Hund lektion, redovisning idag!!

Godmorgon! Jag bör egentligen äta nu, men ett måste är att skriva på bloggen. Annars slutar folk att läsa ju! Jag har gått från 2 besökare varje dag till ungefär 24 stycken!

Jag slapp gympan i morse, puss på dig mor! Haha, jag gillar min mamma, hon är bäst!

Har hundlektion senare idag, redovisning på den. Jag vill inte! Vi har ju inte fattat hur man ska göra! Jag kommer dö...

Nu ska jag nog äta frukost och fixa mig det sista, har maskara under ögat!

/J


Doggyguard!

Tjofräs! haha längesedan jag skrev "tjofräs" på bloggen, det var väl i dem första inläggen jag skrev det. Men hur som helst, jag har varit hundvakt idag, från klockan tre till halv åtta. Det var kul, tyvärr hade lilla jag ont i huvudet, idag igen! Men det gick över då jag fick i mig en huvudvärkstablett.

Imorgon har vi gympa och sedan håltimme. Min mamma är ledig och jag vill verkligen inte vara med på gympan. Kul att det bara blir jag, Shannon och Ebba kommer inte.. Vi kommer vara med andra klassen, så kommer jag. Ingen i klassen typ gillar mig, dem undviker mig iallafall. Och den andra klassen känner mig inte, dem vill inte lära känna mig heller. Jag trivs inte att gå till gympan. Vad ska jag göra?! Jag får panik, och mamma kommer tvinga mig att gå iallafall... Sånna här lägen hatar jag, jag vill verkligen inte! Hur kan jag visa det för mamma. Och jag vill inte göra henne jättesur heller, för jag vill inte få henne att ändra sig angående Härnösand, och föresten har en bra nyhet.

JAG FICK VECKORNA JAG VILLE HA!! Alltså för er som är efterbelivna och inte läst min blogg, så måste jag säga att jag ska jobba i sommar, på en veterinärklinik i tre veckor. Vi fick ett antal perioder att välja mellan och jag valde veckorna 27-29, tre veckor och jag tjänar bra!

Min mage är helt uppsvälld. Känns som jag är världens tjockis, vilket jag inte är men det känns! Jag har gottat mig i alltför mycket godis hos min syster förut, och cola, och chips, och att bara slappa i soffan... TJOCKIS! Eller inte.. Men nu ska jag nog.. Spela lite, säger inte vad, Makky vet vad, jag är barnslig!

Föresten, fick tillbaka matteprovet idag, geometri, eller något, jag fick VG!!!!!

/J


Videos!

 

Godkväll#2! Bara för att Ebba nu lärde mig hur man la in klipp så måste jag ju faktiskt lägga in två stycken som jag själv filmat!






/J


Hilarious!

Godkväll! Jag har nu tagit en snabb paus från skrivandet till svenskan som ska vara klar imorgon, hoppas jag blir klar! HOPPAS!
En urkul video enligt mig, jag har sjuk humor!


/J


090428

Goddagens! Äntligen säger jag bara! Nu är jag klar med "Resan" - arbetet som vi har i So:n. Så härligt. Ska skriva ut det hemma så jag får färg på mina snygga flaggor, och min framsida som jag hunnit göra också, gött gött! Vissa i klassen (två personer) förstår sig inte på hur mycket dem faktiskt skriker när dem "patar". Såklart pratar dem om killar, och onödigt skit. jag ska säga er att jag inte orkar med dem längre.

Jag funderar på att pilla lite i det mobbade Photoshopet dem har på denna datorn, men det är så gammalt så jag snart spyr på det, men ändå så gör jag inte det. Men det är gammalt, inget CS2, CS3 eller CS4, det är bara CS. Vanliga dåliga CS. Men sånt är livet och det får jag tåla!

Jag har haft några bra dagar i rad nu! Sedan söndags eller lördags, äntligen så har den "riktiga" Julia kommit tillbaka från sin semester jag tagit. Och den sura, bitska och tråkiga tjejen som var här innan har dragit långt, långt bort. Vem vet var hon är nu? Jag bryr mig inte heller!

Såhär som den lilla bilden här under ser ut, så ser min framsida ut till mitt arbete.

/J



Thunder.

