Lite foton idag.

Tog bilder på Ljúfur idag, blev många bra!





"Hästen äter snö, istället för att dricka vatten?"


/J


Godmorgon!

Ska snart fixa iordning mig, ville bara skriva här snabbt. Ska till stallet idag och ha lunchningen i stallet, ska nog se om det är underlag att rida lite innan jag lunchar, om inte så blir jag ledsen... Ska snart äta, oj! Klockan rä redan 11.. Måste springa!

Och idag får man veta vilka som vann Fokis tävling! Jag är rätt nervös, eftersom det är säkert över 1.OOO människor som tävlar, men hoppas jag för en gångs skull vinner något fint!

/J


Dagen.

Skolan var jag i först, åkte tåg tidigt på morgonen, tog det tåg som gick 25 över 7, för tidigt för mig... Sedan hade vi matte, inget speciellt som hände då, jag var duktig och räknade dit vi skulle, efter matten skulle vi ha Svenska, men, läraren var sjuk så vi hade håltimme tills klockan var 2O över 12. Sedan hade vi Djursjukvård, och ingen Engelska! Härligt att sluta klockan 2 på fredagar för omväxlingsskull.

Min syster låter mig även använda "lille" Enzo till skolan om jag väljer hundträningen eller vad det nu är. Skulle faktiskt vilja, även om jag inte är så bra på att träna just hundar, men det är nog inte bara jag som är nybörjare?

Hade insläppet i stallet idag, tog in alla hästar själv, trots min träningsvärk i låren. Det var rätt skönt ändå, att få röra lite på sig, och inga i stallet mer än jag, mamma, Agneta och Zally. Härligt.


"Bilden är tagen för rätt lääängesen."

/J




Min blogg ser störd ut...

Just nu för tillfället så ser min blogg lite störd ut.. Kommer inte in på statistiken, och ja.. Jag vet inte vad som hänt. Dem kanske fixar någonting med blogg.se, eller någpt, jag vet faktiskt inte.. Jag chansar bara!

Idag hem från skolan, behövde jag inte åka tåg, fick skjuts hem av Emmo och Amanda, mycket snällt tycker jag faktiskt!
Nu snart ska jag skriva över allt från mitt gamla block till alla mina nya.

/J


Betties Galleria

Jag deltar nu i en tävling om ett namnsmycke hos Betties Galleria, gör du det också!


Även Foki har hjälp till att göra reklam åt henne <3



/J


Sär data

Sitter vid samma skitdata som jag gjort innan... A:et skriver sig själv, hatar datorerna som är bärbara här i skolan. Dem är piss och skit... Vill bara hem nu, men.. Önska går ju.

/J




En helsikes dag.

Jag hade faktiskt en timme extra på mig, det var min dumma dataklocka och klockan i köket som spökade för mig.. Gud vad elakt!

Nu ska jag snart duscha, sedan ska jag skriva över lite grejer från min bok (där jag nu har allt arbete i :S) till andra böcker, så jag har lite koll!

/J


Övertrött

Skit trött, hinner inte sätta i linserna och måste skynda mig att bli klar.. Trodde jag hade en timme extra på mig, men icke! Måste gå 8:3O...!

/J


Ten Million Fireflies






Min älskling lämnade kvar en av sina tröjor, av misstag, så jag snodde den idag och hade på mig, vad söt haha!

/J


Blod överallt...

Jag som tänkte fota hästen i det fina ljuset som var nu på eftermiddagen, men icke! Det jag bemöts av när jag ska gå och hämta honom i hagen är en häst som står vid ingången och väntar snällt (Ljuffe alltså), sedan dras min blick ner mot hans högra bakben/hov, vad ser jag där om inte rött, rött, rött?! Hästen hade antagligen tramat på sig själv med brodden, men jag är ju som jag är, fick panik, sprang genom Anna och Täppas hage och ner till stallet med kameran i handen. Jag hämtade snabbt en grimma och ett grimskaft och sprang snabbt som s*tan upp igen och fick leda honom genom hela hagen för att komma till andra sidan där vi måste gå ut.

