Tråkigt, tråkigt, sjuk!

Godkväll! Well, jag är sjuk. Varit hemma i princip hela dan, hur tråkigt som helst! Hostat, harklat mig och typ dött av att inte kunnat andas. Men sånt får man väl stå ut med ibland. Jag som ville gå på bio idag! Fan i helvetes jävla skit!

Suttit vid datorn hela dan, bosatt mig här, trevligt för mig, inte.

MM
Redigerade en bild också, fy faen..

/J


Sjuk, försyld, God damn it!

Hej! Jag säger bara fy fan för att vara försyld. Att ha ont i halsen är ingen att skoja om! Inget roligt alls.

Jag var i stallet idag, red en liten runda ut i skogen med plutt hästen, det var faktiskt skönt. Tog med mig Zally som sedan sprang långt i förväg till stallet. Ljuffens tölt, jag säger bara WOW! Det är så bra nu!

Imorgon ska jag kanske på bio, om Shannon kan så drar vi och glor på Friday the 13th.

/J


Friday the 13th!

Hej! Jag kommer seriöst att dö(!) om jag inte får se Friday the 13th! Den verkar ju hur bra som helst och jag vill se den något så otroligt mycket! Någon som vill se den med mig nu i helgen någon gång? För jag vill ju helst slippa be syrran att ladda ner den innan jag ens sett den och den kanske inte ens är bra!

Funderar på att ha någon filmkväll någon gång.. Det är mycket frestande. Eftersom mina föräldrar åker till Cypern vecka 21,22 eller 23, vet inte exakt vilken vecka, så kan jag ju ha det någon helg där. Men har APU alla de tre veckorna. Men... Jag ska ju inte bo där på helgerna, bara på vardagarna och hjälpa till (alltså på det stället där jag ska praoa). Får väl ta moppen dit eller något, aaw min lilla Doris, snart kommer vi ut på vägarna igen och brummar vi två!

Sitter iallafall på datakunskapen nu, segt. Jobbar med PowerPoint, men nu är jag trött och orkar inte längre hålla på med det. Så därför sitter jag vid bloggen som fått et flipp och visar min gamla layout istället för min nya. Fy fan!

/J




En pajas lektion på lektionen Hundar!

Hejsan! Nu sitter jag här ännu en kväll och skriver, det är i princip endast på kvällarna jag hinner skriva här. Men vad ska man göra?

Idag hade vi ännu en lektion av Hundar. Det var en mycket flummig lektion och jag skaffade mig en hundvän, EGON! Sedan så om jag tittar ner på min högra arm så är den helt kladdad på, vems fel om inte Shannon?! Revenge kallas detta som jag kommer att göra Shannon! Men än så länge så vet jag inte vad jag ska göra för att hämnas haha!

I helgen ska jag iallafall på bio, Friday the 13th. En skräckis! Även om jag blir helt själv så ska jag se den, jag gillar skräckisar, är galen i skräckisar.

/J


DAGENS

DAGENS vill ha: LOV!
DAGENS klädsel: Jeans, svart tröja, grå tjocktröja.
DAGENS smink: Puder, lite dream matte mousse, mascara och rouge.
DAGENS frisyr: Plattat hår sen igår, lite sne lugg.
DAGENS händelse: Jag köpte.... CHIPS!
DAGENS låt: Nickelback - Photograph
DAGENS planer: Ska skriva om HUND!
DAGENS saknad: MAEMARK GONZALES MONTES
DAGENS dummaste: Inte varit ute.. O.o
DAGENS behov: Maemark
DAGENS bästa: Det gick hyffsat på samhälls-provet! :D
DAGENS köp: Chips, Yoggi(äcklig smak), macka och ett kontantkort!

/J


Ny layout!

Hejsan! Som ni ser, eller iallafall de som läser min blogg, så har jag skaffat mig ett nytt utseende på den, ny layout och lite andra färger. Lite bättre än att den är helt.. Rosa. Nu är den vit, grå och rosa! Mycket stilrent om ni frågar mig. Och så har jag flyttat google translatorn så att den hamnat lite längre ner än vad den varit innan.

