och jag sa att vi kommer att vara långt ifrån varandra, då sa mamma att vi kunde stå och trängas någonstans tillsammans. Då sa jag:

Jag: Då kan vi säga att vi är siamesiska tvillingar, eller trillingar!
Mamma: Men.. Oj vad lika ni ser ut.
Jag: Men vi kan säga att jag föddes först, och sedan kom dem andra mitt i skiten!!

Kanske inte roligt för er, men jag skrattade som en gris!

/J


Bilder

Här kommer nio bilder från när jag fotade, snodde åt mig skivan som låg i mammas och pappas rum, tjuv är vad jag är! Inte, men lite ibland.










/J


Fotografen - Julia

Var i stallet nyss, tog en hel del kort, 56 bilder, men har tagit bort de som ble suddiga, dock kan jag inte ladda upp de jag tycker blev bäst där då jag inte ens har Photoshop längre så jag kan skriva på dem så ingen kan ta. Men de som man inte ser så mycket på kan jag lägga upp här..





/J



Filippinerna

Nu är min mamma 3 i Filippinerna, tror jag, hon ska hämta barnens kusin så hon kan komma till Sverige och hjälpa Evelyn med deras nya gatukök, fan vad nice eller hur!

/J


Sällskapsdjur

Läste nyss igenom pappret för provet imorgon, läser mera sedan, det kommer bli för mycket och tröttsamt om jag läser hela tiden i flera timmar. Ska nog till stallet snart, kanske får se. Måste skriva ut engelskapappret också, även lära mig lite mer om djuret och vad jags ak säga imorgon. Vi ska berätta om ett djur vi valt i grupper.

Nu ska jag titta lite på Top model, det är alltid lika kul!

/J


Fnisselihissmiss

Tittade nyss på en god väns facebook, han hade laddat upp bilder från sommaren. Gissa vem som var med om inte jag!





/J




Arbetsmiljö och säkerhet

Sitter på den tråkigaste lektionen ever, men datasalen som tidigare haft stenåldersdatorer har nu fått laptops, och det är lite nice, för vi alla sitter med varsin och dem har webcam, hittar inte var den är bara! Måste hittas genast! Jag vill ha en laptop, men får spara lite för jag åker ju till Härnösand stup i kvarten hihi.


En suddig alex och en Ebba-hals ser vi här, även en Emmo som arbetar flitigt.

/J


Godmorgon godmorgon!

Sitter vid datorn, på en måndag morgon då klockan är fem minuter över åtta, sitter i underkläder, dock för att jag inte ens orkar ta på mig kläder, men jag bör nog göra det för ska gå klockan nio så jag hinner med mitt tåg. Men problemet är att jag har ingen som helst aning om vad jag ska ha på mig, jag vet att jag skulle ha tagit fram det igår men jag pratade med älskling, glömde bort tiden och när vi la på så vips, så somnade jag på stuberten. Måste äta frukost också, för det har jag inte gjort, det jag gjort som är nyttigt är att sova extra länge idag, och att duscha en varm dusch! Det var faktiskt kallt nu på morgonen i mitt rum, kanske ska börja ha endast ett fönster öppet?

Vi har två lektioner i skolan idag om jag nu inte tänker på helt fel spår, tror vi har arbetsmiljö och säkerhet, eller så har vi kretslopp på den lektionen jag tänker på nu, och sista lektionen är naturkunskap B. Titta vad duktig jag är, valde både matte B och naturkunskap B när man skulle välja till poäng. Jag valde också bild, men det gjorde jag i brist på något annat att välja.

Blev inget särskilt intressant inlägg, och de 1O som faktiskt brukar läsa min blogg kommenterar aldrig så, bajsa ner er säger jag *fniss*.

/J


Städning i full fart!

Idag har jag varit i stallet från 11 till tre tiden ungefär, vi har röjt sly och allt möjligt, vi har fixat ensilage (burit in det till stallet) sedan har jag även ridit och jag blir så glad när Frida H säger att hon gillar min hästs steg i tölten (det lilla han kan, men han lär sig mer varje gång). Tölten är på g och jag hoppas verkligen att jag kan åka med Frida H till Raudhetta på måndagen den 21:a och vara med på en kurs som är där, hoppas hoppas hoppas(!).