Jag tittade om han haltade, vilket han inte gjorde (tack gode Gud tänkte jag då), och fick sedan skynda/gå långsamt och försiktigt ner till stallet. Där var Frida K ("Lill-Frida") och sa att han troligtvis trampat på sig själv.. Men jag fick ju rent av panik, och inga bilder blev det heller. Eller det kunde ha blivit, men efter bara några sekunder så frös mina fingrar till is och jag vågade inte riktigt låta han springa runt i en stor hage med snö/is i... Inte med det benet iallafall...

/J


Back to school, again, again...

Ja, min rubrik är som de andra söndagarna.. Ska duscha.. Nu tror jag så jag blir klar, sen ska jag skriva grejer på mina nya skrivbäcker, som passar till de olika lektionerna vi har/haft.

Übertråkigt inlägg, men jag har brist på saker att skriva, + att jag ska skynda mig in i duschen!

/J




Stallet upphöjt med två.

Idag hade jag och mamma utsläppet i stallet, kallt, mysigt, trött och ja allt sådant kände man. Jag tog ut alla hästar, helt själv, jag vet att jag är duktig. Mamma mockade Ljúfurs box så fint, och sedan var vi faktiskt klara. Så vi åkte hem, åt frukost och sedan vid halv 2 tiden så åkte vi ner till stallet igen, hurtiga är vad vi är, det sa iallafall Cicci i stallet. Jag red, red ut lite, och det var riktigt äckligt halt.. Usch.. Men det gick bra! Inga brutna ben på vare sig hästen eller jag.

/J




Så söt va!



/J


Trött som attan, och hungrig..

Är just nu jätte trött och jättehungrig. Suttit och pillat med min iPod hela tiden känns det som, försökt fixa så jag kan ladda ner spel och apps gratis, och nu kan jag, äntligen!

Föresten, visste ni att man inte får säga "Herre jesus" eller vad min lärare nu sa, hon sa det och sedan sa hon att "Nej så får man inte säga", varför inte det?

Gjorde en bloggheader till Cassandra igår, en tjej jag inte ens träffat än (vad sägs om att göra det snart?). Hennes namn är en länk till hennes blogg, och ni kan väl få en till här.

/J


Trött.

Är så himla trött så jag vet inte vad jag ska göra med mig själv. Ville verkligen bara ligga kvar i sängen i morse och sova skiten ur mig. Och på lördag får jag ingen sovmorgon heller, piss.. Måste åka och ta ut hästarna i stallet, det är mysigt på morgonen, men inte så tidigt för min del efter en mycket arbetssam arbetsvecka i skolan.

Ska fixa klart mig nu, ska ju snart till skolan om så behagar, eller hur man nu säger. Jag försöker visa mig lite vuxen bara, det är allt.

/J


Övningskörning

Var precis ute med pappa och körde lite, dock fortfarande på en stor parkering då jag ännu inte är redo för vägarna, men jag körde ju ändå, visst? Det gick mycket bättre än de andra gångerna som jag kört, så HAHA på er som inte tror på att jag kan köra. Fick även backa, vilket var lite halvläskigt, har inte kört in i någonting än som tur var, och jag hoppas på att inte göra det (peppar peppar).

Det är inte långt kvar tills lovet, tycker jag då men.. Det är min åsikt, vecka 7 är jag borta, då är jag 8O mil hemifrån, och är hos min älskade pojkvän och gullar med honom och hans familj, mysigt. Och veckan efter lovet på måndagen där så fyller jag det stora talet 18, nice nice!

/J


Trumspelande, klipp ett.



