Uttagning

Igår var det uttagning till Lag Sm, vårat lag kom på plats 4, av 5. Men det är okej! Jättebra jobbat av laget och vi var alla grymma och hade en rolig dag. Nu är det bara att vänta och se vad som händer, om vi kommer vidare eller ej.

Bilder har jag, dock inte lagt in dem på datorn ännu, och hinner inte det idag heller. Så jag tar med mig datorn och lägger ut bilder under veckan! Inte alla samtidigt då det är en hel del.

/J


Biljetter

Då har jag fått biljetter för min lilla resa, den är betald och klar så nu är det bara till att gå och längta. Nu blir det att koncentrera mig på uttagningen på lördag, måste fixa allt imorgon så det är klart!



/J




Tidsinställt inlägg - Fluwer Puwer




/J


Tidsinställt inlägg - Lag SM närmar sig

Ja, snart är det lördag och då smäller det på riktigt! Jag kommer som sagt rida T5 och markarbetsshow, mer om detta kan ni läsa här.
Jag är ännu mer nervös nu för nu måste jag sätta ihop ett program for real. Ska till stallet imorgon och tänkte försöka sätta ihop något bra som fungerar med musiken jag fixat. Sedan måste jag fixa utklädnadskläder innan fredag. Men det löser jag!

Och nu måste ni väl ändå se att jag börjar blogga mer än innan. Bara för jag var så tråkig förut med att blogga så ska jag bli dubbelt så mycket bättre, eller ännu bättre än dubbelt! :)



/J




MAAAT




Nu gör jag som alla andra looserbloggare, och tar kort på maten. Men jag ville bara visa att jag fortfarande lever med att fotografera och jag var tvungen att börja med något. Och ni kan ju inte undgå att se hur goda hallonen ser ut! :D

/J




Fullspäckat..

Nu har jag mitt liv lite halvt planerat två veckor fram (ungefär). Blir Lag Sm uttagning på lördag, på torsdag restaurangkäk med bästa Amanda (den lille skiten blir 20!!), måndag den 28 bär det av till älskade pojkvännen, spontanresor måste väl vara det bästa? :)

/J


Intressant videoinlägg




"Min mikrofon i datorn funkar inte, så hej piiiip-ljud all the way through :("

/J


Helgen som varit

I torsdags kom Makky hit, och han stannade tills idag så jag har haft fullt upp med att vara med honom så har inte tänkt på att skriva här på bloggen på ett tag! Så ni vet ;)

Nu är det 6 dagar kvar tills Lag Sm kvalet! Detta är hemskt, är så nervös redan nu och jag måste nu verkligen träna, träna, träna hela veckan! Och skriva ett program för min dressyrshow jag ska göra! Och hitta utklädnad också. Jag ska alltså rida T5 och FS3, T5 är ett varv valfritt tempo tölt, sedan byter man varv och rider kort tempo tölt på kortsidorna och ökat tempo tölt med steglängdsökningar på långsidorna (det kommer nog gå bra). Och FS3 är dressyr vid hand, man ska alltså antingen longera, tömköra eller annat med utklädnad och till detta ska man ha skrivit ett program och ha bra musik till. Detta moment ska vara 5 minuter långt (vilket kommer kännas som en evighet).

Ja, vi får se hur det går! Uppdaterar under veckan och dagarna så ni vet om det går framåt eller bakåt eller står stilla helt enkelt ;)

/J




Ullared Gekås

Idag var jag på Ullared, handlade för ca. 590kr. Blev rätt mycket för dessa pengarna faktiskt!

Det blev:

5 linnen
Tre par strumpor
2 paket Bragokex (stallföda)
Två minipicnicfiltar
Hårinpackning från L´oréal
Två svarta leggins
Flugspray (häst)
Morotspellets
Tre par trosor
En lakrits & peppar shotsmak
Vårservetter för sadel (torka bort smuts)

Allt detta för 590kr (ungefär) inte dåligt! :D

/J


Varför?!

Varför måste det regna idag igen? Jag hade ju en plan att rida ut med hästen senare; galopp, galopp, galopp ni vet ;) Men jag tar nog och trotsar vädret iallafall. Det brukar jag annars göra så varför inte idag?

Jag kommer att bli fattig inom bara någon dag nu.. Kommer beställa biljetter så det står härliga till! Men det är det värt. Och inatt ska jag sova i stallet då ägaren är bortrest och vovven behöver lite sällskap! Och jag ska ändå ha morgonen i stallet i morgon så varför inte liksom :)







/J


Obviously

Tydligen har Makky ett förhållande, fast det hela är komplicerat, detta enligt min trogfasta källa och vän - Facebook. Hur ska man tyda detta? Att det hela börjar plana ut? Igen?