Godkväll! Blir nog inte mycket mer läxa för ikväll. Åskan börjar dra sig fram över Lindome. Sveper om den lilla öfrorten som ett täcke. Där har vi svaret på varför jag har ont i huvudet som ett svin!

Jag måste bara säga att jag har ett bra liv trots allt! Jag har en underbar pojkvän som faktiskt gör allt för mig, älskar han för det! ÄLSKAR med stora bokstäver. Samt en bra familj, en familj som bryr sig, bra kompisar. Men otur ändå.. Jag ville faktiskt vara i Härnösand så länge jag kunde nu i sommar. Men nu verkar inte det heller bli av, får väl jobba och sedan åka hem....

/J


Warm day.

Goddagens! Kom nästan nyss hem från skolan, eller, kanske för 2O minuter sedan, men ändå. Glömde ju skriva på bloggen igår, så jag får väl ta och göra det lite snabbt nu. Igår var jag hundvakt igen, trevligt. Sedan åkte jag och syster hem till oss och åt grillat, mums! Sedan åt jag lite jordgubbar. Det var gårdagen i kort format.

I morse åt jag en god frukost, en macka, mjölk och jordgubbar i mjölk, i do like it!

Nu ska jag snart äta, sedan se på tv lite för att få upp min hjärna i varv, sedan ska jag faktiskt skriva lite på datorn, läxa, inlämningar. FY!

/J


Handyman!

Godkväll! Idag hade vi städdag i stallet, jag vaknade vid kvart i nio, men somnade om och vaknade igen klockan nio. Sedan fick jag skynda mig för vi skulle vara i stallet vid tio. När vi väl var där, så var det knappt några där. Så jag gick till hagen där min häst står och hämtade honom, utan grimma så busig jag är. Gosade ett tag med honom och sedan gick vi till paddocken, någon rund sak bredvid paddocken. Och där lät jag honom skritta, trava och galoppera lite. Med kommandon. Sedan fick jag ställa ut honom igen. Och då gav mamma mig ett litet jobb, mocka i en hage.. KUL! *Not*  men jag gjorde det, en liten stund, sedan gick jag och hjälpte mamma och jag tog klubban och slog i stolparna i marken mer. Jag är en stark kvinna med mycket vilja!

Sedan tröttnade jag på det, och hämtade Ljúfur igen, denna gången tog jag med mig hjäm och tränset och red till stallet. Borstade han snabbt och sedan red jag ut i skogen på en lite skritt runda, en seg skritt runda. Efter jag ridit ställde jag in honom i boxen och han fick mat. Sedan när jag skulle ut så skulle jag hjälpa mamma, Anette och Katarina att fixa skogshagen (hagen där min häst står i). Jag fick knippsa en massa grenar och sedan också banka i stolpar. Och sedan fick jag också skruva i isolatorer i ett träd, för hand. Jag är en mycket stark kvinna kan jag upprepa!

Nu är jag här, tittar på tv och skriver lite blogg. har idétorka på var jag ska göra. Jag vill göra en ny layout.. Men jag orkar inte, är helt slut, varför vet jag inte. Men jaja.. Ska nu se om jag kommer på något roligt!!



Frida Höglunds nya häst, Röskja.

/J


Bråkigt värre.

TjenisPenis! Jag måste bara säga att jag hatar att bråka med min kille om onödiga saker. Egentligen är inte denna sak som vi "bråkar" om nu en liten, onödig grej. Det är en rätt så stor allvarlig grej. Ja, jag är en mycket, mycket, mycket svartsjuk och avundsjuk tjej, I do know that! Men ofta man går runt med en BILD på ens FÖRRA flickvän i PLÅNBOKEN eller har den på VÄGGEN?! Och sparar den för att han har "lovat henne" att göra det. Visst, visst. Hans liv, ska inte lägga mig i, så fan heller att jag ska!

/J


Hundvakt idag, igen.

Godmorgon! Igår ringde min syster och frågade om jag ville vara hundvakt för hennes hade varit tvungen att jobba idag. Så jag svarade ja, så idag ska jag vara hundvakt tills klockan sex eller runt där. Sedan ska hon köra hem mig och sedan drar jag och mamma till stallet och har insläppet där. Fast jag kommer ju då få göra allt, vilket inte gör någonting. Imorgon ska jag också ha insläppet, men det tjänar jag iallafall 2OO spänn på att göra, snacka om härligt gött!