/J


Inköp

Igår efter skolan åkte jag och mamma till posten i Mölndal och hämtade mitt moppekörkort, som numera ser ut som ett bilkörkort, lite coolt. Sedan åkte vi vidare till Kållered och där gick vi in på Wettergrens och jag fick handlat fem skrivböcker till skolan, och lite mer stift till min stiftpenna. En skrivbok kostade 29:-, inte så farligt, och stiften kostade 17. Så vi betalade alltså 162:- för allt. Sedan handlade jag även puder på KICKS från dream matte, och jag vet faktiskt inte hur mycket det kostade, mamma betalade.


"Det braiga är att böckerna är i olika färger, så jag kan
skilja dem åt till de olika ämnena vi har i skolan"

/J




Några veckor kvar nu bara!

Det känns som att jag ska åka till Härnösand.. Snart! Men det är inte snart, oturligt nog..

Igår fick hästen ett grått fleecetäcke av Agneta, mycket snällt av henne, köpt på ÖB för 17kr, vilket kap! Haha!

Och på fredag ska vi ha skrivit in våran prao (APU, praktik) plats på internet. Jag har inte ens hittat någon? Jag måste maila hundställena som jag hittade lite här och där. Hoppas jag får något bra med bra tider iallafall, och så det är lätt att ta sig dit.

/J




A new week, new strength...

Imorgon är det skola igen, blev ingen körning idag även om pappa lovat mig. Jag har världens bästa föräldrar, om man tänker efter. De gör det som de tycker är bäst, även om de inte tillåter mig att åka dit vecka 14 så har mamma gett mig ett "plåster på såren" så att säga. Och vad det är säger jag inte, inte till någon. Så ni får faktiskt undra vad det är, tänk så det knakar, tänk så mycket så ni inte kan sova, och sedan kanske ni kommer på det?

Ska iallafall åka till H-sand vecka 7 då vi har sportlov, åker lördagen den 13:e och åker hem lördagen en vecka efter, tillsammans med min älskling då. Jag fyller år på måndagen och sötnosen ville vara här på min födelsedag, han är underbar!


"Super Mario i hagen. Vad passar inte bättre till ett vitt väder om inte en vit häst?"

/J


Mitt andra (tredje?) försök

Testade ännu en gång att måla en liten hästapolle. Hur den blev vet jag inte själv, inge bra skulle jag tro...


"Ingen särskild häst på bilden måste jag säga, någon random bara"

/J


En härlig morgon

Godmorgon. Vaknade för inte så längesedan, runt 1O tiden. Makky ringde och väckte mig, och vi pratade tills nu, härlig start på morgonen ska ni veta. Två personer med rasslig morgonröst som bara ligger och svarar varandra med "Mm, ja, mhm" och så vidare, mysigt hehe.

Nu ska jag nog äta och fixa mig, så jag kan åka till stallet också!


"Samba står nyfiket och tittar på det svarta jag kört upp i ansiktet och som låter"

/J


Hajmat hohaha!

Funderar på att hämta chipsen, och colan, samt en go mysig DVD vid namn Hitta Nemo. Fick bara för mig idag mitt på dagen att jag ville titta på den, skratta lite åt det roliga i den, min favorit replik är när blåsfisken hela tiden säger "Hajmat hohaha" därav min rubrik på inlägget.


"Allt är fruset, allt är härligt"

"Galsi gömmer sig bakom trädet"

/J


Oj!

Min besöksmätare steg från 3 besök till hela 1O! Underbart! Nu börjar folk märka mig, allt tack vare en liten hästbild som jag målat lite failat i photoshop haha!

Bara för det är så kul med att folk besöker och kommenterar så lägger jag in en bild jag gjort för ett tag sedan. Dock ännu mer failat än den jag gjorde igår...
Måste även påpeka att bakgrunden har jag gjort själv!


"Detta ska föreställa min häst Ljúfur"

/J


Målad

Försökte mig på att göra en häst i photoshop, misslyckad blev den...


