Slappigt.

Inte skrivit nu på några dagar, slappt av mig! Åker hem imorgon :( Det förtjänade faktiskt en ledsen gubbe. Som om någon bryr sig om jag inte skriver på några dagar haha! Men jag gör. Alltid kul som sagt att veta vad man gjort med sitt liv haha!

/J


Tjoflöjt

Idag har jag umgåtts med älskling, HELA DAGEN! Klippt håret på han har jag också gjort, det blev rätt bra!






"Egobilder är alltid lika kul att ta!"

/J




Sniff sniff, jag flyger i det blå

Sitter och sniffar på älsklings parfym, den luktar gudomligt! Den är kärlek i mina näsborrar!

Jag sitter nu här med överdrivet fett hår, det är så äckligt så jag tänker inte vistas utanför detta rum innan jag fått duscha, så jag har elakt nog skickat iväg sjuklingen för att köpa shampoo och balsam till mig.. Pinsamt... Men jag måste ju ha det! Han har ju inget sådant här till mig.

Förresten så var tåget igår ca 2 timmar och 2O minuter sent.. Då det var något med spåret innan Gävle, så vi fick ta världens omväg och komma "bakifrån" och till Gävle.. Så tåget åkte inte direkt till Härnösand utan dem sa att man var tvungen att åka buss den biten, men min sötnos hämtade mig i Sundsvall. Tack!

/J


Göteborg - Sthlm - Härnösand!

Snart ska jag gå ner till bussarna, orkar inte släpa på min väska ända ner till tåget.. Jag är för svag för detta haha! Nu har även det kommit några gubbar hit för att fixa vattenpumpen, rätt soft ändå. Nu får vi en bra vattenpump som inte läcker!

/J


Your love is my DRUG

Nu har jag packat ner de kläder jag ska ha med mig, tvättar en tröja nu jag funderar på om jag kan ha på mig imorgon, den orangea bangladesh tröjan hehe! Ingen vet vad det är förutom min Loppa!
Nu är det bara småkraffs kvar som ska packas ner, sedan är jag klar för att åka. Åker imorgon ska ni se, och jag har inte haft en 'nedräkning' denna gången, då detta egentligen skulle vara en överraskning för Makky, men det sket sig riktigt rejält! Jag och överraskningar...
Måste även snart duscha, mitt hår ser ut som satan har pissat på det... Nu börjar jag ta med mycket av min personlighet i bloggen, trevligt va?! Jo, det tycker ni... Okej?! Nej seriöst nu, jag hade 11 besökare igår, ingen av dem kommenterade någonting, jag menar... Jag har bilder som ni kan skriva något snällt om?

/J


Min hud är bra

Något som är positivt med mig är att jag inte blir röd då jag solar, eller jo. Första 2 timmarna kanske men sedan lägger det sig snabbt som satan och så blir jag brun. Så nu har jag en bra grundfärg till resten av solandet, blir nog inget i Härnösand (att sola alltså)... Då det verkar bli dåligt väder hela veckan där, surt. Och dem har inget ställe man kan sola på!

Nu börjar jag bli sugen på lite choklad, och cola... Jag är så onyttig man kan bli! Men snart blir det "helg" för mig igen. Men vi är lediga på onsdagen från skolan trots allt, så kommer inte att vara ledig så många dagar.


/J




23 maj

Nu har jag solat och jag har fått färg. Framsidan av kroppen och även baksidan av den, härligt, men varmt! Var tvungen att spraya mig med vatten x antal gånger för att kyla ner mig lite... Annars skulle jag nog stekas. Solade i ca 4O-6O minuter och det räcker för idag! Förhoppningsvis så är det bra väder imorgon igen, och då ska jag sola efter skolan, när jag är i stallet, BUS!
Nu ska jag hitta på något annat att göra... Men jag vet inte vad, jag vill att syster ska komma hit med Enzo så jag kan leka med honom, men det vill hon nog inte...

/J




Snart blir det bingen!

Måste snart sova då jag ska upp rätt tidigt imorgon och ha utsläppet i stallet. Jag hoppas på uppehåll och inget regn (peppar peppar). Då jag ska åka ner med moppe och sedan ta ut hästarna så vill jag inte ha en massa regn och gegga.
Dagen har bestått av en ridtur med en i stallet, vi red ut och Ljúfur fick se kossor, får och lamm! Och jaa, vårat stall ligger på landet där allt detta finns. Lammen var super söta, och dem bääade åt oss, kossorna mindre söta, dem gjorde ingenting, dem får stå där med sina äckliga rumpor. Tihi!

Hittade även en söt bild på Thea när jag tittade igenom de bilder jag har kvar på datorn!


/J


Lindome är så charmigt.

Har varit i Emmos och Amandas stall idag! Där försökte jag hålla en lektion för dem, men märkte fort att deras hästar var på nybörjar-stadiet dock.. Lite sorgligt haha! För då fick inte jag ha den lektion jag hoppats på, och jag behöver lära mig lite mer hur man kan lära ut det man nu redan vet. Då dem vill töltsätta, och jag vet på ett ungefär hur man kan börja lite smått.
Hur som helst, kom hem vid 11 tiden, och när jag gick av tåget, gick ner för trapporna från stationen så stod det några killar (3 stycken) med en moppe, och så hörde jag ett rinnande ljud. Jag skulle till vänster, och till höger stod en full tonåring och pissade. Jag känner verkligen hur Lindome skriker C H A R M. Inte alls.

Imorgon kommer Emelie hit, och då ska vi äta pizza! Gott gott, men innan ska jag till stallet. Får se om det är bra väder, hoppas det! Då åker jag moppe.