Jag kommer såklart att fixa lite mer smådetaljer sedan. Jag blev nöjd med mitt "verk". Men mer kommer. Men kommer nog behålla den här stilen ett tag till framöver.

/J


FET-tisdagen!

Hej! Idag är det fettisdagen! Det ska uttalas som rubriken, men jag säger då FETTIS-dagen. Det låter mycket bättre eftersom att äta semlor blir man fet av.

SEMLA
Ät nu mycket semlor, jag kommer iallafall att få en idag i skolan, det känns bra!

/J


Snyggat till rummet lite!

Hej! Mitt rum är nu äntligen städat, lite!

RUMMET

/J


Bajs på jackan!

Hej! Om du är nyfiken över min rubrik så ska jag säga varför jag skrev så, när jag skulle hme från skolan idag, såg jag två tjejer stå på trottoaren, en av dem stod mycket stilla medans den andra tog upp en servett ur sin väska, sedan skrattade hon lite och flyttade på tjejens som stod stillas hår och vad får jag se om inte en stor blaja med bajs?! Jo, fågelBAJS!

Glömde nycklarna i pappas bil idag när han körde mig till skolan idag, så han fick åka tillbaka för att lämna dem till mig, det är alltid lika skönt att åka bil till skolan, eftersom jag annars får sitta/stå helt själv på tåget.

Idag ska jag tvinga mig själv att städa rummet, det ser förjävligt ut nu. Ingen vacker syn detta. Kanske blivit lite mognare i mitt tänkande trots allt, jag är ju 17 år nu!

Nu ska jag ner och äta pizza, hemlagad pizza såklart. Ingen köpeskitpizza!

/J




Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Julias födelsedag!

Tjofräs! Idag fyller då jag år, 17 år blir man nu. Tiden går så fort, känns ju som det var kasnke 2 år sedan som vi lekte på lågstadiet med att jaga killarna i klassen och pussa dem, pussjage tror jag vi kallade det. Det var hur kul som helst, och desto roligare var ju när jag och min kusin delade på en pojkvän som var ett år äldre än oss haha!

Jag har blivit grattad av rätt så många, eller, inte som att dem sagt det till mig, men dem har skrivit det på sina bilddagböcker och på sina bloggar, vi tackar för det!

Jag har fått en ny mobil idag. En Sony Ericsson W595i. En blå en. Jag gillar den mycket.

Snart kommer nog Emelie, Roger och Donna hit, Donna är en rottis.

/J


Dagen innan Julias lilla 17 års dag!

Tjena#2! Det sista nu på kvällen kanske inte blir så dåligt som jag misstänkte. Vad härligt!

/J




Dagen innan Julias födelsedag, suger rent ut sagt!

Tjena! Min dag började bra! Men verkar sluta som ett enda stort bombnedslag. Dagen jag fruktat i alla dessa 11månader och 1O dagar har kommit. Maemark ska troligtvis tillbaka till Filippinerna, och han flippade över totalt för att jag inte kunde hänga på dit. Men jag måste sluta skolan, få mina betyg, slutbetyg i TREAN. Så att jag kan få mig bra jobb, pengar, ett liv efter jag slutat, så jag kan flytta hemifrån. Men det jobbiga är ju att han är en del av mitt liv nu. En mycket stor del av det. Men han verkar inte bry sig.

Ännu en kille lämnar mig, som vanligt. Alla killar jag haft har lämnat mig i sticket, bara struntat i mig och skitit i vad jag känner. Bara dragit, slutat prata med mig. Vad ska man göra? Jag kan ju inte kontrollera hans liv, även om jag önskade att jag kunde. Hans val! Inte mitt!

/J


Rummet mitt behöver en makeover!

Godkväll #3! Som ni ser på bilden av mitt rum så behöver mitt rum en total makeover, städning med andra ord! Hur kan jag leva i detta trista rum, det var så fint när jag kom hem från H-sand men nu, svinstia igen! Ska ta mig en städning imorgon tror jag.