/J


Lite animation på den.

Goddkväll! Nu har jag gjort mig en ny liten layout till bloggen. Lite animationer på den för att piffa till den. Kommer nog göra en ny snart igen, en något finare eftersom detta mest var test för att se om det funkade. Vilket det gjorde. TOPPEN!

/J


Härnösand i sommar, Julia!

God förmiddag! Första gången jag fick skriva " god för middag", det tror jag iallafall. Men hur som helst. Jag fick ju jobb i Härnösand, i tre veckor ska jag jobba där och det kommer att bli dö kul! Jag kommer då att jobba på en veterinärklinik där jag ska städa och få träffa djur, kommer också få se hur dem arbetar och hur dem tar emot "sjuklingarna", om dem nu är sjuka, det kanske bara gäller en spruta eller liknande.

Stället där jag ska jobba heter Veterinärkliniken Högakusten (tror jag). Och alltid när jag ska skriva "där jag ska jobba" är jag nära på att skriva "praoa". Bara för vi ska praoa snart med klassen i tre veckor. Jag ska praoa i mitt stall hos Agneta. Ska bli jättekul och så, har ingen aning om vad jag ska få göra eller liknande, spännande. Kommer nog iallafall få hjälpa till på morgonen med utsläppet och fodringen där, så då kommer jag att få gå upp tidigt. Funderar på om jag ska åka moppe dit varje morgon, eller sova där. Kanske kan sova där någon gång då och då men inte i tre veckor! Jag klarar mig inte utan min goa säng.

Men nu kan jag tyvärr inte skriva mer, håller på med ett arbete med engelskan, ska skriva om något fånigt engelskt talande land, jag valde Skottland, det är ett lite coolt land tycker jag allt. Vi måste skriva på engelska och sedan när vi är klara (det ska vara klart den 7/5) så ska vi prata inför klassen! Fuck no!

/J




Nål i hälen!

Goddagens! Igår kväll satt jag och tittade på tv och så lekte jag med en nål och ett suddigummi. Klantig som jag är så tappade jag det på golvet och den vassa sidan hamnade uppåt. Och sedan skulle jag hämta mina glasögon som var i min säng, gissa vad jag gjorde? Jo jag gick på nålen, den åkte två centimeter in i hälen på mig, det gör fortfarande ont. Men inte lika. Klant!!

/J


Samhällskunskap in my ass!

Goddagens! har just nu i denna stund samhällskunskap, det suger apröv! Jag hatar det något så extremt så jag vet inte vad. Vi hade "samtal" förut, jag, Ebba, Shannon, Frida och Sandra. Med Åsa om att vi inte umgicks längre (alltså jag, Ebba, Shannon, Frida och Sandra). Det var så extremt onödigt så jag vet inte vad! Onödigt till 1OO%! Vi bara satt där, fick svara på lite frågot hon ställde, man fick inte kalla Frida och Sandra för "dem" eller "de". Men sedan kallade Åsa oss för "dem". Idiot lärare eller nått?!

Hur som helst, vi kom inte fram till någonting, men Åsa trodde vist att hon "rörde lite i grytan" som hon sa det. Vilket hon inte gjorde för mig iallafall.

/J


Godmorgon folket!

Godmorgon! Idag vaknade jag kvart i åtta, första gången, men jag snoozade så jag sov till åtta, riktigt härligt. Sedan tog jag en dusch, fixade mig lite mer när jag kom ur duschen. Och nu sitter jag här, är inte ens klar än, bör nog fixa mig lite nu, ska ju platta håret som tar ett litet tag. Chiao ;)

/J


Hide and seek.

Godkväll! Idag åkte jag vill stallet med pappa, faktiskt, första gången på ett tag nu. Vi åkte vid halv sju, vi kom hem halv nio. Det var ett tag vi var där, för pappa skulle hjälpa Putte att installera någon vattenmeckajong! Så under tiden hann jag rida, borta hästen, gosa lite med honom, sedan så fick Zally komma ut och leka. Så när det bara var vi kvar i stallet (jag och pappa) så började jag leka lite kurragömma med Zally, det var faktiskt jättekul! Hon var så duktig, lite dum är hon nog. Hon såg mig, så skällde hon lite när hon såg mig och sedan hittade hon mig inte iallafall. Dumhund xD

Jag är nu trött, men jag börjar sent imorgon, och det är jättehärligt! OCh börjar sent på onsdag också,  härligt, härligt!

