2 timmars telefon!

Hej! Slutade precis att prata i telefon med min älskade pojkvän. Vi pratade faktiskt i över 2 timmar, om allt och ingenting. Nu är jag törstig och hungrig. Bör nog gå ner och hämta lite pizza. Är ensam hemma ska ni veta, det är rätt så skönt, som tur är så är alla mina grannar hemma och ena grannen håller koll på mig, så det är tryggt!
   Idag har jag inte ens variti stallet, känner mig lost på det nu. Men jags ka dit imorgon som tur var! Jag ska dit imorgon! Jag verkligen ska tvinga mig dit även om jag är trött!

Btw, det är endast 8 dagar kvar nu!

/J


Optikern idag!

Hej... Varit hos optikern idag och kollat mina ögon, ska med andra ord få glasögon. Usch...

/J


Datorkunskap!

ENDAST 9 DAGAR KVAR NU! :D

/J




Heden - Skridskor.

Tja! Idag på gympan, på morgonen, så åkte jag till Heden, pappa körde mig som tur var. Vi skulle åka skridskor där med klassen och några andra klasser som har gympa samtidigt som oss. Det var faktiskt riktigt kul, tror jag valde en lite för liten storlek på mina skridskor men annars gick det bra. Åkte inte snabbt precis men sånt är livet faktiskt!
   Några killar fårn Hotell - och restaurang åkte runt i t-shirt och drog ner byxorna och åkte med den nere. Det var lite najs att titta på iallafall. Jag är busig hehe :D
   Shannon va inte där, hon ville inte, men men, hon är 18 - myndig.

Nu ska jag göra klart den här.. Grejen som jag hållt på med i någon månad känns det som! Den ska bli klar tills jag åker till Härnösand, om 1O dagar!

/J


Internet problem är kasst!

Hej! Nyss så pajade internet, men mamma och jag var mycket tekniska och fixade problemet helt själva, frågade först pappa då han åt om han kunde fixa det men han sa att "nej". Nehe täntke jag, gick upp och mamma och jag fixade det, lätt som en plätt!
   På fredag ska jag till optikern och kolla synen, troligtvis få glasögon, VILL INTE!

Det är nu endast 11 dagar kvar!

/J


TJUHUUUU!

DET ÄR ENDAST 12 DAGAR KVAR NU!
Nästa vecka drar jag!

/J




Zally rally!

Hej! Hundar som blir större och starkare och sötare för varje gång man träffar dem är så himla roliga! Särskilt Zally hunden, i stallet. Idag lekte jag och Zally med is, super mega roligt! Har inte mycket att skriva idag mer än det. Putte gav mig ett "uppdrag" att ta in Zally, hon var skitig på alla fyra ben, magen, nosen ja överallt! Knäpp hund!

/J


Nu två veckor kvar, det pirrar i min lilla mage för fullt!

Heej! Nu är det endast, med betoning på endast, två veckor kvar tills jag drar mig iväg till Härnösand! Eller, Stockholm (och alla de städer mellan Göteborg och Stockholm), Sundsvall (och alla de städer mellan Stockholm och Sundsvall) och till sist Härnösand! Jag längtar så mycket att det bubblar i magen. Och på tisdag ska jag gå handledarkurs med pappa så att jag kan börja övningsköra efter det, snacka om gött!
   Och måndagen den 2:a ska jag till Ungdomsmottagningen och prova P-Piller, mindre kul? Men det ska bli härligt att få det. 

Nu ska jag nog stänga av min lilla dator och försöka göra lite mer på den "grejen" som Maemark ska få av mig, trots att det är hans så kommer jag nog att använda den när jag åker dit, men sedan får jag lämna bort den.. Och frysa. men sånt är livet! Den är som sagt inte min. Och jag orkar inte ta med en reserv.

ffff

/J


Städning, utfört!

Hejsan! Sysselsatt mig med att städa mitt rum lite idag. Passade på när jag och mamma ändå rensade mitt gamla rum. Så. Har inte varit ute idag, tyvärr. Men ska vid åtta ner till ICA tillsammans med Lovisa och hunden Bessan.

dhfh
sdgg

/J


PissOnTheCat vs. TrosBert!!

