6 dagar och 11 timmar senare

Förlååååt! Det är otroligt mycket i skolan nu för tiden så jag har ingenting att skriva eller att lägga upp (bilder)... Förlåt, förlåt, förlåt! Även om det inte är så många som läser min blogg så säger jag förlåt iallafall! Till mig själv kanske? Hihi.

Men jag lovar att jag lägger upp någonting snarast.

/J


What, what the hell?!

Idag är det en seg dag i skolan, börjar 20 i 1, är inte ens klar just nu för jag behöver inte stressa! Och jag har hunnit duscha, och ta fram bra kläder att ha på en varm dag som denna, för här kommer det bli varmt idag ser jag när jag tittar ut, awesome!
Jag slutar halv 5 idag och ska nog inte till stallet då jag mestadels inte orkar, och även för det blir så otroligt sent! Får åka dit imorgon istället och rida min lille, så han tränas och tränas och tränas.

Att lyssna på musik och fixa sig är helt enkelt awesome det med, och jag sitter även och planerar hur länge jag ska stanna i Härnösand när jag åker med Makky upp den 28:e (dagen efter studenten), en vecka kanske passar? Eller två..? För om jag stannar ett tag nu innan sommaren, så har jag tid att rida hästen, och även söka jobb (vilket jag gjort väldigt länge!!).

Vi får se hur det blir! Sedan är nästa fråga: Hur ska jag åka hem?! Tåg eller plan är mina val.

/J


Out of order

Min blogg har varit jättekonstig ett par dagar, man har inte kunnat se vad som står eller liknande, men nu har jag hittat felet, och har även löst det! Så nu ÄNTLIGEN kan man se vad jag lagt ut för bilder och sådant, häärligt!

En lite uppdatering, jag tar studenten snart!!! Den 27:e så springer jag ut från skolan och kommer aldrig mer igen, härligt och läskigt på samma gång... Och ledsamt att veta att man inte komma gå i samma klass som dessa underbara människor jag lärt känna under mina 3 år. Men jag längtar, otroligt! Och nästa vecka kommer min älskling, och jag längtar rumpan av mig så att säga! JAG SAKNAR DIG MAKKY!

/J


Long gone!

HEEEEJ! Har varit borta hela helgen och passat hundar och katter, sovit i "stallet" då ägaren inte var hemma utan var med mina föräldrar i sommarstugan. Men nu är jag hemma och det känns rätt gött att kunna få sova i min egen säng i natt, längtar lite faktiskt efter att få sova.
 
Bjussar på lite bilder från Lollo kursen, bilder som är unseen!








/J


Sverige=Skitväder

Kul att man vaknade till att det snöade ute! Det är absolut inte okej! Och jag som skrattade åt Makky för det snöade hos dem igår och tji fick jag för det... Detta suger ju lite halvt, helt.. MYCKET. Man får väl hoppas att detta är den enda dagen som det snöar helt enkelt, att det slutar och torkar upp tills imorgon, för vad jag ser så stannar inte ens snön på marken utan blir till vatten direkt, så det är ju bra i och för sig!
Nu ska jag fortsätta att fixa mig själv och sura över vädret.. Detta var ju ingen bra början på denna tisdagen.

/J


Min Lille Prins!


"Yäy säger vi för drogade ögon och en häst som puffar en i håret/huvudet"

/J