28 januari

Inte skrivit på ett bra tag märkte jag nu, men herregud vad jag varit upptagen med att plugga! Djursjukvård, Etologi och ja, allt möjligt. Och än är det inte över, har ett hästkunskaps-prov som väntar mig på måndag, awesome...
Idag har jag iallafall varit i skolan för en lektion och sedan åkte jag till min syster för att träna Enzo lite. Det gick bra och han var söt som alltid! Sedan hämtade mamma mig och vi åkte till Willys och handlade för oss och till mormor, sedan åkte vi till mormor och lämnade hennes varor och sedan hem. Och duschat har jag också gjort! Glömde göra det igår...

/J




Målad häst

Jag hade otroligt tråkigt igår, så jag låter bilden prata för sig själv.



/J


No idea

Har ingen aning om vad man kan blogga om just nu... Pinsamt men sant.
Långt kvar tills Makky och jag träffas igen känns det som, evigheter i princip! Men vecka 6 ska han komma, en helg där, ska se om jag kan följa med han några dagar tillbaka då jag ändå har lov då, vilket är nice! (vecka 7 då)
Jag kan bjussa på lite bilder på mig!





/J


Plugghäst


Så kommer jag se ut nu, ska nämligen bli klar med allt vi har att göra. Har ju ändå inget stall att åka till då hästen fortfarande vilar!

/J


Korndals Gård














/J


The awesome tree


"Kunde jag inte gjort den mindre undrar ni nog nu."

/J


Vinterdag







/J




TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Karin Warnmark om att vinna en pälsglans från Eskadron Nici. Jag hoppas verkligen på att vinna denna tävling, varit med i så många och detta är någonting jag verkligen behöver, håll tummar och tår för mig! :)


Klicka här för att delta i tävlingen!

/J


Naughty Cats






/J


Nytt år, ny design

Ja jag tänkte att det var dags att fräsha upp bloggen med ett nytt utseende, gillar det verkligen! Hoppas ni tycker likadant som jag.



Vill även nämna för er att jag kommer börja blogga allt mer nu, fota mer och skriva mer intressant (hoppas jag iallafall).

/J


Hemma, usch och fy!

Okej, kanske inte helt usch och fy, men jag vill ändå "hem" igen, till mitt andra hem så att säga. Saknar min älskling så otroligt mycket att varje gång jag tänker på att jag inte är hos honom längre så vill tårarna spruta, men jag försöker desperat trycka in dem igen med hjälp av luft, och att titta uppåt eller helt enkelt ta bort tåren som försöker klämma sig ut.

Tågresan ner gick väl... Bra faktiskt, trots att jag var ledsen hela vägen. Vägen från Sundsvall till Stockholm gick i princip fläckfritt (inga problem alltså) och sedan vägen från Stockholm till Göteborg så var vi 1 timme försenade då vi fick ett tekniskt fel så vi tvärbromsade och dem var tvungna att fixa detta, sedan hamnade vi bakom Alingsåspendeln så vi kunde inte åka med full fart.

Saknar dig Makky, och jag älskar dig!

PS. Jag har ont i halsen, tror jag har träningsvärk sedan jag simmade igår..DS.

/J


Himlabadet i Sundsvall

Dit ska jag idag tillsammans med några av mina goda vänner. Kommer bli roligt hoppas jag även om det inte finns så otroligt mycket skoj just där.

Update: Bilder från deras hemsida som jag fixat med lite, lite grann.







/J


Redigering

Pojken har nu åkt till jobbet, eller han åkte för kanske femtio minuter sedan, så nu sitter jag själv här. Maenard jobbar i gatuköket nedan och Apple, vet inte riktigt vad den tjejen gör.
Ska nog snart duscha iallafall, jag duschar varje dag vilket jag känner inte alls är bra för mitt hår! Men mitt hår blir fett otroligt snabbt och jag kan ju inte gå omkring med smutsigt hår.. Jag menar, nä, usch.

På tal om något annat så har jag fått två abstinenser! Den första är att rida, häst alltså. Min häst har vila så när jag kommer hem kan jag inte rida förens den 24:e januari eller något, jobbigt!
Den andra abstinensen är att fota och redigera, kan inte någon i denna värld ge mig något roligt att redigera?! Jag har kunskaperna till att göra det, jag är bäst på det! (Man måste ju locka med någonting). Kan visa ett före och efter exempel så ni ser hur duktig jag är! Redigerar självklart gratis!





/J


Gott nytt 2O11 i efterskott

Ja, jag har varit otroligt upptagen så har inte kunnat skriva här på bloggen på pinsamma 5 dagar.. Men nu hinner jag skriva ett litet kort inlägg. Mitt nyår firades med pojkvän, pojkväns familj, vänner, filippiner, thaimänniskor samt svenskar. Ja det var blandad kompott, nästan som pyttipanna, hihi.
Köpte raketer iår för första gången lagligt själv, så det var ett stort steg för mig, eller inte.. Kunde ha varit iallafall!

Skulle egentligen varit hemma vid den här tiden om det inte varit så att jag bokade om mina biljetter tills den 6:e istället, thank God, hade inte klarat av att åka hem så snart (som idag egentligen)!

Nu ska jag titta på Green Day official top 2O på MTV.

/J