Tjenare! Har nu fått en adrenalinkick och bytte ÄNTLIGEN namn på Bilddagboken.se till PISSONTHECAT, min kära vän Ebba bytte då till ett mycket coolt namn, TROSBERT. Kalla oss gärna onormala, för det vet vi redan att vi är!

Så nu, let's fight fuckers!!

gdfg

/J


Datorkunskapsprov!

*Pust* Hade nyss, precis ett prov i datorkunskap. Sitter fortfarande i datorkunskapssalen så, det var nyss jag hade det. Hjälpte nyss Ebba också med att fixa en bild så att den sitter rätt. Vi får ju då sitta rätt så nära varandra i klassrummet, eller i salen. Det är ju lite soft ändå!
   När jag kommer hem ska jag äta och sedan ska jag åka till stallet och ge min häst en vaccinspruta mot Botulism eller hur det nu stavas. Nästan alla i stallet ska fixa detta till sina hästar, och min häst är då en av dem.
   Igår var det stallmöte i stallet också, så kom hem sent och hann inte skriva så mycket i bloggen, med andra ord ingenting. Men var trött också men höll mig vaken genom att fortsätta med min "grej" till Maemark. Och sedan, då klockan var 12 så hade jag innan förberett ett sms till Shannon som jag skulle skicka, hon blir nämligen 18år idag, så vi alla säger ett stort grattis till henne! GRATTIS!

I morse kunde jag knappt gå upp. Låg kvar i sängen ett tag och låg där som en död fisk, det var soft! Och sedan körde pappa mig till skolan, pratade knappt med honom eftersom han ändå snackade med en hel del gubbar i telefonen (jobbarkompisar).

För ett litet tag sedan började jag helt plötsligt tänka på Drópi, den gamle skethästen som bockade och sparkade bakut samt slängde av mig ett X antal gånger. Den hästens namn bara, kom fram i mitt huvud från ingenstans. Men jag var ju rätt fäst vid honom, så varför inte. Och hittade lite gamla bilder på honom på min Bilddagbok.se.

asdf sd sdf asf

/J


Seriöst roligt!

Tja! Ah, min rubtik såg jag nyss på tv, alltså från en reklam. Har så grymt dåligt med fantasi på att skriva blogg nu, så det var därför jag tog en liten paus från det igår.
   Idag var skolan rent av hur seg som helst! Men imorgon slutar vi 1O över ett, så det är gött! Och jag behöver handla en grejj på Apoteket, men palla gå det själv lixom! Vill någon hänga på?

Jag har inte fotat på ett bra tag nu, jag nåste börja igen! Jag ska läsa två tjocka böcker innan som jag fick låna av pappas jobbarkompis Stig, han är i Thailand nu det svinet! Jag vill också utomlands!

Nu är jag helt... Död, mina händer är torra, jag har allmänt tråkigt, jag vill prata med någon, jag vill pilla i Photoshop och jag vill sova! Nu ska jag se på, Simpsons, jag är busig as hell!

sdf
Denna bilden vann jag en fototävling med på Vaengurs hemsida, så jag är med i 2OO9s kalender!

Btw, nu är det 18 dagar kvar!

/J


Inställd lektion, alltså vi fick sluta tidigare idag!

Godkväll! Sitter och tittar på Hell's Kitchen, tror att det är det iallafall. Det är kul iallfall, tjejerna är så mycket blonda så det går bara inte att bli värre! Killarna är ännu värre, serverar rå mat... Usch!
   Som vanligt så har jag gjort något fel igen med Maemark, FÖRLÅT! Menar Makky! Nej, för mig kommer han att vara Maemark! Så Maemark. Han är sur på mig igen, för att jag inte accepterar min webkamera. Jag ser ju ut som en kossa med för mycket fläckar! Eller någonting, eller en kossa som rullat sig i sin egna skit!

I skolan idag hade vi bara ne lektion, hade föreläsning av en gubbe, han var seg, han lät som en bebis(seriöst också), sedan drog vi alla ner till djurrummet och tog hand om djuren. Klassen samarbetade faktiskt bra för en gångs skull, allt för ett VG-MVG.

Nu är det 2O dagar kvar!

/J


Inte kallt idag, men snö, hur tusan går det ihop?!