RUMMET

/J


Fotografidags!

Godkväll #2! Var i stallet på kvällen nu eftersom lilla jag hade insläppet. Det gick jättebra och innan jag drog in alla hästar från hagar och vrår så fotade jag lite. RÖR NI SÅ DÖR NI!

asfasfasdfafsasfsfsdfsfadafsfsdgasf

/J




En härlig kväll...

Godkväll! En kväll bestående av Yoggi med smak av Hallon-boysenbär-blåbär, Dextro energy, försvarets hudsalva och en påse med extra professional och snart så kommer jag få ett varmt vitlöksbröd. Det är inte dåligt ska ni veta!

asdasf

/J


Inställd matte senare efter datorkunskapen!

Hej! Sitter nu på datorkunskap som jag alltid gör på alla fredagsmorgonar. Jag glömde städa mitt rum igen, med andra ord så orkade jag faktiskt inte. Jag var för trött, för seg, för blind, för döv.

Jag ska till Mölndal sedan, igen som jag alltid gör nu för tiden känns det som! Ska till den jävla, nedrans optikern, igen! Ska bara på återbesök för att titta så att det har gått bra med linserna, det har det. Synd för dem att jag inte kan använda dem idag då jag är sjukt mycket försyld.

Sedan på kvällen har jag insläppet i stallet, trevligt eftersom det är snö så slipper jag att ha lampa med mig överallt eftersom snön lyser upp! Och förhoppningsvis träffar jag Zally, så himla längesedan jag kände hennes mjuka päls!

Och föresten, jag och Shannon går på knark, vi är HÖGA! Haha!

/J


Snö!

Hej! Idag när jag vaknade var det snö ute, jag gillar snö något extremt! Det snöar nu också, har snöat lite smått hela dan tror jag.

Idag är det Göteborgs Horse Show på Scandinavium, eller det börjar idag. Håller på till den 22:a (min födelsedag(och Christians(min granne))). Har tyvärr inga biljetter dit, så. Jag ska inte gå, aldrig varit där men det kommer nog en dag som jag åker dit.

Jag ska nog städa mitt rum nu, jag kommer att ta en före och en efter bild som förra gången jag städade, vanring, det ser ut som ett bombnedslag nu då det inte är städat!

/J


Bamba-Kärring-Attack!

Hej! Idag fick Ebba flipp på en av bambatanterna i skolan, bambatanten flippade på Ebba först och sedan gjorde Ebba samma sak. Det blir lite skrik i bamba om man säger det så. Folk tittade skumt på oss. Det började med att vi "bråkade" om vem som skulle få en tallrik först, Ebba tänkte dra med sedan drog Shannon bort handen och drog med hennes kort, men ingen av dem fick (Synd för er). Sedan drog jag mitt kort, jag fick en tallrik, bambatanten kom och sa till Ebba att "du drar för fort".

Sedan kallade bambatanten Ebba för "skit unge, dum i huvudet" och sa "hållkäften" till henne. Sedan gick Ebba, för hon var inte hungrig längre, så kvar blev jag och Shannon med varsinn tallrik. Vi tog våra glas och så vidare och bambatanten, Jonna tror jag hon heter, en kort sak. Hon stod och pratade skit om Ebba med oss eller något! Jag höll seriöst på att pissa ner mig av skratt, men jag gjorde det inte!

Idag ska jag till stallet, första gången på länge så ska jag rida! Rida min sötaste häst någonsin! Ska rida, rida, rida!!

/J


En kväll hos Inger!

Hej! Jag var hos Inger förut, min mamma två. Hon fyller 6Oår! Grattis! Det var trötta familjen där uppe om man säger det så. Hon hade haft besök under hela dagen, och hon har bara suttit i sin fotölj sedan klockan elva. Hon har precis haft en operation i hennes ena knä för att hon ska kunna gå bättre, förhoppningsvis kommer hon att kunna göra det snart, och cykla med mig i Olofsbo! Fast, har ingen sommarstuge där längre, så det blir lite svårt för mig att ha en cykel där nere...