Whatever, på tal om någonting helt annat så ska jag byta stil, det är nu bestämt! Ska köpa hårfärg, färga håret, klippa håret, ändra klädstil och annat. Så wuhu det är på tiden det! Kanske blir en kortkortkort frisyr och platinablond? Eller samma längd och supermega svart? Eller något mittemellan? Det återstår och se kan jag säga iallafall. En förändring är på G iallafall! That's for sure.

/J




Regnigt...

Dagen bestod av regn, regn, regn och.. Låt mig tänka.. Regn! Regnade hela dan non stop, från dugg till ös, från ös till dugg och något däremellan och så vidare haha :)
Åkte till stallet på kvällen och red ändå, trots vädret. Hästen var pigg och väldigt enveten. Måste nog ut på en galopptur snart bara han och jag och låta han få utlopp för sin energi! Han lyssnar knappt längre på mina hjälper vilket är lite busigt, så måste nu börja om från scratch lite ;)
Har även skickat ut lite CV och andra roligheter, tittat på One missed call 2 också!



Nu är jag trött faktiskt, ska iväg tidigt imorgon också för att hämta körkortet med pappa. GODNATT!

/J


Djarfur Open

Sofias första tävling ;)









/J




Tävling igår

Var på tävling igår, Djarfur Open. Jag kom vidare till final, trots lite fel galopp först men rättade till den, dock strök jag mig från finalen. Hade nog vunnit ändå och ville ge andra chansen ;) Är nöjd med presterandet från Ljúfur och idag är han nog trött och eventuellt lite träningsvärk, så hoppas min medryttare endast skrittar...

Idag blir det en egen-dag så att säga, då jag inte har något speciellt planerat, kanske kolla jobb och och annat kul ;)

/J


PS. I love you

Fick nästan precis besked om två saker som jag hoppades på skulle hända inte kommer att hända.. Så nu känner jag mig nere och allmänt trött om jag får säga det själv.

Tittar nu på PS. I love you, och då kommer jag säkert sitta och gråta till den så blödig som jag är haha! :) Imorgon blir det en hektisk dag så att säga. Blir att åka på Lag sm träning, sedan stallet, sedan åka vägen om en i stallet för att hämta upp ett par ridstövlar (att tävla i alltså). Och i stallet blir det att fixa transport, saker att ta med och annat smått och gott. Kommer att bli riktigt roligt på lördag!!! :D
Skulle även ha följt med Amanda till hennes "jobb" men det hinner jag icke med..

/J


KÖRKORT!

Woop woop! Nu har jag äntligen klarat av allt som har med körkort att göra, screw you körskola just nu, screw you! Jag behöver dig inte längre (än)! :D Så underbart, trots att jag inte fattat det riktigt ännu då nervositeten sitter kvar i varenda liten cell i kroppen haha, men skönt ändå!!! Är så gla' just nu så ni anar inte, eller ni som fått körtkort kan nog ana för ni kände nog samma, men inte ni som inte har körkort, hajar ni?


/J




Hästblogg tillsammans med någon?

Det hade kanske varit någonting, det är ju någonting jag har funderat över superlänge! Kanske om man startar en till blogg med någon, så kan jag behålla denna och skriva såna här onödiga inlägg som jag gjort i alla år..? Men då är ju frågan: MED VEM?!
Måste ju vara någon hästintresserad, eller djurintresserad iallafall som har eget djur som tävlas eller annat. Helst någon islandshästmänniska, men det kanske inte spelar någon större roll? Jag får nog ta och suga lite på den frågan.

om någon är intresserad, så hör fan av dig till mig! :D



/J


Fundering i min ensamhet

Nu när man är så här själv som jag är just nu, så börjar man att fundera väldigt mycket på olika saker. Och det som jag nu funderar på är vad fan jag ska göra med denna lilla blogg? Jag vill ju ha en "röd tråd" att följa och inte bara skriva tjoho tjofräs liksom. En hästblogg? Fast då har jag bara riktat in mig på en grupp människor. En modeblogg? Samma där fast jag skriver ingenting om mode nu ändå. Nej, nu måste jag tänka ut något! En fotoblogg orkar jag inte för det har nästan halva Sverige ändå. Och då blir det inte roligt!





"Superfina solnedgångar är det här nere iallafall, denna bilden tog jag igår."

Ursäkta, bilderna är tagna med mobilen haha :)

/J


Ojoj..

Pinsamt läge, insåg nu att jag inte skrivit här på en vecka.. Vad som hänt under en vecka..? Hmm, jag har försökt lära hästen att lägga sig ner (gick nästan!!), jag är nu i Olofsbo för att softa lite, ligga lågt och bara spendera tid med mig själv :)
Det är väl det som hänt, nu vet ni att jag lever iallafall! Kommer mer uppdatering inom kort!!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0