/J


Sommarjobb.

Goddag! När jag kom hem förut, så satte jag på datorn, öppnade msn (loggade in) och sedan såg jag att jag fått nio mail! Jag öppnade min inkorg, vad ser jag för mail? Först ser jag tre mail längst upp, ett från Härnösands kommun, sedan ett från Joy om min lön, sedan ser jag ett till, mailet jag väntat länge på. Mailet från KICKI, alltså hon från Härnösand veterinärklinik. Jag skrek, jag skrek seriöst också! För vad står det om inte att jag fått ett jobb på kliniken! I tre hela sköna veckor! Jag blev så glad, jag är fortfarande glad, så att jag ringde mamma direkt, men hon svarade inte.

Efter ett tag ringde jag mamma igen, då pratade vi om hur vi skulle göra med det och så vidare. Att jag måste prata med Sune innan jag tackar ja. Detta blir svårt, jag vågar inte prata med folk bara så där, jag tappar alltid orden. Veckorna 27-29 ska jag jobba, fem timmar varje dag. Jag kommer att bli rik, eller inte, vad vet jag. Men nu är det ju så att jag måste åka veckan innan vecka 27 om jag ska hinna dit och så, jag kan ju inte komma samma dag som jag börjar jobbet. Det blir lite svårt. Så då måste jag åka veckan innan, alltså vecka 26, då kommer jag vara i Härnösand någon månad, toppen! Men allt hänger på Sune och Evelyn. Jag vill verkligen, jag vill inte tacka nej till jobbet jag äntligen fått. Jag vill verkligen ha detta jobbet, annars kommer jag att få leva fattigt resten av sommaren, det vill jag då inte!

/J


BildBOMB!

Ingen text, bara bilder, samt mycket saknad <3












/J


Herregud!

Goddag! Herregud säger jag bara! Nu har jag suttit vid datorn sedan.. Ja sedan förra inlägget. Jag är en tråkig tjej, fortfarande trött, mina ögon säckar ihop, jag också. Jag leker tjock och äter chips, NU! Jag får inte skicka sms till Makky, han jammar med sitt band. Vill inte störa. Jag har allmänt tråkigt. RIKTIGT tråkigt. Känner mig utanför, jag vill inte bo här, jag vill flytta, flytta till Härnösand. Det ska jag göra till sommarn iallafall, det ska bli så härligt!

/J


En seg morgon.

Godmorgon! För mig är det fortfarande morgon, så vi kär på att säga godmorgon i början som jag alltid gör på morgonen. Idag vaknade jag vid halv sju. Segt as hell! Men jag var ju tvungen eftersom jag skulle ner till stallet och ha utsläppet, det gick jättebra, mamma la ut höet i hagarna och jag tog ut hästarna (såklart).

En häst i stallet, Othello, är väldigt smal! Och då menar jag smal! Riktigt smal! Revbenen syns på honom, och han verkar öm i ryggen. Tycker faktiskt synd om krabaten. Han bör få mer mat än det han får, och det han får är faktiskt inte mycket. Jag hoppas att hans ägare snart märker att han faktiskt är väldigt, väldigt smal.

Idag har jag absolut ingenting planerat, får väl stanna på mitt rum som alltid, sitta vid datorn, titta på tv. Ska nog åka ner till stallet sen igen tror jag och rida hästen, det är alltid lika trevligt nu för tiden! Ska nog spela lite gitarr, även om jag suger och funderar på att lägga ner gitarrandet, ingen bryr sig ju om det iallafall. Ingen vill lära mig, jo föresten, Stisse kan och vill nog. Men han måste flytta innan han kan göra det, så det dröjer, och jag kan verkligen inte ens stämma en gitarr. Kan inte göra alla ackord över huvudtaget! Det är några jag inte kan, en hel del jag inte kan med andra ord. Det är; F(?),B,F#,F#m,B(?),F#m7,Bm,Bm7. Det är ju en hel del.