Innan vi skulle gå gav jag Inger en kram, vi hade på en skiva med Evelyn (Maemarks mamma) och Inger sa att "Nu ska vi dansa lite Julia". Och det gjorde vi lite lätt, det var riktigt roligt och sedan sa Inger till kvinnan som kommit lite tidigare med sina två barn att "Vi lyssnar nu på Julias svärmor, det är hon som sjunger." Så, jag har en svärmor! *Smile*

Nu sitter jag här, tittar på Simpsons.. Här är lite bilder på mig med glasögon, och en blodig bild från igår och en bild på Inger från ikväll.

hehexD:)sfgf<dfsf

/J


DAGENS!

DAGENS vill ha: En ny mobil och födelsedag!
DAGENS klädsel: Leggins, jeans, t-tröja och en rosa reebok tjocktröja.
DAGENS smink: Det vanliga och mascara.
DAGENS frisyr: ustläppt, oplattat och ett diadem som tar bort luggen.
DAGENS händelse: Ingenting hittills...?
DAGENS låt: Emilia - Big, big girl
DAGENS planer: Hem och softa.
DAGENS saknad: MAEMARK GONZALES MONTES
DAGENS dummaste: Glömde plocka in i diskmaskinen på morgonen.
DAGENS behov: Maemark
DAGENS bästa: Jag har inte varit sur idag.
DAGENS köp: Ingenting

Jag ska börja skriva lite mer roligt än så kontrollerat som jag tidigare skrivit, ska skriva mer... ROLIGT som jag skrev hehe! Lite mer, "hehe", "haha", "hihI", "=)", ":)" and so on!

/J


Samhällskunskap, seg dag ska ni veta!

Hej! Sitter just nu i denna stund i en datorsal i skolan på Burgårdens Utbildnings Centrum. Det är segt, men jag håller ut så gott det går. Folket på min högra sida kan hänga sig. Folket till min vänstra är Loppan, så stay fucka'!
   Jag ska nu inte skriva mycket, mer än att jag vill hem, sitta vid min egna dator och bara photoshopa lite i Photoshop CS2. Jag lyssnar lite halvt på Bonde nu men bryr mig inte så mycket, han suger som lärare!

/J




Namnsdag idag föresten!

Hej, igen! Idag har JULIA och JULIUS namnsdag, tur för mig att jag heter både och! Kallas Julius av kompisarna i skolan, fråga mig inte varför. Säga grattis på namnsdagen kanske?

/J


Första heldagen hemma på en vecka, skola för den delen också, och optikern.

Hej! Idag var den första dagen jag varit hemma en hel dag på en vecka, ska bara säga att förra veckan var den bästa nu på hela året, hittills, förhoppningsvis kan jag åka dit i sommar och vara där ett tag, flera veckor!
   Lite snö idag, kallt i morse. Lite småfakta som ni inte ens vill läsa tror jag, skriver det ändå.

Var hos optikern idag, igen. Hämtade glasögonen och skaffade mig månadslinser. Så nu ska jag se varje dag, mina papper för övningskörning har kommit och jag ska köra som en galning, eller inte.

Nu ska jag inte göra någonting resten av dan, ska nog bara.. Äta, sitta här, se på tv.

/J


Hemma igen, fan vad trist...!

Hej... Nu är jag hemma, tyvärr kan vi väl säga till det. Igår var den roligaste dagen på hela detta året! Jag menar det också, förutom när vi var på restaurangen och när vi kom hem, annars så. Vi bowlade, jag, Apple, Evelyn och Sune, Mac och Nardie spelade biljard dem. Jag betalade för allt! Men fick tyvärr tillbaka pengarna dagen efter (alltså idag). Vi spelade bowling i 1 timme först, jag vann och jag fick 3 strikes (?), sedan spelade vi en timme till, då kom jag sist.. Dålig förlorare som attans! Men jag kastade klotet snabbast av alla, 32km/h som snabbast tror jag.

