Härnösand, bilder

Här kommer en drös med bilder igen från Härnösand, dock lite korniga då det var mörkt ute...










/J




Lat? Nej.

För er som tror jag är lat och bara lever av mina föräldrars pengar så kan jag säga att nej det gör jag inte. Jag lever på mina pengar så gott det går, ibland får man avstå från de saker man vill göra bara för att man ska kunna ha lite pengar kvar tills man får jobb. Och jo, jag söker jobb som bara den! Har nu skrivit in mig på arbetsförmedlingen, har även skickat iväg en ansökan om att bli vikarie i Kungsbacka Kommun, så nu får jag se om jag hittar något annat roligt också som kanske passar mig och som kan ge mig lite pengar.
Detta var bara ett sådant "bara-så-ni-vet" inlägg :)

/J


En bekännelse.

Jag har faktiskt något att bekänna.. Inget hemskt för er, men för mig är det hemskt! Jag måste börja träna lite. Till våren/sommaren ska jag fan börja springa! Ska tvinga ut mig som jag gjorde två gånger förra året, men nu ska det bli fler gånger än bara två gånger för tusan.. Får be Makky pusha mig så jag faktiskt gör det.

Det var min bekännelse, nu måste jag faktiskt sova lite.

/J


Vintern har kommit

Äntligen har vintern och snön och kylan tagit sig till Göteborg och Sverige för den delen! ÄNTLIGEN säger jag igen, har längtat så efter detta. Och enligt tidningen ska snön vara kvar i någon vecka (jag hoppas på detta). Då kan man fotografera finfina bilder och inte nog med det, utan jag kan äntligen använda min tolksele till hästen och tolka! Awesome! Blir nog pulkatolkning (roligare så). Och idag ska jag nog vara med min kompis och vi ska till hennes stall och tolka bakom en fyrhjuling, busigt!

/J


Åtta Pottor

Idag har jag övningskört 9 mil, ville bara påpeka detta för de som är intresserade, duktigt av mig va?!
Här kommer iallafall några av bilderna från Härnösand :)



"Våra nyårsraketer, dock blev ej alla använda"







/J




Filmkväll

Nu har jag hunnit se nytt avsnitt av TVD, Jersey Shore, The Pianist och nu rullar Schindler's List på datorn. En lång, lång filmkväll helt by my own, hade hellre velat ha min Makky här som såg dem med mig. Blir så tråkigt att sitta här insvept i en filt helt ensam och se läskiga filmer (ja, två av dem är läskiga).

Har du sett någon av de filmer/serier jag nyss nämnde?
Varför är ni så dåliga på att kommentera?

/J


Klappat och klart!

Ska bara säga att jag har städat mitt rum och slutresultatet blev perfekt, nästan. Städat iallafall, och rent! Ångrar nästan lite att jag inte tog före och efter bilder men too late now ;) Nu ska jag nog slappa en liten stund så återkommer jag imorgon!

/J


Fundering...

Jag funderar allvarligt på att städa rummet nu.. Det är så jävla behövligt så det inte är sant! Vet inte om jag vågar visa er före och efter bilder denna gången, så hemskt är det!
Sedan har jag ett fotosug.. Men vädret och ljuset ute är piss and shit så där rök det, jag vill ha snö så man kan ta finfina bilder av snön och sådant! På tal om snö så kom jag på att jag fortfarande har bilder kvar att visa er från Härnösand tror jag, eller har jag redan visat alla? Jag tvivlar på det. Dem kommer förhoppningsvis att komma upp idag.

/J


Tävlingar i vår!

9 april - Kongur/Stigandis Påsktölt
14 april - Sigur
1 maj - Vaengur Vår, Sävebanan SISTA ANMÄLNINGSDAG: 16 APRIL!
6 maj - Vestur Regional

Får se vilka jag ska vara med på och vilka inte, kanske blir alla kanske blir några utvalda :) Vi får som sagt se hur jag gör inom kort!

/J 

 




Fotosession

Fick äran att härom dagen fotografera en kompis sköthäst, samt hon själv tillsammans med honom. Här kan ni se 5 exemplar!





/J




Längtar redan

Trots att det endast nu gått ca 5 dagar sedan jag och Makky var med varandra senast men ändåså längtar jag redan tills jag träffar honom igen.. Vill vara med honom dygnet runt varje dag! Saknar honom verkligen, och man känner hela den saknads-känslan i hela kroppen när den väl kommer, kroppen gör liksom ont på något sätt.. Svårt att förklara men magen vrider sig nästan och man känner hur kroppen spänns och ögonen blir tårfyllda, jag vill verkligen inte att vi ska vara så långt ifrån varandra så länge, men förhoppningsvis så kommer det lösa sig. Vi har nämligen pratat om att testa bo ihop i något år, undra om man kanske ska hyra en lägenhet i något år tillsammans med honom? För jag menar, att bo ihop med hans familj hela tiden kanske bara gör det tröttsamt, han bor på en ovanvåning tillsammans med sin bror. Och dit upp går ju vem som helst i hans familj, vilket inte gör det till ett "eget" hur så att säga, och stökigt blir det skit snabbt :(

Men vi får se hur vi gör det!
Saknar han iallafall, det var det jag ville få ut av detta inlägg.
Nu ska jag snart försöka sova, ska ha lunchen i stallet imorgon, och ska även hem till min syster!

/J


Shooter

Kan ju göra er påminda om att pistolen är en knallpistol haha, ingen riktig ;)

/J




It smells like success

Här kommer en såkallad förhandvisning av de bilder jag har fotograferat när jag var i Härnösand.



/J



Ensam kvar

I lördags åkte ju jag och Makky hit hem till mig i Göteborg, och idag (igår) så åkte han hem.. Och kvar är jag.. Helt själv ännu en gång, efter ca 4 veckor/en månad av att umgås varje dag och skratta och allt så får jag vara här själv i sängen och frysa. Inte kul! Hoppas att vi snart kan hitta något ställe där vi kan bo båda två och trivas, och att jag hittar jobb så man får lite inkomst såklart!


Jag saknar dig Makky, otroligt mycket.

/J


Hemma

Kanske ska säga att jag är hemma nu, tråkigt men sant... Tänkte att någon kanske var nyfiken haha! :)

/J


The melting snow turns to water

Idag är det blött ute, och jag svär till gud att jag ser grönt gräs i princip överallt dör det inte är asfallt! Hej tidig vår? Jag ät iallafall inomhus, jobbar idag igen som en duktig tjej :) jobbar till 4 och sedan ska jag upp och vila mig lite för att spara krafter för att åka till Stockholm/Arlanda för att hämta Makkys familj som idag åker hem från Filippinerna, dem är nog påväg nu tror jag.. Så Makky har fått arbetsuppgift att hämta dem där, så vi åker väl vid halv 6-6 tiden skulle jag tro, man måste ju tänka på att det tar kanske längre tid än beräknat att åka ner. Och efter att vi hämtat dem så åker vi tillbaka hit, kommer väl hem vid 4-5 tiden.. Då kommer jag sova ruset av mig så att säga! /J


test!

var tvungen att se om det kunde laddas upp på direkten på bloggen




2012!!!

Nu är det ett nytt år och nya tag på flera håll! Kan med stolthet säga att det nu är 51 dagar kvar tills jag blir 20år! Tänka sig, lilla jag blir 20, herre min get! Har ni några nyårslöften? Jag har ett för bloggen: att bli mer aktiv och fota mer för att visa er hehe! Snällt va? Tänker på bloggen trots allt. Nej men nu måste jag återgå till arbetet här i grillen hehe. /J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0