Ska jag ge upp, eller inte?

Jag skrev ingenting igår på bloggen, så kan skriva en sammanfattning nu, städdag här i området där jag bor, jag var inte med på den utan jag åkte till stallet med mamma och red ut i två timmar, underbart väder, varmt, soligt och klarblå himmel. Var i stallet ett antal timmar, det var trevligt. Sofia, medryttaren till min häst en dag varannan vecka (min systers vecka) var i stallet och mamma tyckte hon skulle ställa ut Ljuffen i hagen, men jag sa nej, kontroll.

Det var väl allt jag gjorde, och allt jag tänkte skriva, for now. Skriver nog mer sedan, eftersom jag inte har ett piss att göra idag...

/J


Kvällen består av ett extra lager fett!

Godkväll! Nu sitter jag och snaskar chips ur en skål, dricker lite Fanta och pricken över i:et, äter godis! Här ska man bli smällfet ser jag, nej. Men ändå. Det är gott! Gott att snaska gott godis! Nu ska jag iallfall läsa egoinas(?) blogg! Hon var värsta rolig.

/J


Bloggen börjar bli dammig.

Godmorgon! Nu sitter jag här, ännu en idiotiskt onödig fredag i skolan på datorkunskap. Jag ska säga att jag är mycket trött så jag vet inte vad.

Jag känner att jag är något seg på att lägga in lite inlägg här på bloggen (därav rubriken, som Shannon tycker är lite bögig). Så jag får skärpa mig, ännu en gång! Får börja igen med lite aktivitet på bloggen så jag ökar mina besökare (Vill bli kändis?). Så vi får hoppas att jag inte har idétorka varje dag som går, vi får hoppas!!

/J


Hundvakt!

Tjenare! Idag åkte jag inte hem från skolan, jag åkte till Mölndal, eller jag hoppade av i Mölndal kan man ju då säga eftersom det var det jag gjorde. Enzo, som min systers hund heter, är übersöt! Han bits, har vassa tänder, kissade en gång inomhus men han är söt ändå!

Jag passade honom från ungefär två till halv sju, fick gå mycket in och ut med honom för att han skulle kissa (kinkelinka som jag säger) men det var kul ändå. Fick leka med honom, umgås, pussa, få pussar och ge pussar. Var alldeles ensam hemma där eftersom systern var på jobbet (därav att jag var tvungen att passa honom).

Idag i skolan skulle vi haft med oss hundar egentligen, men Agneta (ägaren till Zally) var/är i Budapest nu, så jag kunde inte ta med Zally till skolan. Så jag och Shannon var hundlösa, skulle haft någon träningsredovisning idag med hund, men med mycket åh och men så slapp vi! Det var mest jag som pratade, Shannon smekte sin haka (haha!).





/J


Hemma från skolan en solig vårdag.

Tjena! Läste nyss lite bloggar jag följer. Mindre kul, men hur som helst, är sjuk. Inte fullt ut som jag var igår (thank God for that!). Och en sak till, funderar på att dra mig ur djurvårdar linjen. Det är ju ingen idé om man är o-omtyckt liksom av alla där. Kanske inte alla, vad vet jag. Men det är vad jag känner, känner mig utfryst av i princip alla, även de jag litade/litar på mest.

Igår var systrarna här , Emelie var här med sin nya valp, han är jättesöt! Jag fick hålla krummeluren i min famn, tyvärr så sov han under hela resans gång. Tråkmåns, men söt! Han är kittlig under fötterna, hur gulligt är inte det då?! Han drömmer så han gnyr, sprattlar och rör på sina små tår. Det roliga är att han kommer att bli lika stor som Emelies kompis hund Donna, hon är en stor rottis! Enzo/Enso är underbart gullig, och nu vill jag ha hund!

/J


Sjukling.

Hejsan! Känner att jag mest skriver onödiga inlägg, skit samma. Ville bara säga att jag är sjuk, och jag hoppas att jag inte blir frisk på hela veckan.. Så känns det just nu iallafall, har så ont i halsen så jag har lust att skära bort den, huvudet dunkar, jag fryser och ibland blir jag kokhet. Ska snart ta en dusch och sedan lägga mig i soffan och titta på tv.