Jag börjar hur som helst klockan 1O.1O imorgon, vi har ingen matte och ingen djursjukvård. Lite mysko... Vi har i princip slutat ha matte nu.. Jag fattar ingenting, men det är ju inte ovanligt!

Nu ska datorn få vila sig lite, ska bädda om den så den får sova och lugna ner sig (inte alls). Men ska stänga av den iallafall, förhoppningsvis kommer min älskling ringa mig snart, kan ni tänka er att jag har snart haft pojkvän i 18 hela härliga månader!? 6 dagar kvar, sedan så är det den 19:e, har vi våran 18 månadersdag!

/J


Tåg?

Det är en sak jag alltid tänker på när jag sitter/står på tåget, jag menar.. Gravitationen drar oss neråt så att vi inte flyger åt alla håll och kanter och sådant, men ett tåg då? Det åker ju rätt så snabbt, snabbare än bilarna på motorvägen iallafall, om man hoppar i ett tåg som åker så pass snabbt, så bör ju egentligen tåget förflytta sig under mina fötter. Eller? Är jag helt ute och cyklar, det åker ju snabbare än vad jag hoppas upp i luften, och tåget sitter ju inte fast i marken, och vi åker ju inte med samtidigt som det åker.. Det är komplicerat, jag måste testa någon dag för att se om min hypotes fungerar eller inte, det är ju inte en alldeles egen värld inuti ett tåg!

/J


Besökarna åker bergochdalbana!


Nanananana!

/J


Skit i helvete (Ursäkta)

Jag som trodde att jag fått tillbaka mitt photoshop, men icke sa nicke, det dampar varje dag så jag måste installera om det varje gång med skivan. Men nu tog pappa tillbaka skivan för han är elak och sa att jag inte kan installera om det på nytt varje dag "Klart jag kan!" svarar jag honom men han lyssnar inte.. Gris, svin är vad han är!

Så jag måste nu vänta tills pappas jobbarkompis kommer med ett nytt PS till honom, så får jag lära mig ett nytt PS, det kommer ta år igen...

Nu ska jag nog stänga av datorn iallafall, prata med älsklingen och titta lite off:t på tv.

Jag kom på en sak! Man måste ju ta med dig sitt pass eller legitimation på tågen nu för tiden (om man ska åka långt, t ex stockholm/härnösand) så.. Mitt pass är gammalt, ska man ta nytt? Eller låta det vara? Hinner kanske inte fixa ett nytt pass innan jag åker, om tre veckor vill säga.. Tror inte det nej.. Legitimation då?.. Nää? Äsch, shit the same! Jag är glad i vilket fall, för jag ska åka snart!!!!



/J


Bilder från stallet!

Dock suddiga bilder då jag hade den inställd på fel.. Får fota nytt imorgon.










/J


No comment

What's the point to live, when you don't have anything to live for?

/J


Hoppsan

Jag sa ju att jag skulle springa idag på morgonen, pssss, det blev inget med det ska ni veta. Kanske på kvällen(?). Men jag vill sova ut på morgonen, jag behövde få sova idag. Varit en lång vecka i skolan, och tänk, vi har gått 3 veckor i skolan, bara! Det känns som 3månader... Och för,ungefär, två veckor sedan var Makky här, det känns som 2 månader sedan! Varför går tiden så himla segt! Man kan väl trösta sig med att säga att det ungefär är 3 månader(veckor) kvar tills praktiken och jag åker till honom.

/J


Gullehästen

Idag var jag i stallet, red snutten i paddock och lite på travbanan. Gick faktiskt väldigt bra idag! Traven, oh my lord säger jag bara! Idag fick han fram en så himla maffig, snabb och skön trav så jag bara dog där jag satt i sadeln. Min häst är bäst, jag hoppas på att vinna de tävlingar vi ska vara med i när det väl är dags!

Hade bilder, MEN min mobil krånglar sig så det blir inget med det. Hade tänkt att fota i stallte idag, tog med mig kameran och var riktigt taggad på att ta sjukt snygga bilder, vad händer? Jo, mitt CF(minnes) kort var inte i kameran, det låg här hemma bredvid datan, attans!