"Ni kan ju alltid kommentera?"

/J


Fortfarande kallt och härligt

Fick reda på att innan APUn som vi har vecka 15-17 så har vi lov, vecka 14 då alltså. Tar mig nu en funderare om jag vågar fråga mamma om jag får åka till Härnösand den veckan, jag och älsklingen träffas ju mer eller mindre kanske 2 månader varje år, känns hemskt.. Vill träffa han lite mer så jag hoppas mamma förstår vad jag menar.

Jag började ju som sagt 12 idag i skolan, slutade 1O över fyra. Fy tusan! Kommer hem vid fem varje onsdag, och tisdag. Orkar inte...



/J


Morgon!

Nu kan jag se! Jag har linser i och det tog inte alls lång tid (ironi?). Ska fia mig nu, ska gå till tåget 11, men jag börjar 12, hur dåligt är inte det? måste gå en timme innan jag börjar för att hinna med allt.. Jaja, jag vet vad min frukost ska bli, så då kommer det gå fort att äta, vegetariska nudlar, mums! hur jag ska håret, det vet jag inte, skor, det vet jag inte, kläder, det vet jag inte heller. Jag har full koll alltså (detta var ironi). Men jag har gjort klart Kretslopps saken vi skulle lämna in idag, har även skickat det till min lärare, och det är färgglatt. Men nu kom jag på att jag glömt skriva lite saker... Får gå in på mor och fars data igen. Skit!

/J


Natti natti

Ska nog gå och duscha snabbt nu, sedan ska jag gosa in mig i min pyjamas, sedan ringer nog älskling och då ska vi prata en stund, titta på Paradice Hotel måste jag göra också, bara för det så så patetiskt ;D


"Tv på en handflata"

/J


Trumspelning

Spelade trummor idag på musiken, visste inte att jag var så duktig. Kan tillochmed spela MVG-nivåns trumspel, fy tusan vad jag känner mig bra! Ska nog spela trummor hos Makky när jag åker dit, bara för skojj skull! Det var rätt kul att spela också, när jag väl förstod mig på att spela trummorna.


/J


Nu är det dags, tror jag?

Nu ska jag nog dra mig, måste kolla vilka skor man kan ha idag, orkar inte välja det dagen innan nej, det blir för stressigt för trötta mig. Fast innan jag går så måste jag titta på när solen stiger vid skogen, det är rätt coolt.

/J


Skoltrötta?

  • 1.Tack Jossan (L)
  • 2.Vemtar? Avatar!
  • 3.Pengar pengar pengaaar...
  • 4.11:e januari 2010
  • 5.All me
  • 6.Godmorgon
  • 7.MICKAN :)
  • 8.MÅNDAG
  • 9.And the reason is...
  • 10.let's take a new start
  • 11.My dear friend is just gone
  • 12.Bomber.
  • 13.skolstart,
  • 14.Fanfanfan
  • 15.HJÄLP!
  • 16.skolan :(
  • 17.veckans blogg, doooo it!
  • 18.Suuuuck
  • 19.11/1-10
  • 20.Big box
  • Tänk så många skoltrötta ungar det finns nu för tiden, dock är jag en av dem, men tyckte det såg lite kul ut på startsidan av blogg.se vid mest kommenterade att nästan alla skrivit om just skolan, vad busiga vi är :)

    /J




    Stalledig

    Är nog stalledig idag föresten, syster tar stallet när dem ändå ska ner mot Kungsbacka, härligt, slipper jag stressa järnet hem från skolan iallafall :)


    "Vill du sola lite?"

    /J


    Godmorgon

    Fint väder idag, kul att jag startar mitt blogginlägg med en typisk svensk fras "Fint väder idag". Jaja, klaga inte, hade inget bättre att skriva.