Ätit har jag gjort idag iallafall, hela vecka har jag ätit mycket! Så förhoppningsvis har jag gått upp lite i vikt (förhoppningsvis!). Men nu ska vi inte prata om vikten, är många mer som är smalare än mig! För tusan, smal är jag inte!

/J




Hundvakt - not.

Hej, igen! Skulle ju varit hundvakt idag till min systers nya hund. Men nej, nej. Det ska jag inte vara längre. Jag har ingenting att göra idag. Absolut ingenting. Gråter, det är det enda jag gör. Känner inte för att göra någonting faktiskt. Såg fram emot att passa hunden. Men.. Ja.. De fick jag ju inte nu..

/J


Ett tomt rum, med ett fyllt hjärta.

Godmorgon! Var nyss i Göteborg, i Göteborgs Central med Makky. Han har åkt hem nu. Jag höll mig verkligen för att jag inte skulle gråta när vi åkte dit, och jag klarade det, någon tår kunde tränga sig fram i bilen, men bara en. Sedan var vi där, då grät jag inte. Förutom då jag och Makky satt och väntade inomhus på tåget, då var jag nära igen, men då höll jag mig upp till ett hundra procent!

När vi sa hejdå och han gick in i tåget så klarade int ejag av att stå kvar utanför och titta på tåget, utan jag och pappa gick (förlåt Makky). Precis då jag vände på klacken för att gå mot parkeringen där vi ställt bilen så kände jag tårarna igen, denna gången kunde jag inte hejda dem utan jag lät en och en (inte för mycket) falla och jag tittade inte på pappa på hela bilfärden. Jag klarade inte av det eftersom jag grät.

Nu när jag kom hem, satte jag på datorn, tittade runt i mitt rum, och kände hur tomt det var, kände och såg. Hemsk känsla! Men vi kommer att träffas igen jag och Makky, det är inga snack om den saken! Jag ska kanske dit nästa månad, på fest där på hans födelsedag, och nästa månad igen, Sunes födelsedags fest.

Idag ska jag passa min systers nya hund Enzo/Enso, döpt efter någon ferrari. Det ska bli kul, en liten schäfer och rottweiler valp!

/J


Dragonball Evolution.

Godmorgon! Igår var jag och Maemark på bio, vi kollade på Dragonball Evolution, inte för att jag ville, jag ville vara snäll mot honom och titta på det han ville. Den var väl helt okej kan jag väl skriva också då. Men jag tror inte ni kan gissa hur många tjejer det var på bion. Okej, jag ska säga: Fem. Fem tjejer i hela biosalongen. Pinsamt. Det var ju då (såklart) tjejer som kom med sina pojkvänner, antagligen gjorde dem samma som jag, gick dit för att vara snäll. Men för er som vill kolla in killar på bio, gå på Dragonball Evolution, där finns det i princip bara killar i våran ålder! Tyvärr kunde inte jag kolla på någon, eller, förlåt mig, där ljög jag. Det ska inte vara tyvärr, jag satt redan bredvid min drömprins i mörkret. Så det så!

På min nya gitarr har jag lärt mig två nya ackord, så nu kan jag fyra stycken! Tjuhuu vad det går framåt haha!

På måndag ska jag, Shannon och Ebba åka till Borås (tror jag??) och bada i deras simhall där, det ska bli trevligt! Mycket trevligt, bajs bara att min mage är lite tjock nu.. :( En ledsen gubbe för det.

/J




Gitarr, check!

Goddagens! Idag har jag och Makky (Maemark) varit på Universeum som vi har här i Göteborg! Sedan drog vi oss vidare till MAX och köpte hamburgare, eller han köpte det, inte jag, jag köpte en cola och smuttade lite på den, samt att jag snodde lite pommes frites av honom lite då och då. Sedan så fick vi till musikbörsen för att kolla gitarr, hittade vi? YES!

Dock så betalade Makky, skitans! Nu säger mamma att jag ska ge han alla mina pengar så att det täcker. Damn! Haha! Jag kommer att bli pank, men vet ni vad? Det gör inget!

Nu ska vi till stallet!

/J


Vårig dag är det minsta man kan säga.

Tjena! Solien skiner, fåglarna kvittrar, barnen leker, jag har varit ute, japp... Det är nu vår osm in i helvete! Ursäkta mig för uttrycket, men jag ville bara få ut lite vårkänslor, precis som Ronja Rövardotter!