Heej! Idag var jag i stallet, innan jag åkte till stallet tillsammans med pappa så fick jag reda på att nästa år ska mamma och pappa åka till Thailand! Jag menar, HALLÅ?! Jag då? Ska dem bara lämna mig hemma ensam?! Fy tusan vad elakt. Så åker dem dagen efter jag fyller 18. Det är ju trevligt, men. Ändå, jag har pratat om att jag vill åka dit jättemycket nu. Så ska dem åka själva. Bara dumpa mig här!
   Sedan åkte jag och pappa till stallet. Jag satt och surade, men när vi väl kom fram till stallet och jag hälsade på Zally så blev det bättre.

Jag hämtade Ljúfur i hagen idag genom att rida barbacka, utan hjälp och rida med grimma och grimskaft. Det var busigt, jag vet. Men det var bara i hagen! Hade vatten och hö dag idag också. Så jag och pappa skulle till hagen och fylla på vatten i deras "hinkar", stora hinkar!
   Pappa sa att vi skulle ta fyrhjulingen, då fick jag åka på den första gången, pappa kärde dit, sedan sa han att JAG skulle köra tillbaka den! *Gulp* aldrig kört ju! Men då ska ni veta, att jag ÄGDE på att köra fyrhjuling! Ohja! Ni förstår, jag körde inte av vägen en enda gång, jag körde till stallet och stannade utanför och lämnade dunkarna med, inget vatten i. Sedan åkte jag uppför en brant backe till lilla stallet. Och fy tusan vad duktig jag är!

Btw, lite snö idag också, och det är 21 dagar kvar!

asf  dfh

/J


Hästen stack med mig!

Tja! Idag var jag i stallet, i hela fyra timmar! Det var härligt, kallt, roligt. Red ut med hästen och två andra. VI red en timmes runda ut i skogen och min häst var pigg som satan! Han stack med mig två gånger i galoppen, det var roligt och så men inte lika roligt när det kom en nerförsbacke, fick som tur var stopp på honom med lite slit och en hel del "hoow".
   Sedan lekte jag med Zally en hel del, var var riktigt kul men nu har jag sår i armarna för hon bet igenom min overall. Och en hel del blåmärken ser jag nu.

Min pojkvän har blivit emo. Inget fel med det kanske, han har alltid varit lite emo har jag märkt. Men jag gillar inte emos så. Har inte så mycket emot dem egentligen, dem är mest patetiska, det är väl det jag mest stör mig på hos dem. Skär sig i armar och ben, sminkar sig fult men ändå snyggt, förstör sitt hår, har en urdålig klädstil!

Nu ska jag lyssna på musik, "sjunga", se på TV sedan och sedan ska jag göra en grej till Makky! Min emopojkvän, bara MIN(förhoppningsvis bara min) :)

Btw, det är endast 22 dagar kvar nu!

/J


Träning idag, jag är bortglömd!

Hej! Först vill jag säga, att idag tränade jag och Lovisa på hennes mammas jobb, det var mycket livat med oss. Eller inte. Men jag tränade och jag kommer att få träningsvärk as hell! men sånt händer väl alla som tränar tror jag.
   Åkte sedan till stallet, och red min häst, lekte med Zally och skulle egentligen haft insläppet men Agneta hade fixat det till oss, tack!

Min pojkvän har typ, glömt mig, idag fick jag ett underbart godmorgon sms av honom som alla andra dagar och.... Oj, förlåt. Jag menar att jag fick det senast igår inget idag. Jaha, där ser man, jag börjar bli lite bortglömd. Han skriver inte heller till mig på msn nu, han heter ledsna gubbar i sitt namn. Mitt fel som vanligt skulle jag tro.

Det är nu 23 dagar kvar tills jag drar mig uppåt i landet och dampar loss där och gör ännu en stad till a living HELL!

/J


Endast 24 dagar kvar nu!

Hej, igen! Kom på att det är 14dagar kvar nu tills jag åker till Härnösand, glömde skriva det förut! Och jag har fått mina biljetter och sådant nu, så det är inte alls lång tid kvar om man tänker efter. Det är ju vecka 3 nu, sedan nästa vecka så är det vecka 4, och då är det bara tre veckor kvar tills vi har lov, alltså tre veckor kvar tills jag åker! Snacka om att jag LÄNGTAR!

dfg

/J


En kick rakt ut i vädret för första gången!