/J


Saknar dig älskling <3

Kolla här, min mamma har gjort mig medlem i SJ Prio och det är nice, för jag kommer åka med Sj MYCKET, och långt. Så, genom att vara med i det så tjänar jag poäng, som sedan gör att jag antingen kan åka billigare, eller åka gratis. Så, det är gratis, och det är nice!



Förresten, jag har jobbat på att måla ett hus i min kalender jättelänge, klar nu!


Framsida och baksida, det är nice..

/J


Nu ska jag börja träna.

Jag har bestämt mig nu, nu ska jag börja springa någongång varje helg. Kanske lördag kväll, söndag morgon? Låter kanske bra..? Springa ska jag börja göra iallafall, i Bunketorp. Duktigt eller hur?

Och, MITT PHOTOSHOP FUNKAR! Nu är jag glad.

/J


Well well..

Skola snart, måste gå klockan nio,  och jag har inte ätit frukost >.< Måste nog gå ner nu och ta mig något att äta snabbt.. Orkar inte äta långsamt, vill fixa allt innan jag går hehe. Måste kolla tempen på mig också, tempen rätt i mun ska jag ha!

Martin var på tv igår, det var riktigt kul att se, även hans kusin, som sprang in i dörren haha! Det var extremt. Och vadå en guitar hero gitarr?! Men nu ska jag gå ner. Hörs senare idag!

/J


21.OO

Nu blir det till att kolla på idol, ska få en glimt av MARTIN JOVIKEN han är en cool grabb som jag lärde känna genom pappas jobbarkamrat, det är hans son. Träffade han första gången påväg till Stöten, kul.

Menmen, nu ska jag stänga av datorn och titta, glo, skratta, prata med älskade.

/J


IDOL IKVÄLL DÅ FOLKET, 21.OO (för er som inte visste)

Yes, nu är det klart, jag ska se idol ikväll, detta pga en anledning faktiskt, eller två.. 1. Det är GÖTEBORG. 2. Min kompis Martin LURAR juryn, och han är med i tidningen för det, ska bli überkul att se!

Det började med att jag såg denna framsidan i GT när vi var på Netto jag och Ebba.


Och sedan ser jag DET DÄR! Martiiin! hahahahaa, seriöst, det ska bli otroligt roligt att titta på han och hans kompis.



Vi tog för övrigt skolfoto i skolan idag, och.. Såhär misslyckad såg jag ut, men! När vi tog enskilt så behövdes det bara tas en bild, sedan blev det bra.

/J


Poppa pop!

Nu ska jag sätta mig med min skål med popcorn.


(de på bilden)

/J


Huvudvärk upp till 1OO%...

Idag, vaknade jag med huvudvärk, jag var i skolan, med huvudvärk, jag sitter här och skriver, och har huvudvärk! Hela tiden huvudvärk!

Jag hade faktiskt tänkt ut någonting att skriva, men.. Glömde bort vad det var! Satt på tåget och tänkte på något, tror jag.

Kan visa lite bilder som jag målat istället.





/J


Fast...

...jag vill ändå skriva lite saker här, som enligt mig är mycket viktiga för omvärlden att veta.

Min pojkvän, är den bästa(vilket jag nog nämnt) i hela vida världen. Man älskar dem små sakerna med honom, hur han tittar på mig, hur han håller i min hand, även hans andetag betyder mycket för mig. Även när han sover är han underbart vacker, hur konstigt det än låter så är han vacker. Han har ett speciellt uttryck i sina ögon, mörkbruna hasselnöts ögon, så himla fina, som gör att man nästan smälter av lycka när man tittar i dem.
Jag älskar hur han håller om mig då vi ska sova, hur han har sin arm runt mig och låter mig vila mitt huvud på hans kropp.
Jag älskar hans skratt, hans leende, hans röst, hans.. Allt verkligen (förutom de för små kläderna, vi måste göra någonting åt det där). Älskar även hans sätt att väcka mig, han pussar mig, eller kanske det låter bättre att säga att han kysser mig, ja det gör det faktiskt. Han ger mig en morgonkyss.
Alla hans sms betyder så otroligt mycket när vi inte är med varandra, även när han ringer. Han har aldrig ringt mig mitt i natten och väckt mig för att han inte kan sova och vill prata, hoppas det iallafall kommer att hända någongång snart.