Ikväll ska jag och Makky till Inger och Arne och grilla där! Trevligt, trevligt! Har köpt blommor till dem, och det gjorde mamma med så dem får lite extra blommor där! Kul för dem ska ni veta!


Han fick rida Ljuffen igår! :)

/J


Tjolahopp, kan man faktiskt säga!

Godmorgon! Well, nu är det morgon, enligt mig, men har redan hunnit duscha, fixa sminket, plattat håret och fått på mig  kläder! Att det kunde bli så varmt i ett rum bara för man blev 1+1 visste jag inte, alltså jag menar. Jag är ju inte van att det är en till människa som sover i mitt rum, än. Jag blir nog van snart, det är ju en vecka kvar ändå. Oj! Jag trodde det var lördag, haha!

Idag ska vi till stallet, kolla till hästens brutna tand (lite mindre än halva hans framtand har åkt av) så att det inte luktar eller liknande. Och så ska jag rida, på travbanan tror jag, lite "rolig ridning".

/J


Wuhu!

Tjena! Sitter vid datorn igen, min mage har fjärilar i sig, tihihi! Jag är nervös, kanske han inte gillar mig längre efter han kommer se mig?! Och föresten, han hittade tåget i Stockholm, duktig kille!

Jag ska snart ner till tåget här i Lindome och åka in till stan, ska ta tåget som får 16:55 härifrån, så jag kommer in till centralen vid 12 över fyra. Då har jag bråttom! Då måste jag snabbt in och titta på vilket spår tåget från Stockholm kommer ifrån, sedan ut och gå dit, jag har fem minuter på mig. Stressigt, stressigt! Men jag kommer nog att klara det GALLANT!

/J


Dagen jag längtat efter!

Godmorgon! Nu sitter jag här igen, kollar ut på det soliga vädret med en blåa himlen. Min dator låter och jag ska snart smälla till den så det låter i hela huset, för jag stör mig på fläkten! Den bör dammsugas så snart som möjligt!

Idag kommer Maemark, hans tåg från Sundsvall går 1O:O7 så... Han kommer till Stockholm vid 13:3O och hans tåg hit går 14:1O. Han kommer att hitta tåget och det kommer att gå gallant!

Nu ska jag spela lite spel, säger inte vilket för då stämplas jag som nörd av mig själv.

/J


Nu blir jag döv.

Godmorgon#2! Well, en viss person har kommit tillbaka till skolan från hennes "sjuka", hon har med andra ord varit i fjällen. jag blir döv av hennes skrik, prat, hennes såkallade skratt, allt. Jag har lust att köra upp hennes fot i hennes röv. Hon är så irriterande så jag dör snart!

Jag är elak, yes, yes!

Nu är jag sugen på att baka kladdkaka bara för det.

/J


Morgonen i ett korvspad!

Godmorgon! Morgonen idag var något kaotisk. Jag försov mig och pappa försov sig! Jag vaknade klockan O7:O8. Och jag vaknade av att Maemark skickade ett "godmorgon"-sms till mig (tack!). Sedan så slängde jag mig ur sängen i panik! Ställde mig framför spegeln och sedan hörde jag det "Bruumm, bruuumm", pappas snarkande. Jag gick raskt in i hans sovrum och väckte honom, han for upp i panik och sprang nästan in på toaletten, jag höll faktiskt på att börja garva som ett as hela morgonen, det är ju ändå lite komiskt, att både jag och pappa försov oss.

Hur som helst, pappa kunde fortfarande köra mig till skolan, och jag kom inte försent. Så nu sitter jag på datorkunskapen och skriver detta om min konstiga morgon som jag inte vet varför den skedde, eller jo... Faktiskt så vet jag, jag glömde ställa klockan....

/J


Today, today!

Godkväll! Idag fick jag äntligen lite socialt sällskap av Lovisa! Fick mig köpt lite saker, en tröja, deodorant (som luktar as gott föresten!) och ett diadem med "piggar" på, så nu åker inte det ner hela tiden.



Idag i skolan, hade vi gympa på morgonen, jag var som sagt och som nämnt med, och vi var ju i styrketräningsrummet, jag var duktig och fick massa armmuskler (haha!!)!