    Trött som satan är jag just nu, vill bara slänga mig i sängen och sova, sova, sova. Men har redan legat och dragit mig i sängen en timme extra idag, snoozade hela tiden, ändrade alarm tiden och Gud vet vad. Jag behöver nog få igång min besöksmätare, den har stannat på 2-5 besök. Det är ju inte precis, mycket om jag får säga det så. Men jag vet inte hur jag ska få igång den, och få den att röra på sig.. Jag vill någon gång få iallafal 2O besök! Men det är nog önsketänkande, skriver ju inget jätteintressant här ändå, men jag försöker!

    Nu ska jag ner och äta frukost iallafall, annars dör jag nog av hunger i skolan... Slutar halv fem idag föresten, YÄY, not!

    /J


    Övningskörnings-bruttan!

    Var precis ute och övningskörde med pappa min. Det gick inte bra i början, det är ett säkert fakta. Men sedan när jag väl kom ihåg lite mer av det jag gjort innan, så fattade jag faktiskt mer med koppling och blabla. Så det gick bra lite mer i slutet, fick även testa att halka lite med bilen, man måste ju passa på nu när det väl är halt ute, så slipper man betala för det. Läskigt som tusan var det, det ska ni veta.

    Får faktiskt ta och börja köra mer nu, det kanske kan bli mitt sena nyårslöfte? Jo, varför inte. Så får det bli! Och att jag ska sluta röka.. Öh? Jag röker inte ens hehe!♥

    /J


    School time, once again

    Skola imorgon, skulle faktiskt inte klaga om vi fick längre lov, faktiskt! Vet inte ens när vi börjar, chansar på att vi går efter schemat, får ta och titta på internet snart.


    /J


    Tolka?

    Ååh, jag känner för att köpa en pulka och spänna på den bakom Ljúfur och tolka med honom, för första gången dock då han inte gjort det innan men ändå! Skulle varit underbart härligt att testa iallafall.


    /J


    Fotografering i full fart





    /J


    THE COLOSSAL VOLUM' EXPRESS

    Köpte en ny mascara igår, och har nu invigt den, mitt omdöme om den var/är att den täcker alla ögonfransar, ma behöver inte anstränga sig för att fransarna ska få färg. Det var en mjuk, härlig borste och jag gillar den, hittills iallafall, nu får vi se om den torkar snabbt också, vilket jag hoppas på att den gör, orkar inte vänta på att den ska torka... Behöver att den ska torka så jag kan "borsta" mina ögonfransar, för mina är så jobbiga så det ser ut som att jag har stora fransar, men det är bara att dem alltid klibbar ihop sig, vilken mascara jag än använder mig av..


    Borsten ser inte exakt ut så men jaja, hittade ingen annan.
    Köpte den på KICKS för ungefär 135:-
    /J


    Tand-fotografering

    Ska ta med mig kameran till stallet idag igen, ska fota tänder idag igen! Ska nog se om jag kan fota någon annan snygg bild som jag kan ladda upp här, jag tror inte att ni vill se tandbilderna som jag ska fota, dem är inte så mysiga.. Men nu ska jag äta frukost och sedan duscha, känner att duschen kallar på mitt hår nu, och håret kallar på duschen, så ja. Jag ska hjälpa det så fott det går.

    /J




    SOLNEDGÅNG





    Orkade inte fota i stallet, det var för kallt, och jag hade allt för mycket att göra. Hade ju insläppet så det enda jag gjorde var att gå fram och tillbaka till alla hagar med hästar hit och hästar dit, menmen.

    /J


    "Outfit"



    /J


    FÖRE/EFTER




    /J




    Ny bloggdesign

    Ja, nu har jag inte bara skaffat mig en ny header, utan också en helt ny bloggdesign. Jag hittade denna fina design hos Tescho. Dock har jag ju ändrat bilder till mina bilder och så har jag ju skrivit dit mitt namn också lite snyggt.

    Jag kommer nog få kläm på det här så småningom så jag kan göra mig en egen bloggdesign!

