Lindome är så charmigt.

Har varit i Emmos och Amandas stall idag! Där försökte jag hålla en lektion för dem, men märkte fort att deras hästar var på nybörjar-stadiet dock.. Lite sorgligt haha! För då fick inte jag ha den lektion jag hoppats på, och jag behöver lära mig lite mer hur man kan lära ut det man nu redan vet. Då dem vill töltsätta, och jag vet på ett ungefär hur man kan börja lite smått.
Hur som helst, kom hem vid 11 tiden, och när jag gick av tåget, gick ner för trapporna från stationen så stod det några killar (3 stycken) med en moppe, och så hörde jag ett rinnande ljud. Jag skulle till vänster, och till höger stod en full tonåring och pissade. Jag känner verkligen hur Lindome skriker C H A R M. Inte alls.

Imorgon kommer Emelie hit, och då ska vi äta pizza! Gott gott, men innan ska jag till stallet. Får se om det är bra väder, hoppas det! Då åker jag moppe.

/J




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0