Sedan älskar jag massvis av fler saker än dessa saker jag nu skrev, men jag hinner inte skriva mer, min mamma tjatar på mig att "du måste gå, skynda". Så.. Nu ska jag verkligen gå, stänga av datorn och bara.. Vet inte..

/J


GODNATT

Nu ska jag snart sova, ska nog lägga fram kläderna till imorgon så slipper jag göra det innan jag går hehe. Men, ska prata med älskling först!

NattiNatti!

/J


Blahe

Har verkligen ingen fantasi om vad jag ska skriva här, det enda jag kommer på som rubrik är ju "Blahe" vad är det för något?! Något jag nyss kom på, jag är knäpp, en riktig knäppgök! Men, min pappa är klar med duschningen nu, jag ska in i duschen jag med, som varje kväll, det är nice(ibland).

Jag retar min älskling nu, han är så söt när han är lite generad och irriterad, sötnos. han är den bästa pojken jag vet! Mer än bäst, han är världsbäst! Mer än det! Han äger hela världens bästaste pojkar, han är bättre än dem!

Nu ska jag som sagt duscha, så.. Later!

/J


Snyggingar!

Jag har gjort en topp tre lista på världens snyggaste män/killar!

Nummer 3 blir:


VIN DIESEL

Nummer två blir:


JOHHNY DEPP

Och nummer ett, den ABSOLUT SNYGGASTE blir...*Trumvirvel*


MAEMARK GONZALES MONTES!!!!

There you go.

/J


Jahaja

Detta är en tröttsam dag ska ni veta, en trött dag för min stackars kropp, även om jag inte gjort så mycket idag som jag egentligen bör ha gjort. Ska nog till stallet snart och rida lite, tror jag, måste röra på mig och hästen.

Nu ska jag fortsätta titta på Tyra Show.

/J


Stall imorgon, Helenedal.

Natti Natti!

/J


Dagen är gjord av rosa bilar?

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Får väl sitta inne och luffa mig då det inte finns en människa på hela jorden som vill vara med mig, grisar, jag gillar ordet gris, så ni vet.

Den 19.e så gifter sig Erika Johansson med Martin, Erika är våran förra granne, och hon är även kändis! Hon är med och kommenterar i sporten i tv, och även i sporten i tidningen. Massa Massa!

/J


Till dig Makky..

I just wanted to say that I'm sorry for making a argue yesterday, and this morning, and.. All the time! I'm really sorry for that, I don't know why I'm doing it, but I'm doing it and I have to stop doing it!!

Hope you can forgive me, and our talks can be good/ok again.

Love you so much!!

Yours forever
/J




Nya grejor

Handlade idag med min kära mor <3




Det blev tre par skor, OCH...



Och även smink, som var mycket efterlängtat!

/J


ECHO

Step out! Step out of your echo chamber!
Step out! Step out of your echo chamber!
Before it is too late...
Before it is too late...
Before it is to late! Cause I miss you sooooooooo!!

/J




PHOTOSHOP!!!!!!

Asså det är något allvarligt fel på mitt PS nu! Jävla helvetes fan! Det funkar inte nu igen! Även om jag installerade om det igår och det funkade utmärkt under hela kvällen. VAD FAN säger jag bara!

GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS GRIS

/J


Jaja, man kunde iallafall hoppats

Mitt samtal igår med Makky, var inte så bra som jag hoppades på att det skulle bli.. Vi avslutade samtalet med en litet plutt gräl, varför blir det alltid så nu för? Jo, för att det är jag som är en sån IDIOT.

Tittade nyss ut genom fönsret förresten, det är fortfarande blött på marken, det betyder att det regnat inatt, så jag gjorde ett bra val att ta in hästen igår kväll.




Älskling!

Nu ska jag stänga av min dator och prata i tele med min underbaraste <3

/J


Nojig?

