I sommarstugan med älsklingen!

Idag åkte jag och Makky ner till våran sommarstuga (familjens), här kommer vi att vara tills tisdag tror vi, om nu inte han vill träffa sin filippinska "bekant" som är med i Cirkus Maximum, vi får se vi får se... Annars får vi väl helt enkelt åka ner igen för att träffa honom snabbt.

Idag har vi badat i havet, första gången Makky badade i ett svenskt hav!! Så nu har han sett fallande snö för första gången med mig, och även badat i svenskt hav för första gången med mig, jag är lyckligt lottad hihi.
Men nu måste vi faktiskt äta, är redigt hungrig..!

/J


Härnösand » Göteborg = 10 timmar

Nu är vi i Göteborg, eller.. Hemma hos mig! Vilket faktiskt inte är så värst roligt om jag får säga det själv. Finns ingenting att göra, och jag delar huset med mina föräldrarvi har inte en hel lägenhet för oss själva som vi haft innan när vi var hos Makky, vilket känns lite drygt.
Idag vaknade Makky av en olidlig huvudvärk vilket fick honom att göra ett och annat inne på toaletten, if you know what I mean?
Men 1 alvedon, 1 ibumetin och ett glas treo senare så mår han mycket bättre och sitter nu och spelar DragonBallZ, och jag vill spela God of War II! Det är roligt, ren fakta.

Men ja.. Vi överlevde våran resa, och vi hade roligt, jag lärde mig en del filippinska, om jag sa det rätt är en annan historia. Jag gillar att åka på roadtrip med Makky, älskar dig!

/J




ONSDAGEN DEN TJUGONDE JULI

Here we go again, skriver efter några dagars break så att säga. Ville, som vanligt, bara säga att jag lever och kanske ge er en liten update om vad jag gjort nu när jag inte varit inne vid datorn så mycket.
En nära släkting har avlidit, igår den 19 Juli för att vara exakt, natten där... Denna person betydde något otroligt mycket för mig och jag kommer sakna honom väldigt mycket!
Och igår hände en annan roligare grej om man säger så, bara för att jag ville få annat att tänka på, och att det var min och Makky's 3 år och 4 månaders dag, så åkte vi till Himlabadet (och det har jag skrivit om här) i Sundsvall och badade tillsammans med hans syster och kusin. Efter detta så gick jag och Makky på restaurang, jag åt en plankstek (gotttt) och han åt en Black & White, vilket han sa var gott.

Sedan resten av dagarna så har vi flaxat runt överallt kan man ju säga. Och vi har påbörjat ett Harry Potter maraton tills vi kan se den nyaste Harry Potter filmen, Makky måste ju se alla för att förstå slutet, annars blir det helt knas!



/J




En dag fylld av... Ingenting

Idag har det inte hänt någonting, faktiskt. Visst, varit ute på vift med Makky förut men det är vi alltid så det är ju inget nytt i sig.. Inga nya bilder då jag inte har kameran här utan den är hemma i Gbg, och jag har inte målat någonting heller.. Kanske kan göra det? Nä, jag är för lat just idag!

På tal om ingenting egentligen, så är jag sjukt sugen på att baka bullar. Vet inte varför men det var ju längesedan som jag bakade bullar så det kanske har ett finger i det hela?
För att få detta lilla inlägg lite mer.. Färgglatt så kan jag lägga upp en bild på lilla mig! Vad säger ni om det? Lite roligare än bara text, då denna text inte har någon röd tråd som man kan följa...



/J


Free like a wildhorse


"Målad av lille mig!"

/J


STUDENTEN 2011!!





Jag kom på att jag inte lagt upp bilder sedan min student.. Eller det tror jag inte att jag gjort iallafall, här är några bra/halvbra på glada mig!
Puss på er, så att säga..!

/J


Borstat VS oborstat



Detta är för att jag har tråkigt och klockan är mycket, och i brist på annat så lägger jag upp detta...

/J


Porter Café dags

Nu ska ni snart åka till Porter Café som det heter, ett ställe långt ute på vishan där Evelyn (Makkys mamma) brukar spela. Jag vet inte hur jag ska ha håret, men det löser sig väl så småningom.. Kanske får bli den gamla vanliga frisyren, jag har så dålig fantasi idag.

Det är Harry Potter och Fenixorden på kanal 5 nu, sett den så det gör inte så mycket att jag missar den. Men tänkte bara skriva ett snabbt inlägg så ni vet att jag lever och inte dött av någon anledning.
Nej nu tjötar jag för mycket, måste dra mig och fixa klart mig själv så det inte är mig dem måste vänta på!

/J


ABORT?!?!

Haha, texten och bilderna har ingenting att göra med rubriken, jag hoppades på att locka lite fler läsare, kanske... Eller ville jag bara lura er lite lätt, kanske både och?
Nu har jag varit här i en vecka, och kommer stanna ett tag till, visst.. Jag saknar min lille hästapålle, men jag får stå ut så gott det går och jag vet att han har det bra i stallet.


"Hästen heter Super Mario och står i mitt stall."


/J




Ghost Adventures

Just nu i detta ögonblick så tittar jag på Ghost Adventures, har inte tittat på det på väldigt länge, så kände att det var dags nu!

Och man kan ju inte låta bli att titta på den muskliga Zak, hihi!



/J


The summer glory

Vädret här är just nu piss and shit, regnigt, lite kallt, molnigt och allmänt grått... Hoppas ni får lika pissigt väder hemma som vi har här snart haha!
Elak jag är, men om jag har det så måste ni ha det. Så är det helt enkelt.

Nu har jag inget mer att skriva.. Eller jo! Var på bio igår och tittade på Transformers 3, DEN VAR JÄTTEBRA! Jag rekomenderar den starkt till dem som sett ettan och tvåan, och till er som inte sett dem bör se dem innan trean, annars kommer ni inte fatta ett piss. Så är det bara.



/J


Härnösand, right now in this moment

Yes, det kan vara en anledning till att jag inte har skrivit här på bloggen. Men jag har åkt hit, till Härnösand, flög såklart så lat som jag är. Men jag har varit här i... 2 dagar faktiskt, från onsdags då. Kommer vara här ett tag till, och min snuttehäst får röra på sig så det är lugnt! Han rids idag, reds igår, rids på söndag.

Men jaa, jag kan återkomma när jag har något att visa eller skriva, kanske senare idag haha!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0