/J


Two Pictures



/J


Present

Jag har just nu slagit in min pojkväns 2O års present från mig. Jag tror inte att han har sett något liknande som det jag köpt åt honom förut! Känner mig stolt.


/J


Jag idag!


Såhär ser mitt hår ut idag, lite annorlunda mot vad det brukar se ut. Ska nog försöka hitta på något roligt med mitt hår varje dag nu, så det inte ser likadant ut var eviga dag, det är så tråkigt...
Försöker klura ut vad man kan köpa till en 2O åring, något förslag?



Nu räcker det med inlägg för idag!
/J


Mammas köttfärssås är kärlek


Min mammas köttfärssås är kärlek, och nu hade hon i lite spice i den! Gott, och jag la även på lite pastakrydda!

/J


Bilder var det här!

Äntligen har jag fotat lite. Fotade i stallet och även ett par blommor jag plockade igår på vägen hem.














/J


Maemark<3

Makky, du ska veta en sak. Trots våra.. Jobbiga tillfällen i livet tillsammans så älskar jag dig iallafall, kallar jag dig elaka saker så är det egentligen så att jag säger det för jag är arg, ledsen och ja.. You know the rest.
Men vi har det bra ihop, eller hur?







Jag älskar dig!
Mahal kita!
Rakastaan sinua!
Te amo!

/J


Nails - DONE

Fixat mina naglar lite grann.
Resultatet blev såhär:



/J


MÖÖK KVÄLL

Jag vet inte vad rubriken egentligen ska stå för, ett av mina nya påhittade ord perhaps? Igår kväll var toppen, verkligen någonting jag behövde. Jag hoppas på allt fler sådana kvällar än bara igår!
Stal även lite bilder från Ebba då jag inte hade med mig min egna kamera.. Sorgligt..



/J


Dålig på att fota!

Idag skulle det egentligen komma bilder på bloggen efter att jag fotat på Gneisti (där Amanda och Emmo rider). Men det blev inte så. Av många skäl. Men någon dag kommer jag åka med dem och fota lite när dem rider, och hästarna runt omkring, och fölen de har och ja.
Så nu får ni vänta på bilder tills.. Imorgon! För ska nog ta med mig kameran ännu en gång i hopp om att någon i stallet vill bli fotad!
Så håll ut lite till!

/J


Mini-Lördag



Detta sitter jag och mumsar på denna mini-lördag. Snart är det Grey's! Och jag vill prata med Makky i telefon nu, men han ringer ju aldrig! Hur mycket jag än ringer honom en signal så ringer han inte tillbaka...

/J


Blommor










/J


Foton från igår

Fotograferade Agneta lite i smyg när hon red igår, Täppas såg väldigt fin ut vissa tillfällen, hoppas de fastnade på kort.
Några andra hästar fastnade även på kort!








/J


Sminkning






Testade att sminka mig lite annorlunda förut, det gick.. Inge bra!

/J


Vet ni vad?

Jag vill göra en låt med min pojkvän, men jag har ett problem, eller två faktiskt.

1: Jag är otroligt dålig på att sjunga, kan inte sätta en enda ton.
2: Jag är OTROLIGT feg!

Men jag vill. Tänkte att ni kanske ville veta det, och kom nu på att Makky läser här också.. Jaja, skit samma haha!

/J


Regn

Det har regnat i princip hela dan, nonstop. Det är i och för sig rätt så bra att det faktiskt regnar nu, för då växer gräset allt mer och man kan snabbare få ut hästarna på bete.
Idag skulle jag egentligen åkt till en klasskompis tillsammans med flera andra klasskompisar, men bestämde mig för att sätta skolarbetet först. Duktigt av mig ändå tycker jag. Då det är ett rätt stort arbete som ska lämnas in.
Ska sätta mig med det så fort jag blivit ensam.

/J




Tre bilder





Lite amatörmässiga bilder tagna av mig idag haha! Och jag tror jag hade någonting på linsen...
Red lite idag (tog bilderna efteråt) och allt gick toppen toppen!

/J


Stor brand i stall

Fick reda på av mamma idag att det hade varit en jättstor brand i ett stall i Asserdal, inte långt ifrån Korndal (där mitt stall är). Det känns mindre härligt nu när det står på vissa sidor att det kan ha varit mordbrand.. Är så glad över att min häst står ute på nätterna då.. Men ändå!
Länk till en video av branden:

http://www.gp.se/gptv?path=gptv.abcdn.net/TV-ARKIV/Goteborg&playfile=12270_Video_fran_branden_i_haststallet_117555.pls

/J


Nya inköp för dagen

Det blev lite chopping på lunchrasten. Tänkte även köpa ett par skor, men detta ville inte min hjärna då jag redan har ett par fejkconverse som jag nyss köpt.





/J


Bilder








"Bild fotad av Makky"



"Han är bannemig en model!"

/J


Hemgångsdags

Imorgon åker älskling hem igen, han som överraskade mig så supergulligt i fredags. Han är bästaste pojkvännen i hela vida världen! Ren fakta.
Nu ska jag snart stänga ner datorn och umgås med honom hela kvällen. Det förtjänar han faktiskt, så söt som han är!

/J


Fredagsbus!

Igår fick jag mig en överraskning när jag kom hem. Jag gick in som vanligt med musiken i öronen, och sedan stängde jag av och tog u hörlurarna (eller vad det nu är, plopparna iallafall) och gick in i köket lite. Sedan gick jag upp som jag alltid gör för att sätta på min dator. Det var då jag fick mig en liten chock! Där inne, i mitt rum stod den snyggaste killen ever.. Nämligen Makky! Min pojkvän hade lurat mig och sagt att han skulle jobba och inte kunde hälsa på, så hade han åkt iallafall och överraskat mig! Båda mina föräldrar visste om det också.


"Såhär glad är jag nu"

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0