Färgadelinser.se

Jag har suttit och tittat på lite färgade linser, tycker det hade varit coolt att ha till hands och att testa ha en annan ögonfärg. Dock kan jag inte betala direkt och få dem så fort som möjligt utan jag måste antingen be mamma betala så betalar jag henne, eller så betalar jag genom faktura... Jobbigt läge!

Nu måste jag titta klart på The green mile.

/J


15 snabba

Ja, många av mina kompisar och ni andra som läser min blogg kanske undrar hur det egentligen ser ut där uppe där min pojkvän bor och det jag pratar om hela tiden "Härnösand, Härnösand, Härnösand." Jo, det ska jag visa er nu, på 15 bilder, man kan se hela Härnösand från en platå där dem har skidbackar.


"Vårdkasen heter det där skidbackarna är och denna utsiktsplats"








"I det huset, som nu är grönt då bilden togs den första veckan jag var där uppe nu i somras, där bor jag när jag är där uppe!"






"Bild fotad av Makky"

/J


The Harsh Reality



Ja det är tyvärr så, att sommaren snart är över för i år och vi måste vänta väldigt länge igen tills nästa sommar kommer! Och nästa sommar så ska jag försöka få mig ett sommarjobb, eftersom jag tar studenten nästa år i maj någon gång, så då får jag sommarlov ännu tidigare, rätt härligt!
Ska faktiskt försöka få något jobb i Härnösand, i Zoo-affär, eller kanske på Veterinärmottagningen? Då kommer jag ju vara en färdig djurvårdare så, kanske att jag får ett jobb någonstans där för en sommar iallafall?

/J


Flower Power











/J


Svårt att sova

Sitter och pillar med datorn då jag inte har något annat att göra, visst.. Jag kan ju sova men det är det som är problemet, jag kan inte sova, vill inte sova heller för den delen, vill inte somna ensam och vakna ensam, det kommer vara kallt! Jag vill ha min älskling bredvid mig hela natten, känna hans andetag i min nacke, hans varma armar runt om mig och våra ben som ihopflätade för att hålla värmen ännu mer. Jag har inte ens orkat fixa min säng sedan i morse, har slängt allt på den och den ser ut som ett bombnedslag.
Klockan är snart två och jag är knappt trött, blir nog trött om jag stänger av tv:n och datorn, och lägger mig i sängen, men som sagt så vill jag inte!

Idag (igår kan man väl säga då den är över 12) så följde Lovisa med mig till stallet, hon fick träffa hästarna som hon nog inte gjort på ett tag, samt rida lite på snutten min, tror hon gillade det iallafall hihi.
Nej nu ska jag försöka somna, om jag nu kan vill säga!








/J


Porter Café - bilder



















/J


Vinn presentkort

Jag ska nu delta i en av Foki's tävlingar ännu en gång, får se om jag har lyckan med mig.
Denna gången handlar det om hemsidan Saray.se och om ni vill läsa vad Foki skrivit om tävlingen så klickar ni bara här, eller här.

Det man kan vinna är presentkort på antingen 700kr eller 300kr att handla förSaray.se, låter magiskt eller hur? Så varför inte läsa lite mer ingående på Foki's sida..


"Denna bild är uppdelad i två länkar, klicka och se var ni hamnar?"

/J


Trickträning av häst

Har idag lärt min häst ett nytt trick, började egentligen för några dagar sedan, men nu kan han det riktigt bra!










"Måste tillägga att jag inte hjälper honom med att hålla upp benet, han lyfter det helt själv på kommando, han kan göra det på bägge sidor, men dock inte stegra"

/J


Midsommar 2010

Här kommer nu mina bilder från min midsommar i Timrå tillsammans med ett gäng filippiner, två Ukrainska tjejer och två svenskar (tre med mig).
Alla bilder jag tagit där uppe kommer inte att komma ut på bloggen direkt utan kommer att dyka upp då och då under dagarna som går, och ibland kommer det att vara stora bildbomber då bilderna är sammanhängande, som nu till exempel!















"Inte dåligt för att vara våran första egna minimidsommarstång?"


"En av mina favoritbilder!!"

