Ego Shots



"Hann inte med att fixa mina fingrar, så hej korvfingrar"



/J


Göteborg Horse Show 2011 24/2

Ni får faktiskt ursäkta kvalitén på bilderna, jag satt på 3O:e raden och det blev lite suddiga bilder då jag inte använde mig av blixt, men försökte åtgärda det så gott jag kunde så man kan se rätt bra trots allt.






"Antar att detta är någon av Zetterman familjen"



"Malin Baryard-Johnsson och H&M Tornesch"



"Skön ridstil haha"

/J


Jahaja!

Fyllde år igår! 19 år, och det är ingen speciell ålder nej. Jag fick iallafall finfina presenter, en röd rid/stalljacka från Pikour, bruna stigläder samt ett brunt, flätat träns (några delar var flätade). Finfint! Kommer passa Ljúfur galant, + att hans schabrak är rött, så min jacka kommer matcha!


"Täppas på bilden, ett svenskt halvblod f. 1993"

/J


Mysdag










"Myshästen i egen hög person"

Som ni ser på bilderna så har jag spenderat en lång tid i stallet idag, red ut i 1 timme med hästen, på ett nytt ridspår som dem gjort, en toppenväg för övrigt. Han som har så dålig kondition började ju flåsa efter första galoppen, men om jag rider han så ofta jag kan så kanske han återfår sin kondition efter vilan han haft.

Min häst är den bästa i hela vida världen, och det bästa är att han inte kan säga emot mig om det jag säger, och han blir inte arg eller konstig för minsta lilla, han bara är, tittar, puffar, lyssnar och är allmänt fin och söt!

/J


Nya trick som ska läras in

Nu har jag fått för mig att lära Ljúfur nya trick, han kan ju nu lyfta på ett ben (i taget) och även skaka på huvudet om man frågar om han är ful.
Jag vill lära honom att pussas, buga på riktigt, lägga sig ner, utveckla benlyften till spansk skritt, kramas och säkert något mer som jag kommer på, på vägen. Vi får se hur det går och om han är villig att lära sig detta. Jag kommer föra videodagböcker på träningarna, och jag kommer nog börja med bugningen, för det är han också på väg att lära sig.
Så nu kommer det bli en lära-en-häst-olika-trick-helt-naturligt-blogg med inslag av bilder, jag kan verkligen inte bestämma mig!
Men kommer inte träna varje dag då det tröttar ut honom lätt... Så det blir ibland som det kommer upp en liten video på våran träning ihop.

/J


Ingen "röd tråd"

Jag kom på nu att jag inte har en "röd tråd" att följa på min blogg, jag lägger alltid ut lite allt möjligt i form av bilder, skriver allt möjligt i form av text. Jag har inte en "inriktning" på bloggen som de flesta har, jag är en lite allt i allo.. Men jag funderar skarpt på att börja med fotoblogg eller liknande, fotoblogg+hästblogg! Vad tycker ni, mina få läsare som jag har, som säkert inte är samma varje dag som går?



/J


Tulips and Orchids








/J


Ohyes

Idag kan jag med stolthet säga att jag endast burit lite rouge på kinderna, awesome!



/J


Seg uppdatering

Jag kom på nu att jag inte skrivit något vettigt på väldigt länge, bara lagt ut lite roliga videos på min hästs trick osv. Anledningen till att jag inte kunnat skriva är att jag varit borta, men är hemma nu igen och ska försöka skärpa mig och skriva lite mer...
Lov nu och det är riktigt härligt, ett lov var det jag behövde ska ni veta. Skolan tär på en nu i den sista rushen. Funderar även på vad man kan lära Ljúfur sedan när han kan "Lyft" och "Är du ful?" på riktigt, riktigt! Kanske kan ta och flytta en nivå upp och få han att gå samtidigt som han lyfter fint på benen, försökt det en gång innan men misslyckades totalt...

Nej, nu ska jag titta på American Pie The Naked Mile.

/J


En bättre video



/J


Ljúfur skakar på huvudet

Jag har nu fått för mig att lära Ljúfur skaka på huvudet när man frågar om han är ful, han gör det, men det tar sin lilla tid innan han förstår riktigt.
Och det är boxdörren som knakar i bakgrunden, jag fiser inte.



/J


Ljúfurs nya trick

Jag har nu fått för mig att lära min häst Ljúfur att skaka på hvudet vid frågan "Är du fuul?". Och det går framåt och han kan nästan nu. Han är väldigt snabblärd! Min lille snutt, han är duktigaste islandshästen.

/J


Egoistiskt





/J


Häst-Trick



/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0