Sedan skulle vi äta på restaurang, eller inte precis en restaurang, det var väl mer en pizza-krog. Vi alla beställde, tog varsinn dricka. En timme fick vi vänta tills dem kom och ta till oss att det tog lång tid, eller inte ens det! Vi fick fråga varför det tog så lång tid.! Dålig service ska ni veta, vi fick våran mat till slut, efter en timme då. Åt upp, sedan behövde vi inte betala ett skvatt för någonting, superbra!

Min vecka i Härnösand har varit 1OO% superbra! Jag älskade varje sekund av det. Jag saknar det redan och kan fortfarande inte fatta att i morse var jag där. Och nu är jag här, framför min egna dator och skriver, i mitt egna rum. Jag börjar alltid gråta då jag tänker på det, som nu. Det är svårt att hejda dem från att rinna, det går inte, jag vill inte heller, jag vill få ut allt. Men har på webkameran så jag kan inte, alltså, jag och Mac sitter och pratar.. På msn, som vanligt.

Jag älskar honom nu mer än någonsin! Jag gråter bara jag tänker på att jag inte är där nu, att jag inte kommer att träffa honom förän om några månader igen! Hoppas han tar väl hand om mitt hjärta, eftersom jag lämnade kvar det där hos honom, bokstavligt och bildligt talat. Jag ska lätt dit igen, snart, så snart jag bara kan, i Juni sa Sune att då ska dem ha en grillfest igen, precis som dem hade det förra året, då är jag bjuden sa han.

JAG SAKNAR, ÄLSKAR, AVGUDAR MAEMARK GONZALES MONTES!!

/J


Filmkväll?

Hej! NU ska jag se på film snart, några filmer kanske..? Vad vet jag, jag är bara en tjej, Maemark har fått flipp och springer runt och skriker och rör min mage hela tiden, jag har ont i magen, jag är irriterad nu.. Jag vill inte att han ska röra min äckliga mage idag... Eller iallafall inte nu..

Innan jag åker hem vill jag få en tröja av honom, en t-shirt eller något, bara för jag gillar stora tröjor!

/J


Fredagen den 13:e!

Tjena! Idag är det fredag, jag har varit här i 6 dagar redan. Men det är nu fredagen den 13:e.. Lite läskigt men ingenting har hänt mig iallafall så jag tror då inte på den skiten, varför skulle jag ens tro på det?
   SItter nu iallafall och inte gör ett enda jävla skit. Har rent ut sagt tråkigt. Pratade lite strunt med Maenard förut, om typ.. Inget, vi sa hej, han frågade vem det var jag chattade med på msn, en kompis svarade jag, sedan frågade han när jag skulle hem och han frågade om jag hade tråkigt. Kul samtal?

Well, musik är gött ska ni veta, jag har börjat gilla Alannah Myers - Black Velvet, jag är nog lite weird trots allt. Men jag tycker den är skön på något sätt, på sitt egna lilla vis. När jag kommer hem på söndag ska jag sjunga sönd, jag saknar att sitta för mig själv och bara sjunga som en jävla gapande galning.
   Jag tycker nu också att The Beatles - Let it be är bra också, men den har jag gillar ett tag nu men har aldrig vetat att det är dem som sjunger den, gjort den eller vad dem nu har. Vet att dem sjungit den iallafall.

Nu vet jag inte vad som ska göras idag, har ju nu då allmänt tråkigt och hörde nyss en moppe utanför, moppe!? Hallå det är ju fan as kallt ute, men jag gillar det.

I'm a big, big girl in a big, big world
It's not a big, big thing if you leave me
But I do, do feel that I do, do will
Miss you much, miss you much...
Är 17 om 9dagar! Hälsa mig gärna grattis då?

/J


Torsdagen 12/2!

Tjolahopp! Det är nu 1O dagar kvar tills jag fyller 17 år. Lite roligt ändå, vet vad jag kommer att få i present, en mobil. Sedan efter jag fått den så kommer det bli som vilken vanlig dag som helst, fast med tårta. 