Tja! Idag var jag i stallet, som vanligt. Hade lektion, det gick hur bra som helst, som det brukar göra på mina lektioner nu för tiden! Men, japp nu kommer det ett men. Vid tölten hade vi lite problem, han törttnade lite på mitt "spö" så han kickade lite. Men han är så mjuk så det kändes verkligen inte. Det var som en gungstol.

Måndagen den 2:a ska jag till Ungdomsmottagningen och prova ut P-Piller, trevligt, eller inte. Det får vi se! Jag vill inte ha min mens så ofta, det är därför, jävlar, vad öppen jag är nu då! Skit samma sånt är livet.

Jag och mamma pratade i bilen om min förra häst Drópi, om hur han har det och sånt. Jag kallar min häst Ljúfur som jag har nu för "den lilla bajsen", och så sa jag likadant om Drópi då vi pratade om honom, men då sa mamma "den stora bajskorven rättare sagt", snacka om att jag nästan garvade ihjäl mig!
   Alltså, den hästen var inte riktigt klok, försökte kasta av mig hela tiden!

/J


Mycket, mycket seg dag i skolan, ingen bra dag hittills, kanske lite halv bra..?

Hejsan! Dagen har varit en seg dag i skolan hittills, alltså har sista lektionen nu. Segt säger jag bara! Dagen har alltså varit seg, för er som inte fattar det jag menar.
   Ska till stallet sedan då jag kommer hem, får väl ta och rida min lilla häst så att han får röra på fläsket lite. 

Jag och lovisa ska börja träna nästa vecka, på gym såklart! Kommer att bli så slim på magen så det inte är sant! Ska försöka få henne att träna varje dag med mig, har inte stallet så det blir super! Jag vill ju inte ha värsta fläskmagen.

Jag har nu räknat varje dag som går hur många dagar det är kvar tills jag drar mig uppåt i landet. Just idag så är det 25 dagar kvar om jag inte räknat fel. Det är ju inte ALLS lång tid kvar egentligen om man tänker efter.

På tåget idag satte jag mig som resten av det svenska folket också brukar göra. Alltså med en tom stol mellan eller på ett eget två säte. Vi svenskar är lite rädda för närkontakt med andra folk? Om det är rätt så tomt på tåget så förstår jag, då finns det ju platser för alla och så. Men om tåget är fullt, som det brukar vara på morgonen eller på eftermiddagen då man åker hem, då tycker jag att man ska akta på sitt feta arsle och låta andra också få sitta. Tänk för guds skull på de gamla *hihi*!

That's all for now, nu ska jag se vad jag ska göra för arbete, har då gjort klart allt man ska tror jag, men ska se om det är något jag missat!

/J


Underbart härlig dag, bortsett från regnet, skolan och prov.

Hejsan! Idag har jag haft en förvånadsvärt bra dag. Faktiskt! Inget bråk med mamma, mamma har köpt garn till mig, rosa och svart! Äntligen! Och inget bråk med Maemark, förlåt! Makky menar jag, bara fått en hel den underbart gulliga sms från honom! Han är snällast, bäst, snyggast, sötast, underbarast, ja allt en underbar kille kan vara! Han är min drömprins!
   Jag tycker att denna dan ska fortsätta vara så bra som den är nu, jag höll ju faktiskt en spindel idag igen *glad*.

Imorgon har vi sovmorgon till 2O över 11! Snacka om skönt! Och vi har bara två lektioner imorgon, tyvärr är samhällskunskap en av dem, men den lektionen kan jag nog, dra mig igenom. Vi kommer säkert få tillbaka våra prov också som vi gjorde innan lovet. Skit!

Nu ska jag titta på TV och pilla lite i Photoshop, musik i reklamerna och bara ta det lugnt!

/J


Seg dag, datorn!

Tja! Min dag har varit jätte seg idag! Suttit hemma hela dan! Inte varit ute någonting. Har varit duktig och duschat, sminkat mig och tagit lite kort med mobilen. Inget annat, jag är soft.
   Lovisa ringde och väckte mig i morse och påstod att vi skulle åka och spela innebandy om en kvart, klockan var kvart i 11. Palla det liksom! Jag hinner så fan heller göra mig klar på en kvart haha!
   Men nu är jag trött, seg som sagt. Ska se lite på TV och se om Maemark vill prata i telefon med mig idag :) <3

/J


Jag kan inte få upp min kokosnöt!

