Fotastiskt!

Heeej! Idag har jag haft fullt upp med att vara i stallet i 6 timmar ungefär, jag har nämligen gått fram och tillbaka och fotat alla hästar i stallet, eller iallafall dem som vill bli fotade. Detta är då för stallets hemsida, och det kommer nog bli riktigt bra!


"Min lille <3 "

/J




Trevlig/Glad/Härlig midsommar till er!

Hoppas ni har/kommer få en härlig midsommar! Här är det iallafall mulet och rätt kallt, men jag förväntar mig inte så mycket eftersom jag bor i Sverige..
Ska inte uppehålla er mer, men kolla på inlägget nedanför!! ↓ Det är ett måste!




"Titta, titta! Jag har ögonskugga!"



"I am watching YOUUUUU!!"

/J


NELLY.COM - Tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

/J




Övertala pojkvän att skaffa HUND?

Är det någon som har något tips på hur man kan övertala pojkvännen att skaffa en liten hund någon gång när man ska flytta ihop? Jag vill JÄTTEGÄRNA ha en Siberian Huskey, dem är så energiska, glada och goa, precis som jag, och snälla (jag också hihi).

Snälla, ge mig TIPS!


TITTA BARA SÅ SÖÖÖÖÖÖT!!!!!

/J


HOW I MET YOUR MOTHER - tidsinställt inlägg

Eller, Makky med andra ord, hihi!

Min kompis bad mig skriva ett litet inlägg om hur jag träffade Makky, ska försöka få ihop en liten förståelig text om detta och skriva så gott jag kan.

Året var 2OO8, en varm kväll i Thailand, Krabi, Ao Nang på hotellet Golden Beach, en kvinna sjöng på hotellet som våra kompisar känner som var med oss i Thailand. I varje paus kom hon och satte sig hos oss och drack lite för sin hals och pratade lite. Hon spelade där rätt ofta på kvällarna och efter att hon spelat klart så kom hennes son, Makky, och hämtade henne på sin moppe.
Jag vågade aldrig prata med honom när han kom, men jag tittade ju såklart på honom, lite i smyg.
Ibland kom han tidigare till hotellet och hjälpte sin mamma med att spela gitarr, vilket jag tyckte han gjorde väldigt bra (men nu är han bättre)! Efter några kvällar så stannade jag och en kompis till oss (som är mycket äldre än mig, mina föräldrars kompis kan man ju säga, hon som känner hans mamma) tills sångerskan skulle åka hem och Makky kom och hämtade henne. Jag fick då se han "up close" och jag gillade hans blåa hår som jag sa till Inger som våran familjekompis heter, vilket hon sa till Evelyn (hans mamma) som sa det till Makky, eller om han förstod det själv, som log.

Vi bestämde att en dag innan vi åkte hem så skulle vi umgås med Makky, hans mamma och hans syster en hel dag och göra massvis av roliga grejer runt om i Krabi och utanför Krabi (tror jag). Vi åkte till Shell Fossel (eller något) där man kunde köpa halsband och annat roligt av pärlor som funnits i snäckor.
Efter det åkte vi till Catfish, där man kunde gå runt till olika dammar för att mata och titta på kattfiskar som var enorma! Och det fanns även alligatorer, men nu undgår jag ju ämnet lite här!
Vid maten så satt vi vid ett långbord, jag satt längst bort på ena långsidan, och Makky satt längst bort på andra kortsidan, när jag tittade dit en gång blinkade han till mig och det var väl där det började.. Ett litet "flirtande" så att säga.
Efter att vi varit där så drog vi hem till dem, där stilade han sig för mig genom att åka snabbt iväg med moppen han hade, utan hjälm, for no reason at all egentligen som han berättade efteråt.
Innan vi åkte därifrån gav jag han min mailaddress, och... Det kanske var DÄR som allting började på riktigt..

there you go! En liten berättelse om hur allt.. Startade! :)

/J


Sadelputsning

Idag putsade jag min sadel, tills den blev skinande ren och såg nästan ny ut! Stolt jag är, tog kanske någon timme att göra det, men blev nöjd med resultatet iallafall vilket är bra. 
Red inte idag, men jag tror inte han led så mycket för det hehe!






/J




3 år & 3 månader

För 3 år sedan och 3 månader sedan...
För 39 månader sedan...
För 1187 dagar sedan...
För 28488 timmar sedan...
För 1709280 minuter sedan...
För cirka 102556800 sekunder sedan...

...blev jag tillsammans med världens bästa, och vi är fortfarande lika tighta som alltid. Älskar dig Makky! Otroligt mycket, och jag kommer alltid göra, snart kommer jag upp till dig igen så kan vi vara med varandra varje dag! Yäy..!

/J


Solnedgång-Foton

Har varit nere i sommarstugan, på fredagen cyklade jag och pappa iväg i solnedgången för att ta lite kort och för att röra på oss lite. Jag fick mina bilder fotade och är väldigt nöjd med mina fotografier som jag tog.
Fick även lite favoriter i repris (bilden precis här nedanför), en av mina favoritbilder jag fotade för ett tag sedan sog ut som denna, älskar dem!









/J


Svar på kommentar

En anonym skrev precis till mig, eller skrev för några timmar sedan. Hade skrivit privat till den personen om hon/han lämnat e-post eller blogg ID, men detta skrevs som sagt av en anonym.



Svar:
Jag använder mig oftast av mitt Canon Objektiv EF-s 55-250mm IS, detta använder jag helst för att det får att fota på nära håll, samt att man kan zooma rätt långt, att det har en bildstabilisator gör det hela mycket bättre, otrooligt bra objektiv och detta är då favoriten.
Sedan har jag även standard objektivet till Canon EOS 400D.
Jag har även ett till telezoom/macro objektiv, som kan zooma mycket mer än det med stabilisator i. Inte använt på ett tag dock, men jag kommer nog göra det så småningom.

Och det jag gillar mest, är ju då det förstnämnda :)

/J


Daguberten på stuberten!

Nu ni! Här kommer två bilder på finfina islandshästen Dagur som står i stallet, 21 år och still going strong! Skrev lite slarvigt på dem men bilderna i sig är fina måste jag säga. Enjoy.




/J


HERREGUD!!!

Jag har ju inte skrivit på FLERA dagar! Detta var hemskt.. Jag har ju som sagt haft mycket med skolan, tog studenten den 27:e, Makky var här, sedan åkte vi till honom och jag kom hem idag. Som sagt, rätt mycket att göra.

Men jag kommer nu att börja ta mer bilder på hästar och annat kul så ni får något roligt att titta på när ni besöker min lilla blogg.

Men just nu för tillfället har jag inget mer att skriva, tänkte bara skriva något litet så ni vet att jag lever och att jag ber om ursäkt för min frånvaro från min blogg..

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0