Är fortfarande i Härnösand men har tillgång till datorn i en.. begränsad tid för min del eftersom det inte är min data så tycker jag att det är begränsat. Har inte gjort mycket idag än, vaknat, sovit, vaknat, ätit frukost med hela familjen i detta huset sedan gick de flesta sin väg då de ätit och kvar blev jag och Sune som hade ett litet prat om allt och ingenting egentligen. Han frågade mig när jag skulle åka hem och jags a på söndag och då sa han bra för att vi ska ut på alla hjärtansdag (lördag för er som är efter i huvudet).
   Sedan idag har jag också hunnit med ett redigera lite bilder på några tjejer jag hittade på internet, bara för skoj skull. Lite modellbilder som inte blivit redigerade. Men det fixade jag vetni! Jag har lite smakprov på bilder som jag kan lägga in här nedan!

Modell 1Modell 2Modell 3
Klicka på bilderna för att förstora!

/J


Städa, städa, städa...

Hej! Nu har jag varit duktig, städat i Maemarks rum, inte mycket men jag tror det syns, eller så är det bara jag som inte är van att det är städat om man tänker på hur mitt rum ser ut!
   Nu känner jag mig elak, eftersom jag sitter vid Maemarks data, han jobbar. Nej usch, känner mig som en osocial jävel och en datatjuv!

Två inlägg idag blev det, kanske mer senare, vad vet jag. Ska nog bli lite mer aktiv på min blogg än bara ett ynka inlägg varje dag. Men jag har ju dålig fantasi, rätt så ofta så har jag det. Synd!

Julia Honkavaara

/J


Härnösand!

Tja! Ren fakta, jag är nu fortfarande i Härnösand när jag skriver detta. Sitter nu på Maemarks rum och lånar hans data lite snabbt, ensam hemma och allt. Lite läskigt, men jag ska lägga ner med att vara blyg som en myra och ska istället vara en social jävel!
   Snö är det fortfarande och jag gillar det något enormt mycket! Julia Hjärta Snö! Hoppas då inte att han har något emot att jag sitter här och skriver detta lite snabbt. Han är på jobbet nu och ja, som jag sa så är jag ensam. Ska snart ta mig en snabb dusch, fixa mig, ska nog äta innan. Sedan är jag ju klar. Idag har jag ingen aning om vad jag/vi ska göra. Igår gick jag ut en liten stund själv då ändå han var i skolan, jag ville ju få mig lite frisk luft, och det fick jag också.
   Nu har jag sett Grudge 2 också, känner mig seg och lite efter men jag har nu sett den iallafall, den sög..! Den var ju inte läskig precis, skrattade åt dem och så vidare, det ska man nu inte göra på skräckfilmer. För er som inte visste, jag älskar skräckfilmer!

Well, i söndags då jag åkte hit så började min resa i Göteborg såklart, sedan åkte vi vidare till nästa stopp som då var Alingsås. Efter Alingsås kom vi till Skövde C. Sedan åkte vi vidare och kom till Katrineholm, en riktig håla om ni frågar mig. Sedan kom vi till Södertälje syd och efter Södertälje syd så kom vi till det jag fruktade allra mest, STOCKHOLM. Där skulle jag byta tåg till Sundsvalls tåget, vet ni vad, jag lyckades! Spår 6 ropade dem ut i högtalarna att det skulle gå ifrån, jag hittade det! 
   Sedan från Stockholm så åkte vi först till Arlanda, flygplatsen för er som är efter. Från Arlanda så drog vi vidare till Uppsala C, sedan Gävle C och där blev vi 15minuter försenade på grund av att det var någon som var tvungen att åka ambulans till sjukan. Sedan åkte vi vidare och kom fram till Söderhamn. Sedan Hudiksvall, till sist tågets slutstation, SUNDSVALL! Från Sundsvall så åkte jag buss, tog ett tag eftersom bussen var försenad den med. Sedan kom jag fram till Härnösand och när jag gick av så tog jag direkt snö i handen och log!

