HAPPY HALLOWEEN, folks!

Jappsi, Halloween idag, även om det nu inte är våran tradition så firar vi det ändå, det är väl lite mysigt för USA; att dem har folk som faktiskt vill ha deras traditioner för en gångs skull. Haha, snällt skrivet men shit the same.

Idag ska vi till Timrå, Evelyn ska spela där och sjunga efter matchen. Kommer nog vara en hel del folk där, pga matchen tror jag. Ååh, det är ju massvis av skräckfilmer på tv idag, och dem får jag inte se, shit!

/J


Blair witch project.

Nu ska jag titta på den filmen, nice bajjs! Om ljudet vill funka vill säga. Nu funkar det, nu ska jag glo. Klockan är över 12 och jag är inte trött. ÄN! Det kommer nog om en liten stund och smyger sig på. Godnatt! /J


DONE!

Yes, jag fixade det! Jag tror jag är klar med mina naglar. Ja vissa blev fail, anra inte. Men det var bra för att vara min första gång. Ska ha detta tills det börjar försvinna, sedans ka jag börja pillelilla bort det, och då ska jag använda mitt andra Depend nagellack(25:-). Och det är genomskinligt.

/J


Fransk Manikyr Kit

Jag köpte mig ett litet franskt manikyr kit idag, kostade 18Okr. Jag failar lite med det nu då jag säkert gjort helt fel, färgen lossnade och jag fick måla om, nu är det fingeravtryck på naglarna för jag rörde dem för tidigt.. Suck, det blir alltid så när jag gör någonting som jag tror ska bli bra. Gjorde en nagel till nu, shit dem blev fail! Det vita blev så litet så jag dör på nageln snart, hur nu det ska gå till. Det blev som ett litet fjuttstreck..

Ska se om jag klarar mig ur det här..

/J




Ingenting att göra...

Nej, sant.. Ingenting att göra idag tror jag, får ta dagen som den kommer!

/J


Öldrickare?

Var på coop för någon timme sedan, självklart så följde Nardie med dit efter att Makky sa att han skulle köpa öl (uscha). Snacka om alkohol missbrukare haha.

Men nu ska jag lägga mig i sängen, titta lite Spider-Man 1, och kanske sova lite snart.

/J


Jag ljög.

Jag köpte ingenting, faktiskt, så jag ljög lite om att jag skulle köpa något. Kanske någon annan dag, vad vet jag! Hur som helst, dagen har varit en riktig innedag, ska snart se på film tror jag och jag känner nu att jag verkligen måste kissa, kul att veta?

Måste även säga en lite rolig sak som hände då vi åt en sen lunch idag. Rachelle håller på att "lära sig" (det går inte så bra för alla pratar filippinska med henne ändå), och hon har lärt sig att säga "Tack för maten". När hon sa det förut, så sa hon "Tack för maten" och efter att hon sa "en" alltså i maten, så räckte hon ut tungan, varför? Jag vet inte, jag började skratta mycket iallafall och det gjorde jag ett tag, sedan började alla göra det också. Sedan när hon skulle lära sig att säga "Ursäkta" så sa hon det på något snobbigt vis så det såg och lät så kul det med.

Och glöm nu inte att ställa tillbaka era klockor! Det ska vara gjort idag förstår ni!!

/J


Shopping time?

Ja, "familjen" här uppe i H-sand ska åka till Birsta City, jag har varit där en gång innan och då köpte jag mig en tröja, så det blir väl något mer som åker med hemåt sedan. Men jag får faktiskt säga till mig själv att jag inte får köpa för mycket, jag har alldeles för mycket saker här redan! Tusan också säger vi till det.

Lite irriterande är det att jag inte träffat Cassandra ännu.. Varför? Jo för ingen av oss har frågat när vi kan träffas och så vidare.

Och en sak till, jag har varit duktig och börjat med alla våra hemläxlor vi fått, jag tror jag är klar med arbetsmiljö och säkerhet, men jag tror jag måste skriva mer på vissa av frågorna. Sedan har jag börjat med djursjukvårdens/sällskapsdjurs/djur för forskningens läxa också. Gosch (som fjortisarna säger), mycket att göra.

/J


Lov nästa vecka!

Wuhu, lov nästa vecka, så det är bara 2 dagar kvar på praktiken denna veckan innan lovet. Sedan har jag en vecka kvar här, fy tusan!!! Men ska ju hit till jul också så haha!

Jag har ett mega blåmärke på benet lite under knäet, det gör röva ont, det ska ni veta.

/J




19 OKTOBER 2OO9 = 19 jävla månader!

Jajjemen! Jag och älskling har idag våran 19 månaders dag, suck on that bitches? Hur som helst, jag älskar honom enormt mycket, även om han är lite sne på mig nu..

/J


Löss-attack?

Okej, där överdrev jag. Men folk i huset här har löss, ska inte gnugga huvudet med dem ändå så.. Men man vet aldrig, det kliar, huvudet alltså men jag tror jag inbillar mig *fniss*.

Mina ben gör skitrövont. Jag tog mig upp för trappan förut, och ner igen och upp igen nu, jag orkar inte gå ner mer så nu tror Makky jag är sur/ledsen eller något men jag orkar verkligen inte, mina lår gör så ont så jag svimmar snart.. Har gått för mycket på jobbet, hej träningsvärk haha!

