SnÖ.

Ja som sagt, det är fortfarande snö här, underbart! Ska snart åka med mamma till lantmännen och köpa lite isbroddar till hästen, sedan fortsätter jag till Göteborg med tåget, jag hoppas verkligen att det inte är försenat, då dör jag lite grann.

/J


God Jul, snart!



/J


Brittany Murphy hittad död.

Brittany Murphy som var den känd skådespelerska, bland annat känd från filmerna 8 Mile, Clueless, Just Married mf, hittades död i Los Angeles och enligt en källa så var hon i duschen och hon drabbades då av hjärtstillestånd.
Abulans kom, de tog henne till sjukhus och försökte förgäves återuppliva henne, hon dödsförklarades på sjukhuset...

Rest In Peace.



/J


Äntligen dinglar det ner stora fina snöflingor till Lindome.











Jag tog även andra bilder, men.. Dem var mest likadana som dessa.

Imorgon kommer älsklingen hit, I can't wait! I'm so excited!

/J


Fjärde advent.

Hur är det äntligen fjärde advent, fyra dagar kvar tills jul, och 2 dagar kvar tills Makky kommer.

Ska till stallet snart, måste fixa klart mig, slänga på mig ett par kläder. Ska rida en liten bit idag, inte så jättelångt kanske då han ridits vid 1O idag med Frida K och Bliki och de som provrider Bliki. However, vi får se hur långt det blir. Måste luncha hästarna också.

/J


Jullov!

Sncka om att det är härligt, inga mer prov nu på ett tag, jag kommer att gosa med älsklingen varje dag från tisdag tills den 3:e januari nästa år. Kommer att bli störtskönt!

Nu ska jag snart stänga av min dator. Jag hoppas även på att det kommer att snöa, snart.

Idag red jag på hästen min, skrittade ut på honom tillsammans med Anette, inga fallande människor och inga tänder ramla av. Det var kallt, mycket kallt och lite snö på vägarna, även is så därmed att vi skrittade. Det är mer snö i stallet än vad det är hemma. Irriterande...

/J


Kniven mot strupen - Lindome.

Just nu tittar jag på Kniven mot strupen, den går på trean och började klockan 9. Det handlar nu om där jag bor, Lindome, trevligt va? Kolla in vetja!



/J


TISDAG.

Har jättedålig fantasi om vad jag ska skriva, helt tomt i mitt lilla huvud.

Idag har vi prov på synth, och lite engelska läxa. Rumpelirump! Och sedan har vi två prov denna veckan, en uppvisning med någon hundsjukdom och inlämning på det.

Det är iallafal sju dagar kvar tills Makky kommer hit nu. Och tre dagar kvar tills vi har lov, lov, loooov!


Snö Snö SNÖÖ!

Jag bara älskar snö, det är så mysigt, dock är det inte mycket snö här men lite iallafall. Hoppas det kommer snöa mer i natt och hela veckan så att det blir massvis av snö här!

Makky kommer om åtta dagar, kan ni fatta, ÅTTA dagar, det är ju ingenting. Nästa vecka kommer han, härligt att säga så, nästa vecka...

/J


TREDJE ADVENT

Nu är det tredje advent och jag som hade förhoppningar på snö.. Det snöade lite igår men nu är det inte ens frost ute, skit säger vi till det!



/J


Bilder.

Hade tråkigt, så jag redigerade en bild som jag fotade idag, hästen på bilden heter Ballad.




/J


Blää på mig!

Usch vad dålig jag känner mig nu! Har inte skrivit här på länge, känns det som, kommer inte ens ihåg det senaste. Skrev inte ens igår, inte i söndags.. Varför har jag blivit så dålig med sånt?

Lite efter men skit samma, det var andra advent i söndags vilket som.



/J


Brist på fantasi!

Ja, som min rubrik lyder så har jag ingen fantasi, ingen fantasi på en ny "blogg design" (design är det då inte då jag inte ens kan koda -.-' ) och ingen fantasi på julklappar till mor och far, Tobbe och Roger.. RUmpa vad jobbigt det blir för mig här, jag med så få hjärnceller...

/J


Uteritt

Jag och Ljuffen red ut med några från stallet idag, vi var fem stycken som red en bit sedan blev vi tre då Lena med Galso och Katja med Dagur vände då Galsi är så pass ung och inte blivit riden så mycket. Men vi tre fortsatte (Jag och Ljuffen, Inger och Grim, Kattis och Tildra). Vi red i ungefär 2 timmar och vi gjorde ett race på vägen hem, vilken fart dem fick! Det var underbart att få låta han springa hur fort han ville och jag kände hur tårarna rann pga. all luft jag fick i ögonen. Härlig känsla..

/J




Spruta nummer 3.

Ja, nu har min häst änrligen fått sig sin sista vaccinations spruta. Han fick den igår kväll och han var så duktig så, han är väl van nu med att alla pillar och stoppar i grejer i hansen och allt sådant vid det här laget. Han är den duktigaste häst som finns på denna stora jord.

Hinner inte skriva mycket mer då jag faktiskt måste äta, och leta efter en bra tjocktröja, så jag inte fryser ihjäl! Och föresten... Det är minus gradigt ute nu! Jag är glad!

/J


"POLIS! STANNA!"

Mamma åkte fast för fortkörning igår när vi åkte till stallet, dem hade en kontroll vid Annebergs hus (A-hus också kallat). Det var en 5O sträcka och min kära mor körde 67km/h. Jag har sagt åt henne att hon ska köra lite långsammare där, men nej nej, nu åkte hon på böter för det.

Hur som helst, jag köpte tre julklappar igår, till Sune, Evelyn och Makky! Blev mycket nöjd med dem och idag ska jag nog köpa några till, förhoppningsvis!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0