/J


Skärsjön

Idag har jag och Makky umgåtts med Friberg, Emmo och Anna (och lite Amanda sedan), vi åkte till en jättefin sjö som heter Skärsjön som ligger i Kungsbacka någonstans, eller Fjärås (?)... Vattnet var nästan klarblått och inte så värst kallt. Där tillbringade vi en tid tillsammans och sedan drog vi oss vidare till en golfbana där Amanda jobbar i en kiosk. Där fick vi varsinn korv, en dricka att dela på samt en glass.
Jag och Emmo började sedan med en pengajakt under plankorna där folk stod och betalade, och det visade sig att de hade tappat mer pengar än var vi trodde, vi tjänade ihop runt 65 kronor eller någonting! Att folk tappar femmor och tior, knäppgökar hihi!

/J


Göteborg

Sådärja, nu är jag och Makky i blöta Göteborg. Det gick väldigt bra igår att köra bil (har inte skrivit det men bilade ner till Göteborg från Härnösand) hit ner! Makky var duktig och höll sig vaken, dock har han ingen AC i sin bil så vi båda höll på att svettas som grisar i princip hela tiden hihi!

Snart ska jag ner till stallet efter en 3 veckors stalledighet, dock regnar det, men det hindrar inte mig idag! En snabb uppdatering bara, nu blir det inget mer skriveri just nu!

/J


Nyinköpta

Igår gjorde jag och älsklingen en trip ner till Sundsvall, där vi tittade lite på början av gatufesten dem har där nu, folk som spelar, öltält, tivoli, dans, godis och massa, massa mer. Jag köpte ingenting just där, då det inte hade startat helt ännu, men vi hade iallafall härligt väder!
Vi hade lånat Sunes bil, en stor bil. Från Sundsvall så åkte vi vidare till Axfood, där vi handlade mat till gatuköket dem har här. Efter att vi handlat all mat och dricka så åkte vi till Birsta, där köpte jag mig en cola, och vi gick in på Dressmann och träffade Cassandra. Sedan gick vi till DinSko, där hittade jag ett par superfina skor på REA, vita och guldiga partier på. Hade inga pengar löst och jag hatar att betala med kort, det går bara inte i min värld, så Makky betalade♥
Sedan gick vi till Cubus, där köpte jag ett par lösögonfransar från Depend, vill testa hur det är med lösögonfransar någon dag snart hihi!





"Högklackade finfina skor"

/J


Twilight Eclipse

Denna film har jag nog snart på datorn, men schh, säg inget till någon. Fast, jag laddar ju ner lagligt så ha-ha.

På tal om någonting helt annat så är det riktigt jäkla varmt här idag, jag sitter i piratbyxor och bikiniöverdel och skriver på datorn, väntar på att Makky ska komma tillbaka från affären med nytt schampoo och balsam, behöver det när jag duschar hihi! Har lust att bada idag, men var vet jag inte... Det är inte precis så att jag vet var alla badställen ligger här eller så, men åh.. Har verkligen ett sug på att bada!

Jag skriver inte mycket i bloggen då det är sommarlov nu, sommar, sol, bad (inte alls), så jag har ju annat för mig än att sitta och nörda framför datorn. Så det blir inte så mycket inlägg jag skriver här, synd...

/J


Jag är lat

Det är någonting jag verkligen vet att jag är, lat... Jag har knappt gjort någonting idag, eller jo egentligen så har jag ju det.. Men har ju mest suttit i bilen, först till Sundsvall någonstans, sedan till Maxi, sedan till Timrå, sedan ut till Tynderö och hämtade en gräsklippare eller något hos en vi känner, sedan hem igen...
Och när vi skulle till ett ställe där vi skulle lämna gräsklipparen, så stannade vi på Makkys och Sunes jobb, där var en hund i en bil, och ägaren (Sune känner honom, jobbar på deras jobb eller något) till hunden berättade att jag kunde få henne om jag ville, jag fattade ingenting och tog det som ett skämt. Men jag såg snabbt att det inte var något skämt, utan allvar! Då började jag fundera på att varför ge bort en hund? Så jag frågade varför och han berättade att hunden hade blivit omhändertagen av polisen och att hon var otroligt skygg, så han öppnade bagaget och där satt en söt liten brun/vit hund med isblåa ögon ihopkuren... Hon darrade och såg så liten ut stackarn.. Polisen tror att hon är runt 8 år, men dem vet inte säkert. Så där hade jag tur att få en hund helt gratis, men jag valde att inte.. En anledning är att mamma och pappa skulle aldrig tillåta det, och sedan är det väldigt mycket jobb med en skygg hund och att få henne att acceptera att gå ut utan att ha svansen mellan benen... Och hon är ju redan 8 år.

Ja, så står det till idag!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0