Earth Hour 2012

Då är det strax dags för alla att släcka lamporna under en timme! Jag sitter och förbereder mig med ljus och har även förvarnat pappa om att släcka lamporna.

20:30 till 21:30, en hel timme. Klarar ni er så länge utan ljus? Det kommer jag göra då värmeljus gör susen!



/J


Snabbt ska det gå!

La ut annonser igår på Hästnet och Bukefalos om min sadel, idag fick jag ett intressemail, wuhu här går det undan! Hoppas man inte blir utan sadel nu utan att dem kan vänta med att få den tills jag får min nya, hade ju varit bra om man hade haft en sadel hihi :)

/J


Tidsinställt inlägg - Hästen min!









/J


Sadel till försäljning

Säljer nu min Globus Gloi, 16,5", bomvidden är 36. Bra skick och superhärlig att rida i. Köpt år 2008.




Sjuklåda på G

Igår åkte jag och pappa till Hööks för att kolla lite, det slutade med att jag köpte lite hästvårdssaker till min framtida sjukvårdslåda. Jag skulle köpt en på Horse Show nu i februari men dem var dyra och stora.. Så nu köper jag smågrejer och ska även köpa en billig låda där man kan måla på ett rött sjukkryss på så man ser att det är en sjukvårdslåda! Nu känner jag att jag nämnt sjukvårdslåda flera gånger om, men det är roligt att skriva det haha. :)

Jag köpte iallafall en flaska med jodopax, 100 pack kompresser, Helosan salva, en blå samt en vit flexlinda. En bra början iallfall :)

Nu sitter jag och internetshoppar med ögonen, saker jag ser att jag "vill ha, måste ha" osv. En hjälm jag sett är jag lite småkär i, är snygg med blingbling på sig.

/J


Vem har beställt sadel?

Jo jag! Hade en sadelprovare i stallet idag som jag gillade skarpt då hon var seriös och otroligt trevlig. Och jag blev kär efter första sittningen i den första sadeln. Fy satan vilken sadel! Satt otroligt bra på hästen, kändes bra, mjuk och man sitter otroligt bra i den. Det blev en Equipe Iceland Eva Single Flaps, en brun såklart. Så nu går det bra för mig, så om du är intresserad eller om du känner någon som är intresserad av att köpa en Globus Gloí sadel, brun, 16" så har jag en för försäljning :)


"Den fina Equipe sadeln! Bild från deras hemsida."


"Detta är en Globus Gloí, dock inte min bild."

/J


Hemma..

Nu är jag hemma igen, eller jag kom hem igår egentligen. Och det som vanligt suger att vara ifrån min älskling igen. Jag mår så mycket bättre i hans närhet! Och man kan sova så mycket bättre, så nu tycker jag att vi kan ta tummarna ur våra rövar och börja planera för att bo tillsammans as soon as possible!

/J


Packa Packa Packa

Nu ska jag strax ta tag i packandet, åker till Makky imorgon och stannar där tills tisdag, härligt! Nu måste man räkna ut hur mycket av varje klädesplagg man ska ta med nu också, jag har för mig att jag har ett par jeans och möjligtvis en sovtröja hos honom så där har vi två saker som redan finnes.. Nu är det resten också!

/J


Promenix

Snart blir det en näst sista promenad för dagen med vovven. Sedan blir det en vid 10 så han kan hålla sig tills imorgon, snällt av mig va?

Om en vecka så kommer jag vara i min pojkväns famn igen, jag längtar så otroligt mycket faktiskt ska ni veta. Nej nu ska jag gå ut på promenad.

/J



Hundvakt

Då blev man med hund för en helg :) Syrran lämnade precis av Enzo här, hon ska nämligen åka bort imorgon och då fick jag gladeligen bli hundvakt åt gulliga Enzo. Får se hur första natten här blir, förhoppningsvis inte sömnlös iallafall :) Han har ju varit här innan och sovit över, like a sleepover.

/J


Woot Woot

Har precis tittat på tre nya avsnitt av Cougar Town, helt enkelt awesome! Dem håller måttet för varje avsnitt och det blir bara roligare och roligare, dem har inte sänkts en enda liten smula från de andra säsongerna, vilket är som sagt awesome!

Idag har jag jobbat, fick ett samtal i morse och fick skynda mig upp och in i duschen för att vara fräsch, imorgon blir det jobb på samma ställe och denna gången blir jag inte sen då jag vet när jag börjar och kan ställa in mig på det redan nu. I helgen blir jag även hundvakt åt lille Enzo då syrran min ska bort, och nästa vecka bär det av till Makky! Längtar.

/J


Glömt med ihågkommet

Glömde faktiskt nästan att säga att jag rent spontant beställde en resa till Makky, åker nästa vecka på fredag och kommer hem på tisdagen, på måndagen är det 4 års dag för oss så då blir det eventuellt restaurang och bara en massa mysigheter! Hoppas på en blomma eller två (riktat till Makky detta)!! :)

Tänkte bara let you know, så att säga.

/J


Stallbilder

Här kommer det bilder som jag fotade idag i stallet, längesedan jag tog med mig kameran och fotograferade :) Så här har ni lite!







/J


Göteborg Horse Show 2012

Det dåliga var att under gymkhanan så var ljuset otroligt dåligt, därav de dåliga bilderna och plus att jag inte orkade fotografera allt så jag var så inne i att titta och heja! :)















/J




Lag-SM

Idag var jag och en annan i stallet på lag-sm möte, där kom vi fram till två träningstillfällen vi ska ha och vi pratade om vilka grenar det finns att tävla i. Jag funderar starkt på tölten, och även flagglopp eller något annat roligt. Hur som helst, allt ska bli jätteroligt och att tävla sånt verkar ju hur kul som helst så hej tjena vad mycket tävlingsbilder det kommer att komma upp i bloggen nu i år.

Och en annan sak, jag har just beställt biljetter för att åka till Makky då vi har våran 4 års dag! :D Då måste man ju vara med varandra och jag kunde helt enkelt inte låta bli. Jag har även börjat planera lite inför framtiden för han och mig, ingenting han vet om då han inte är en tjej och gör så som jag gör hihi.

Tänkte iallafall bara ge er en liten update över vad som försiggår (det är för övrigt ett väldigt fult ord), och ska även sätta mig ner någon dag och fixa och trixa med lite vårbilder till hemsidan istället för de kalla vinterbilderna som finns där nu.

/J




Nya inköp :)

Idag handlade jag lite på Kungsmässan tillsammans med Amanda, fick presentkort av folk på mitt födelsedagskalas så då handlade jag en del.

Detta köpte jag på GinaTricot :)





Och en plånbok på Lundbergs Handskar & Väskor


/J




Namn: Julia Honkavaara
Bor: Göteborg
Ålder: 20

Övrigt: Bloggen handlar om min vardag, fotografering, hästar och allt annat däremellan! Hoppas du kommer finna någonting jag skriver/lägger ut intressant, om inte - synd för dig. ;)




RSS 2.0