Ja, det var väl det jag hinner med nu, vill inte sitta alltför mycket vid hans data...

/J




Snö, snö, underbara snö! - Härnösand...

Tjena! Sitter nu här, långt upp i Sverige, i Härnösand med andra ord. Inte mycket att skriva idag, så SYND!

/J


Nervöst sammanbrott?

Hej! Sitter nu här, och har i princip ett.. Nervöst sammanbrott eller någonting, kanske inte. Men jag är så nervös nu så jag vet inte vad! Det kommer att bli bättre då jag sitter på tåget imorgon till Stockholm. Det brukar det bli, åker ju första klass och allt! Jag har nu packat alla mina saker som ska med (förutom de saker som ska användas imorgon). Linserna är nedpackade och klara att ha med eller hur man nu säger *Ler*.

Nu ska jag nog stänga av datorn och försöka sova, men jag kommer nog se lite på Braveheart först innan, jag älskar den filmen något så otroligt! Jag vill ha den, jag vill se den varje dag! Synd att jag inte kan ta med den till Maemark.. *Ledsen Min*...

/J


Packningen pågår för fullt!

Hej! Idag är Julia extra glad för imorgon ska hon(jag) åka till Härnösand och vara där en hel vecka! Det kommer att bli grymt härligt och jag längtar så mycket tills jag kommer fram till Härnösand! Tåget går 8:42 på morgonen från Göteborg och kommer att nå Stockholm vid 11-tiden. Sedan har jag 4O minuter på mig att hitta mitt tåg som går till Sundsvall, det kommer jag ju klara av, herregud! Sedan från Sundsvall med buss i ca. en timme och sedan når jag alltså Härnösand station vid 16:54. Som alla andra gånger jag åkt dit. Nu har jag varit där(snart) 3 gånger(?). 

Nu ska jag packa, och allt som jag ska ha med mig får faktiskt, äntligen, plats i min väska! En djup en. Har med mig 5 tröjor för en hel vecka, 6 st om man räknar med den jag kommer att ha på mig dit, oj! Vilken tröja SKA jag ha på mig dit?! Nu måste jag leta!

/J


Lov, lov underbara lov!

Heeej! Nu är det fredag och det är nu lov för min del. Så himla skönt att slippa skolan i en hel vecka + helgerna. Nu åker en hel del folk man känner iväg och ska åka skidor, det är ju en rolig sak att göra men själv ska jag dra mig längre upp i landet, till snön också, och vara med min underbara pojkvän i en hel vecka! Det är jag så glad för. Lite pirrig men det börjar lägga sig lite nu, imorgon kommer det bli en hel del stress för min del eftersom jag ska packa, checka så att jag har med mig det jag behöver, se till så att det inte är alltför mycket. Ska också till stallet på morgonen och fota Teitur, en häst i stallet. Sedan ska jag rida min egna häst ett tag och sedan hem och packa, fixa lite och sedan slappa. Kanske umgås med lite vänner, vad vet jag.

Idag åkte jag och mamma till stallet även om det var Fridas dag att ha hand om min lilla gulle häst, men när vi kom så var inte Frida där än så jag gick och hämtade min häst. Försökte få med mig Zally ut i hagen bort på den hala vägen men hon kom aldrig, så jag gick till hagen själv.
   När jag kommit en bra bit in i hagen och hittat hästen min som stod rätt så långt bort så började jag sedan gå mot utgången. Vem kommer i hagen då? Jo, Zally! Lilla voven hade blivit snäll och följt mina spår till hagen, så söt är hon! Verkligen jättesöt och snäll!

Nu är jag lite mer nervös för att åka, det är ju bara 2 dagar kvar nu! Om nu inte mindre! Stör mig på att det inte går direkt tåg dit upp, nej jag måste byta i Stockholms landet...

/J


Onlö twå things!

Hej! Har bara två saker att nämna idag, och dem är;

GRATTIS TILL MAJJA! Älskar dig jättemycket!! <3 Du är bästaste!