    Har även bestämt mig för att vara lite mer seriös när det gäller att skriva, var såhär nära på att ta bort allt som jag skrivit innan, men ångrade mig, för det är alltför mycket arbete.

    /J


    SNÖN LIGGER SNÄLLT KVAR



    /J


    Nyköpt



    Detta är mina nya inköp, skor för något runt 4OOkr. Man fick 5O% rabatt om man köpte två par. Så jag och mamma slog till på två par nya skor till lilla mig.

    /J




    46 DAGAR

    Jag tror jag kommit på lite som jag önskar mig på min födelsedag. Jag säger de små/mindre sakerna först:

    Nagellack
    Nail care set.


    De lite "större" sakerna:

    Sigma AF 18-200/3,5-6,3 DC OS för Canon.
    En resa för två (Mig och makky kanske?) till något land.
    Pengar.

    Kanske för mycket begärt? Men man blir ju bara 18 en gång i livet, right?

    /J


    Thailand

    Har nu sett att nästan alla "kända" bloggerskor är i Thailand, eller har varit där, Foki, Kenza, ja nästan alla, + att två i min klass har varit där. Jag vill tillbaka dit nu, nu, nu, nu. men nej, mamma och pappa håller på att fixa någon resa till Cypern, jag vill inte ens dit? Men jag får inte följa med iallafall säger dem, nehe...

    Jag vill nog ändå stanna hemma med hästen min, och ta hand om honom, även om det då var två år sedan nu som jag var utomlands senast, och det var Thailand det!

    /J


    Foto?

    Suck, mamma sa precis att jag måste åka in till Mölndal imorgon och möta henne där för att jag ska fotografera mig för mitt pass, och mitt EU-moppe körkort... Som jag också kan ha som ID vill jag även tillägga.

    Jag orkar inte åka in dit imorgon, det är massvis av snö, kallt och nu klagar jag, men jag vill ju till stallet, och rida i snön med snutten!

    /J


    VÄLKOMMEN TILLBAKA

    Snön har nu kommit tillbaka till oss igen, det började snöa igår kväll och blev nästan som en liten snöstorm här. Och sedan slutade det i morse någongång, när exakt vet jag inte. Men nu är det iallafall precis lika mycket snö som när Makky kom/var här. Och snön fick mig att komma in på att prata om makky igen, otroligt va?

    Glömde berätta lite om gårdagen! Åkte till stallet med min mamma, efter en middag som bestod av McDonalds QP Cheese meny. Gick till hagen med grimma och grimskaft, och en klängig hund som gärna följde med dit. Min häst stod och åt sitt lunch-hö när jag kom dit, och blev nog lite arg, men ändå glad, när jag tog bort honom från det med hjälp av en morot, som han gärna åt upp. Tog med honom till stallet, efter att han ätit upp såklart!
    I stallet blev han ryktad och fin, han fick även lite godis av mig, och så blev han stretchad. Sedan gick han med mig ut i skogen på en liten promenad, jag bestämde mig först för att Zally inte skulle följa med, men när jag sagt åt henne att stanna och sitta där hon satt och jag och Ljúfur kommit till vägen innan skogen, så ångrade jag mig och ropade på henne. Det blev en härlig promenad i skogen för både mig, hästen och hunden.

    Det var gårdagen det, kanske ska skriva lite extra fresh news här nu.
    Kom precis in från snön, jag och L har åkt pulka i skogen, jag blir nog aldrig gammal för att göra det, jag åkte som en full gorilla, kändes det som. Jag åkte överallt, på små träd, zick zack och så lyckades jag ramla ur pulkan en gång. Sedan fastnade jag även med foten mellan två träd och blev kvar där.. Bara jag som lyckas med sådant?

    Jag har även bestämt hur mitt sportlov ska bli! Jag ska åka till Härnösand, ovanligt? Sedan ska jag och Makky åka hit på lördagen (detta har jag bestämt själv) så han kan vara med på min 18 års dag som är på måndagen den 22:a februari. Det är min plan det!