Hej! Lite brist på fantasi när det gäller rubriken, så ni får ursäkta den. Hur som helst, min dag här hemma har varit rätt så seg. Vaknade halv 12, somnade sedan om och mamma väckte mig halv ett, eller då jag tittade på klockan var den faktiskt 32, så nästan halv ett. Det var jättehärligt att få sova så mycket, eller jag somnade vid fyra så, jag sov väl inte så länge egentligen.
   Jag har varit hemma hela dan, suttit vid datorn och sådant. Sedan kom min syster hit, Emelie, och visade mig sina nya naglar, de var fina!
   Jag följde med henne till stallet eftersom det är hennes stalldag idag, men jag följde med iallafall, ville träffa min sötnos till häst. Jag fick gå och hämta honom medans Emelie gjorde mat till honom.
   Han stod rätt så lång bort i hagen, vid ingång nummer två, men eftersom Anna och Täppas vad i hagen nedanför fick jag ändå gå till den större ingången mot paddocken. Jag ville inte gå i geggan så jag gjorde ett träns av grimman och grimskaftet. Jag backade honom så att jag kunde ställa mig på en sten och hoppa upp på honom, han är så duktig att han står stilla. Sedan gick vi, han lyder så bra även om han inte har bett i munnen.
   I stallet fick han mat och Emelie fick se hans nya vinröda täcke som han passar i jättebra, ett täcke vi fått fårn Agneta och Frida. Jättefint är det!

Och nu ska jag lyssna på musik och "sjunga" lite. Jag kan fortfarande inte, behöver nog professionell hjälp med den där biten.

/J


Snö, kallt/varmt, slask och första dan i skolan!

Tja! Nu har jag varit i skolan idag, det var segt as hell! Var inte med på gympan som vi hade första lektionen, glömde mina gympa kläder, mongo som jag är. Det snöade som fan i morse, så det var vitt och snöigt. Pappa körde mig till skolan, faktiskt, det var härligt. Jag satt och sjöng i bilen, "Pudersnö! Pudersnö! Underbara pudersnö!". Jag är mongolid, jag vet.
   Jag ligger på G i gympan. Trevligt. När jag skulle hem höll snön på att smälta bort, det är väl lite mindre kul. Men det är kramsnö nu iallafall, det är mysigt!
   Sitter nu och sjunger lite, försöker lära mig själv *generad*. Jag kan inte sjunga, men ibland får jag allt fram lite toner i min röst! Faktiskt! Jag blir chockerad av att skriva detta men det är sant. Men kommer aldrig att våga sjunga inför någon, inte ens de jag känner. Min syrra säger att jag har sångröst om jag verkligen försöker. Men jag töntar mig bara när jag sjunger för någon. Det är trevligt!
   Jag försöker iallafall lära mig, det är en bra sak om ni frågar mig!

SNOW? saf sdfdsf

/J


Varit hundvakt i natt!

Heej! Fick en aning panik igår, min dator krashade. Men min pappa och grannen fixade den, puss på honom så söt han är! Alltså min pappa! Men hur som helst, igår åkte jag och Sanna till Korndals Gård och skulle passa hundar och katter, samt gården då. Det började väl bra. Vi gjorde mat till oss, det gick också bra! Sedan skulle vi ge mat till hundarna, mindre bra. Fanns ingen mat till dem. Vi fick gå ner och titta i källaren om det fanns där, hallelujah det fanns!
   Tog ut hundarna, Zally mest, i snön och regn och slask. Hon blev blöt!
   Sedan tittade jag och Sanna på TV, vi var tv-narkomaner hela tiden i princip. Sedan sov vi, först låg Thea (liten hund) i sängen vid Sannas fötter, sedan kom Zally och dundrade i sängen och lade sig vid mina fötter så jag inte kunde röra mig, sedan kom Bosse (katt) och lade sig bredvid mig och Sanna och gosade och snarkade.
   Vi hade morgonen dagen därpå, det gick mindre bra, vi tog med oss hundarna ut så att de kunde rastas samtidigt som vi tog ut och matade hästarna. Men Thea försvann, bara sådär. Vi letade, ingen Thea. Vi väntade lite och fortsatte med hästarna och hoppades på att hon skulle dyka upp, fortfarande ingen Thea. Vi sms:ade Agneta och sa att vi inte hittade henne. Hon ringde och sa att hon skulle komma. Sedan undertiden letade vi vidare efter henne, vi gick upp på övervåningen. Vem hittade vi där om inte Thea som låg i ett rum och tryckte. Snacka om att vi blev lättade! Vi sms:ade Agneta igen och sa att hon var hittat, och inget mer med det.
   Nu är jag trött och det är kallt ute, och mycket, mycket halt! Min häst har broddar på alla hovar, det känns super!