Och det är BARA 3 dagar kvar nu!

/J


Nu har man då linser i ögonen!

Hej! Var i Mölndals bro idag och var hos optikern, igen. Jag fick mig linser in i ögonen av en främmande kvinna och sedan fick jag testa att ta ur, och i, ur och i dem själv. Tog ett tag ska ni veta.
   Nu snöar det här och det ler vi alla åt, iallafall jag.

Gymnastik imorgon, men jag ska inte vara med eftersom vi ska simma, usch nej att jag gör det. Jag ska nog troligtvis stanna hemma kanske och sova tills jag ska till skolan, eftersom vi börjar engelska lektionen 1O.

Nu ska jag göra något helt annat än att skriva blogg.
Jag diggar Shannons grej hon skrev på bilddagboken.se idag, verkligen hur roligt som helst att läsa det!

Btw, det är nu endast 4 dagar kvar! Det närmar sig!

/J


Perfektion varje dag är väl någonting alla söker, men det kommer bara inte att funka...

Yes! Min dag idag började suuper! Men den slutade i en smörja på msn... Jag tänker inte låta det där dra ner mig! Jag ska ha perfektion på min sista vecka i Göteborg innan jag åker iväg en vecka till Härnösand! Jag ska ha det! Åker ju för tusan på söndag. Inte alls lång tid kvar, så nu ska jag glömma det lilla missödet som nyss hände och ska fortsätta med mitt liv. Eller någonting liknande. Ska låtsas som att ingenting hänt!

Saknar min häst, redan, även om jag träffade honom igår!

/J




Ungdomsmottagningen idag!

Hej! Idag var skoldan rätt soft, för mig iallafall, blev lite försenad till skolan eftersom jag var i Kållered och skaffade mig lite P-piller. Trevligt trevligt, tog också något många kondomer från henne tanten där, sånt är livet när man jobbar där. Vi säger, HA HA till det. 

Var i stallet idag också, red inte eftersom idag har Frida K hand om min lilla häst, hon ska träna honom denna månaden, tölten. Vi får hoppas att det går bra!

Fotade lite idag också, mest för skoj skull, på toaletten eftersom där inne är det rätt så mjukt ljus, jag gillar det. Blev också klar med min... Grej idag. Så nu ska jag inte göra något sådant på ett himlans tag!

ggg nfj sdfg asf dsg saf sdgf
Klicka på bilderna för att förstora!

Det är endast 6 dagar kvar nu!

/J


Söndag, perfekt dag idag för en lång ridtur ute på landet med hästen!

Godkväll! Idag har vädret varit helt underbart härligt. Sol, inga moln, kallt och lite snö (i stallet iallafall, inte hemma). Lekte med Zally idag som jag alltid gör då jag är i stallet. Red ut med Anette och Skjóna, det var roligt eftersom båda hästarna var riktigt pigga, och var svettiga då vi kom tillbaka!
   Jag är snart klar med min, grej, som Maemark ska få tror jag. Den är nog lite för tjejig. Så vi skiter i det kanske? Kommer troligtvis använda den själv när jag är i Härnösand, och då avgör jag om jags ka lämna den bakom mig då jag åker. Det gör jag nog.

Snart ska jag plugga lite mer på hundarnas inre organ, de få saker vi har prov på också. Men jag kommer kanske inte ens hinna göra det imorgon eftersom jag ska till Ungdomsmottagningen i Kållered klockan 9, prova ut lite, få recept förhoppningsvis och sedan in till apoteket och hämta ut min "vara". Och så ska jag till optikern imorgon igen, klockan 3. Prova ut mina glasögon, och linser som tur var ska jag få linser! Det är jag glad över, mycket glad över det!

Nu ska jag fortsätta med den svart/rosa "saken" som jag gjort i några veckor nu! *stolt*

dfhg fgh jj
Lite bilder jag fotat här hemma för ett tag sedan. Klicka på dem för att förstora!

Det är nu endast 7 dagar kvar!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0