Var precis i stallet och tog in min häst, undrar nu själv varför, men jag gjorde det för det kan vara skönt för honom att gå in en regning och blåsig dag (storm). Eller.. Natt blir dete då, så han kan ligga och sova på torr mark, eller som jag sa till mamma: Torr torv. Vi har nyss pratat i skolan om att vi förmännskligar djuren vi har runt om oss, men.. Jag gillar att gilla min häst, han förtjänar det bästa, även om han blir lite bortskämd då och då, busigt? Sånt är livet.

Skolan har varit allmänt seg och tråkig,varit trött hela dagen, ser fram emot måndagen mest när det gäller skolan, förutom tiden vi börjar.. Vi ska till ett stall då, Helenedal, eller något. Men vi börjar vid 8. Och på pappret vi fick så står det att bussen går 7:59, det får inte stå 7:någonting när det gäller skolan för min del, men nu gör det det.

/J


THIS IS HORRIBLE FFS!

Uhääää!! Nu gråter jag snart, hemskt hemskt hemskt!!!

Ni får veta det här nedan, bilder.. Hemskt asså...













/J


FUJI



Varför inte designa din egen fotobok med dina favoritbilder, eller kanske semesterbilderna, bröllopsbilderna eller kanske bara blandade bilder du designar framsidan och hur den ska se ut helt själv. FUJI direkt har nu ett super erbjudande på deras hemsida! Man får en sådan bok helt GRATIS, skriv bara på din blogg eller hemsida om dem och tipsa andra.

/J


PLUGG

Nu har jag suttit i någon timme och pluggat klart det jag skulle, regnmätaren och renskrivit labbarna vi gjorde idag. Mina fingrar och min rygg är helt slut, ont.. Satt på golvet och gjorde allt, busigt.

Nu ska jag nog stänga av datorn, ta mig en snabb dusch och titta på tv sedan.

/J


It's raining men, hallelujah it's raining men, hey hey!

Ja, det regnar som tusan här i lilla Lindome där jag bor, så det är riktigt mysigt att vara inomhus nu, men jag ska försöka få med mig pappa till stallet nu, och oj, nu regnar det mer än när jag tog bilderna jag ska lägga in.




Och nu regnar det inte från sidan, nu är det RAKT ner. Så.. Det är myspys, hör regnet smattra och.. Allmänt mysigt.

/J


It's not the top of the mountain you want to reach, it's the snow above it.

Såg nyss att min blogg har blivit lite mysko, inget av mina inlägg syns, bara ett, det jag la in igår kväll. Det ser helt mysko ut.


Mysko eller hur, jag kan dock inte Photoshopa längre, mitt PS strular as hell! Jätteledsen för det men ska få pappa att fixa det så FORT han kan! Annars överlever jag inte.

/J




Sweet Dreams Mona Lisa

Ja, nu ska jag sova. Snart! Ska titta på tv, äta lite, och prata i tele med älskling <3

Nattinatti!

/J


Fan Fan FAN

Asså, det är hemskt! Min vän i skolan har övergett oss eller något.. Min mage gör ont, jag vill inte till skolan för det är sp himla tomt utan henne, nu är det bara jag och Shannon... Allt det pga av ett gräl mellan Ebba och Shannon, ja jag säger detta här, men jag vill få ut det jag känner nu.. Jag vill att det ska vara som förut, nu är det hela klassen och jag och Shannon.. HEMSKT! Utstötta till max, jag vill inte det.. Slutar snart skolan om det ska vara såhär, jag vill trivas.. Inte känna mig.. Övergiven..

/J


Dagen

Idag var skolan rätt så seg, men man har ju sina vänner där som gör det hela mycket roligare. Jag känner att jag har mer koll än vad jag hade i ettan iallafall, känns bra.

Jag var i stallet idag och red min lilla plutt, jag red i ungefär 45minuter och hästen blev svettig och varm. Han var bråkig i början men det gav sig efter ett tag, han sparkade tillochmed bakut en gång, dumming!

Ska snart skriva lite på en läxa, bajs vad tråkigt! Och så måste jag lära mig några ord.

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0