281211

Hej alla glada små! Jag sitter just nu på "jobbet", fortfarande i Härnösand såklart. Jag hjälper nämligen till med Grillköket som dem äger, sitter i kassan och lite sådant. Och nu går det äntligen att skriva inlägg från telefonen! Undra om jag kan lägga in bilder också...? Inga kunder just nu, som ni kanske redan listat ut, så jag sitter här och funderar på vad man ska hitta på med hästen när man kommer tillbaka.. Tror väl jag får börja lite lugnt, och öka på från det med träningen, men så duktig och smart som han är så har han nog inte glömt bort något :) Massvis av tävlingar nästa år som vi ska vara med på, struntsamma om det inte går bra på alla, huvudsaken är att vi båda tycker det är kul, jag kan dra med mig folk från stallet, vi får erfarenhet och visa upp oss :) /J


God jul i efterskott!

Min jul här uppe i Härnösand var tyvärr inte så vit som jag hade hoppats på faktiskt, någon dag innan hade det börjat bli plusgradigt och sedan nu efter jul så regnade det så att i princip all snö förvandlades till is. Vilket inte är så roligt för en som gillar snö (jag). Så nu är i nästan all snö kaputt, men jag ser att det ligger ett väldigt tunt lager med nysnö på marken vilket betyder att det har snöat lite inatt/morse så hoppet för snö har inte försvunnit riktigt ännu!
Måste ju nästan slå mig på fingrarna för att jag inte är duktig på att skriva i bloggen nu, men det känns också tråkigt att skriva när jag inte kan visa några bilder som jag tar när jag är här uppe.. Sadface!!!
Snart nyår, härligt! har ni något nyårslöfte ännu kanske? Jag har inget just nu, kanske kan ta det gamla hederliga Sluta-Röka-Löftet? För det vore ju så enkelt! Jag röker ju inte, och då är det ju lätt att sluta! Nej men jag ska nog komma på något, får se vad det blir bara...
/J



3 Dagar Kvar Till Julafton

Jag lever!! Bara så ni vet, jag uppdaterar bloggen så otroligt dåligt när jag är här med Makky, eller är med Makky överhuvudtaget! Men det för för att 1: Jag umgås hellre med honom än datorn. 2: Jag jobbar.
Så jag har mina anledningar haha!
Här uppe är det snö, härligt! Snöade nog inatt då det kommit ny snö från igårkväll. Saknar dock min plutthäst väldigt mycket, och hoppas han äter sig fet så han inte fryser nu när kylan kanske kommer.
Jaa... Får iallafall börja vara bättre på att skriva här nu tycker jag!
Från en sak till en helt annan: Jag funderar på att vara med på Vinterkeppni som kommer att ske i Skåne, hade ju varit riktigt nice!!
/J



Tjalalalala la la la laaa

Snart är det jul, och det kan man inte alls tro, jul nästa vecka och när man tittar ut så ser man bara sen-höst. Fy tusan vad tråkigt!
Jag ska packa imorgon, ska åka till Härnösand på onsdag. Svårt att bestämma mig för vad jag ska ta med och inte ta med, funderar på om jag ska ta med mig datorn OCH kameran? Jag blir alltid så besviken när jag är där och ser något fint motiv att fota och så har jag inte kameran med mig...Så, får se hur jag gör!

/J


Cirkushästen

Jag har tidigare under min bloggperiod laddat upp videos på min häst när han utför konster och sådant. Men har nu sett att dem försvunnit av någon konstig anledning. Så laddar upp några nu så ni får se min duktiga cirkushäst.









/J




Storm ännu en gång...

Här har vi storm så det står härliga till, vaknade idag, gick ner och där var min moppe utanför, nacken utan skydd. Så jag fick gå ut i blåsten och regnet och klä på den igen, stackarn..

Igår som var så mysigt när det var vitt ute (snö), nu är det grått och blött och rent av äckligt!



/J


Halvsyskon!

Hittade på Hästnet två halvsyskon till Ljúfur! En bror och en syster, bägge är efter Feykir från Knutshyttan. Supersöta bägge två måste jag säga.


"Halvbror."


"Halvsyster."

/J


Ridning!

Red idag för första gången på någon vecka, hästen var pigg och väldigt samarbetsvillig vilket fick mig att le under hela ridningen. Han har ju inget dåligt minne iallafall måste jag ju säga då han var precis som om jag inte hade "slutat" rida.
Funderar på att ge han en paus snart under jul/nyår.. Hur länge tycker ni?

/J


Party med nackspärr

Sitter här i min absoluta, heligaste, totala, ironiska, himelska (not), tråkigaste ensamhet och lyssnar på musik och sitter och rör mig så mycket som min nacke tillåter mig. Har fortfarande nackspärr vilket inte alls är roligt, för nu har den flyttat sig över till andra sidan också, så nu gör det ont på bägge sidor. Attans rabarber som jag brukar säga!

Har inte mer att säga mer än det jag nu nyss skrev, logiskt va? Kan tillägga att jag var i stallet idag och pussade på hästen! Han får stå inne inatt igen då det är så otroligt slabbigt och äckligt i hagen dem står i just nu, dumma regn...

Och en annan sak! Stallets hemsida är nu vintrig och mysig: Korndals Gård.

/J


Förkyld, nackspärr och ett sår på det

Jag är som sagt precis som rubriken lyder - förkyld, har nackspärr och har ett äckligt sår på tummen som jag fick igår.. Varit förkyld hela veckan och har dissat min häst för det, sånt är inte okej! Ska dit imorgon och rida stackarn som säkert saknar mig ;)
Nackspärr fick jag igår, sov konstigt för jag vaknade av en otrolig värk! Och såret på tummen fick jag också igår, skulle dra ut en plåt och dess kant var redigt vass, så ja.. JAG SKAR MIG, något så förjäkligt..

Nu sitter jag med DjävulsBalsam på nacken och har "knarkat" halstabletter.. Synd om mig ju!

På tal om något helt annat så måste jag snart beställa biljetter för att åka till Makky älsklingen! :) Ska ju dit över jul i år igen.

/J