    /J


    The night number two...

    Igår höll jag mig vaken så länge jag kunde, ville bara slockna när jag gick jag la mig, vilket jag gjorde. Ska nog göra detsamma idag, klarar inte av att ligga i mörkret helt ensam och bara glo på.. Ingenting, att röra, ingenting..

    Saknar honom, det gör jag verkligen!

    /J




    Tomheten

    Kan inte fatta att han är borta nu, en del av mig försöker säga att han sitter bakom mig, tyst i soffan och tittar på tv, medans en annan del säger att han inte är här längre, att jag måste inse det. Det är svårt, även om ni inte förstår kanske men, det är svårt, detta är det svåraste jag gjort under hela mitt liv, att släppa taget om min älskling så han kan åka hem, och lämna mig i sticket här, ensam..

    Crybaby är vad jag är, kan inte hjälpa det, tårarna börjar bara rinna när dem vill, hur dem vill, upp och ner, bak och fram. Jag orkar inte gråta, det gör ont i halsen min, och det gör mig trött och kissnödig..

    Jag vill vara hos honom nu! Sune sa att jag var så välkommen att följa med upp dit med tåget, tror han att jag är rik? Ohno säger jag bara, aldrig att jag är, har bara 79kr på mitt konto, hur rikt är det? Men jag var verkligen såhär nära på att fråga Makky om han kunde låna mig lite pengar så jag kunde åka. Men sedan slog det mig, 1 vi kommer inte sitta nära varandra, 2 tror inte det finns några platser kvar.. Jag vill ha honom här nu, verkligen nu. Det är så himla svårt första och andra dagen, särskilt natten, åh, jag vill inte ens tänka på det. Får börja ha min uppstoppade vän bredvid mig och krama den, extrakudden åker inte ut förens några dagar gått, måste sansa mig innan.

    Fick sms av pojken för 6 minuter sedan, han sa att det var 1O minuter kvar tills han var framme vid tågstationen i Härnösand. Bra att han kommer hem trygt och i säkert förvar. Men det hindrar mig inte från att vilja ha honom här, vill vill vill! Barnunge, jag vet, måste iallafall ta ut min sorg här, lite iallafall, lite sparar jag inombords, eller alltså jag gör det inte självmant, det är inte meningen att jag gör det. Och jag bara bablar på som en dåre, vet inte varför jag skriver allt detta, men vill att ni ska veta hur fantastiskt svårt det är att ha en kille som bor 8O mil bort från en.. Och att man måste åka sju timmar för att komma till honom, eller 8 kanske. Idag har dock min älskling åkt i nio timmar och 38 minuter. Stackars honom, han åkte klockan 12:42, och klockan är nu 2O i nio. Jag tror jag räknade rätt iallafall.

    Nu ska jag inte skriva mer gojs här. Kanske detta bara:

    Älskling, läser du det här så vill jag att du ska veta:
    Jag älskar dig.
    I love you.
    Mahal kita.
    Te amo.


    /J


    Fy tusan...

    Idag åker han, usch! Tårarna vill tränga fram när jag tänker på det, men får inte gråta, jag orkar inte mer sorg. Det är jobbigt och gör mig trött, men vi kommer ju inte träffas fören i februari? Kanske! Jag vill träffa han innan det, varför är det vissa pojkvänner som åker och hälsar på varje helg nästan och andra någon gång i månaden, varannan månad? Bajsen... Vill att han ska komma oftare, men jag kan inte göra någonting åt det nu...

    /J


    Gott nytt 2O1O ;D

    Första inlägget på det nya året, trevligt va! Gott nytt år och ha ett jättebra år.

    /J




    Namn: Julia Honkavaara
    Bor: Göteborg
    Ålder: 20

    Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




    RSS 2.0