Och imorgon börjar skolan igen... That sucks!

/J


Nu är jag och mamsingen kompisar igen!

Hej! Idag var jag hemma nästan hela dan, jag passade på att städa mitt rum, riktigt ordentligt! Sedan kom pappa hem och såg det, han blev stolt över mig, hoppas jag!!
   Sedan när mamma kom hem satt jag och tittade på en hel del gamla kort. Försökte hitta något på mig, hittade ingenting. Så jag och mamma åkte till stallet för att brodda hästen. Men när jag tog gängaren(eller vad det nu heter, den man gör rent brodd hålen med) så tappade Ljúfur lite balans så han drog åt sig sin fot, och jag var hungrig och skakig och kunde alltså inte hålla emot. Så han trampade sönder den så att metall grejen fastnade inne i hålet! Lite panik där. Men Frida hjälpte oss att få bort den!
   Sedan när jag var klar fick han gå ut i hagen.
   Nu vet jag när jag ska åka till Härnösand! *Glad* nämligen från den 8:e februari till den 15:e februari. Jag kommer att åka från Härnösand klockan 9 med tåget. Och samma sak när jag åker dit, kommer att åka från Göteborg klockan 9, kommer dit vid samma tid som varje gång innan. Jag får vara med min älskling på alla hjärtansdag! How great is that?!
   Så nu är jag glad! Tack mamma!!

/J




Ännu en dag av att hata sin mamma något så förjävligt!

Mhm! Min mamma är den sämsta mamman jag vet! Iallafall i dessa lägen. När det handlar om kärlek. Jag vet att hon är emot mitt förhållande, men inte att hon var emot det såhär mycket att hon inte vill att jags ak vara lycklig! Hon säger själv, "ta inte första bästa killen", well, det har jag inte gjort heller. Men ändå håller hon på att säger "titta den killen var ju söt, och den". Så vem är det som tar första bästa killen egentligen?!
   Så, ja nu är jag sur på min mamma! Vill ni veta varför? Det får ni iallafall!
   Vi skulle precis åka hem från stallet, vi satt i bilen och åkte ner för grusbacken från stallet. Då säger hon asstt hon ska beställa min biljett imorgon eller så, jag frågar l ite korkat "Vilken biljett?" Och sedan kommer jag på vilken och säger "Jaha! Kom ihåg att jag vill åka hem på söndag då", hon säger, "Nej, du har en häst att ta hand om och du har skola på måndag". Jag blir förbannad, såklart. Och säger "Men det är ju alla hjärtansdag på lördagen! Jag vill ju inte åka hem på den dan!" Hon säger ingenting utan fnyser bara, då får jag rejält mycket flipp och skriker nästan "Jag hatar dig!" Sedan blir jag tyst resten av bilfärden. Men efter ett tag säger hon "Men då måste du åka hem jävligt tidigt på söndagen då!" Jag fnyser jag också mot henne och säger "Men det går ju tåg klockan nio, som när vi åkte hem" hon säger "Men det går tåg hela tiden!".
   Så ja, det var vårat gräl. Hatar kärringen för tillfället, men det går nog över. Förhoppningsvis.

/J


Tröttheten faller in...

Hejsan! Idag har jag varit i stallet, lunchade hästarna. Det var ritkgit halt ute idag! Så jag red lite lätt på travbanan, elelr lätt och lätt. Galopperade en hel del också, men det var för att han ville.
   Träffade en liten flicka idag vid namn Sofia. Hon vill hyra min Ljúfur. Hon är 12 år. Men jag vet inte, har ju nu fått ett hyfsat bra schema ändå nu till våren. Behöver kanske inte det.