Men nu ska jag fortsätta att... Inte göra någonting!

/J


Gagalen.

Jag blir snart tokig på det språk jag inte förstår, en bra sak är ju att Makky pratar med mig så jag förstår, även hans bror och syster, men när hans mamma kommer in i rummet så snackar dem "JKhajfha dfjhasjf skswd djaj" eller något. Så jag börjar känna mig.. Utfryst helt enkelt, har inte ätit frukost än, men känner inte för att göra det, vill nog inte heller ha lunch.. Äter sen, själv, det blir nog bra haha! Dum jag känner mig, men.. Ååh! Hatar att inte förstå vad folk säger >.<

/J


LEARN HOW TO KISS, dude.



/J




Bada idag?

Vad ska man göra idag då? Kanske ska med familjen här i huset till badhuset, trevligt? Jag vet inte, det lär vi väl märka hehe.

Men, nu måste jag fixa mig!

/J


Inaktiv? Yesbox..

Förlåt mig, dem har haft ett så pissigt internet här, men nu funkar det, lite.. Så kan skriva att förlåt att jag är mycket inaktiv, jag jobbar ju för tusan nio timmar på en dag i sju dagar, uscha.. Menmen! Det måste ju göras. Lov om 1 vecka, härligt!

JAG ÄLSKAR MAKKY!

/J


GREEN DAY live in GLOBEN

Det var riktigt fränt att vara där, trots våra, "långt ifrån platser", så var det maffigt! Älskade det faktiskt, vill gå på mer konserter as soon as possible haha. Ska lägga in videos och bilder när jag kommer hem. Makky köpte en cool tröja till mig, som jag ska ha att sova i, gottgott!



Den grabben var lite.. mysko.

Men nu är jag övertrött och vill sova.. Skitans!

/J


Fredag!

Nu är det fredag, det betyder sista dagen på första veckan av APU:n. Så nu har jag ingen APU på 3 dagar. Ska ju åka till huvudstaden på söndag och kommer inte hem förren på måndagen, och då har jag ju missat hela dagen på jobbet, suck.

Idag fick jag titta på en operation på katt, dem skulle ta bort äggstockarna, eller var det nu heter. Och det var Björn som gjorde operationen själv. Katten, vi kan kalla den Misse, var jättefin!

Nu ska jag sedan gå/åka och spela biljard eller bowling med Makky, han är bäst!

Jag har även köpt godis idag, ÄNTLIGEN!

/j


FÖRSTA DAN PÅ PRAKTIKEN

Första dagen på praktiken, gick rätt så bra, mycket sitta på stol sittande (konstig mening). Inte lika mycket städ som förra gången iallafall, fast då sommarjobbade jag ju, men ändå!

Nu är jag trött, kom hem nyss, ska snart ta en dusch också HÄRLIGT!

/J


Praktiken börjar imorn, och jag är inte så nervös, men ändå så är jag..

Jahaja, APU:n börjar imorgon. Jobb tre veckor, sedan en veckas lov, sedan jobb en vecka till.

Idag spelade jag och Makky bowling, "jag" vann stort! "Han" hade 245 poäng och "jag" fick 304 poäng. Grymt va!!

/J


Härnösand

Är här nu, kom dock igår då men, hann inte skriva igår. Hälsat på deras kusin, som i själva verket är en jättesnäll tjej! Inte pratat mycket med henne, men lite, sagt hello, godmorgon och "hon" (Apple frågade för henne) frågade hur gammal jag var, jag svarade "Seventeen". Kul va.

Men, inget mer att skriva, och nu behöver jag inte skriva hur många dagar det är kvar. Kan skriva en sak:

-1 dag kvar x'D

/J


FÖRE/EFTER




/J


Nervöst!

Nu sker snart min packing, ska samla ihop en massa gojs som ska med upp, sedan kommer jag ta bild på sakerna + väskan, jag hoppas allt får plats! Annars blir det väl en väska nummer två antar jag. Men det ska nog funka, det fick plats förra gången, men nu blir det varmare kläder som gäller, varmare kläder innebär att de tar mer plats i väskan, tyvärr tyvärr.

ÅKER IMORGON!

/J


Mormor<3

Ja, jag besökte faktiskt min mormor idag! Kände mig jätteglad när jag gjort det, och nu känner jag mig så mycket bättre till mods. Hon blev jätteglad när hon träffade mig och jag stannade och spelade kort med henne, som de gamla goda tiderna. Marita (min moster) ringde henne och jag hörde hur hon nästan skröt och spred glädje när hon sa att "Vet du vem som är på besök? Julia!". Min mormor är gullig, hon tror hon ser ut som en urtidsmänniska, men hon ser ut precis som förr.

Har även varit i stallet idag, måste dit imorgon igen, och det vill jag! Jag och mamma var även på Kicks, på K Gallerian (fd. K Center). Jag köpte mig lite dream matte mousse, så slipper det ta slut och jag få panik där uppe, puder har jag, thank god! Och så köpte jag rakskum! Här ska benen bli lena som tusan! Mamma köpte den nya D&G parfymen, den luktar jättegott! Och man får inte "ont i näsan" av den som av de flesta parfymena.

2 dagar kvar nu!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0