H*lvete!

Nej, åt helvete med körkort! Jag pallar inte! Har kramp i låret för så fort jag sätter mig bakom ratten så spänner jag hela kroppen som, jag vet inte vad! Och sedan slutar med att jag får kramp, och jag får skakningar som om jag fryser när jag sitter där.. Inte en kul känsla. Så just nu känns det som att jag bara vill skita i det hela! Och den jag kör med, låt oss kalla honom Pellejöns, han gör inte saken mycket bättre heller. Han tror nog att jag har kört jättemycket och är superduktig, men faktiskt så har jag kört runt 6 gånger på parkering eller något och 1 gång (nu 2) på vägen! Han tror nog att jag tycker det är självklart att man ska trycka ner bromsen när jag ska växla ner så att det inte går så fort då man typ nästan ska stanna, visst! Det tycker jag är logiskt, men när jag sitter där så glömmer jag bort i princip allt. Pellejöns måste säga att jag ska göra det så jag kommer ihåg! För jag glömmer det när jag sitter där, hemskt...
Visst, allt gick jättebra hela vägen hem, förutom några få fel (som att köra "närmare" kanten.. Suck, jag låg okej!) och sedan i slutet, igen, så f*ckade det hela sig igen!
Men jag ska klara att få körtkort, någongång. Kommer inte att bli detta året, möjligtvis inte nästa år heller. Men ja, någongång iallafall.
Nu har jag fått ur mig det jag ville få ur mig, härligt. Vill egentligen bara skrika och slå någon eller något, men jag har inte något sådant i närheten, och ingen någon sådan heller.

/J


Körkortet är långt borta...

Har ännu inte kommit igång helt med körningen, måste ju ta mig in på en körskola och köra några gånger, sedan köra lite mer med pappa efter det. Sedan har jag ju skrivit innan att mina föräldrar pratade om någon intensivkurs i Falkenberg, och den var visst 2 veckor och inte 1. Så det ska jag göra, efter skolan.
Känner att det är jättejobbigt det här med körkort, kan man inte ha en sådan förmåga när man föds att man redan kan köra och så? Hade varit så himla mycket lättare!

/J




Övningskört

Idag övningskörde jag igen. Och på vägen till övningskörningsstället så träffade vi på en olycka som hade inträffat, vi behövde inte stanna då det var mycket folk och hjälpte till.
Sedan körde jag vid en parkering, början gick jättebra! Sedan skulle jag köra hem också, vilket också gick jättebra, tills jag kom precis där jag skulle svänga in till parkeringen, så vet jag inte vad jag gjorde, tror jag tog ner kopplingen för sent när jag bromsade, så jag fick irriterande nog kärringstopp, men fick snabbt igång bilen igen och svängde vidare, lite pinsamt..
Känner att jag börjar få lite mer koll på bilen nu och hur man kör, körde upp i 6O idag och det var roligt!

/J


Crazy Wolf woman


Fått hem mina linser från FärgadeLinser.com idag! Och även mina linsbehållare som är blåa och så himla söta, kunde inte låta bli att klicka hem dem när jag ändå höll på att shoppa linser till Halloween.


/J




Makeover? Naah!

Igår pillade jag med mina naglar och gjorde en annorlunda sak som jag aldrig gjort förut, det blev liite fail med färgvalet och så men coolt annars tycker jag nog, jag börjar utveckla nagelegenskaperna allt mer nu hihi.
Klippte mig även idag, och det blev kort, men det var väldigt välbehövt! Mitt hår var, och är fortfarande lite, slitet så fick ta bort en hel del. Som tur var så växer mitt hår rätt fort så hoppas det blir långt snart!




/J


CutCut....Cut

Imorgon ska jag klippa mig, ska nog bara ta bort det som är slitet, för har inte klippt mig på mycket länge! Så det kommer nog bli en hel del att ta bort... Hoppas att det inte blir för mycket, för jag vill ju ha långt hår, och när jag är klar med långt hår så ska jag testa att ha kort, får se hur det går.
Ska försöka hålla bloggen uppdaterad, fota mer än förut (om jag nu kan hålla det). Ni får helt enkelt påminna mig! Och jag måste verkligen fixa en ny bloggdesign...

/J


Foto

Har äntligen hittat min kamerakabel! Så här kommer de bilder jag velat visa er.







/J




Nostalgi

Det som varit:







Nu:



/J




Seg igen

Jaha, nu är jag off från bloggen igen! Men nu är det helg och det är ju alltid lika härligt. Kan inte lägga ut bilder just för tillfället, även om jag har några... Min dator har krashat (den där jag hade alla mina bilder och la in bilderna) och jag vet inte exakt var kabeln som man lägger in bilderna från kameran är någonstans, för på min stationära dator tog jag ut CF kortet och satte rätt in i datorn så fördes dem över på det sättet. Men nu har jag min laptop, så jag behöver kapeln! VAR ÄR DEN?!

Om bara 17 dagar så åker jag norrut ännu en gång, under en veckas tid denna gången, frågat på Veterinärmottagningen där uppe om dem behöver extrahjälp, men har inte fått något svar... Så antar att dem inte behöver det. Tråkigt! Då kommer jag säkert shoppa bort alla de pengar jag har på kortet bara för jag inte har annat att göra.. Jobbigt. Men jag ska sansa mig, men jag behöver ju nya kläder trots allt, funderar på att byta stil lite, börja använda leggins och tunikor istället för mina gamla tråkiga jeans hela tiden.



/J


Photoshop Elements 8


Jag fick ett nytt PS av min kära pappa idag! Är rätt glad över det, faktiskt! Härligt att ha ett nytt PS på ett fungerande dator hihi.
Bilden ovan är ett exempel på det jag nu kan göra i mitt nya.

/J


Robinson - Filippinerna

Ja, jag och Makky sitter och tittar på reprisen av Robinson, han ville se bara för att det är Filippinerna dem är i, det förstår jag att han vill. Jag hade också saknat mitt hemland om jag var borta från det i över 2 år. Stackarn, hoppas han snart får åka och hälsa på där ett tag, men inte för länge för då kommer jag sakna honom! Eftersom det är rumpigt dyrt att ringa dit så kommer vi knappt prata... Och tiden är så konstig!

/J


Uppdatering

Ja, jag är superduper dålig på att uppdatera! Men hur som helst, min pojkvän kom hit i fredags och har varit här hela helgen, han kommer att vara här tills på tisdag och sedan åker han hem.. Sorgligt nog! Men jag ska ju åka upp till honom på höstlovet, så det kommer ju bli toppen! Ska se om jag kan hitta något extra jobb den veckan så jag tjänar ihop lite kosing.. Jag är ju en fattig student..

/J


Övningskörning

Ska nog snart ut och övningsköra en liten stund, hoppas på att det kommer att gå bra! Sedan ska jag hem, plugga lite, prata i tele och sedan sova.
Trevligt för mig, det känns som fredag idag...

/J


Utan/med

Tänkte visa hur jag ser ut utan och med smink...



/J


Modell för en dag









/J


Städning hela dagen lång

Städade mitt rum idag, kan inte med ord beskriva hur rent det blev, så förhoppningsvis så kan dessa bilder visa på ett ungefär.







/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0