/J




Gårdagen = glasstjockisar!

Tjena! La nyss in lite bilder från igår, två bilder med andra ord. Men igår var det ju riktigt härligt väder i Göteborg som jag nog skrev igår, och det är lika fint idag, lite kallare.

Jag, Shannon och Ebba köpte ju glass, så här är svå finfina bilder på tjejerna!

Hihi
Hihi

Sedan när jag kom hem, så var jag så varm så varm så jag bytte kläder. Eller byxor och till leggins, det var härligt, lite kallt, men härligt!

Hihi

/J


Where are my friends now?

Goddag#2! Well, det känns som att alla överger mig, jag vet att jag inte är den "snyggaste" av folket här i Sverige, men so what? Måste man vara snygg för att umgås med? (Frågan är inte till Shannon för jag vet redan vad hon tycker haha!) Alla de som bor här i mitt område som jag umgicks med innan, Lovisa, Evelina, Eli och Sofia, har övergett mig, frågar mig aldrig om jag vill hänga på dem till stan. Vem har sagt att jag inte vill det? Ja, jag har stallet mycket ofta nu när min syster inte är där mer, men so? Jag kan ta lite lediga dagar från stallet ändå.

Samma sak med Ebba och Shannon, dem frågar nästan inte mig mer om jag vill hänga med på saker, dem ska på konsert, och allt sånt (känns de som). Så kommer jag "Jaha, vad roligt för er *FakeSmile*"... Men, men.. Jag ska inte klaga. Jag har min dator som min segaste vän ever, som aldrig överger mig. Jag hatar mig själv för att jag sitter inne en solig dag. Jag gråter inombords......

/J


Trött...

Goddag! Jag säger bara att nu är jag trött som ett as! Jag vet inte varför! Jag borde gå ut, men har ingen att vara med. Mina kompisar har typ, dissat mig eller något. Det suger stort!

Helt underbart väder idag igen! Vår! Men det ändå lite kyligt, men det gör faktiskt inget, jag har fortfarande vårkänsla i mig, det pirrar i magen, fast... Det kanske inte beror på att det är vår här nu? Kanske det beror på att Maemark kommer på lördag! Jo, det tror jag.

Jag var med på gymnastiken idag, faktiskt! Spelade "tennis" eller vad vi nu gjorde, squash kanske det var, sa Ebba iallafall. Hur som helst, det sög stort (också). Sedan skulle vi ha spelat badminton, men jag, Ebba och Shannon gick in i ett gymrum vi har där, och började träna styrkan. Vi var nog mest flummiga än att vi tränade. Det får man stå ut med om man går första året på gymnasiet och det snart är lov!

Föresten, på tal om lov, jag ska sova ut som en kossa på lovet! Ska sova till tolv varje dag, om Makky väcker mig, går jag och lägger mig i min soffa, och då ska jag sova till tolv! Eller, det är vad jag känner nu iallafall, hur jävla trött som helst! Som jag nämnde ovan. Och nu kom jag på att vi har svenska läxa till imorgon. Fück! En kontaktannons ska skrivas av mig, ofta!

Well, om någon vill hitta på något imorgon eller så, säg till mig så umgås vi länge, länge! Jag har inte umgåtts med kompisar på år *lipa*. Det enda jag gör är att hänga med Lovisa ner till Ica då och då, det är det enda hon vill göra med mig eller nått.....

/J


Våren är här, våren är här!

Goddag! Det visste inte ni som inte bor i Göteborg va? Att nu har vi blivit så inne att vi fått sol, värme och vår här! Det är underbart! Det firade jag med att slänga på mig ett par kort, korta byxor, mina fina gråa jag köpt.

Skolan var seg idag, men ändå soft, vi köpte glass (Shannon lånade mig pengar) och sedan satte vi oss i en trappa ute, vid skolan då, och käkade den. Sedan kom vi lite försent till lektionen, men sånt händer alla. Vi gottade ju oss som in i tusan mycket!

Idag ska jag nog dra med mig mamsingen till stallet, så ska jag kanske, rida ut? Kanske det ja! Han förtjänar att få rida ut och lulla i skogen den lilla plutten.

höhööö
höhöö
Underbart väder!!

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0