Makky är sur på mig eller nått, irriterad iallafall. bara för att jags äger att jag är ful, jag säger ju bara sanningen till honom! Han vill inte att jag ska ljuga, jag gör inte det. Jag ljuger inte alls! Inte nu, inte genom att säga att jag är ful, vilket jag är. Och det vet ju ni som träffat/sett mig.

Jag saknar honom, jag vill att det ska bli februari vecka 7 nu! Jag ska åka dit, ska komma dit med ett leende på mina läppar (ska inte visa mina tänder då jag ler) och sedan krama honom! Jag hoppas dock han frågat om det är okej att jag kommer för Sune och hans mamma.

Jag är trött nu, idag, men nu känner jag ändå att.. Jag blir piggare hehe!

/J


Killparfym, det luktar gott!

Tjenare! Nu luktar hela mitt rum killparfym, tack vare en liten test sticka! Och det var inte alls mycket parfym jag sprayade på där. Parfymen köpte jag, kostade 55Okr, ojoj. Men det var det värt. Parfymen luktar gott och den är inte till mig, kan inte bli bättre! Parfymen är, som ni kanske redan listat ut, till Makky.! Och när han har på sig den så kommer han ha en Julia i närheten hela tiden, så om han inte vill ha det så bör han inte ha på sig den, den luktar mycket gott! Det är en lukt som är typisk för honom just!
   Mamma kom in nyss och sa att vattenpumpen frusit i stallet... Så ja, nu har vi inget vatten där nere. Det var 13 minus i natt och det var någon (nämner inga namn för det är bara dumt att göra det hehe) som råkade lämna dörrarna öppna. Menmen! Det gör ju ingenting, lite extra motion är alltid bra!
   Har lunchen idag, bör nog byta om, klockan är ju ändå halvt ett nu. Kasnke bör fixa mig. Så att vi kommer iväg snart. Ja. Vi kör på det!

/J


Nu är det jul igen!!

Tja! Ja, ni får ursäkta överskriften eller rubriken, hade lite brist på fantasi. Men idag så red jag på en unghäst, en riktig unghäst som inte är inriden än. Det var.. Mycket vingligt. Frida ledde mig på honom.
   Då jag och mamma åkte till stallet pratade vi om att den där Oliver tittat på mig igår natt, eller denna morgon vid nyår. Mina grannar hade gäster, och alla gick in, inklusive Olivers kompisar. Men han stannade kvar ute med oss. Till och med min mamma såg att han tittade på mig! Det var läskigt, tur att jag aldrig ska träffa den killen igen! Vad söta 94:or är egentligen *Smile*
   Jag och Sanna ska bo en natt hos Agneta nästa vecka, och passa hundar och katter. Det ska bli kul!!

/J




010109

HEEEJ! Så inleder jag årets första blogg inlägg! Var precis ute och smällde raketer, jag log faktiskt vid tolvslaget, duktig jag känner mig! Detta året kan bli ett bra år, det märker vi väl. Grannarna var ute också samtidigt som oss och smällde.
   Yngve tände en kabin eller vad det nu var som var varm och skön, sedan blev det värsta samlingen runt och alla pratade, skrattade och var allmänt onyktra!
   Jag fick mig en "kompis" också, en kille då. Grannens kompis, alltså grannens sons kompis, han heter Oliver, han vände på sig och sa Gott Nytt År till mig, och log och skrattade. Han glodde som fan lite då och då på mig, lite irriterande, läspade gjorde han också, också irriterande. Men rolig var han! Vi pratade inte mycket, men han verkade vara en snäll 94:a.
   Jag blev dissad av Lovisa, hon skulle egentligen åkt till Varberg men hon försökte övertala sin mamma om att stanna hemma och fira nyår med mig. Hon övertalade sin mamma, men sa dagen innan(i förrigår) att hon skulle fira nyår med Evelina och Eli, tack? Dem frågade inte ens om jag ville vara med, ändå så sa jag att jag skulle vara ensam.
   2OO8 slutade skit, men ändå inte för min pojkvän ringde mig vid halv 12 och sa gott nytt år, grät (stackarn <3) och saknade mig, han ville inte lägga på, inte jag heller. Han är sötast och snyggast! Älskar dig så himla mycket Maaemark! Med hela mitt hjärta!

Nu, nu är det morgon, klockan är ett, vi har gäster, jag vill ut., vill härifrån, vill till Härnösand, vill bara sova!

WIIE   ELD

/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0