Off på hög nivå.

Har varit off på le blogg ett tag nu, ursäktar för det.. Känns som det är den hundrade gången jag ursäktar för det haha! Jag tror jag bara försöker förlåta mig själv till mig själv, om ni fattar haha.
 
Har varit off då jag börjat jobba lite lätt, min häst varit halt så varit lite depp för det, fast det gick över på någon dag så det var ju inget. Sedan har jag varit sjuk också sopm pricket över i:et... Segt.. Är fortfarande inte frisk tyvärr.
 
Då nu vet de få som läser att jag fortfarande lever, still going strong, samma gamla mig själv. Typ ;)
 
/J



Anmäld till tävling!

Då är man anmäld till en tävling igen, nämligen Vaengur KM. Tävlingen går av stapeln på lördag och jag är grymt taggad för att tävla igen! Denna gången blir det nog inte lika nervöst då det är lite mindre än Lag SM ;)
Det jag tränar nu denna veckan är att få bort magen på hästen lite grann, han har lite överflödigt fett på magen som kan förminskas lite.
 
Vad har hänt under tiden som jag inte skrivit? Nelly hade en superrea och har kunde inte motstå att köpa två plagg därifrån för en liten peng. Måste unna mig lite gottigheter då och då. Men nu blir det att spara pengar så man snart kan åka upp till lille Makky och muntra upp honom på något sätt.
Kläderna får ni se när jag får dem!
 
Och en sak till som hänt under tiden man inte skrivit är att jag färgat håret, en liten dip dye/ombre har jag nu, med blont. Måste ju ändra utseendet lite faktiskt. Dock växer ju då mitt hår som ogräs så färgen kommer väl försvinna inom kort och det är lite surt. Men får vara glad så länge det finns!
 

"Min fines mule får pryda detta inlägg"
 
/J